ali bostancı 30 etap / Ali Bostancı Etap Residence, Osmangazi nerede, Otobüs veya Metro ile nasıl gidilir?

Ali Bostancı 30 Etap

ali bostancı 30 etap

Bursa’da yılında kurulan inşaat firmasıdır. Ali Bostancı İnşaat, çoğunlukla Osmangazi (Hamitler) olmak üzere Nilüfer, Mudanya ve Yıldırım'da konut projeleri üretti.


Şirketler

Ali Bostancı İnşaat – Bursa

Ali Bostancı İnşaat’ın tarihçesi nedir? 

yılında Ali Bostancı tarafından kurulan Ali Bostancı İnşaat, 30 yılı aşkın süredir pek çok ayrıcalıklı konut projesini hayata geçirmiştir ve yılda konut inşa eden bir şirket haline gelmiştir. Bugüne kadar konutu tamamlayıp teslim ederek, ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olmuştur.

yılında Bursa’da kurumlar vergisi sıralamasında olarak, sadece ürettiği konutlarla değil ödediği vergi ile de Türkiye ve Bursa ekonomisine önemli katkılar sağladığını ortaya koymuştur.

Estetik, konfor, dayanıklılık ve güven ilkeleriyle konut üreten Ali Bostancı İnşaat, 7’den 70’e her yaş grubununihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak projeler sunmaktadır. Yeşil alan, yüzme havuzu, çocuk parkı, otopark,açık ve kapalı spor alanları, sosyal tesis, dinlenme alanlarına tüm projelerinde yer verilmektedir.

Çalışma prensipleri, sahip olduğu makina ve teknik personeli sayesinde zamanında, uygun fiyata ve uygun ödeme koşullarıyla konut teslim eden Ali Bostancı İnşaat, bu özellikleri ile Bursa’da “konut” denilince ilk akla gelen ve tercih edilen bir firmadır. 

Kurumsal bir yönetim anlayışıyla hareket eden Ali Bostancı İnşaat, bünyesindeki direkt personelin dışında dolaylı çalışanlarla birlikte yaklaşık kişiye istihdam sağlamaktadır. 

Ali Bostancı’nın iş dünyasındaki yolculuğuna ışık tutan “çırağı olmadığınız işin patronu olamazsınız” özdeyişini ilke olarak benimseyen çalışan kadrosu, mükemmel bir ekip ruhuyla her gün yeni başarılara imza atmaktadır. Makina parkı ve yetişmiş teknik kadrosu ile sadece Bursa’da değil, Türkiye genelinde ilk sıralarda yer alan Ali Bostancı İnşaat’ın en önemli farklılığı, inşaat sektöründe kullanılan tüm makina ve techizatı demirbaş olarak bünyesinde bulundurmasıdır. Ayrıca Bursa’da fore kazık makinasına sahip tek kuruluş olup, tüm binalarında 12 metre derinliğe kadar fore kazık sistemini uygulayarak depreme dayanıklı konutlar üretmektedir.

Ali Bostancı İnşaat, hangi sendikalarla işbirliği yaptı?

Ali Bostancı İnşaat, Türkiye'de ilk olarak gerçekleştirilen, Türk Büro-Sen ve Türk Eğitim-Sen işbirliği ile TOKİ tarzında konut projelerine imza attı. Fiyat aralığı TOKİ aralıklarında olup konutları kalitesi lüks dairelere eşit oluşuyla dikkat çeken Ali Bostancı İnşaat, toplu konutlarda daire içinde yapılacakları müşterilerinin isteğine bırakıyor.

Ali Bostancı İnşaat, Bursa’nın neresinde lüks, neresinde ekonomik konutlar üretti?

Ali Bostancı İnşaat’ın hem ekonomik hem de lüks konut projeleri bulunmaktadır. Esentepe, Ataevler, Ertuğrulkent, Özlüce ve Mudanya'da lüks; Yunuseli, Hamitler, Yıldırım ve İhsaniye'de ekonomik konutları vardır. 

Ali Bostancı İnşaat, hangi bölgelerde konut projesi hazırlamakta?

Firma, Ataevler, Özlüce, Ertuğrul Kent, Alaattin Bey, Mudanya, Hamitler ve Yıldırım mevkilerinde daire projeleri hazırlamaktadır.

Ali Bostancı İnşaat’ın satışı biten projeleri hangileri? 

Hamitler: Türk Büro - Sen (1. Etap, 1. Etap Ek, 2. Etap ve 3. Etap), Bostancıkent (4., 5., 5 - Ek, 6., , 10 Ek, 11, 11 Ek, 12,13,14, 15 -1, 16, 17, 17 - A2 - A3, Etaplar), Bostancıkent Zambak, Bostancıkent Orkide, Bostancıkent (Fulya), Bostancıkent Bosek Evleri, Bostancıkent (Kardelen Apt.) ve Bostancıkent Gül Apartmanı. 

  

Yunuseli: Bostancıkent Eğitim Konutları , Türk Eğitim-Sen 1. Etap, funduszeue.infocı Yunuseli Evleri, Özlüce Ertuğrulkent, A. Bostancı Ertuğrul, E. Bostancı Evleri, Bostancı Park Alaaddinbey ve A. Bostancı Azra Sitesi…

Mudanya: Mudanya Bostancı Park.

Ataevler: funduszeue.infocı Ecrin Apartmanı.

İhsaniye: funduszeue.infocı Evleri Esentepe ve İhsaniye Gül Evleri.

Yıldırım: Zümrüt, Yıldırım (1), (3)

Ali Bostancı İnşaat’ın devam eden projeleri hangileridir?

Hamitler: Bostancı Elmas Apartmanı, Bostancı Elif Apartmanı, Bostancı Lale Apartmanı, Bostancı Barış Apartmanı, Bostancı Menekşe Apartmanı ve Bostancıkent , Etap Yakut Sitesi, , , ve Etaplar) 

Yıldırım: Bursa Reel Evleri

Mudanya: Bostancı Falez Evleri 

Ali Bostancı İnşaat Genel Müdürü Sedat Kızılcıklı, ’yi ve sektörü nasıl değerlendirdi? 

Para Dergisi'nin şirketin Genel Müdürü Sedat Kızılcıklı ile 18 Mart tarihli röportajı şöyle;

Ali Bostancı inşaat olarak yine başarı ve büyüme ile geçen bir yılı geride bırakıyoruz. 28 yıldır sektörümüzde önümüze koyduğumuz her hedefi başarı ile yerine getirdik. Hedeflerimizi, verdiğimiz bir söz olarak gördük. 28 yıllık geleneğimizi bozmadık ve 'yi de sözlerimizi tutarak ve binlerce insanımızı ev sahibi yaparak bitirdik. Ali Bostancı İnşaat olarak başarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve yılının sağlık mutluluk getirmesini temenni ediyoruz.

Sedat Bey, yılının sonuna geldik. yılı Ali bostancı inşaat için nasıl geçti?

Ali Bostancı İnşaat olarak bir yılı daha hedeflerimizi tamamlayarak bitirmekten mutluluk duymaktayız. Bizler ulusal ve uluslararası gelişmelere bakarak kendini yenileyen ve önüne hedefler koyan bir şirketiz. ile ilgili planlarımızı hazırlarken de yine olması muhtemel tüm olasılıkları göz önünde bulundurduk. Gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler koymak başarıda çok önemli. Bizim için ortaya koyduğumuz her hedef tutulması gereken bir söz gibidir. Bu doğrultuda da için önümüze koyduğumuz her hedefi dolayısı ile verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Bu yıl ev sahibi olma hayali kuran binlerce vatandaşımızın bu hayallerini gerçekleştirmesine katkı sağladık.

Bugün biz hedeflerimizi gerçekleştirdik diye konuşabiliyorsak, bunda bizim azimle çalışmamızın yanında katkısı olan birçok etken var. Başarımızda, son 12 yıldır Türkiye cumhuriyetini yöneten siyasi iradenin, yılında gösterdiği performans ve tüm kriz söylentilerine rağmen sağladığı güven ve istikrar ortamının katkısı çok büyük. Bunu Adalet ve Kalkınma Partisi?nde daha önce iki dönem milletvekili olarak görev yapmış bir kişi olarak söylemiyorum, sizin de dikkatinizi çekecektir, bu irade ekonomide önüne koyduğu hedefleri gerçekleştiren ve ekonomiyi istediği gibi yönlendiren bir hükümet. Siz işinizi istediğiniz kadar iyi yapın ama ülke olarak durumunuz iyi değil ise emin olun ki şirket olarak sizin de başarılı bir performans sergilemeniz mümkün olmayacaktır.

Bununla birlikte, Ali Bostancı İnşaat'ın attığı her adımın, koyduğu her hedefin merkezinde olan müşterilerimizin bize duyduğu güvenin ve gösterdiği teveccühün, yine şirketimizin başarısında çok büyük bir katkısı var. Onların bize duyduğu inanç şirketimizin attığı her adımda itici kuvvet oldu. Ben tüm müşterilerimize bizlere verdikleri destek, duydukları güven için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizler onların teveccühlerine layık olmak için bu yıl da canla başla çalıştık ve onları söz verdiğimiz yaşam alanlarına kavuşturduk.

Ayrıca Ali Bostancı İnşaat kişilik koca bir aile. Biz tüm çalışanlarımız ile büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bir ferdi olarak gecesini gündüzüne katan tüm çalışan kadromuza da teşekkürü bir borç biliyorum.

Sedat Bey ile ilgili beklenti ve temenniler neler acaba?

Konuşmamın devamı yine siyasete dayanacak ama bazı şeylerin de konuşulmasında yarar var. Bütün özel sektör kurumları yatırım yaparken ülkenin siyasi ve ekonomik durumunu göz önünde bulundurur. Ona göre hedef koyar ve eylem planı hazırlar. Biz yılının daha da iyi geçeceğine inanıyoruz. Çünkü bu ülkeyi yönetenlere güveniyoruz. Onların koydukları hedeflere ulaşabileceklerine inanıyoruz. ün iyi geçeceği düşüncesi sadece bir temenniden ibaret değil, 'nin son çeyreğinden itibaren çok ciddi bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketliliğin katlanarak devam edeceğini öngörüyoruz. 

Buradaki son paragrafı en alta aldım. Sanki daha uygun olacak gibi.

Sedat Bey Ali Bostancı İnşaat hakkında bilgi alabilir miyiz?

Ali Bostancı İnşaat yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluş. Kurulduğu günden itibaren in üzerinde konuta imza atmış ve her yıl da ile arasında konut üreten bir şirket. Biz TOKİ misyonunda hareket eden bir kurumuz. Uygun fiyata insanlara yaşam alanları sunuyoruz. Özel sektörün TOKİ si diyen var bizim şirketimize. Lüks ve konforlu yaşam alanlarını uygun fiyat ve uygun ödeme seçenekleri ile halkımıza sunuyoruz. 

Sedat Bey Ali Bostancı İnşaat'ın makine parkı sektöründe hep konuşuluyor. Makine parkınızdan bahseder misiniz?

Şirket olarak inşaat sektöründen kazandıklarımızı yine sektörümüzde yatırıma dönüştürüyoruz. Bu gün Ali Bostancı İnşaat makine parkı ile örnek alınan bir kurum. Bursa'da fore kazık makinesine sahip tek özel sektör inşaat şirketiyiz ki bu yatırım çok ciddi bir yatırım olup, konut üreten çoğu şirkette bu makineye rastlamanız mümkün değil. Ali Bostancı İnşaat olarak hafriyattan tutun, inşaatın her evresinde kullanılan tüm makine ve ekipman şirketimizde yer almaktadır. İnşaat sektöründe sadece konut yapan ve satan bir kurum değiliz, beton santralimiz ve aynı zamanda inşaat malzemesi satışı gerçekleştirdiğimiz şirketlerimiz de gurubumuz bünyesinde yer almaktadır. Taşeronlarımız ile birlikte bine yakın insan, şirketimizin projeleri içerisinde çalışmaktadır.

Uygun fiyatlarla konut satışı yapıyorsunuz ama Bursa'da vergi konusunda da öncü kurumlar arasındasınız? Bu nasıl oluyor ki?

Ali Bostancı İnşaat çok şeffaf bir yönetim anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren bir şirket. Bizim sistemimizde herkes kazanıyor. Biz kazanıyoruz, halkımız kazanıyor, devletimiz kazanıyor. Kanunlar neyi gerektiriyor ise biz o doğrultuda işlemlerimizi sürdürüyoruz. Bir kurumun veya bir işadamının bence milletine ve vatanına borcudur vergi ödemek. Biz bu konuda hiçbir zaman taviz vermedik.

yılında, yılı gelirleri ile ilgili olarak şirketimiz Bursa gibi sanayi devlerinin faaliyet gösterdiği bir yerde gelirler vergisinde Sırada yer almıştı. yılında ise gelirleri ile de şirketimiz Bursa?da Sırada yer aldı. Bu bizim çalışma azmimizi, kararlılığımızı, gururumuzu ve mutluluğumuzu arttıran bir konu.

Devam eden projeler hakkında bilgi alabilir miyiz?

Bu yıl içerisinde yapımını sürdürdüğümüz ve yılsonunda teslimini gerçekleştireceğimiz konut var. Çoğu bitme aşamasına geldi. Bursa Yıldırım millet mahallesinde, bölgenin en büyük projesini yapıyoruz. Bursa Reel Evler ismini verdiğimiz konutun yer aldığı proje, 29 konut ve 1 blok da alış veriş merkezi olmak üzere toplam 30 bloktan oluşuyor. Bursa Reel Evler projemiz toplam 52 dönüm alanda kuruluyor. Bu alanın 37 dönümünü peyzaja ve yeşil alana ayırdık. İçinde yüzme havuzu, basketbol, voleybol gibi spor alanları, kafeteryalar, alış veriş merkezi gibi birçok sosyal ve sportif aktivite alanları yer alıyor. Projemizde daire sahibi olan herkes boş zamanlarını değerlendirebilecekleri her türlü alana sahip olmuş olacaklar. Bursa Reel Evlerin ilk etabı olan konutu bu yılsonuna kadar teslim ediyoruz. Geri kalan ikinci etabı ise en geç mart ayında bitirmiş olacağız. Bu projemizin yanında yine Bursa’nın Nilüfer ilçesi başta olmak üzere çeşitli bölgelerde projelerimiz devam ediyor.

Ali Bostancı İnşaat iletişim ve ulaşım bilgileri nelerdir?

Ali Bostancı Merkez

Adres: İhsaniye Mah. İzmir Yolu No Nilüfer / BURSA 

Tel: +90 74 75

+90 60 34

Faks: +90 18 78

E-Posta: [email protected]

Satış ve Pazarlama

Tel: +90 37 26

Web: funduszeue.info


Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim

Konut Sayısı

88 Konut

Konut Tipleri

2+1   3+1  

Fiyat Aralığı

- TL

Proje Alanı

m2 m2

Teslim Tarihi

Hemen Teslim

Proje HAKKINDA


Bursa Osmangazi'de hayata geçirilen Bostancıkent Etap projesi Ali Bostancı İnşaat tarafından inşa ediliyor. 5 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Bostancıkent Etap projesi toplam 88 adet konuttan meydana geliyor. 8 blok halinde yükselen Bostancıkent Etap projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. 

PROJE İLE İLGİLİ YORUMLAR


BÖLGEDEKİ DİĞER PROJELER


Bu ilde veya bu projenin yakınlardaki diğer projeler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK PROJELER


Copyright © Yeniemlak. Tum hakkı Netbu Ltd. Şti'ye aittir.

Ali Bostancı Etap Residence, Osmangazi, nerede, Otobüs veya Metro ile nasıl gidilir?

Osmangazi şehrinde Ali Bostancı Etap Residence konumuna Toplu Taşıma

Osmangazi, Türkiye'deki Ali Bostancı Etap Residence adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Ali Bostancı Etap Residence adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Ali Bostancı Etap Residence adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Ali Bostancı Etap Residence için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Hamitler Fethiye; Besaş.

Otobüs/HB/25B/40Metro:1

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Ali Bostancı Etap Residence için yol tarifi alın.

Ali Bostancı Etap Residence adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Osmangazi konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Ali Bostancı Etap Residence için Otobüs ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Ali Bostancı Etap Residence adres: Osmangazi Hamitler Mah. Seyid Sokak No:5 Sokağı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası