arçelik k2715 / Arçelik хлебопечки руководства

Arçelik K2715

arçelik k2715

Eksantri̇k Pres Kullanma Tali̇mati PDF

EKSANTRK PRES KULLANMA TALMATI


1. AMA Bu talimat Eksantrik pres makinesinin nasl kullanlacan aklar. 2. UYGULAMA M blm. 3. TANIMLAR 4. SORUNLULUK Eksantrik pres makinasnn kullanlmasndan ilgili iiler sorumludur.

5. UYGULAMA 5.1. 5.2. Kalb pres tablasnn zerine yerletir. Hareketli kalb (erkek) mapa yardmyla presin eksantrik vida milinin ucundaki yuvasna balar. Volan el ile yava yava dndrerek alt kalbn ayarlamasn yap. st kalp alt kalbn iindeyken alt kalb tablaya sabitle ve balama papularn iyice sk. Kesme kalbnda sac kalnlna gre eksantrik ayarn yap. Makinay bir sre bota altrarak motorun rejime girmesini bekle. Ayak pedalyla nce tek tek zmbalama ilemini gerekletir.

5.3. 5.4. 5.5. 5.6. 5.7.

6. DKKAT EDLECEK HUSUSLAR 6.1. 6.2. 6.3. 6.4. Periyodik olarak yalama ve bakm yaplacaktr. Kalp tabla zerine sk bir ekilde ve doru balanacaktr. Mmkn olduu kadar kapal kalp kullanlmal veya gerekli nlem alnmaldr. alrken makinenin hareketli ksmlarna dokunulmamaldr ve yabanc bir cisim yanatrlmamaldr. Herhangi bir normal bir durumda usta bana veya sorumlusuna bu durum bildirilmelidir.

6.5.

HAZIRLAYAN

ONAYLAYAN

TARH

REVZYON

SAYFA

Нижнее меню

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir