samsun ladik akdağ kayak merkezi iletişim / Samsun Büyükşehir Belediyesi -

Samsun Ladik Akdağ Kayak Merkezi Iletişim

samsun ladik akdağ kayak merkezi iletişim

Ladik Akdağ Kayak Merkezi ve Fiyatları

Kış tatili için ne yapsak? Nereye gitsek? diye düşünüyorsanız, bizden size bir öneri: Ladik kayak Merkezi. Samsun&#;un turistik ve tatil yerlerinden biri olan Ladik kayak tesisleri, yaz-kış demeden bütün yıl hizmetinizde. Orta Karadeniz&#;de yer alan tek kayak merkezi olan Akdağ kayak merkezi, Samsun&#;un adeta yükselen yıldızı. Ladik Gölü&#;ne karşı kurulmuş, benzersiz bir manzaraya sahip kayak merkezine götürüyoruz. Bembeyaz örtünün altındaki o huzuru gelin birlikte yakalayalım.

İçindekiler

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Ladik Akdağ Kayak Merkezi nerede?

Bembeyaz kar örtüsü ile bürünmüş kayak merkezi hem ulaşım imkanı hem de doğal güzelliği ile meşhur bir bölgede yer alıyor. Peki Ladik Kayak Merkezi nerede? Karadeniz Bölgesi’nin en güzel illerinden biri olan Samsun’da. İlçenin kendisinden ismini alan Ladik pek çok şehre de yakınlığı ile biliniyor. 

Adres: Liman Mahallesi, Yayla Sokak, No: 2, , Ladik/ SAMSUN.

Ladik Kayak Merkezi Nasıl Gidilir?

Ladik Kayak Merkezi, ilçeye sadece 7 kilometre mesafede yer alıyor. Samsun il merkezine ise ortalama 84 kilometrelik bir uzaklıkta bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Amasya Havalimanı’na da oldukça yakın. 35 kilometre mesafede bulunan havalimanından kolaylıkla Ladik Kayak Merkezi’ne gidebilirsiniz. Bazı büyük şehirlerimiz ile kayak merkezi arası mesafeyi sizlerle paylaşalım. Buna göre;

  • İstanbul ile Akdağ Ladik Kayak Merkezi arası yaklaşık kilometre olup, 7 saat 30 dakikalık bir mesafede bulunmaktadır.
  • Ankara ile Ladik Kayak Merkezi arası yaklaşık kilometre olup, 4 saat 30 dakikalık bir uzaklıkta yer almaktadır. 

Akdağ Ladik Kayak Merkezi Hakkında Bilgiler

Kış tatili yapmak isteyenlerin tercih ettiği adreslerden biri olan Akdağ Ladik Kayak Merkezi hakkında bilgiler verelim sizlere.

  • İsmini bulunduğu Akdağ’dan alan kayak merkezi kış aylarında bembeyaz bir örtü ile kaplanıyor. Adeta rüya gibi bir manzara sunan Ladik Kayak Merkezi görenleri kendine hayran bırakıyor.
  • metre yüksekliğe sahip Akdağ heybetli duruşu ile göz kamaştırıyor. 
  • Yerli ve yabancı pek çok turistin ilgisini çeken kayak merkezi kış aylarının en gözde tatil rotalarından biri. 
  • Elbette sadece kış aylarında değil yaz aylarında da misafirlerini ağırlıyor. Bahar ayında Akdağ’ı kaplayan yeşillik doğa ile bütünleşiyor. 
  • Bunun yanı sıra Akdağ’da yöre halkı tarafından düzenlenen yayla şenlikleri de yapılıyor. Bölgenin eğlencesi olan bu şenlikler 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Özellikle çim kayağı olarak adlandırdıkları karşılaşmayı mutlaka denemelisiniz. 
  • metre uzunluğundaki telesiyej ise bölgenin popülerliğini artırıyor. Yerli ve yabancı turistlerin kış turizmi için vazgeçilmez adreslerinden biri.
  • Karadeniz turu yapmak için yola çıkan seyahat severlerin uğrak rotalarından biri haline gelen Ladik Kayak Merkezi, adeta bir fırsat. 
  • Karın yerde kalma süresi Akdağ’da epey uzun. Kasım ve Mart ayları arasında 1 metreyi aşan kar birikintisi görmeniz mümkün. 
  • Bulunduğu konum itibari ile Çorum, Tokat ve Amasya gibi çevre illerden misafirlerini ağırlamaktadır. Bu sebeple bölgenin kış turizmi açısından en beğenilen kayak merkezi. 
  • metre ile metre arasında değişen uzunluklara sahip toplam 6 adet pist mevcuttur. 
  • İster profesyonel olun ister başlangıç seviyesinde tüm kayak severler için uygun pist bulmak mümkün. Özellikle yeni başlayanlar veya çocuklar için az eğime sahip kayak pisti bulunmaktadır. 
  • Tüm bunların yanı sıra Ladik Kayak Merkezi sizlere panoramik bir manzara da sunmaktadır. Ladik gölü ve Ladik ovası ortasında kalan kayak merkezi nefes kesen bir manzaraya sahiptir. 
  • Yıl boyunca hizmet veren tesiste konaklama yapabileceğiniz otel seçenekleri ve restoranlar da bulunmaktadır. 
  • Sadece kayak yapmak için değil aynı zamanda doğa yürüyüşü için de Ladik Kayak Merkezi çevresini değerlendirebilirsiniz.

Ladik Kayak Merkezi ve Fiyatları

Doyumsuz manzaranın keyfini çıkarmak elbette paha biçilemez. Kayak merkezindeki aktivitelerden yararlanmak isteyenler için ise Ladik Kayak Merkezi ve fiyatları şöyle:

  • Tek kullanımlık telesiyej fiyatı: 10 TL
  • Gün boyu telesiyej fiyatı: 40 TL
  • Kızak takımı: 50 TL
  • Snowboard: 50 TL
  • Direksiyonlu kızak: 30 TL
  • Küçük kızak: 20 TL
  • Kayak montu: 40 TL
  • Kayak pantolonu: 30 TL

Ladik Gölü

Samsun ilimizin Ladik ilçesinde yer alan Ladik Gölü, manzarası ile görenleri kendine hayran bırakıyor. İlçe merkezine 12 kilometre mesafede bulunmaktadır. Birbirinden farklı binlerce çeşit balık türünü barındırmaktadır. Özellikle tuna balığı ve tatlı su levreği gölün öne çıkan balık türleri arasındadır. Gölün tür bakımından zengin olması sebebi ile pek çok balıkçı burayı sıklıkla ziyaret etmektedir. Bunun yanı sıra tahta balığı, sazan ve kızılkanat gibi balık türlerine de ev sahipliği yapmaktadır. Hatta bölgeye has bu balık türleri, ilçe halkının geçim kaynakları arasında gösterilmektedir. Kuş türlerinden ise genellikle leylek, martı, güvercin gibi balıkçıl farklı türleri misafir etmektedir. Ayrıca kuş türlerinden yeşilbaş, kızkuşu, sumru gibi kuş türlerini de görmek mümkün. Akdağ’ın çevrelediği Ladik Gölü’nü serçe ve saka kuşları da çok sevmektedir. Tektonik oluşumlu göl üzerinde yüzen adalar görülmektedir. Nitekim bu küçük yüzen adacıklar büyüleyici bir görünüm kazandırmıştır. 

Ladik Kayak Merkezi Otelleri

İster manzaraya karşı bir otel, ister gölün sessizliğinde huzur isteyin tüm seçenekleri ile Ladik Kayak Merkezi otelleri sizleri bekliyor. En beğenilen; Google puanına göre hazırlanan Ladik Kayak Merkezi otelleri listemiz:

  • Samsun Liva Otel &#; Google Puanı:

Adres: 19 Mayıs, Kemal Kabataş Cd., Kavak/ SAMSUN.

  • Hilas Thermal Resort & Spa &#; Google Puanı:

Adres: Hamamayağı, D:No, Ladik/ SAMSUN.

  • Gümüşpark Resort Hotel &#; Google Puanı:

Gümüşpark Resort Hotel Adres: Saray, Karlıtepe Caddesi, Ladik/ SAMSUN.

  • Tuğra Otel &#; Google Puanı:

Adres:  İmaret, Kütüphane Sk. No, Havza/ SAMSUN.

  • Ancere Thermal Hotel & Spa &#; Google Puanı:

Adres: Medrese, Atatürk Cd. No: , Havza/ SAMSUN.

Ladik Akdağ Kış Sporları Merkezi

Rezervasyon için : () 21 GSM : 03 02 (Tesislerde kredi kartı ile ödeme alınamamaktadır. Kredi kartı ile ödeme yapacak ziyaretçiler ödemelerini OMÜ Konukevinde yapabilirler.)
Bilgi için : () 60 46 / () 19 19 &#; (Konukevi)

Ücretler

Personel, Öğrenci ve Kamu Personeli
İki Kişilik Oda (1 Kişi) ,00 ₺
Aile Odası (3 Kişilik) ,00 ₺
Çorba
Ayran
Izgara Tabağı (Köfte, Tavuk Pirzola, Pilav, Domates, Biber)
Tabldot (Çorba, Izgara Tabağı, Ayran)
Köfte Ekmek
Sucuk Ekmek
Sahanda Sucuklu Yumurta
Çay
Kızak kiralama (Günlük) 30,00 ₺

Açıklamalar

1- Oda fiyatlarına kahvaltı dâhildir.
2- İki Kişilik Oda fiyatları kişi başı fiyattır.
3- İki Kişilik odada tek kişi konaklamalarda oda fiyatının %50 fazlası uygulanır.
4- Aile odası fiyatı komple oda fiyatıdır.
5- yaş çocuklar için konaklama bedeli alınmaz. yaş çocuklar için ise  %50 indirim uygulanır.

Samsun’un önemli kış turizm merkezi olan Ladik Akdağ&#;da bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kış Sporları Merkezi OMÜ personeli ve diğer kamu personellerine hizmet sunmaktadır.

Ladik-Akdağ Kış Turizm Merkezi

REZALET

Şub • Aile

Tek kelimeyle rezalet.Kızak kiralıyorsunuz adamlar mafya gibi kimlik karşılığı kiralıseafoodplus.infoanta yemek yerken kapıdan kızaklar çalınıyor görevli bırakın ilgilenmeyi kızağın parasını söke söke alıyor yoksa kimlik verilmiyor.Hırsızlığın devamlı olduğunu söylüyor. Yemek diye aldığım ekmeğin arasında iki köfte var resepsiyondaki laçkalık laulabalilik diz boyu kimseye tavsiye etmem REZALET.

Yazıldığı tarih: 12 Şubat

Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.


Tavsiye ederim 👍

Şub • Aile

Şubat'ın ilk haftası gittik kar çok azdı ama yinede kızakla kayarak neşeli saatler geçirdik. Kızağı merkeze çıkmadan aşağıdan kiraladık. Giderken mangal ve malzemeleri yanımızda götürdük, güzel bir mangal yeri var biraz küçük ama yoğun bir gün olmadığı için biz burada ki masalardan faydalandık mangal sonrası ise otelde kahvemizi içtik. Karlı bir gün olsaydı otel konaklama için çok seafoodplus.info kar olmadığını görünce günü birlik gitmiş olduk. Tepeye çıktığımızda manzara çok güzeldi bahar da ayrı bir güzel olur bence.

Yazıldığı tarih: 18 Şubat

Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.


Ladik Kayak Merkezi

Şub • Arkadaşlar

Belediyenin,üniversitenin tesisi ve oteli var.Özel otelde seafoodplus.infoari yukarida kizak ve kayak takimini belediyeden daha uygun seafoodplus.info ici buraya seafoodplus.info kalabalik olmuyor.

Yazıldığı tarih: 17 Şubat

Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.


Erzağınızı yanınıza alın

Oca • Arkadaşlar

Hafta içi 3ten sonra gelin bir gece konaklayın 11de çıkın. Yanınıza suyunuzu, yiyeceğinizi falan alın. İşletme yetersiz. Piknik alanı var, ana pistin dışında kızak yapmaya uygun bir alan da var. Beklentiniz Uludağ değilse söylediğim konaklama şeklinde huzur bulacaksınız. Çok esiyor onu söyleyeyim. Kafa dinlemek için ideal. Omünün tesisinde kaldık memur dışında alınmıyor. Odalar temiz, yemekler iyi. Kayak dışında bir aktivite yok.

Yazıldığı tarih: 29 Ocak

Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.


Ulaşım berbat

Oca • Aile

Ulaşımı berbat, millet yolun kenarına parkedip bırakıyor 2 şeritli yol tek şeride düşüyor ayrıca otopark sıkıntısı da var. Kapasitesinden kat kat fazla araba geliyor, çözüm bulunması lazım(katlı otopark gibi). Trafik kitlendiginde(tamı tamına saatte ladik merkeze inebildik. polis gelmiyor gelse bile bir şey yaptığı yok sadece sohbet ediyor milletle ve izliyor öyle.
Çok fazla insan var haftasonu öğlen saatlerinde dolup taşıyor kayacak yer bulamıyorsunuz gerçekten. Millet sorumsuzca kızakla kayıyor hiçbir sistem yok. Kenarlardan çıkılıp ortadan kayılması lazım ama uygulayan kimse yok ve hiçbir uyarı levhası veya uyaran kimse yok. Çarpan çarpana kimse kızağı bile düzgün süremiyor ya da etrafına bakmıseafoodplus.info güzel yanı pistin büyük ve uzun olması. Ama kapasiteden fazla insan olunca tüm güzelligi yok oluyor. Ha bide yiyecek içecekler oldukça pahalı(sahlep 15TL, sucuk ekmek 20TL).

Yazıldığı tarih: 26 Ocak

Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.


Cok kotu

Oca • Çiftler

Surekli kis seyahati yapan bir cift olarak ;yollari bakimsiz levha bir yonlendirme yok. Pisti duzgun ve guvenilir degil buyuksehir hic bir sekilde yatirim asla yapmamis. Sucuk ekmek 25 tl soyguna gelirseniz buyurun soyulun. Kafeteryalar 25 tl aliyor fakat okadar bakimsiz ve soguk ailecek sakin gelmeyin hafta sonu soygunu yaparlar size . Telejenik 15 tl hic bir bilgilendirme yok kaymacayacaksiniz binmeyin zira yukarda bir tesis yok 3 km donarak rezil olursunuz.

Yazıldığı tarih: 12 Ocak

Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.


Ulaşımı kolay güzel bir kayak merkezi

Oca • Aile

Arac kolaylıkla ulaşabiliyor bu merkeze ama biz gittiğimizde kış lastiği ve zincir takmadik uygun bir yere çekip buzlu olan dik yerlere çıkmadık araçla, yürüyelim dedik kayak alanına ama ne bebek arabasıyla nede kucaginizda denemeyin çünkü yerler buz düşüyorsunuz açıkçası yuruyemeyen çocukla gitmek hata birde haftasonu gittiğimiz için aşırı kalabalık ti insanların çoğu kızak la kayıyordu kontrolsüz tabi dikkat edin biz memnun kaldık piknik masaları ve alanları var ücretsiz belediyenin ama tahta bir yapı var içinde otel olan fiyatları aşırı pahalı tok karnına gitmekte çok fayda var biz tok karnimiza gittik birde kızak yada kayak takımı kiralamak isterseniz merkeze çıkmadan aşağıda şehirde olan yerden kiralayın daha uygun..

Yazıldığı tarih: 10 Ocak

Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.


çok eğlenceli

Ara

öncelikle kış lastiği olmadan gitmeye kalkmayın , kesinlikle içinize ekstra bir şeyler giyin(içlik v.b.) , çorabınızı 2 kat giyin.

teleferiğe 4 kişi 40 tl vermiştik , teleferiğe bindiğinizde çok güzel zirveye tırmanırkende güzel ancak aşağıya inişte felaket esiyor soğuk adamı titretiyor. biz gittiğimizde zirvede kimse inmiyordu sadece teleferik turu olarak kullanılıyordu çünkü zirve çok soğuk ve kar kalınlığı alt tarafın katı fazla.

kar kızağı almak için sakın otele gitmeyin 2 kişilik kızaklar 50 tl aynısı belediyenin yerinde 30 tl küçük tekli kızaklar ise 15 tl. otelin sadece cafe kısmını kullanabilirsiniz acıkırsanız yemek veya üşürseniz çay-salep içmek için.

biz gittiğimizde sezonun yeni açıldığındandı herhalde kar ezilmemiş düzeltilmemişti kaymak çok zevki olmuyor kızak kara batıyor.

günübirlik gezi için mükemmel bir yer saat 'den sonra geri dönüş yolunda gelirlekn su olarak gördüğünüz kısımların donduğunu görebilirsiniz. o yüzden dikkatli olun.

Yazıldığı tarih: 16 Aralık

Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.


Akdağ kayak

May • İş

Ladikte bulunan kayak merkezi yeni kayak yspanlar icin pek uygun seafoodplus.infoa kayanlarin ayri bir pisti olmasi seafoodplus.infoeri yeterli degil.

Yazıldığı tarih: 22 Mayıs

Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.


Güvenlik Sıfır

Oca • Aile

Ailecek kızakla kaymak için ladik akdağ kayak merkezine seafoodplus.info rüzgarlı ve soğseafoodplus.info başka kişiler olduğunu görünce biz de deneyelim seafoodplus.info 40 tl den 2 kızak kiraladıseafoodplus.info bir kez kaymıştık ki adamın biri son sürat üzerimize doğru seafoodplus.infoçaçak zaman bulamadıseafoodplus.infoama çok şiddetli bir darbe aldım.şiddetli ağrıyla yerde uzunca süre kıvrandıseafoodplus.infoçbir görevli gelipte durumumu sormadı .Ağrılar içinde kızakları teslim ettik.5 dk önce aldığımı söyleyip kaza geçirdiğimi bu nedenle iade edip hastaneye gideceğimi söylememe rağmen ücret iadesi yapmadı.doktora gidip röntgen çseafoodplus.infoamda çatlak olduğunu 3 hafta istirahat yapmamı söyledi. Hiçbir güvenlik önlemi bulunmayan ladik akdağ kayak merkezine gidecek olan varsa başına gelecekleri bilsin seafoodplus.info kimseye tavsiye seafoodplus.infoilerden şikayetçiyim.

Yazıldığı tarih: 24 Ocak

Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.


38 sonuçtan arasındakiler gösteriliyor 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir