boran kaya kimdir / Boran Kaya Kimdir, Nerelidir, Nerede Doğdu? Kaç yaşında öldü?

Boran Kaya Kimdir

boran kaya kimdir

Şafak Sezer

Erzincan kökenlidir. yılında Ankara Halk Tiyatrosu'nda Haldun Taner Oktay Kara ve Taylan Velioğlu ile ilk olarak sahneye çıktı. Ankara Halk Tiyatrosu'nda 'Devri Yalan', 'Başımızda Pak Bulut', 'Sen Bu Seçimi Unut', 'Saddam'ı Kim Öptü', 'Şirinler', 'Edi Büdü' ve 'Uzaylı Arif' adlı oyunlar ile Ankara Ekin Tiyatrosu'nda ise 'Biz Bu İhtilali Niye Yaptık', 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' adlı oyunlar ile seyirci karşısına çıktı. Dario Fo'nun 'Yüzsüz' adlı oyunundan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi'nin çektiği 'Bir Düğün Masalı' adlı filmde rol alan sanatçının yer aldığı televizyon dizileri: 'Televizyon Çocuğu'(Okan Bayülgen`in programı), 'Sıdıka', 'Baskül Ailesi', 'Dostlar Pasajı', 'Şafak Vakti' ve 'Reyting Hamdi' 'Üçlü Oyun' filminden sonra sanatçı 'Vizontele' için kamera karşısına geçti. Daha sonra da Turkfilmi adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelin'de Zeki Alasya, Kaan Boztepe ve Metin Akpınar'la birlikte rol aldı yılında Ertuğrul'la komedi tarzı adlı filmde rol aldı. ve o filmde ustası Ertuğrul'dan çok sey ögrendi.

Ünlü komedyen Şafak Sezer'in bugünkü ününe kavuşmasında, rahmetli şovmen Boran Kaya'nın sunduğu "iner misin çıkar mısın" yarışmasının rolü büyüktür. Zira o dönemin en beğenilen yarışma programlarından biri olan "iner misin çıkar mısın" da Şafak Sezer birinci olmuştur. Çoğu filimde başarılı oyunculuk gerçekleştirmiştir.

Boran Kaya g&#;zyaşlarıyla uğurlandı

Haberin Devamı

Mustafa YİĞİT-Ahmet İSTEK/ ANTALYA, (DHA) - Tatilini geçirdiği Kaş'ın Kalkan beldesinden dönerken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren ünlü sunucu Boran Kaya (35), Antalya'da düzenlenen törenle toprağa verildi. Kaya'nın cenaze törenine Okan Bayülgen, Yalçın Gülhan, Erdal Çelik ve Balık Ayhan gibi çok sayıda sanatçı arkadaşı ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Cenaze töreninde tabuta sarılıp gözyaşı döken yakınları güçlükle sakinleştirildi.

İngiltere'den gelen ablası Nihan ve eniştesi Münir Almaz'ı görmek için tatil yaptığı otelin sahibi Medeni Güleken'in kullandığı otomobille Pazartesi günü Kalkan'dan Antalya'ya hareket eden Boran Kaya, otomobillerinin Kale ilçesi yakınlarında bir kamyonetle çarpışması sonucu yaşamını yitirmişti. Aynı kazada 29 yaşındaki sürücü Medeni Güleken, 50 yaşındaki annesi Rukiye Güleken ve 2 yaşındaki yeğeni Emre Diyar Başaran da yaşamlarını yitirmişti. Kazada ayrıca, otel sahibi Güleken'in kızkardeşi Gülseven Başaran ile kamyonet sürücüsü Yılmaz Yiğit de yaralanmıştı.

Türkiye'nin ``İner misin, çıkar mısın?'' adlı yarışma proğramıyla tanıdığı Boran Kaya'nın cenazesi bugün saat sıralarında Antalya Muratpaşa Camii'ne getirildi. Babası emekli Binbaşı Mehmet Kaya, üvey annesi Asuman Kaya, kardeşleri Cenk, Nihal ve Hazal Kaya, uzun süre tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze törenine Boran Kaya'nın sanatçı arkadaşları Okan Bayülgen, Yalçın Gülhan, Erdal Çelik ve Balık Ayhan ile konservatuardan arkadaşları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Boran Kaya ile bir sine projesi üzerinde çalıştıklarını belirten Okan Bayülgen, ``Ölümü hepimizi çok üzdü. Yetenekli bir tiyatrocuydu. Artık, sinemada çalışmak istiyordu'' diye konuştu. Kaya'nın cenazesi öğle namazının ardından Duraliler Şehir Mezarlığı'na gözyaşları arasında defnedildi.

Son Güncellenme:

TwitterLinkedinFlipboardLinki Kopyala


ANTALYA MİLLİYET


       ATV'de yayınlanan "İner misin, çıkar mısın?" programının sunucusu Boran Kaya, Antalya'nın Kale İlçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
       Tatilini Kalkan'da geçiren Kaya, kaldığı otelin sahibi Medeni Güleken (29), Rukiye Güleken (26) aile dostları Gülseren Başaran ve Emre Diyar Başaran ile birlikte Kale'deki bir polis arkadaşını ziyaret etti. Ziyaret dönüşünde Kaya yönetimindeki 07 SE plakalı araç, Şahintepesi Mevkii'nde karşı yönden gelen Yılmaz Yiğit yönetimindeki 07 VZ plakalı araçla çarpıştı. Kazada Boran Kaya'nın yanı sıra, Medeni Güleken, Rukiye Güleken ve Emre Diyar Başaran yaşamlarını yitirdi. Gülseren Başaran ile diğer aracın sürücüsü Yılmaz Yiğit kazada ağır yaralandı. Yaralılar Kale Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalelerinin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

milliyet logodemiroren logo

T&#;rkiye'den ve D&#;nya’dan son dakika haberler, k&#;şe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate b&#;t&#;n konuların tek adresi funduszeue.info; funduszeue.info haber i&#;erikleri izin alınmadan, kaynak g&#;sterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© funduszeue.info

Boran Kaya kimdir, Boran Kaya, yılında doğmuştur. Konservatuar mezunudur. Babası emekli Binbaşı Mehmet Kaya, üvey annesi Asuman Kaya, kardeşleri Cenk, Nihal ve Hazal Kaya&#;dır.

Kent FM&#;de “Golden Oldies” adında bir radyo programı sundu, bir TV kanalında “Beyaz Gömlek” adında bir program sundu. Daha sonra Atv de basketbol maçları anlattı.

Türkiye&#;nin “İner misin, çıkar mısın?” adlı yarışma programıyla tanıdığı Boran Kaya, aslında bir tiyatrocudur. Ferhan Şensoy Tiyatrosu&#;nda çalışmıştır.

Sısın programıyla Şafak Sezer ve Hakan Yılmaz&#;ı meşhur etmiştir. Okan Bayülgen, ile okuldan arkadaşmışlar.

yapımı “İçinden Tramvay Geçen Şarkı” ve yılında çekilen “İçteki” adındaki sinema filmimde oynamıştır.

Boran Kaya, 1 Ağustos tarihinde, Antalya&#;nın Kaş ilçesi yakınlarında Kalkan beldesinden dönerken geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası