evde yırtık kot nasıl yapılır / Evde yırtık kot pantolon nasıl yapılır

Evde Yırtık Kot Nasıl Yapılır

evde yırtık kot nasıl yapılır

Evde Yırtık Kot Nasıl Yapılır?

Yırtık kot pantolon yapmak için gerekli olan malzemeler tebeşir ya da sabun, ince uçlu makas, ya da jilet falçata gibi kesici ürünler son olarak bir cımbız. Cımbız ipleri sökmek için kullanılırken sabun ya da tebeşir ise kesiklerin atılacağı yerleri belirlemek için gereklidir.

Buna ek olarak kot pantolonun ön yüzüne atılan kesiklerin arka kısma geçmemesi adına pantolonun iç kısmına karton yerleştirmek avantaj sağlamaktadır.

Kotun yırtık kısımlarının neresi olacağını belirlemek için giyilmeli ve o şekilde işaret koyulmalıdır. Daha sonra kot çıkarılır ve eski bir görünüm isteniyorsa üzerine zımpara atılabilir.

Zımpara yapıldıktan sonra pantolona yatay olacak şekilde iki tane kesik atılmaktadır. Burada beyaz ve mavi ipler ortaya çıkmaktadır.

İpleri el ile çekmek yırtıkların daha büyük ve düzensiz olmasına yol açmaktadır. Dolayısıyla mavi ipler cımbızı kullanarak çekebilirsiniz.

Evde yırtık kot pantolon yapımı ile farklı bir kot elde edilmek isteniyorsa bu durumda yırtığın olduğu bölgeye farklı renkte kumaşlardan ya da desenlerden yama yapılabilir. Bu kumaş parçaları yırtık kısmın arkasına gelecek şekilde dikilmektedir.

Yama işlemi zevk için yapılabileceği gibi yırtığın çok büyük olduğu durumlarda da kurtarıcı olarak denenebilir. Böylece hem pantolon farklı bir havaya kavuşmakta hem de istenmeyen boyutlarda olan yırtık en tarz şekilde ortadan kaldırılmaktadır.

Etiketler:evde yırtık kot pantolon yapımıyırtık kot nasıl yapılır evdeyırtık kot pantolon yapmak

Bebek kotları yırtık nasıl yapılır. Kendi ellerimizle modaya uygun yırtık kot pantolon yapıyoruz

Yırtık kotların modası garip değil: bunlar, solma, çıkıntılı iplikler ve büyük deliklerin yaygın olduğu ülke tarzının yankılarıdır. Sade kotları evde şıklara dönüştürmek çok kolay. Tasarımcı şaheserlerini fahiş fiyatlarla satın almak yerine makas ve cımbızı doğru kullanmak yeterlidir.

Eğitim

Yırtık kot pantolon yapmak için şu araçları stoklamanız gerekir:

  • kumaş makası, bıçak veya bıçak;
  • zımpara kağıdı, rende, pomza - çizikler oluşturmak için;
  • iplik çekmek için cımbız;
  • işaretlemek için tebeşir veya kalıp sabun.

Sürtünme ve delikli deneyler tüm modeller için uygun değildir. Dar ve esnek pantolonların güzelce yırtılması pek olası değildir. Delikler ve ipler düz ve geniş kot pantolonların daha şık görünmesini sağlayacaktır.

Nereden başlamalı

Kotları düzgün bir şekilde yırtmak için önce onları işaretlemeniz gerekir. Gelecekteki dekorun yerleri en iyi tebeşirle çizilir. İşten sonra kolayca silinir ve kullanım sırasında fark edilir. İşaretlemeden önce pantolonunuzu giyin: bu, son işleme yerini seçmeyi kolaylaştırır. Diğer bir işaretleme seçeneği ise bacağın altına kalın karton veya sert ve düz bir şey koymaktır.

Deliğin boyutu herhangi bir şey olabilir, ancak en yaygın yerler kalça ve dizlerdir. İkinci durumda, insizyonun altındaki işaret, eklemin hemen üzerine yerleştirilir.

Tavsiye! Kot pantolon eskiyse, kesikleri küçük tutmak ve kıvrımların olduğu yerlerden kaçınmak en iyisidir. Yeni kot pantolon her yöne yırtılabilir - malzemeleri hala oldukça güçlüdür.

kot pantolon nasıl yırtılır

Yırtık kot nasıl yapılır:

  • Ürünü yanlışlıkla bozmamak için işaretlemeden biraz daha az kesim yapılması önerilir.
  • Kotları işaretlere göre kesmek, kesimin amaçlanan merkezinde ikiye katlamak uygundur.
  • Delikler ve çıkıntılı dişler oluşturmak için 5 mm aralıklarla iki paralel kesim yapılır. Cımbız yardımı ile enine ipler dışarı çekilir. Sadece uzunlamasına olanlar kalır. Birkaç kesim yaparsanız, delik daha büyük olacaktır. Kesiklerin uzunluğu aynı olmak zorunda değildir - farklı olanlar dekoru daha ilginç hale getirecektir.

  • İplikler çok etkileyici görünüyor, ancak hepsini bırakmanıza gerek yok. Kot pantolondaki bazı delikler iplik olmadan iyi görünüyor. Sadece kenarı bitirmeniz gerekiyor.
  • Aşınma oluşturmak için kumaş zımpara kağıdı, rende veya ponza taşı ile işlenir. Bir tırnak törpüsü bile deneyebilirsiniz. Enine veya eşit dişlere zarar vermemeye çalışırken, kesiklerin kenarları boyunca saçak yapılır.
  • Cımbız yardımıyla kabarık bir kenar da elde edilir: onlarla birkaç iplik çekmeniz gerekir.
  • Bacakların uzun görünmesi için kesiler dikey, rastgele ve nadiren yerleştirilir.

Yırtık kotlar yeni bir trend değil. Daha çok modanın döngüsel olduğunun bir kanıtı. Delikli pantolonlar ilk olarak 60'larda hippiler tarafından giyildi. Kasıtlı olarak gündelik kıyafetler "çiçek çocukları", genel kabul görmüş kurallara karşı protestolarını vurgulamak istedi. Trend rock yıldızları tarafından yakalandı: 70'lerde kendine saygısı olan her rockçı yırtık kot pantolon giyiyordu ve böylece topluma meydan okuyordu. Doğal olarak, o zamanlar yırtık kot pantolonlar satılık değildi: isyancılar sadece pantolonlarını deliklere giydiler ve dikmediler - tüm "modaya uygun" sır bu.

Modern tasarımcılar, geçmişin resmi olmayan tarzlarında ilham aramaya başladığında her şey değişti. Böylece, podyumlar ve sonra sokaklar "delikli" kot pantolonlarla doluydu.

Pantolondaki delikler, adil seks imajına bir oyun, cinsellik ve özgürlük dokunuşu verir. Erkek sıkıntılı kot pantolonları isyanla ilişkilendirilir. Moda eleştirmenlerinin geçiciliğini öngördüğü trend, üç sezondur pozisyonunu kaybetmedi ve yakın zamanda da pes etmeyecek gibi görünüyor.

Model, kumaş ve renk seçimi

Gardırobunuza modaya uygun yırtık kot pantolon eklemek mi istiyorsunuz? Git hayır, hayır, mağazaya değil, dolabını revize etmek için. Modeli modası geçtiği veya çok sıkıcı göründüğü için giymediğiniz kot pantolonlar mutlaka olacaktır. Ya da belki eskimiş en sevdiğiniz kot pantolonunuz var ama onları atmak üzücü oldu mu? Sonunda, eski şeylere acıma kendini haklı çıkardı: pantolonuna yeni bir hayat ver.

Herhangi bir pantolon yırtılabilir. Ancak göreviniz, her şeyi kimsenin “amatör performanslardan” şüphelenmeyeceği şekilde düzenlemektir. Bu ancak “doğru” temel seçilirse mümkündür. Hangi kot pantolonları yırtmak daha iyidir?

  • modeli. Tasarımcı fantezisinin uçuşu sınır tanımıyor: modacılar erkek kot pantolonlarını, mom kot pantolonları ve skinny jeans'ları “yırtır”. Ev deneyleri için, çok geniş ve çok dar olmayan pantolonları seçmek daha iyidir: ilk durumda, yırtık alanlar basitçe kaybolacak, ikincisinde delikler estetik görünmeyecektir.
  • Tekstil. Deney için klasik kot pantolonlar uygundur - orta derecede yoğun. Delikli elastik jeggingleri "yükseltmek" istiyorsanız, bu fikirden vazgeçmek daha iyidir. Sonucun etkilenmesi pek olası değildir: Pantolonun tabanı elastandan yapılmışsa delikler açabilirsiniz, ancak güzel görünmeyeceklerdir.
  • Renk. Kot klasiklerini yırtmak daha iyidir - mavi veya mavi kot. İpliklerin kontrastı çarpıcı bir etki sağlar: eski pantolonlar bile şık görünecektir.

Tüm eski kotlarınızı attınız ve üzerinde modaya uygun deneyler yapacak hiçbir şey yok mu? En yakın ikinci el mağazasına bir göz atın ve oradan "şeker" yapabileceğiniz pantolonları alın. Yıpranmış kıyafetlerden şikayet etmiyor musunuz? Ardından normal bir mağazadan en basit kotları satın alın ve onları modaya uygun olanlara dönüştürün. Tasarruf önemli olacaktır: genellikle yırtık modeller, deliksiz modellerden iki hatta üç kat daha pahalıya mal olur.

Pantolonları tasarımcı bir şekilde "delik açmanın" 4 yolu

Deliklerin şekline ve yerlerine karar verin. Tabii ki, çok şey hayal gücünüze bağlı: göstermekten korkmayın. Ancak, önce kimsenin görmediği kulübede yürüyebileceğiniz pantolonlarla sonuçlanmamak için önce ilham almalısınız. Fikirler internette bulunabilir. Yıldız görünümlerini inceledikten sonra, mükemmel yırtık kot pantolonun nasıl olması gerektiğini anlayacaksınız.

Birkaç mağazaya uğrayabilir ve orada satılan "delikli" modelleri deneyebilirsiniz. Bir butik baskını da size sonunda kot pantolonunuzun nasıl görünmesi gerektiği konusunda bir fikir verecektir. Güzelliğin sadelikte yattığını unutmayın. İdeal - birkaç delik veya bir büyük, birkaç aşınmış alan. Saçma - vücudun genellikle gizlenen bölgelerini ortaya çıkaran "sağlam delikli" kot pantolonlar veya pantolonlar. Tek kelimeyle, aşırıya kaçmayın.

Beyaz iplikli şık delikler

Neye ihtiyacın var:

  • bir parça kontrplak veya kalın karton;
  • kırtasiye bıçağı veya keskin bıçak;
  • cımbız.

Nasıl yapılır

  1. Gelecekteki "delikli" bölgeleri tebeşirle işaretleyin.
  2. Kotları düz bir yüzeye yerleştirin, kesimin altına bir parça karton veya bir parça kontrplak yerleştirin. Bu, açık deliklere karşı korumadır.
  3. Bir büro bıçağı kullanarak, belirtilen alanda aynı boyutta birkaç yatay kesim yapın. Birbirlerine paralel olmalıdırlar. Bıçak, karşısında bulunan dişler boyunca yönlendirilmelidir.
  4. Cımbız kullanarak mavi iplikleri çekin. Beyaz enine kalmalıdır: deliği güzelce kaplayacaklar.
  5. Dışarı çıkan beyaz iplikleri dikkatlice kesin. Açıklığın daha büyük olması için bazı beyaz iplikleri kesebilirsiniz.

Ponza taşı "yaratıcılık" izlerini gizlemeye yardımcı olacaktır: kenarlardaki kesikleri onunla ovalayın. Deliklerin şık görünmesi için etraflarındaki kumaşı ağartın. Bunu yapmak için çamaşır suyu veya satın alınan herhangi bir çamaşır suyu kullanabilirsiniz. Ve sonra kotu her zamanki gibi yıkayın.

Grunge tarzı özensiz delikler

Neye ihtiyacın var:

  • tahta veya kontrplak;
  • kırtasiye bıçağı.

Nasıl yapılır

  1. Bacağın içine bir parça kontrplak yerleştirin. Bir büro bıçağıyla birkaç paralel kesim yapın. Birbirlerine yakın yerleştirilmelidirler.
  2. Kesikler arasında bir bıçakla yavaşça ilerleyin, enine iplikleri kazıyın ve uzunlamasına olanları serbest bırakın.
  3. En dikkatsiz etkiyi elde etmek için uzunlamasına dişlerin bir kısmını bir uçtan kesin (veya basitçe yırtın). Grunge kot pantolonlar hazır!

Bir grunge model elde etmek istiyorsanız, kesimleri güzelleştirmeye çalışmayın. Bu tarzın cazibeye karşı bir isyan olarak adlandırılmasına şaşmamalı: kasıtlı ihmal çok hoş karşılanır. Kot pantolonlar uzun süre giymekten yırtılmış gibi görünmeli ve umursamıyorsun.

Parça delikleri

Neye ihtiyacın var:

  • tebeşir veya basit bir kalem;
  • makas;
  • cımbız;
  • tarak kabuğu;
  • çamaşır suyu.

Nasıl yapılır

  1. Kot pantolonunuzu düz bir yüzeye yayın. "Boş" olacak bir parçayı tebeşir veya kurşun kalemle işaretleyin.
  2. İşaretli kısmı dikkatlice kesin.
  3. Parçanın sınırı boyunca cımbızla yürüyün, iplikleri çıkarın. Kenarları bir tarakla kabartın.
  4. Bir pamuğu çamaşır suyuna batırın ve kesilen parçanın kenarlarını kurulayın. Daha sonra kotunuzu yıkayın.

"Boşluk" dizlerin üzerine, arkaya ve bele çok yakın yerleştirilmemelidir. Bacağında bir dikdörtgen kesmeye karar verirseniz, üzerinde daha fazla göze çarpan delik açmamak daha iyidir, aksi takdirde kot pantolon kaba görünecektir. Ama yıpranma - yapabilirsiniz.

yırtık dizler

Neye ihtiyacın var:

  • tebeşir veya kurşun kalem;
  • kırtasiye bıçağı;
  • rende.

Nasıl yapılır

  1. Kot pantolonunu giy. Kesilecek olan "diz" çizgisini bir tebeşir veya kurşun kalemle işaretleyin.
  2. Kot pantolonu çıkarın ve işaretli çizgi boyunca dikkatlice kesin.
  3. Yarıkları ovalayın. Kotları yıkayın, ardından kesimler biraz darmadağın olacak ve "sadece yırtık" etkisi yaratacaktır.

Siyah kot pantolonlar dolapta toz topluyorsa, onları çıkarmanın ve modaya uygun pantolonlara dönüştürmenin zamanı geldi - "diz" bölgesinde kesin. Üst üste birkaç sezon için bir moda ifadesi oldu. Sadece kadın pantolonları dizdeki düzgün deliklerle “yükseltilmiyor”: erkekler de bu trendi beğendi.

Yıpranmış bir etki yaratın

Yırtık kot pantolon, cesur moda tutkunları ve moda tutkunları için bir seçenektir. Delikli pantolonlarla sakin bir görünüm bile cüretkar bir mesaj taşır. "İsyan etmeye" hazır değilseniz ama modasının geçmesini istemiyorsanız, daha az gösterişli (ama daha az şık olmayan) bir "yükseltme" seçeneği deneyin - kot pantolonunuzu silin. Sürtünmeler delikler kadar belirgin değildir, ancak bu eski veya sadece sıkıcı moda pantolonlardan yapılabilir. Tek ihtiyacınız olan zımpara kağıdı veya sünger taşı ve pantolonunuzu silmemek için bir "alt tabaka". Dört adımda ilerleyin.

  1. Islak. Sürtünmelerin bulunacağı alanları suyla ıslatmanız gerekir. Bu etkiyi artıracaktır.
  2. Altlığı takın. Bacağın iki parçası arasına bir parça kontrplak, tahta veya kalın karton yerleştirin.
  3. Ponza taşı veya zımpara kağıdı ile ovalayın. İstenen sonucu elde edene kadar.
  4. Pantolonunu yıka. Ve onları birkaç gün üst üste kötüleyin - etki artacaktır.

Denim çok sıkıysa, bir ponza taşı kotu “yaşlandırmaya” yardımcı olacaktır. En yaygın olanı alın. "Zımpara kağıdı" daha uzun süre çalışmak zorunda kalacak, ancak sonuç fabrika çiziklerinden ayırt edilemez. Pantolondaki delikler planlarınıza dahil değilse, ince taneli "zımpara kağıdı" kullanmak ve aşırıya kaçmamak daha iyidir.


3 trend fikir daha

Yırtık ve yıpranmış kot pantolonlar birkaç sezondur popülerliğin zirvesinde olmasına rağmen, trendler değişiyor. Moda dünyasına ayak uydurmak ister misiniz? Yırtık pantolonları modaya uygun unsurlarla tamamlayın.

  • Saçak yap. Kot pantolondaki deliklere ek olarak darmadağınık alt, moda tutkunlarıyla rezonansa giren yeni bir trend. Trendi evde kopyalamak zor değil: pantolonun bacağını bir bıçakla kesmeniz ve enine iplikleri bir iğne ile çekmeniz gerekiyor. Eski kot şortları bu şekilde dönüştürebilirsiniz: karmaşık bir şey değil, ama taze görünüyor.
  • Delikleri dantelle süsleyin. Uzun zamandır yırtık kot pantolonların hayalini kuruyorsun ama yine de dizlerini açmaya cesaret edemiyor musun? Eski pantolonlarınızı yırtmaktan çekinmeyin! Büyük delikler dantelle kapatılabilir - şık ve seksi. "Çıplak" delikler ve "dantel" arasında geçiş yapabilir, çizikler ve saçaklar yapabilirsiniz. Ana şey aşırıya kaçmamaktır: her şey hemen yerinde görünmeyecektir.
  • Yırtık kot pantolonunuzun altına file tayt giyin. Bu eğilim, moda dünyasında her şeyin nasıl değişebileceğini açıkça göstermektedir. Yakın zamana kadar, bacaklardaki "balık ağı" kaba ve kötü bir tat işareti olarak kabul edildi, ancak modeller yırtık kotların altına file tayt giyer giymez, etraftaki herkes böyle bir karardan kafasını kaybetti. Gerçek bir moda tutkunu olarak tanınmak ister misiniz? Kot pantolonunuzda büyük delikler açın, bir ağ takın - ve işte! Tek şart: çok fazla delik açmayın, aksi takdirde görüntüdeki kabalık notlarından kurtulmak zor olacaktır. Bir veya iki büyük boşluk yapın, taytları kotun altından görünecek şekilde kemerin üzerine çekin - şık bir fiyonk hazır!

Pantolon değiştirmek gerçekten çok kolay. Yırtık pantolonları kıyafet ve ayakkabılarla doğru bir şekilde birleştirmek çok daha zordur. Delikli modellerin her şeyle (pompalı ve ceketli, düz tişörtlü ve mokasenli, yelekli ve beyaz spor ayakkabılı) giyilebileceğine inanılıyor, ancak bazılarında şık, bazılarında gülünç görünüyorlar. Hayal gücünüzü gösterin, yıldızların fiyonklarından ilham alın, sokak modacılarına dikkat edin - ve yırtık kotları gardırobunuza uyumlu bir şekilde yerleştirebileceksiniz.

Zaman değişir, yıllar uçar, moda değişir.. Sadece yırtık kotlar muzaffer varlığını sürdürür, kimseyi ayırmadan: yırtık kotlar kadınlar, erkekler, şov dünyasının yıldızları, iş adamları, kız öğrenciler ve öğrenciler tarafından sevilir.

Yırtık kotlar tüm modeller tarafından sevilir: klasik, kloş, muz, erkek arkadaş…

Kot pantolon ne kadar eskiyse, o kadar moda! Yırtık kotlar en pahalı markaları bile atlamadı. Kot pantolon yırtmayı ve sipariş vermeyi teklif ediyor! "Master of Needlework" paradan tasarruf etmenizi sağlar ve size kotları kendi ellerinizle nasıl "yaşlandıracağınızı" öğretir.

Fabrika tarzı güzel olması için modaya uygun bir şey nasıl kırılır? Nasıl perişan hale getirilir? Bu gardırop öğesini başka nasıl ayarlayabilirim? Burada en ilginç fikirleri ve elbette ustalık sınıflarını bulacaksınız.

kotta delik nasıl açılır

Giysileriniz ne sıklıkla "eski" oluyor? Modası geçmiş model, yırtık mı yoksa sadece yorgun mu? Kot pantolonunuza ikinci bir şans verin, ikinci bir hayat verin!

Not etmek istiyoruz:

  • Hepsinden önemlisi, mavi veya mavi kot kot pantolonlar “uygulama” için uygundur, daha muhteşem görüneceklerdir.
  • Siluet çok sıkı olmamalı, çok gevşek olmamalıdır.
  • Kompozisyonu okuyun, "elastan" gibi bir kelime içeriyorsa, onları kırmak işe yaramaz.

Kotları güzelce "delik" yapmak için aşağıdaki malzemelere ihtiyacımız olacak:

  • Kırtasiye bıçağı
  • Ahşap tahta (bıçağın altına koyun)
  • Tırnak makası
  • Cımbız
  • iğne veya iğne
  • Ponza taşı, tırnak törpüsü, zımpara kağıdı
  • kalıntı

1. Aşama:

Üzerinde çalışacağınız yerlerden bir kalıntı ile işaretleyin.

İpuçları:

  • Vücut kompozisyonu açısından süper bir model değilseniz, sığır filetosu üzerinde kesikler denemeyin, dizlerde biraz daha yüksek veya biraz daha düşük delikler düşünün.
  • Orta kısımdaki dar ve uzun kesikler bacaklarınızı inceltir
  • Ceplerin altındaki geniş delikler kalçaları daha geniş gösterecektir.

Pantolonunu düzgün kesmezsen kotunu mahvedeceksin, bu yüzden küçük bir kesimle başla ve gerekirse daha sonra genişlet.

2. aşama:

İlk önce deliklerin nerede olacağını işaretliyoruz. Ardından kotu düz bir zemine yayın. Tüm bacağı kesmemek için kesimin altına bir tahta yerleştirin. Bıçakla düzgün bir kesim yapın. Enine iplikler boyunca yatay olarak kesiyoruz.

Küçük bir deliğe ihtiyacınız varsa, hafif iplikleri cımbızla ve mavi olanları üç fırçayla hafifçe serbest bırakın, en uzunlarını kesin.

3. Mavi ipleri çıkarıyoruz ve beyaz olanları böyle kot pantolonlar elde etmek için bırakıyoruz.

İşiniz bittiğinde pantolonunuzu çamaşır makinesinde yıkayın, yaratıcı karmaşanıza son verecekler.

Evde yırtık kot

Yani, sıkıcı pantolonlardan mavi ipleri çekmenin ikinci bir yolu var.

Makas veya bıçakla keseriz, mavi iplikleri cımbızla çekip beyazları bırakırız.

Ekstra uzun beyaz ipleri kesin.

Dizlerinizdeki kot pantolon nasıl yırtılır

Beyaz ipliklerle dizlerinizde bir delik açmak istiyorsanız, önceki paragrafı okuyun.

Dizlerinizde büyük bir delik nasıl açılır? Basit:

  • Kesikleri işaretleyin
  • Makasla kesin, cımbızla biraz sıkıştırın.
  • Delikler çok büyük olana ve aşınmadan yıpranana kadar giyin.

sıkıntılı kot pantolon nasıl yapılır

Yıpranmış bir kot istiyorsanız, bir tırnak törpüsü, sünger taşı veya zımpara kağıdı ile kendinizi ovmaya, ovmaya ve ovmaya başlayın. Bazen bir rende bile kullanılır!

DIY yamalı kot pantolon

Neden farklı yama çeşitleri ile kıyafetlerinizi çeşitlendirmiyorsunuz?

Dantel yama çok etkileyici görünüyor.

kot video nasıl yamalanır

Hazırlayan metin: veronika

Anna Türk


Okuma süresi: 14 dakika

bir

Her ikinci kız gardıroptan bir şeyler deniyor. Özellikle işler zaten eskiyse, modası geçmiyorsa ve çöpe atılmasını veya acil olarak rafine edilmesini gerektiriyorsa. İkinci seçenek kesinlikle tercih edilir.

Elbette, şifonyerin uzak köşesinde, atmaya üzüldüğünüz bir yığın kot pantolonunuz vardır.

Onları nasıl tekrar alakalı ve modaya uygun hale getireceğinizi göstereceğiz!

Neye ihtiyacın var: eski kot pantolonunuz, sökücü (bıçak veya bıçak), sabun ve sarımsak delikli küçük bir metal rende.

  • Kot pantolonlarda gelecekteki "sürtünmeler" için bir yer seçiyoruz.
  • Dikkatlice bu alanı "yatay olarak" yüzer. İstenen sonuç, boşluk değil de sadece bir sürtme ise, mümkün olduğunca dikkatli davranırız. Rende sadece üst iplik tabakasını çıkarmalıdır.

"Delik" etkisi için:

  • Kotları masaya koyarız ve gelecekteki delikler için kalan (küçük olabilir) şeritlerle işaretleriz.
  • Bir sökücü veya makas kullanarak "yatay" kesimler yapıyoruz.
  • Kot pantolonu “yıpranmış” hissettirmek için deliklerin kenarlarından birkaç iplik çekiyoruz (yaklaşık - veya ipliklerin kendilerini germesi için onları bir daktiloda yıkıyoruz) - kaotik deliklerimizin tüylülüğünü yaratıyoruz.
  • İsteklerimize göre kesiler yapıyoruz - birkaç alanda veya hemen tüm bacak (pantolon paçası) boyunca.
  • Arzu edilirse ortaya çıkan delikleri aşağıdaki yollardan biriyle (dantel, payet vb.) düzenleyebilirsiniz.

Oluşturulan "delikler" sunumu tamamen yaymamak ve bozmamak için, içlerine gipür parçaları dikilmelidir.

Parlak renkli uzay kotu - talimatlara göre boyayın

Bu şaheser için ihtiyacınız olan: koyu kot pantolon, diş fırçası, istenilen renklerde kumaşlar için akrilik boya, sünger, sprey şişesi, su ile çamaşır suyu çözeltisi (2: 1), boyaları karıştırmak için kaplar.

  • Kot pantolonu filmin üstüne yere serdik.
  • Püskürtücüye dökülen ağartıcı solüsyonu çeşitli bölgelere püskürtüyoruz - bol değil, biraz ve nazikçe. Turuncu lekelerin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Yoğunlukları için bir kez daha serpebilirsiniz.
  • Daha sonra akrilik boyaların ilk kısmını karıştırıp süngerle nazikçe portakal lekelerimizin tam çevresine uyguluyoruz. Renklerle deneme! Yani süngeri zaman zaman durulayıp farklı bir renk alıyoruz.
  • Ayrı alanlar beyaz boya ile vurgulanır.
  • Kot "galaksilerimizdeki" yıldızları bir fırça ve seyreltilmiş beyaz boya ile boyuyoruz. Burada her şey basit: dişi / fırçayı boyaya batırıyoruz ve sonra bir parmak kullanarak boyayı ayrı alanlara “püskürtün” (püskürtün) - yıldız kümeleri oluştururuz.
  • Kot pantolonun arka tarafını ve dikişleri unutmayın - ayrıca alana ihtiyaçları var. Tam kurumasını bekleyin (en az bir gün).

Şık "varenki" - kot pantolon "sıkıcı" hale geldiyse

İhtiyacınız olacak: eski kot pantolonlar, beyazlık, kaplar (bir kova veya büyük bir tencere, bunun için annenin ellerini yırtmayacağı).

  • Acilen “modanın yeniden başlatılması” gerektiren koyu kot pantolonları seçiyoruz.
  • Kotlarınızı sıkın. Üstelik ne kadar çok bükerseniz, boşanma o kadar az olur. Dikey bir desen istiyorsanız, büküm bölümlerini lastik bantlarla iyice sabitleyin. Yatay boşanmalar için kelepçelere ve bükülme alanlarındaki “yıldızlar” için mandallara ihtiyaç vardır.
  • Suyun tam yarısını kapta topluyoruz, 80 dereceye kadar (ortalama) ısıtıyoruz ve içine bir bardak dolusu beyazlığı keskin bir şekilde döküyoruz.
  • Çözümümüzü sürekli karıştırarak kaynatın.
  • “İksiri” kaynattıktan sonra kotları tamamen içine batırıyoruz. Çıkmak? Bir kepçe ile geri itin.
  • 15 dakika bekleriz, sürekli kotu su altına doldururuz. Renk hiç değişmek istemiyorsa, yarım bardak daha fon ekleyin.
  • İstenen rengi elde ettikten sonra çıkarıyoruz, banyoya taşıyoruz, tüm klipsleri / elastik bantları çıkarıyoruz ve yeni kotu dikkatlice duruluyoruz.

Kot pantolon pişirmek için çok tembelseniz, anneniz size bir tencere vermiyor veya sadece gerekli kaplara sahip değilseniz, ancak Domestos var, onları kullanın. Yarım su bardağı üründen 3 litre su ile inceltiyoruz, bükümlü kot pantolonları aynı şekilde ıslatıyoruz ve aydınlanmasını bekliyoruz. Ardından, durulayın ve kurulayın.

Ve - başka bir yol, daha nazik

Ne yazık ki, yukarıdaki yöntemin bir sonucu olarak elde edilen desen her zaman bir zevk değildir. Üzülmek istemiyorsan kullanabilirsin aşağıdaki yöntemle:

  • Çamaşır suyuyla nemlendirilmiş (kalın) bir süngerle kotun istenen bölgelerine uygulayın.
  • 5 dakikalığına kotları unutun (artık yok!).
  • Degrade istiyorsanız, sprey şişesiyle daha yoğun yerlere püskürtebilirsiniz.
  • Ardından, kotları durulayın ve kurulayın.

Dantelli kot süsleme - şık ve göz alıcı

Bugün en moda bitirme seçeneğidir.

İhtiyacın olacak:çok büyük delikli eski kot pantolonlar (örneğin, delikli çok zeki olduğunuz kot pantolonlar) ve dantel. Dekor dış mekan ise sıradan kot pantolonlar da kullanılabilir.

Hangi seçenekler var?

  • İçten deliğe astar olarak dantel dikilmiştir. Yama dantelinin etrafındaki kot kenarları elbette karıştırılmalıdır. Kot kesimlerinde dışarı çıkan beyaz dantel çok keskin görünüyor.
  • Bel bandının etrafına veya sadece ön tarafa dikilmiş dantel şerit (sadece arkada).
  • Tamamen dantel süslemeli arka cepler.
  • Dantelden kesilmiş çiçekler (farklı desen), bacaklara aplike olarak dikilmiştir.

Sadece aşırıya kaçmayın. Dantelin bolluğu veya okuma yazma bilmeyen kullanımı kot pantolonunuzu bayağı bir şeye dönüştürebilir.

Neye ihtiyacın var: yapay elmaslar, boncuklar, boncuklar, kot pantolonunuz.

  • Kot pantolon üzerinde istenilen bölgeyi seçiyoruz, istenilen deseni arıyoruz ve pastel/kalem (cepler, pantolon yanları, manşetler) ile kot pantolona aktarıyoruz.
  • Farklı boyutlarda yapay elmaslar seçiyoruz ve bunları çizime göre manuel olarak yapıştırıyoruz.

Payetler, boncuklar veya boncuklar dikilmelidir. İş daha özenli, ancak sonuç buna değer.

Nasıl çizileceğini bilmiyorsanız, çizimleri temel alın (aralarında birçok ilginç çiçek, kuş vb. Eskiz vardır).

Ve kotların manşetleri var!

Bugün kot pantolonlardaki geniş manşetler en moda olarak kabul ediliyor. Hiç kimse onları kişisel bedeninize ve arzunuza göre yapmaktan alıkoyamayacak olsa da - siz bir tasarımcısınız.

İstenilen genişliği seçtikten sonra kotları dikin veya basitçe dışa doğru katlayın, dikişleri teyelleyin ve özen gösterin. dekor alınan manşetler:

  • Rhinestones veya boncuklarla süsleyin.
  • Dantel üzerine dikin.
  • Parlak kumaş şeritleri kullanıyoruz.
  • Bir saçak yapıyoruz.

Pullar her zaman kötü değildir

Bir ayı sadece kulağınıza değil, ellerinize de bastıysa ve sadece kaldırımda tebeşirle nasıl çizileceğini biliyorsanız, önemli değil. Kurtarmaya gelecekler pullar ve şablonlar.

  • Yaratıcılık için sıradan bir çocuk kaşesini istenilen desende alıyoruz, istenilen renkteki kumaş için boyaya batırıyor ve ruhun istediği gibi sağlığa damgasını vuruyoruz.
  • Çocuk damgası yoksa, kendiniz patates, silgi vb.
  • Süngerle de damgalayabilirsiniz. Sadece boyayı daha kalın alın ve fazla boyanın süngeri terk etmesi için gereksiz bir kanattaki damgalamayı önceden test edin - çizim lekeler değil, küçük kar olmalıdır.

Şablonlar da iyi bir fikirdir

  • Karton üzerine bir desen çizeriz, keseriz, kot üzerindeki maskeleme bandına sabitleriz.
  • Deseni bir fırça veya süngerle uygulayın.
  • Kurumayı ve şablonu çıkarmayı bekliyoruz.

Kot pantolon üzerine çizin - sanatçılar için bir seçenek

Seçenek 1:

  • Kumaş ve fırça üzerine boya alıyoruz.
  • Kalıbı tebeşirle uygularız, boyarız, kurumasını bekleriz.
  • Kumaş için keçeli kalemler kullanabilirsiniz (onlarla çizmek daha da uygundur).

Seçenek 2:

  • Diğer tarafı korumak için bacağa karton yerleştiriyoruz.
  • Bacağın istenilen kısmına dantel atıyoruz ve pimlerle sıkıca tutturuyoruz.
  • Sünger, diş fırçası veya elle noktalı yardımıyla deseni dantelin üzerinden boyuyoruz ve kurumasını bekliyoruz.

Seçenek 3:

  • İstenilen deseni dantelden kesip ağartıcıda hafif nemli bir duruma kadar nemlendiririz (böylece dantel parçalanmaz).
  • Danteli bacağın üzerine koyuyoruz ve dakika sıkıca bastırıyoruz. Buna göre, daha uzun - resim daha parlak.
  • Ardından, danteli çıkarın ve kotu su ve sirke solüsyonuna kısa bir süre batırın (yaklaşık - 3: 1). Sonra - daktiloda veya elde ayrı yıkayın.

Kotlar zarif kaprilere dönüşüyor

Burada her şey basit. Parlamalardan bıktıysanız veya bacaklarınızın altları tamamen kullanılamaz hale geldiyse, kot pantolonlarınızı kaprilerin (veya şortların) altına kesmenin zamanı geldi.

  • Manşetler için bir kenar boşluğu ile istenen uzunluğu seçiyoruz.
  • Sabunla işaretlenmiş şeritler boyunca kesin.
  • Bacakları dışa doğru büküyoruz ve yukarıdaki yöntemlerden biriyle (kumaş, dantel, boncuklar vb.) süslüyoruz.

Uygulama yamaları - modanın zirvesinde!

Genç, cüretkar ve altın ellere sahipseniz uygulamaları kullanabilirsiniz. Eski kotları o kadar değiştiriyorlar ki tanıdıkları bu güzelliği nereden alacaklarını soruyorlar?

Birçok seçenek - zevkinize göre seçin veya benzersiz bir şey arayın:

  • Öndeki bacaklara rastgele dikilmiş çok renkli ve çeşitlendirilmiş kumaşların parlak dikdörtgenleri.
  • Renkli bağcıklı uygulamalar.
  • Grafiti aplikleri.
  • Kalpler, harfler, yamalar vb. şeklinde "nokta" uygulamaları.
  • Farklı tonlarda renkli ince deri veya kot kullanımı.

Uygulamaları farklı şekillerde de dikebilirsiniz - normal bir dikişten zikzak veya hatta "saten dikiş" ana hatlarına.

Kot üzerinde nakış - özenli ve uzun, ancak güzel ve dayanıklı

İğne işi yeteneğinde büyükannelerinizi bile geçebilirseniz ve diş ipiniz dolu bir kutuysa, istediğiniz deseni aramaktan çekinmeyin.

  • Deseni istenilen bölgeye uyguluyoruz.
  • Nakış yapıyoruz. Daha iyi - saten dikiş, daha muhteşem görünüyor. Bununla birlikte, kesme tekniğini kullanabilirsiniz, ancak bu durumda renklerle deneme yapmanız önerilmez - kot kumaştan biraz daha hafif 1 iplik rengi alın.

İstenirse, ipliklerden kotlarda hacimli çiçekler yapabilirsiniz:

  • 2 parmağın etrafına ilmek yapıyoruz, çileyi çıkarıyoruz ve ortasına kontrast bir iplikle bağlıyoruz.
  • Uçları kesiyoruz, "karahindibamızı" kabartıyoruz, kot pantolon dikiyoruz.
  • Aşağıdan yaprakları olan bir sapı işliyoruz.

Kot pantolon perçinleri - zamansız moda

İlk önce, bir desen bulun veya perçinleri "vidalayacağınız" geometriyi düşünün. Dekorasyon sürecinde “yanlış” ve “yanlış” yaptığınızı fark ederseniz, düzeltmek son derece zor olacaktır.

  • Mağazada perçin satın alıyoruz (içten dışa "yaprakları" olanlar).
  • Kumaşı perçinle deliyoruz ve yaprakları büküyoruz. Kot pantolon çok kalınsa, önceden mini delikler açın.
  • Perçinler, yan dikişlerde, ceplerde, kemer veya manşetlerde en avantajlı görünecek.

Eski kot pantolonunuza yeni bir soluk getirmenin yolları - bir vagon ve bir küçük araba. Yukarıdakilere dayanarak, kendi tekniklerinizi bulabilir ve gerçek bir şaheser yaratabilirsiniz.

Unutmayın: "el yapımı" her zaman takdir edilir! Hatta kendinizinkini bile organize edebilirsiniz.

Geçen yüzyılda kotları ilk yırtanlar hippilerdi. Bu bir protestoydu, bir isyandı. Ancak moda tutkunları, yeni kıyafet türünü hızla günlük yaşama uyarladılar, onları spor ayakkabılarla ve hatta topuklu ayakkabılarla giymeye başladılar.

Bugün, mağazalarda güzel ama pahalı kot modellerine bakan birçok kız, yırtık kotları kendi başlarına nasıl yapacaklarını düşünüyor, çünkü o kadar zor değil.

Tüm modeller deliklerle eşit derecede iyi görünmeyecektir, bu nedenle ilk adım hangi kotun geri dönüştürülebileceğini ve hangilerinin kullanılamayacağını belirlemektir. Bazen, evde modaya uygun pantolonlar yapmadan önce, alışverişe gitmeye ve trendlere bakmaya değer: modern tasarımcılar tarafından kot pantolonlarda nerede, nasıl ve kaç delik açılmaktadır.

Kadınlar için yırtık kot

Kızlar tarafından çok sevilen modaya uygun ultra dar jeggings bu amaçlar için uygun değildir. Elastin, dikildikleri temelinde güzel çalışmayacak. Ancak orta genişlikte yıpranmış modeller doğru seçimdir. Zaten çizikleri var, delikler onları güncelleyecek, daha şık hale getirecek.

Ancak yeni modeli gerçekten kırmak istiyorsanız kendinizi de inkar etmemelisiniz. Sadece ucuz kot pantolon seç. Hala onları bozma riski var, pahalı kıyafetleri atmak ayıp olacak.

Bazen evde yırtık kot pantolon nasıl yapılır diye düşünmeden önce alışverişe gitmeli ve trendlere bakmalısınız: modern tasarımcılar kot pantolonlarda nerede, nasıl ve kaç delik açıyorlar.

Herhangi bir rengin kotu deneyler için uygundur. Yine de mavi ve parlak mavi kot en güzel görünüyor. Her şey ipliklerin ve kumaşın başarılı kontrastı ile ilgili.

Erkekler için yırtık kot

"Erkek arkadaşlar" deneyler için diğer modellerden daha uygundur. Genişler, delikler üzerlerinde organik görünüyor. Bazı kızlar ilk deneyleri için kocalarının eski kotlarını kullanır, onlara ikinci bir hayat verir.

Her ne kadar birçok erkek kendi elleriyle ilginç kıyafetler yapmaktan çekinmiyor. Burada kadın modellerin modernizasyonunda olduğu gibi aynı ilkelere rehberlik etmek önemlidir: Kot pantolonlar çok sıkı veya esnek olmamalıdır.

Kural olarak, erkekler yırtık mavi kot pantolonları seçer. Bir asi ve "kötü adam" imajını diğerlerinden daha iyi yaratmaya yardımcı olurlar.

İş için hangi araçlara ihtiyaç duyulacak

Ancak kot pantolonu elinizle yırtamayacak ve kendinizi makasla sınırlayamayacaksınız. Evde kıyafet değiştirirken bile özel bir araca ihtiyacınız olduğunu anlamak önemlidir. Aksi takdirde çirkin yırtık ve giyilemez bir model yapma riski vardır.

Aşağıdaki araçlar gereklidir:


Adım adım yırtık kot nasıl yapılır

Kotları alttan güzelce yırtmak için herhangi bir özel beceriye sahip olmanıza gerek yoktur. Evde yırtık kot pantolon yapmak için birkaç seçenek var.


Talimatları takip ederek soru: evde yırtık kot pantolon nasıl yapılır zor görünmeyecek.

İhtiyacınız olan her seçenek için:

  1. Deliklerin olacağı bir işaretleme yapın.
  2. Bacağın içine bir parça kontrplak veya tahta yerleştirin.

Kız ne tür bir kot pantolon almak istediğine karar vermelidir: temiz, az sayıda küçük delikli veya parlak, neredeyse parçalara ayrılmış kot. Her iki seçenek de duruma bağlı olarak harika görünecek.

İlk olarak, herhangi bir kot pantolonda bulunan beyaz iplikleri vurgulamanız gerekir:

  • kotun tüm uzunluğu boyunca veya dizlere kadar küçük yatay kesimler yapın. Küçük düzgün kareler almalısınız. Keskin bir büro bıçağı bu amaçlar için en uygunudur;
  • bir yama iğnesi veya tırnak makasının ucuyla, dikkatlice, zarar vermemeye çalışarak, görünür hale gelmeleri için beyaz iplikleri dışarı çekin;
  • beyaz olanlara dik giden koyu renkli ipleri cımbızla çekin.

İkinci seçenek, yaratıcılık için daha fazla alan ve biraz daha az titizlik içerir:


Bu oldukça standart seçeneklere ek olarak, başkaları da var. Belli bir yerde yırtılan pantolonlar farklı durumlarda ilginç görünecek. Evde de yapılabilirler, ancak talimatlar yukarıdakilerden biraz farklıdır.

Yırtık diz kot

Bu model en popüler olanlardan biridir. Kural olarak, dizlerdeki delikler dar ve koyu kotlarda iyi görünür.

Onları yapmak kolaydır:

  1. Kot pantolon giymeniz ve kendinize işaretler yapmanız gerekir: dizinize veya iki üzerine sabun veya tebeşirle geniş bir yatay çizgi çizin.
  2. O zaman pantolonunu çıkarmalı, gelecekteki deliğin altına bir tahta koymalısın.
  3. Keskin bir maket bıçağıyla işaretli çizgi boyunca kesimler yapın. Bu şekilde yırtılan kot pantolonlar biraz rahat görünmelidir, bu nedenle hareketler keskin ve nispeten özensiz olmalıdır.

Bu, evde oluşturabileceğiniz en kolay seçenektir.

Popo üzerinde yırtık kot

Kural olarak, kızların kotları ganimet altında yırtılır, ancak bu çekici yerde delik açan cesur insanlar var. Bu seçenek herkes için değildir. Papa'da, muhteşem formların sahipleri ve yetişkin kadınlar için kot pantolonun yırtılması önerilmez.

dizlerdeki delikler dar ve koyu kot pantolonlarda iyi görünüyor.

Kaba görünecek. Geri kalanı cesurca kamuoyuna meydan okuyabilir. Ve hala böyle samimi bir yerde oluşturulan deliklerde enine dişler bırakılmalıdır. Böylece kot pantolon ilginç, meydan okuyan ama kaba görünmeyecek.

Alttan yırtık kot

Son zamanlarda, saçak modası geri döndü. Birçok kız, dolabın uzak köşelerinden alttan çok yıpranmış kot pantolonları çıkarır ve onları şık bir şey haline getirir. Saçak, kısaltılması gereken pantolonlar için harika bir çözüm olabilir.

Aşağıdaki talimatları kullanırsanız, alttan yırtık pantolon yapmak çok basittir:

  1. Kotlar ters çevrilmeli ve katlanmış kenarları her iki bacakta yırtılmalıdır.
  2. Saçakların başlayacağı bir işaretleme yapın. Amaçlanan çizgiden birkaç şerit aşağı doğru çizin. Birbirlerinden yaklaşık iki santimetre aynı mesafede olmalıdırlar.
  3. Kotları dikey çizgiler boyunca kesin.
  4. Tüm yatay iplikler bir yama iğnesi ile çıkarılmalıdır. Aynı anda çok sayıda iş parçacığı yakalayarak hızlı bir şekilde yapmaya çalışmanıza gerek yok. Sürecin yavaş ilerlemesine izin verin, ancak sonuç memnun edecektir.
  5. Püsküllerin daha yukarı çıkmaması için kot pantolon renginde iğne ve iplikle sabitlenmesi gerekir.

Moda yırtık kot

İnanılmaz deliklerin ve çiziklerin kombinasyonu ilginç ve şık görünüyor. Ancak ölçüyü bilmek önemlidir. Farklı kesim ve saçak türlerinin yetkin bir kombinasyonu veya sadece ham bir kenar, kotu modaya uygun bir kıyafet haline getirecek ve herhangi bir fazlalık bir kızı palyaçoya dönüştürecektir.

Kıvrımlı pantolonlar bu yıl hala trend. Bu şekilde tasarlanan yırtık jeanler şık ve güzel görünecek. bu sezonda renkli yırtık kotlar popüler: beyaz, siyah ve hatta kırmızı.

Modaya uygun yırtık kot Fotoğraf

Bebek yırtık kot pantolon nasıl yapılır

Çocuklar çok hareketli ve enerjiktir. Oynarlar, koşarlar, eğlenirler ve elbette kıyafetleri yırtarlar. Çoğu zaman kot pantolona gider. Çocuk dizlerinde deliklerle dönebilir - bu, asfalta düşmenin bir sonucudur.

Veya pantolonunuzu yandan yırtın, çünkü bir ağaca tırmandı ve başarısız bir dala yakalandı. Çocuğu azarlayabilirsiniz, ancak bu bir seçenek değildir. Çocuklar yine de mümkün olan her yerde koşacak ve tırmanacaktır.

Bu nedenle, durumdan çıkmanın en iyi yolu, çocuğu şakalar için affetmek ve evde yırtık kot pantolon yapmayı düşünmek, böylece etkilenen kısımlarını gizlemek olacaktır.

Aşağıdaki talimatı kullanın:

  1. İlk önce "felaketin" ölçeğini değerlendirmeniz gerekir. Dizdeki delik çok küçükse, makas veya keskin bir bıçakla hafifçe artırabilir ve ardından ipleri cımbızla çıkarabilirsiniz.
  2. Ardından, bir mum boya ve keçeli kalemle, başka bir tüm bacakta bir delik için bir yer çizin. Yeni delik veya aşınma, halihazırda yapılmış olandan biraz daha yüksek veya biraz daha düşükse, kot pantolon daha ilginç görünecektir.
  3. Bacağın içine bir tahta koyun ve bir bıçak veya büro bıçağıyla kesimler yapın ve ardından uzunlamasına dişleri de dışarı çekin.
  4. Deliklerin yabancı görünmemesi için ceplere zımpara veya bims taşı ile çizikler ekleyebilirsiniz. Küçük bir modacının görüntüsü hazır.
  5. Bir kız için yırtık kot pantolon, pantolonun farklı yerlerine büyük boncuklar dikilerek süslenebilir.

El yapımı yırtık jean. Fotoğraf talimatı

Ne giymek

Evde eski kottan yeni yırtık model yapmak sadece bir başlangıç. Şimdi diğer giysi ve ayakkabılarla nasıl kombinlenebileceklerini bulmalısınız. Birbiriyle eşleşen şeyler ve aksesuarlar, görüntüyü eksiksiz ve çekici kılar ve uygunsuz şeyler onu öldürür.

Açık mavi yırtık kot

Mavi kot pantolon, açık renkli giysilerle harika görünüyor. Geniş beyaz bir tişört ve açık renkli spor ayakkabılar, hafiflik ve dikkatsiz güzellik katacak. Bu en kolay ve en güvenli seçenektir. Dışarısı serinse, üstüne güzel bir şekilde vurgu yapan bir ceket giyebilirsiniz.

Tişört bir yelek ile değiştirilebilir. Mavi yırtık kotlarla kombin yapmak da ilginç ama görüntüye daha fazla cüret ve çekicilik getiriyor. Ama şunu unutmamak lazım hafif şeyler ve yatay bir şerit ince kızlara uyacaktır. Daha muhteşem formların sahipleri, dikey bir şerit seçmekten daha iyidir.

Farklı kesim ve saçak türlerinin yetkin bir kombinasyonu veya sadece ham bir kenar, kotu modaya uygun bir kıyafet haline getirecek ve herhangi bir fazlalık bir kızı palyaçoya dönüştürecektir.


Mavi yırtık erkek arkadaşlar geniş uçan kazaklarla iyi gider
pastel renklerde. Buna stiletto ve büyük bir çanta eklerseniz romantik ve zarif bir görünüm elde edersiniz.

Siyah yırtık kot

Siyah renk kıza ciddiyet verir ve kot pantolondaki delikler isyan ruhu verir. Bu yüzden koyu yırtık kot pantolon beyaz uzun bir tişört ve deri ceketle en iyi şekilde gider. Görünümü alçak topuklu ayakkabılarla tamamlayın.

Sportif bir görünüm için kot ceket ve spor ayakkabı giyin. Siyah yırtık kotlar sadece spor yapan kızlar için üretildi ve günlük görünümlerine biraz spor katmak isteyenler. Bu nedenle, bu rengin bir modeli spor ayakkabı veya mokasen ile harika görünüyor.

Her şirket çalışmak için bir delikte kıyafet giymenize izin vermez, ancak hafif bir gömlek ve topuklu siyah pompalarla birlikte, skinny yırtık kot pantolonlar zarif ama cesur bir ofis görünümü oluşturmaya yardımcı olacaktır.

Beyaz yırtık kot

Beyaz renk çok yumuşak ve aynı zamanda parlaktır. Bununla birlikte, romantik bir prensesin imajını yaratabilirsiniz. Ancak kot pantolondaki delikler, nazik perinin göründüğü kadar basit olmadığını ima edecektir.

Fırfırlı bir üst ve yüksek topuklu sandaletler, yırtık kotu mükemmel bir şekilde tamamlar.. Bu görünümde pastel tonlarda bir bluz veya gömme kazak da uyumlu görünecek.

Kârlı bir çözüm genellikle bir karşıtlık oyunudur. Yırtık beyaz modeller siyah bol kesim bir ceketle iyi gider, Parlak baskılı tişörtler ve koyu renkli yüksek topuklu alçak ayakkabılar. Çok şık ama biraz agresif bir yay çıkıyor.

Beyaz kot pantolonu bir gömlek ve balerinler veya mokasenlerle eşleştirerek, büyük bir şehrin şık ve kendine güvenen bir sakininin iş için acelesi olduğu imajını yaratın.

Kırmızı yırtık kot

Ev yapımı kırmızı yırtık kot pantolonlar, donukluk ve günlük yaşam için gerçek bir meydan okumadır. Başka hiçbir şeye benzemeyen yayı parlak hale getirecekler. siyah gibi, kırmızı beyazla iyi gider. Hafif, bol kesimli bir bluz ve babetler yürüyüş ve seyahat için harika bir seçimdir.

Kırmızı rengin kendisi çok belirgin olduğundan, görüntüyü ceket veya takı üzerine ek bir baskı ile aşırı yüklememelisiniz. Tek sesli şeyleri tercih etmek daha iyidir.

Kırmızı yırtık kot pantolon, siyah bir bluz veya ceketle iyi gider. Ancak bu kombin ile doğru aksesuar ve ayakkabı seçimi önemlidir. Siyah pompalar veya topuklu ayak bileği botları ve orta boy koyu renkli bir çanta iyi görünecek.

Şık, modaya uygun ve modern olmak her kadının doğal arzusudur. Bu yüzden adil seks alışveriş merkezlerini bu kadar sık ​​​​ziyaret ediyor. Ancak yeni bir şey satın almak için her zaman mağazaya gitmeniz gerekmez. Evde yırtık kot pantolon nasıl yapılır bilirseniz gardırobunuzu hızlı ve kolay bir şekilde çeşitlendirebilirsiniz.

Yırtık kot nasıl yapılır:

Evde yırtık kot nasıl yapılır:

Kategoride popüler:

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

okuman
Aile hakkında dövme yazı

Aile hakkında dövme yazı

okuman
Skyrim'de taş ocağı taşı nereden bulunur Skyrim'de taş ocağı taşı nereden alınır

Skyrim'de taş ocağı taşı nerede bulunur Taş ocağı taşı nereden alınır

okuman
İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

okuman

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası