nero indir gezginler türkçe ücretsiz / Ücretsiz Nero () İndir, Nero’nun Bedava Sürümü - Gezginler İndir Türkçe

Nero Indir Gezginler Türkçe Ücretsiz

nero indir gezginler türkçe ücretsiz

Softonic incelemesi

Ses Disklerinizi Yeniden Oluşturma ve Yeniden Oluşturma

Yedekleme veya mix CD'leri derlemek, Nero Burning ROM'dan daha kolay olmamıştı. Fiziksel medyanızı her yerde ve her yerde kullanım için dijital parçalara dönüştürün . Müzik senin istediğin gibi dinle.

Özellik Dolgulu Dosya Yazma Yazılımı

Nero Burning ROM, sahip olduğunuz bilgilerin CD kopyalarını oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Yedekleme veya dağıtım için sahip olduğunuz dosyaların hızlı ve kolay bir şekilde veri kopyalarını yazabilirsiniz.

Müzik diskleri etrafındaki ekstra özellikler, CD koleksiyonunuzdaki müzik dosyalarını yeni CD'lere derlenerek yedekleme veya başka bir kullanım için kopyalamanıza olanak tanır. Ses CD'lerinizi zahmetsizce MP3 dosya formatına dönüştürün ve yüzlerce şarkıyı bir diske sığdırın. Yol gezileri için harika!

Önemli Dosyaları Güvenli Hale Getirin

Sadece müzik için değil Nero Burning ROM da veri arşivleme için harika . Verilerinizin bit şifreleme parola koruması ve dijital imzalarla güvende olduğundan emin olun.

Bu, verilerinizi meraklı gözlerden uzak tutar ve güvenli ve sağlamdır. Bu, yanan müzik ve musci disklerini kopyalayan tüm müzikler için tek durakınız. Bugün ücretsiz denemeyle deneyin, yaptığınız için çok sevineceksiniz!

AVANTAJLAR

  • Fiziksel disklerinizdeki dosyaları kopyalayın ve bunları MP3'e dönüştürün veya kendi mix kasetleriniz için yeniden derleyin
  • Gelişmiş güvenlik seçenekleriyle yanmış veri disklerinizi şifreleyin ve koruyun

DEZAVANTAJLAR

  • Özgür yazılım değil, bu, yanan araçların paketine ait bir ödemedir

Nero 10 Türkçe Bedava İndir Ücretsiz

Nero tüm zamanların en iyi cd ve dvd yazdırma programıdır fakat normalde ücretli ve oldukça pahalı bir yazılımdır. Sitemizden Nero&#;nun tamamen bedava versiyonunu indirebilirsiniz.

Dünyanın en popüler CD/DVD yazma araçlarından biri olan Nero, nihayet ücretsiz sürümü ile karşınızda.

Nero 10 14 1 1

Bu sürüm kapsamlı ve ücretli sürümündeki Blu-ray desteği, video dönüştürücüler ve diğer multimedya araçlarını içermeyen ve sadece veri CD veya DVD&#;si yazma ve disk kopyalama amaçlı kullanabilen düşük özellikli bir sürüm. Eğer ihtiyacınız olan şey sadece veri CD&#;si ve DVD&#;si yazmak ve kopyalamaksa bu sürüm işinizi görecektir.

Program Windows XP ve üzeri sistemlerde çalışmaktadır. Windows 7 desteği vardır.

Kurulumda bir araç çubuğu (toolbar) yükleyip yüklemeyeceğinizi sorar. &#;Install Nero without the Ask Toolbar&#; seçeneği ile araç çubuğunu kurmayabilirsiniz (önerilir).

Boyut MB

Lisans: Ücretsiz

Hemen indir:

funduszeue.info (×83)

funduszeue.info (×83)

Alternatif indirme linki:

funduszeue.info (×83)

funduszeue.info (×83)

Nero Burning ROM (Türkçe Son Sürüm)

Nero Burning ROM (Türkçe Son Sürüm) indir Gezginler, Nero Burning ROM (Türkçe Son Sürüm) Türkçe son sürüm full indir, Nero Burning ROM (Türkçe Son Sürüm) Windows 11 Windows 10 Windows 8, Windows 7 ve XP için bit bit PC için indir.


Nero Burning ROM (Türkçe Son Sürüm) Programı Nedir?

En İyi CD, DVD ve Blue-ray Yazdırma Programı.

Nero Burning ROM (Türkçe Son Sürüm) İndir


Kurulum Dosyası Bilgileri:
  • Lisans:  Deneme Sürümü -
  • Arayüz: Türkçe
  • Sistem: Windows
  • Üretici: Nero AG
  • Boyutu: MB



Nero Burning ROM (Türkçe Son Sürüm) Özellikleri ve Kullanımı

Not: Sitemizden indireceğiniz Nero&#;nun bu versiyonu deneme sürümüdür ve 30 gün boyunca ücretsiz ve kısıtlamasız olarak programı kullanabilirsiniz.

Disk yazma alanında dünyanın en kaliteli yazılımı Nero Burning ROM&#;dur. Sahip olduğu güçlü ve gelişmiş özellikler sayesinde CD, DVD yada Blu-ray disklere dosya yazma işlemini sorunsuz ve oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirir.

Dilerseniz müzik CD&#;leri oluşturabilir yada dilerseniz filmleri DVD&#;ye yazdırabilirsiniz. Video yada ses kalitesinde hiçbir kayıp olmadan aynen diske yazdırır.

Nero Burning ROM programının Türkçe dilini desteklemesi ve arayüzünün basit ve anlaşılır olması sayesinde, hemen herkes bu programı rahatlıkla kullanabilir.

Hemen İndir: Nero Burning ROM (Türkçe Son Sürüm)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası