esenler haber kavga / Esenler Haberleri - Son Dakika Esenler Haber Güncel Gelişmeler

Esenler Haber Kavga

esenler haber kavga

Esenler Haberleri Ve Son Dakika Esenler Haberleri

Esenler Haberleri Ve Son Dakika Esenler Haberleri

Esenler, 17 mahalleden oluşan, İstanbul’un ilçelerinden biridir. Çevresindeki ilçelerden farklı olarak sanayi merkezi değil, yerleşim yeri olma özelliğiyle ön plana çıkar. Esenler’in yüzölçümü hektarken, nüfusu ise bindir. İstanbul’un merkez belediye otogarı bu ilçede bulunmaktadır. Bölge, Bizanslılardan bu yana bir yerleşim alanıdır. Bölgenin en eski halkları Litros ve Avas adıyla bilinen Rumlardır. Mübadelenin yıllarında isim değişikliği yapılmış Litros’un adı Esenler olarak değiştirilmiştir. Esenler ilçesinin çalkantılı süreci, ’te son bulmuştur. yılında Esenler müstakil bir ilçe olarak belediye statüsüne yeniden kavuşmuştur. İlçede Atışalanı Su Kemeri, Hünkar Kasrı, Davutpaşa Kışlası, Litros Aya Yorgi Kilisesi gibi kültürel ve tarihi eserler bulunmaktadır.

Odasında kitap okurken akılalmaz bir olay yaşadı, ölümden döndü! Ne olduğunu biz de anlayamadık

Esenler&#;de meydana gelen olayda, iddiaya göre odasında kitap okuyan 8 yaşındaki Zeynep, camların çatlamasının ardından korkuyla annesinin yanına koştu. İddiaya göre, sokakta silahla havaya rastgele ateş açıldı ve silahtan çıkan saçmalar bu sırada kitap okuyan 8 yaşındaki Zeynep&#;in odasının camlarına isabet etti! Çığlık atarak diğer odadaki annesinin yanına koşan Zeynep, ölümden döndü. "Ne olduğunu biz de anlayamadık. Bir korku yaşadık" diyen Zeynep&#;in annesi o anları anlattı.

Haber

Esenlermaganda

Bu kadarına da &#;pes&#; dedirten olay: Duraktaki İETT otobüsünü çaldı!

İlginç olay Esenler&#;de yaşandı. Bir şahıs, durakta park halindeki İETT otobüsünü çaldı. Şüphelinin otobüsü çaldığı ve bir süre dolaştıktan sonra Bağcılar&#;da park ettiği anlar güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Şüpheli M.K. (36) kısa sürede yakalandı. Şüphelinin daha önceden 9 suç kaydı olduğu, ayrıca 1 aranmasının bulunduğu, sorgulanan şüphelinin belediye otobüsünü neden çaldığını ise söylemediği öğrenildi.

Haber

EsenlerİETTotobüshırsızlık

Genç kızı sokak ortasında katletti! Mahkemedeki sözleri &#;pes&#; dedirtti

Esenler&#;de, 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay&#;ı sokak ortasında öldüren Ümit Karakoyun ve ona yardım ettiği iddia edilen Mesut G.’nin yargılandığı davada mütalaa verildi. Karakoyun’un ‘Kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ile cezalandırılması talep edilirken Mesut G.’nin &#;Kasten öldürmeye yardım etme&#; suçundan 20 yıla kadar hapsi istendi. Ümit Karakoyun, “Ben onu seviyordum. Ne zamandan beri sevmek saplantı oldu? Sevmek ne zamandan beri suç oldu Asiye’nin ailesinden çok özür diliyorum" dedi.

Haber

cinayetkadın cinayetiEsenler

İstanbul Esenler&#;de korkunç olay! Ağzı ve ayakları bağlanarak öldürüldü

İstanbul&#;da bir binanın giriş katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine giden ekipler, yangını kısa sürede söndürürken evde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Yabancı uyruklu olduğu belirlenen kişinin ayakları ve ağzının ayrı iplerle bağlanarak öldürüldüğü tespit edildi. Pakistan uyruklu kişinin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu&#;na kaldırılırken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber

Esenlercinayetdomuz bağı

Kan donduran vahşet! Evlenmekten vazgeçince boğazını keserek katletti

Esenler&#;de kan donduran bir kadın cinayeti yaşandı. 44 yaşındaki Hanife Burma, birlikte yaşadığı Zekeriya Tokmak tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Katil zanlısı, olay sonrası polise giderek suçunu itiraf etti. Tokmak&#;ın polisteki ifadesinde evlenmeyi planladıklarını ancak Burma&#;nın vazgeçtiğini söylediği öğrenildi. İşte detaylar

Haber

kadın cinayetiEsenler

TOKİ İSTANBUL KURA TAKVİMİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman? konut sahibini bulacak

TOKİ İstanbul kura takvimi , Tuzla, Çatalca ve Silivri çekilişlerinin tamamlanmasının ardından daha önce Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için başvuruda bulunan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Toplamda konut sahibini bulacak. Birçok kişi "Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman, saat kaçta?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, TOKİ İstanbul kura takvimi

Finans

toki istanbulArnavutköyBaşakşehirEsenler

Esenler’de “Atıksız Mutfak” hareketi başladı

Esenler Belediyesi, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü’nde ‘Atıksız Hayat’ projesi çerçevesinde hayata geçirdiği ‘Atıksız Mutfak’ hareketini başlattı.Esenler Belediyesi yıllık 26 milyon ton gıdanın ve günlük 6 milyon adet ekmeğin çöpe atıldığı toplumsal, manevi ve ekonomik israfa dikkat çekmek için harekete geçti.

Haber

Esenler

Ahırdan bozma ev için istenen kira şoke etti: Duvarlar yıkılıyor, hayvan bağlasan durmaz

Harabe gibi eve istenen kira sosyal medyada olay yarattı. İstanbul&#;da artan kira fiyatlarında adeta son noktaya gelindi. Esenler&#;de bulunan duvarları yıkık dökük olan adeta harabeye dönmüş ev için istenen kira ücretini duyanlar inanamadı. Evi görenler "Hayvan bağlasan durmaz" yorumları yapsa da evi tutmak için arayanlar, indirim yapamayacağını belirten emlakçıyı duyunca daha da şoke oldu. İşte sosyal medyayı ayağa kaldıran o ev ilanı

Trend

Kiraev ilanlarıEsenler

Eşine ve iş arkadaşına dehşeti yaşatmıştı! Kendini bakın nasıl savundu

Esenler&#;de geçen yıl boşanma aşamasında olduğu eşi Yaprak Daşdemir&#;i çalıştığı iş yerinde darbedip rehin alan, iş arkadaşı Merve Çakar&#;ı da yaralayan tutuklu sanık İbrahim Halil Gümüşçü hakkında, 3 ayrı suçtan 24 yıl hapis cezası verildi. Sanık Gümüşçü son savunmasında, "Yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı üzüntü ve pişmanlığımı paylaşıyorum. Öldürme kastım yoktur. Silahta mermi olmasına rağmen, eylemim devam etmemiştir. Bu öldürme kastım olmadığını gösterir. Bir anlık öfkeyle oldu" dedi.

Haber

silahlı saldırıEsenler

Esenler&#;de dehşet! Evinin balkonunda öldürüldü, babası isyan etti: İntihar ederim

Esenler&#;de meydana gelen olayda iki kişi arasında çıkan tartışma sonucunda facia yaşandı. Tarafların ayrılmasının ardından silahına sarılan kişi, kardeşi için balkona çıkan husumetlisini vurdu. Erhan Kaşa&#;nın babası Necati Kaşa, "Ben 35 senedir burada esnaflık yapmış bir insanım. Bütün çevreme sorabilirsiniz. Benim çocuklarım hakkında bir Allah&#;ın kulunun şikayeti olursa ben intihar ederim. Olay esnasında ben yoktum. Komşularım anlattı&#;&#; diyerek yaşanan olaya isyan etti.

Haber

Esenler

Esenler&#;de feci kaza! Çocukluk arkadaşları ölüme de birlikte gitti, son kare yürek dağladı

Esenler&#;de gece saatlerinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan araç ağaçlık alana uçtu. Araçta bulunan 5 arkadaş hayatını kaybederken onlardan geriye kalan son fotoğraf yürek burktu. Ölenlerden ikisinin kardeş olduğu öğrenilirken, feci kazada ölenlerin cenazeleri yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Hepsinin çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen Ömer Çelik&#;in yakını Yalçın Zahir, "Yemeğe gitmişler. Bizim haberimiz yoktu. Konuşacak durumda değilim&#;&#; ifadelerini kullandı.

Haber

Esenler

  • top-banner-future
  • $25,
  • €27,

esenler ile ilgili tüm haberleri ve son dakika esenler haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İstanbul'a ait bir müzik var">
İstanbul'a ait bir müzik var

İstanbul'a ait bir müzik var

"İstanbul başlı başına müzik cenneti. İstanbul'a ait bir müzik, İstanbul musikisi var. Dolayısıyla bu konuda ne kadar çalışılsa az kalır." diyen müzisyen Hakan Dedeler İstanbul müzik literatürüne hacimli bir katkıda bulundu. Dedeler'in alanında yetkin 35 ismin kaleme aldığı makalelerden oluşan Müzik İstanbul adlı kitabı Esenler Belediyesi tarafından okura ulaştırıldı.

Necip Fazıl, Esenler'de anıldı">
Necip Fazıl, Esenler'de anıldı

Necip Fazıl, Esenler'de anıldı

Şair, yazar ve mütefekkir Necip Fazıl Kısakürek'in vefat yıl dönümü dolayısıyla Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kumarda kaybetti ailesini katletti">
Kumarda kaybetti ailesini katletti

Kumarda kaybetti ailesini katletti

İstanbul Esenler'de İnan Taşçı (51) eşi Gülay Taşçı (39) arasında tartışma çıktı. Cinnet getiren adam, silahla önce eşini sonra da oğlu Efe Taşçı'yı (19) vurarak öldürdü.

İbrahim Erkal vefatının 6. yılında anıldı">
İbrahim Erkal vefatının 6. yılında anıldı

İbrahim Erkal vefatının 6. yılında anıldı

Fantezi müziğin güçlü seslerinden İbrahim Erkal, vefatının 6. yılında Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen bir etkinlik ile anıldı.

CHP'lilerden Bakan Koca'ya büyük ayıp Uzattığı eli havada kaldı">
CHP'lilerden Bakan Koca'ya büyük ayıp Uzattığı eli havada kaldı

CHP'lilerden Bakan Koca'ya büyük ayıp Uzattığı eli havada kaldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'un Esenler ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında CHP'nin seçim standına uğrayan Bakan Koca, stantta bulunanlarla selamlaşmak istedi. Bakan Koca'nın tokalaşmak için uzattığı elini sıkmayan CHP'liler, büyük bir saygısızlığa imza attı.

Türkiye Millet Bahçeleriyle nefes alıyor">
Türkiye Millet Bahçeleriyle nefes alıyor

Türkiye Millet Bahçeleriyle nefes alıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un, 10 Temmuz tarihinde göreve başlamasının ardından hayata geçirdiği ilk projelerden birisi “Millet Bahçeleri Projesi” oldu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk günlük icraat planı kapsamında bulunan “Millet Bahçeleri Projeleri” arasındaki ilk millet bahçeleri olan Başakşehir, Kayaşehir, Hoşdere, Çırpıcı ve Baruthane Millet Bahçeleri'nin açılışı 17 Kasım 'de Başkan Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirilmişti.

'Bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak'">
'Bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak'

"Bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Karadeniz'de, Tendürek Dağı'nda, Cudi'de, Gabar'da, Erzurum'da, kırsalda terörist vardı, bugün tertemiz. 29 Ekim 'te, Cumhuriyetimizin yılında bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak." dedi.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu son anketi açıkladı">
İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu son anketi açıkladı

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu son anketi açıkladı

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İstanbul'da yapılan son anket çalışmalarını paylaştı. Göksu, 'İstanbul'da Cumhur'un oyu 2 puan önde. İBB Başkanlığı seçimi olursa da 8 puan yukarıda' dedi.

İsrafa ‘temcit'le uyarı">
İsrafa ‘temcit'le uyarı

İsrafa ‘temcit'le uyarı

Esenler Belediyesi, israfa dikkat çekmek ve toplumsal şuur oluşturmak amacıyla “Temcid Sohbetleri” düzenlenmeye başlandı.

Tunç Soyer'den deprem manipülasyonu 'Pes' dedirtti">
Tunç Soyer'den deprem manipülasyonu 'Pes' dedirtti

Tunç Soyer'den deprem manipülasyonu "Pes" dedirtti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından Adıyaman Gölbaşı'na su ulaştırmak için çalıştıklarını iddia edem bir paylaşımda bulundu. Ancak bölgedeki su çalışmalarında İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin olmadığı ortaya çıktı. Çalışmalarda saha da bulunan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve İstanbul Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise bu duruma "pes doğrusu" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul'da koca dehşeti!">
İstanbul'da koca dehşeti!

İstanbul'da koca dehşeti!

İstanbul Esenler'de koca dehşeti yaşandı. İsmi öğrenilmeyen bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşi C.S.'ye sokak ortasında kurşun yağdırdı.

Mustafa Kutlu: Hikayem hâlimi arz etmekten ibaret">
Mustafa Kutlu: Hikayem hâlimi arz etmekten ibaret

Mustafa Kutlu: Hikayem hâlimi arz etmekten ibaret

Esenler Belediyesi 3. Öykü Günleri'nin kapısını onur konuğu Mustafa Kutlu eliyle, diliyle ve sözüyle açtı. Kutlu, özlemle kendisini dinlemeye gelenleri yazı yolculuğuna dair ipuçları verdi. Kutlu, "Hikâyenin bendeki karşılığı halimi arz etmekten ibarettir. Görüp gözlediklerimi yazarken dahi budur. Elbette ki, bu arz-ı hal nihayetinde Yaradan'a yalvarmaktan ibaret olmaktadır." diye konuştu.

Türk Edebiyatı Eserler Sözlüğü tek bir dijital platformda">
Türk Edebiyatı Eserler Sözlüğü tek bir dijital platformda

Türk Edebiyatı Eserler Sözlüğü tek bir dijital platformda

Türk Edebiyatı Eserler Sözlüğü (TEES) Projesi ile, yüzyıl yüzyıl arasında Türk Edebiyatı alanında üretilmiş tüm edebi eserler tek bir dijital platformda bir araya getirildi. TEES, Türk Edebiyatı üzerine araştırma yapanlar ile genel edebiyat okurları için rehberlik edecek temel bir başvuru kaynağı olma özelliği taşıyor.

Türk Edebiyatı Eserler Sözlüğü tek bir dijital platformda">
Türk Edebiyatı Eserler Sözlüğü tek bir dijital platformda

Türk Edebiyatı Eserler Sözlüğü tek bir dijital platformda

Türk Edebiyatı Eserler Sözlüğü (TEES) Projesi ile, yüzyıl yüzyıl arasında Türk Edebiyatı alanında üretilmiş tüm edebi eserler tek bir dijital platformda bir araya getirildi. TEES, Türk Edebiyatı üzerine araştırma yapanlar ile genel edebiyat okurları için rehberlik edecek temel bir başvuru kaynağı olma özelliği taşıyor.

Mustafa Kutlu: Hikayem hâlimi arz etmekten ibaret">
Mustafa Kutlu: Hikayem hâlimi arz etmekten ibaret

Mustafa Kutlu: Hikayem hâlimi arz etmekten ibaret

Esenler Belediyesi 3. Öykü Günleri'nin kapısını onur konuğu Mustafa Kutlu eliyle, diliyle ve sözüyle açtı. Kutlu, özlemle kendisini dinlemeye gelenleri yazı yolculuğuna dair ipuçları verdi. Kutlu, "Hikâyenin bendeki karşılığı halimi arz etmekten ibarettir. Görüp gözlediklerimi yazarken dahi budur. Elbette ki, bu arz-ı hal nihayetinde Yaradan'a yalvarmaktan ibaret olmaktadır." diye konuştu.

Tevfik Göksu iddialarına yalanlama">
Tevfik Göksu iddialarına yalanlama

Tevfik Göksu iddialarına yalanlama

İçişleri Bakanlığı, "Esenler Belediye Başkanı Göksu hakkında soruşturma izni verilmediği" iddialarına ilişkin basın açıklaması yaptı.

TOKİ İstanbul (Arnavutköy, Başakşehir, Esenler) kura çekimi ne zaman? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihi netleşti mi? ">
TOKİ İstanbul (Arnavutköy, Başakşehir, Esenler) kura çekimi ne zaman? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihi netleşti mi?

TOKİ İstanbul (Arnavutköy, Başakşehir, Esenler) kura çekimi ne zaman? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihi netleşti mi?

Milyonlarca vatandaşın başvuruda bulunduğu TOKİ sosyal konut projelerinde son dakika gelişmesi yaşandı İstanbul Tuzla'da yapılacak olan TOKİ konutlarının çekilişi yarın düzenleniyor. Bunun ardından diğer ilçelerin kura çekim tarihleri merak konusu oldu. TOKİ İstanbul (Arnavutköy, Başakşehir, Esenler) kura çekimi ne zaman? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihi belli oldu mu?

3. Esenler Film Günleri'nde ödüller sahiplerini buldu">
3. Esenler Film Günleri'nde ödüller sahiplerini buldu

3. Esenler Film Günleri'nde ödüller sahiplerini buldu

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Esenler Film Günleri'nin kapanış töreninde Kısa Film Yarışması ve Kısa Film Yapım Destek ödülleri sahiplerini buldu.

Bu yıl üçüncü kez düzenleniyor Esenler Film Günleri başladı">
Bu yıl üçüncü kez düzenleniyor Esenler Film Günleri başladı

Bu yıl üçüncü kez düzenleniyor Esenler Film Günleri başladı

Esenler Film Günleri dün başladı. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Esenler Film Günleri'nin teması, çocuk 15 Kasım Salı gününe kadar devam edecek olan programın onur konuğu ise Oscar ve Altın Ayı ödüllü filmlerin yönetmeni Jim Sheridan.

Esenler Film Günleri başladı">
Esenler Film Günleri başladı

Esenler Film Günleri başladı

Esenler Film Günleri dün başladı. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Esenler Film Günleri'nin teması, çocuk 15 Kasım Salı gününe kadar devam edecek olan programın onur konuğu ise Oscar ve Altın Ayı ödüllü filmlerin yönetmeni Jim Sheridan.

Oscar ve Altın Ayı Ödüllü yönetmen Jim Sheridan Esenler Film Günleri'nde ">
Oscar ve Altın Ayı Ödüllü yönetmen Jim Sheridan Esenler Film Günleri'nde

Oscar ve Altın Ayı Ödüllü yönetmen Jim Sheridan Esenler Film Günleri'nde

Bu yıl Kasım tarihleri arasında üçüncü kez sinemaseverlerle buluşacak olan Esenler Film Günleri; “My Left Foot” filmiyle 2 Oscar ödülü alan ve 6 kez Oscar adayı olarak gösterilen, “Altın Ayı” ödüllü yönetmen Jim Sheridan'ı ağırlayacak.

Hırsızlar dalgınlıktan yararlandı! bin liralık altın çaldı">
Hırsızlar dalgınlıktan yararlandı! bin liralık altın çaldı

Hırsızlar dalgınlıktan yararlandı! bin liralık altın çaldı

İstanbul, Esenler'de müşteri gibi girdikleri kuyumcuda oyaladıkları çalışanın bir anlık dalgınlığından faydalanan 2 kişi, yaklaşık bin liralık altın çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenler'in gençleri Türkiye'yi keşfediyor">
Esenler'in gençleri Türkiye'yi keşfediyor

Esenler'in gençleri Türkiye'yi keşfediyor

İstanbul Esenler'de gençler Evliya Çelebi'den ilham alıyor. Esenler Belediyesi'nin düzenlediği turlara katılan gençler, tarihi ve kültürü yerinde öğreniyor.

En değişik kafaları yaşayan burçlar! Başına buyrukluklarıyla biliniyorlar">
En değişik kafaları yaşayan burçlar! Başına buyrukluklarıyla biliniyorlar

En değişik kafaları yaşayan burçlar! Başına buyrukluklarıyla biliniyorlar

En değişik kafaları yaşayan burçlar belli oldu! Eylemlerinizin tüm sonuçlarını düşünmeden mi hareket ediyorsunuz ya da düşünmeden mi konuşuyorsunuz? Kimileri bir işi yapmadan önce günlerce düşünür, tartar. Kısacası kılı kırk yararlar. Kimileriyse hiç doğru mu yanlış mı düşünmeden harekete geçeler. İçlerinden ne geliyorsa onu yaparlar. İşte başına buyruklularıyla bilinen burçlar

Timuçin Esen ve Ben Bu Cihan'a Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan'lı Ben Gri bomba gibi geliyor! Tanıtımı ekrana kilitledi">
Timuçin Esen ve Ben Bu Cihan'a Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan'lı Ben Gri bomba gibi geliyor! Tanıtımı ekrana kilitledi

Timuçin Esen ve Ben Bu Cihan'a Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan'lı Ben Gri bomba gibi geliyor! Tanıtımı ekrana kilitledi

Başrollerinde Timuçin Esen ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği Leyla karakteri ile izleyici karşısına çıkan Ebru Özkan'ın bir araya getiren Disney Plus Türkiye'nin yeni yerli içeriği "Ben Gri" dizisinin ilk fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Ebru Özkan ve Timuçin Esen'in ekran uyumunun çok beğenildiği "Ben Gri" tanıtımı ile büyük ses getirdi. Dizinin fragmanı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Özkan ile Esen bir dönem Hekimoğlu dizisinde de başrolleri paylaşmış ve ekran uyumu çok sevilmişti.

İHA muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen kimdir? Muhammet Abdulkadir Esen nereli ve kaç yaşındaydı? ">
İHA muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen kimdir? Muhammet Abdulkadir Esen nereli ve kaç yaşındaydı?

İHA muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen kimdir? Muhammet Abdulkadir Esen nereli ve kaç yaşındaydı?

Bugün Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde yaşanan kazada 15 kişi hayatını kaybetti. Oraya yaralılara yardım etmek için gelen İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına da yolcu otobüsü çarptı. Bu kazada İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver hayatını kaybetti. Peki, Muhammed Abdulkadir Esen kimdir? İHA muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen nereli ve kaç yaşındaydı? İşte haberin detayı

Bakan Kurum gençlerle bir araya geldi">
Bakan Kurum gençlerle bir araya geldi

Bakan Kurum gençlerle bir araya geldi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sorularını yanıtlayan Kurum, 'Bütün amacımız, hedefimiz, hayalimiz sizlere daha iyi bir gelecek sunabilmek. Sizler bizim geleceğimizsiniz' dedi.

Esenler'de kuaföre silahlı saldırı!">
Esenler'de kuaföre silahlı saldırı!

Esenler'de kuaföre silahlı saldırı!

İstanbul Esenler'de kapalı olan kuaföre dün gece gelen saldırgan dükkanı kurşunladı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler saldırıyı gerçekleştiren şahsı bulmak için çalışma başlattı.

Pendik'te düğün salonuna ateş edildi">
Pendik'te düğün salonuna ateş edildi

Pendik'te düğün salonuna ateş edildi

İstanbul Pendik'te bir düğün salonuna silahla ateş edildi. Olayın ardından 2 kişi gözaltına alınırken düğün salonu ve çevresinde araştırma yapıldı.

Esenler'de minibüs dehşeti! Yayaların üzerine sürdü">
Esenler'de minibüs dehşeti! Yayaların üzerine sürdü

Esenler'de minibüs dehşeti! Yayaların üzerine sürdü

İstanbul Esener'de minibüs şoförü kendisini uyaran kişilere dehşeti yaşattı. Yaya geçidini kapattığı gerekçesiyle kendisini uyaran yayaların üzerine minibüsü süren magandanın o hareketi kameralara yansıdı.

Timuçin Esen ve Ebru Özkan Disney+'ın 'Gri' dizisinde yine birlikte">
Timuçin Esen ve Ebru Özkan Disney+'ın 'Gri' dizisinde yine birlikte

Timuçin Esen ve Ebru Özkan Disney+'ın "Gri" dizisinde yine birlikte

Disney Plus Türkiye'nin yeni yerli içeriği "Gri" dizisinden ilk görsel yayınlandı. Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat'ın hayatının, kızının yaşadığı talihsiz bir olayla değişmesini konu alıyor.

İstanbul'da iş yeri kurşunlandı">
İstanbul'da iş yeri kurşunlandı

İstanbul'da iş yeri kurşunlandı

Esenler'de iki şüpheli gece yarısı dönerciyi kurşunladı. Şüphelilerin saldırı anları kameraya yansıdı.

Yılmaz Vural: Türkiye'de futbolu yönetme sorunu var">
Yılmaz Vural: Türkiye'de futbolu yönetme sorunu var

Yılmaz Vural: Türkiye'de futbolu yönetme sorunu var

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen 'Gençlik Günleri'nde söyleşiye katılan Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Bir yere gelmek için bilgi ile benim kadar gelirsiniz. Onun üzerine çıkamazsınız. Birilerinin arkadan ittirmesi lazım. Türkiye'de futbolu yönetme problemi var" dedi.

Timuçin Esen ile Ebru Özkan yıllar sonra yine bir aradalar">
Timuçin Esen ile Ebru Özkan yıllar sonra yine bir aradalar

Timuçin Esen ile Ebru Özkan yıllar sonra yine bir aradalar

Timuçin Esen ile Ebru Özkan Hekimoğlu'nda beraber rol almışlar ve seyircinin sevdiği bir ikili olmuşlardı. Şimdilerde Hakim dizisinde rol alan Ebru Özkan, Timuçin Esen ile birlikte Disney Plus'un Gri dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Esenler'de feci kaza! Oyun oynarken minibüs çarptı">
Esenler'de feci kaza! Oyun oynarken minibüs çarptı

Esenler'de feci kaza! Oyun oynarken minibüs çarptı

Esenler'de arkadaşlarıyla oynadığı esnada yolun karşısına koşarak geçmeye çalışan 12 yaşındaki Hüseyin K.'ye minibüs çarptı. Hastaneye kaldırılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hanımağa'ya baskın! Gizli odasından cephanelik çıktı">
Hanımağa'ya baskın! Gizli odasından cephanelik çıktı

Hanımağa'ya baskın! Gizli odasından cephanelik çıktı

Esenler'de düzenlenen operasyonda yakalanan "Hanımağa" lakaplı Pınar Dalkılıç'ın evinde uyuşturucu hapın yanı sıra çok sayıda el bombası, silah ve kılıç ele geçirildi.

Kenan İmirzalıoğlu'na niyet Timuçin Esen'e kısmet">
Kenan İmirzalıoğlu'na niyet Timuçin Esen'e kısmet

Kenan İmirzalıoğlu'na niyet Timuçin Esen'e kısmet

En son ‘Hekimoğlu' dizisinde yer alan oyuncu Timuçin Esen, setlere geri dönüyor. Timuçin Esen, Kenan İmirzalıoğlu'nun kabul etmediği ‘Gri' adlı yapıma dahil oldu.

Esenler'de yurtta öğrencilere şiddet uygulayan görevli adliyede">
Esenler'de yurtta öğrencilere şiddet uygulayan görevli adliyede

Esenler'de yurtta öğrencilere şiddet uygulayan görevli adliyede

Esenler'de bir yurtta öğrencilere şiddet uygulayan ve güvenlik kamerasına görüntüleri yansıyan Aykut Ersöz emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, görüntülerin ortaya çıkmasını sağlayan öğrencinin annesi konuştu.

Timuçin Esen muhabirleri ti'ye aldı, eleştiri yağmuruna tutuldu: Bu adama ne olmuş?">
Timuçin Esen muhabirleri ti'ye aldı, eleştiri yağmuruna tutuldu: Bu adama ne olmuş?

Timuçin Esen muhabirleri ti'ye aldı, eleştiri yağmuruna tutuldu: Bu adama ne olmuş?

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Timuçin Esen, önceki gün Etiler'de objektiflere yakıldı. Muhabirlerin "Mevlana dizisinde oynayacaktınız. Şimdi başka bir projede yönetmen koltuğuna oturacağınız söyleniyor" sözlerini ti'ye alan Timuçin Esen eleştirildi.

Emin Oğuz Çelebi ve Selen Esen'den Çok Güzel Hareketler 2 itirafı">
Emin Oğuz Çelebi ve Selen Esen'den Çok Güzel Hareketler 2 itirafı

Emin Oğuz Çelebi ve Selen Esen'den Çok Güzel Hareketler 2 itirafı

Çok Güzel Hareketler 2 programıyla tanınan oyuncular Emin Oğuz Çelebi ve Selen Esen, evlilikleri hakkında konuştu. Final kararı açıklanan Çok Güzel Hareketler 2'de tek evli çift olan Emin Oğuz Çelebi ve Selen Esen, program ve evlilik hakkında samimi itiraflarda bulundular.

Esra Hankulu cinayetinde yeni gelişme! Ümitcan Uygun'un cezası belli oldu">
Esra Hankulu cinayetinde yeni gelişme! Ümitcan Uygun'un cezası belli oldu

Esra Hankulu cinayetinde yeni gelişme! Ümitcan Uygun'un cezası belli oldu

Ankara'da Esra Hankulu'nun ölümüne ilişkin görülen davada mütalaasını açıklayan savcı, katil zanlısı Ümitcan Uygun'un "kasten öldürme" suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi. Savcı, sanık Uygun'un, Hankulu'nun başına cebir uygulayarak, kafasını sert ve künt bir zemine çarptırması sonucu hayatını kaybetmesine neden olduğunu, ardından cesede yatakta bulunduğu pozisyonu verdiğini belirtti.

İBB'ye iki yalanlama">
İBB'ye iki yalanlama

İBB'ye iki yalanlama

İBB borçlanma sınırını aştı. Tevfik Göksu, " metrobüs engeli Cumhurbaşkanlığı'ndan değil, harcama limiti aşıldığı için." dedi. Ulaştırma Bakanlığı ise "Sefaköy metro projesi deprem etüdü gibi ciddi eksikliklerden başlamadı" denildi.

14 yaşındaki çocuk lüks otomobille kaza yaptı">
14 yaşındaki çocuk lüks otomobille kaza yaptı

14 yaşındaki çocuk lüks otomobille kaza yaptı

İstanbul'un Esenler ilçesinde 14 yaşında bir çocuk lüks otomobille kaza yaptı. Kazada 14 yaşındaki sürücüyle aynı otomobilde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralandı.

İBB zabıtası ücretsiz çay stantlarını yıktı">
İBB zabıtası ücretsiz çay stantlarını yıktı

İBB zabıtası ücretsiz çay stantlarını yıktı

Esenler Belediyesi'nin vatandaşlara 41 çeşit çay ikram etmek için yaptığı etkinlikte İBB zabıtası yetkisi olmadığı halde müdahale etti.

Çalıştıkları setlerde eşleriyle tanışan 6 ünlü çift">
Çalıştıkları setlerde eşleriyle tanışan 6 ünlü çift

Çalıştıkları setlerde eşleriyle tanışan 6 ünlü çift

Yer aldıkları projeler bir zaman sonra final yapsa da bu projelerde tanıdıkları bazı kişiler, hayatlarının aşkı oldu. Çalıştıkları setlerde hayatlarının aşkıyla tanışan 6 ünlü çifti haberimizde derledik.

Esenler Belediyesinden 'Adım Maratonu' Hem kazandıracak hem sağlık verecek">
Esenler Belediyesinden 'Adım Maratonu' Hem kazandıracak hem sağlık verecek

Esenler Belediyesinden "Adım Maratonu" Hem kazandıracak hem sağlık verecek

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu Adım Maratonu' projesinin startını verdi. Obeziteyle mücadele etmek ve sağlıklı yaşana katkı sağlamak için başlatılan proje için Göksu, “Gelecek için sağlıklı nesiller yetiştireceğiz. Bundan sonra Esenler'de atılacak olan her adım ödüldür” diye konuştu.

İstanbul'da koronavirüs kızılı">
İstanbul'da koronavirüs kızılı

İstanbul'da koronavirüs kızılı

İstanbul'da kırmızı alarm. İstanbul'da vaka sayısı bir haftada bin kişide 'den 'e çıktı. 39 ilçenin tamamında ‘yüksek riskli bölge' haritası kırmızıya döndü.»

Aslı Sümen yıllar sonra yaptığı Itır Esen itirafı ile gündem oldu">
Aslı Sümen yıllar sonra yaptığı Itır Esen itirafı ile gündem oldu

Aslı Sümen yıllar sonra yaptığı Itır Esen itirafı ile gündem oldu

Baht Oyunu dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Aslı Sümen, Sergen Deveci ile Daniska Show programına konuk oldu. Sümen, Miss Turkey yarışmasında tacın Itır Esen'den kendisine verilmesi ile ilgili konuştu. Itır Esen itirafı ile gündem oldu.

Niğdeli olan 5 ünlü isim">
Niğdeli olan 5 ünlü isim

Niğdeli olan 5 ünlü isim

Ekranların ve sahnelerin sevilen isimlerinin özel hayatına ilişkin detaylar merak edilirken memleketleri de araştırılma konusu oldu. Sizler için Niğdeli ünlüleri haberimizde derledik. İşte Niğdeli olan 5 ünlü isim

İBB biten altyapı çalışmasından bir ay sonra hâlâ asfaltlama yapmadı">
İBB biten altyapı çalışmasından bir ay sonra hâlâ asfaltlama yapmadı

İBB biten altyapı çalışmasından bir ay sonra hâlâ asfaltlama yapmadı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'in Fahit Mahallesinde İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan altyapı çalışmasından sonra sokaklara bir aydır asfaltlama yapmadı. Esenler Belediyesi sosyal medya aracılığıyla konudan şikayetini kamuoyuna açtı.

Mağazadan çaldıklarını eteğinin içine sakladı">
Mağazadan çaldıklarını eteğinin içine sakladı

Mağazadan çaldıklarını eteğinin içine sakladı

Esenler'de bir iç giyim mağazasında hırsız, çaldığı ürünleri eteğinin içine sakladı. Öte yandan hırsızlık anı mağazanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İhaleyi 'kanka' aldı, otobüsü vatandaş itti">
İhaleyi 'kanka' aldı, otobüsü vatandaş itti

İhaleyi 'kanka' aldı, otobüsü vatandaş itti

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Göksu, Avrupa'nın en genç araç filosuna sahip İETT otobüslerinin yolda kalmasının arkasındaki hortumlamayı açıkladı.

İBB'de 'karabatak' işler: İETT araçları neden sürekli arızalanıyor? Tevfik Göksu açıkladı">
İBB'de 'karabatak' işler: İETT araçları neden sürekli arızalanıyor? Tevfik Göksu açıkladı

İBB'de "karabatak" işler: İETT araçları neden sürekli arızalanıyor? Tevfik Göksu açıkladı

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İETT araçlarının sık sık arızalanmasıyla ilgili olarak “Araştırdık ki, araçların şanzımanının arasına kankalık girmiş. Arkadaş (CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat), başkanın kankası. 14 ihale yapılmış, 7'si pazalık usulüyle yapılmış, 7 tanesi açık ihale yapılmış. Bütün ihalelere ne hikmetse 5 firma çağrılmış, hepsini de Özgür Karabat'ın mali müşavir olduğu firmalar almış.” diye konuştu.

İspark otoparkı bir gecede kapatıldı">
İspark otoparkı bir gecede kapatıldı

İspark otoparkı bir gecede kapatıldı

İstanbul Esenler'de bulunan İspark alanı bir gecede kapatıldı. Menderes Mahallesi'nin merkezinde bulunan İspark'a aidat ödeyip araçlarını park edenler ne yapacağını şaşırdı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Son Dakika İstanbul Esenler Haberleri

Esenler Son Dakika Haberleri (İstanbul)

Tevfik Göksu'dan 'Halk Ekmek' Açıklaması
İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Halk Ekmek üzerinde sürekli bir algı ve manipülasyon operasyonudur gidiyor. Buradan özellikle şunu ifa
İBB'de Cuma Namazına Gidenlere 'Fişleme' İddiası Haberi
Esenler'de Korkutan Yangın Haberi
Esenler'de Korkutan Yangın
Esenler’de 3 katlı binada çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında mahsur kalan 4 kişi ve 6 aylık bir bebek, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı
Esenler'de Öfkeli Koca Dehşeti Haberi
Video - Esenler'de Öfkeli Koca Dehşeti
Esenler’de boşanma aşamasında olduğu eşinin çalıştığı iş yerine gelen zanlı dehşet saçtı. Kendisini engellemeye çalışan bir kadını silahla yaralayan öfkeli koca, eşini de rehin aldı. Zanlı polisin çabası sonucu gözaltına alınırken, dehşet anları cep
Esenler'de Yangın
Esenler'de bir binanın çatısında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye tarafından söndürüldü
Esenler'de Park Halindeki Araç Alev Alev Yandı Haberi
Esenler'de Toplu Taşıma Araçlarına Korona Virüs Denetimi Haberi
İstiklal Marşı'nın Hikayesi Sahnelendi Haberi
İstiklal Marşı'nın Hikayesi Sahnelendi
Esenler Belediyesi, TBMM tarafından yılının “İstiklal Marşı yılı” kabul edilmesi dolayısıyla “Yarından da Yakın” adlı tiyatro oyununu sahneye taşıdı. Tiyatro gösterimi, şehit ailelerinin katılımıyla gerçekleşti
Esenler'de Olaylı Gece Açıklaması 3 Yaralı Haberi
Ayasofya'da Mi'raciye Okundu Haberi
Ayasofya'da Mi'raciye Okundu
Vakıf Kültürü geleneği olan Mi’raciye, 86 yıllık özlemin ardından ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi’nde okundu. Bursa’dan ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen hocalar, Salavatı Şerifelerle birlikte Mi’raciye okudu
Mi'raciye Geleneği Ayasofya-İ Kebir Cami-İ Şerifi'nde Yaşatıldı
Vakıf kültürü geleneği olan Mi’râciye, kandil gecesi Ayasofyai Kebir Camii Şerifi semalarında yankılandı Hz. Muhammed'in miraç mucizesini anlatan şiirlerden oluşan Mi'raciye, Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu tarafında
Esenler Belediyesi 'Yunus'un Nefesi' Programı Düzenledi
Akademisyen ve yazar Prof. Dr. Mim Kemal: 'Hakiki derviş, gerçekten de samimiyetiyle devrilmiş olmayanlardır. Nice şeyhler biliriz devrilmiştir. Hakikaten Yunus, kendisini nice mürşit zannedenlerin çok ötesindedir. Gönlünde Allah aşkıyla yaşadığında
Bugün Aldığı Otomobili Alev Alev Yandı Haberi
Bugün Aldığı Otomobili Alev Alev Yandı
Esenler TEM bağlantı yolunda lüks bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Araç sahibinin bugün aldığı araç ise yangın sonrası kullanılamaz hale geldi
Göksu Açıklaması 'CHP İstanbul'u 29 Yıl Geri Götürdü'
İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, grevdeki CHP’li belediyelerin yönettiği ilçelerde oluşan çöp yığınlarına attığı bir tweet ile dikkat çekti. Göksu, “CHP zihniyeti 2 yılda İstanbul’u 29 yıl geri götürdü” dedi
'Radyonun Yıldızları'Nda Ödüller Sahiplerini Buldu Haberi
Video - 'Radyonun Yıldızları'Nda Ödüller Sahiplerini Buldu
Bu yıl ilk kez halk oylamasıyla radyocu ve sanatçıların belirlendiği “Radyonun Yıldızları”nda ödüller sahiplerini buldu. bin kişinin oy kullandığı oylama sonucunda yılın en iyi haber programı spikeri TGRT FM’den Ataullah Arvas oldu
Lüks Araçla Far Hırsızlığı Kamerada Haberi
Lüks Araçla Far Hırsızlığı Kamerada
Esenler’de lüks araçla park halinde bulunan otomobilin yanına gelen şüpheliler, farlarını çalıp kaçtı. Hırsızlık anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Araç sahibi Mehmet Ali Uzunkaya üzgün olduğunu belirterek, “Farları alıp tamponu dağıt
Çatılar Uçtu, Eşyalar Ortalıkta Kaldı Haberi
Çatılar Uçtu, Eşyalar Ortalıkta Kaldı
Esenler’de dün akşam saatlerinde etkili olan fırtına çatıları uçurdu. Çatıdan kopan parçalar başka binanın üzerine uçtu. Çatısı uçan binalar ve ortalıkta kalan eşyalar havadan görüntülendi
Göksu Açıklaması 'İBB 40 Trilyonu Çöpe Attı' Haberi
Göksu Açıklaması 'İBB 40 Trilyonu Çöpe Attı'
AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İBB Meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi’nin ‘tahvil ihracatı yapıyorum’ diyerek halkı kandırdığını açıklayarak, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi sırf reklam yapmak için
Göksu İBB'nin 'Engelleniyoruz' Yalanına Sert Çıktı Haberi
Göksu İBB'nin 'Engelleniyoruz' Yalanına Sert Çıktı
İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB yönetiminin “Engelleniyoruz” iddialarını yalanladı. Göksu, asıl engellemeyi geçmiş dönemde CHP’nin yaptığını belirterek, süt dağıtma meselesinde Sayıştay’ın engelleme yapmadığını, usulsüzlüğe karşı
Esenler'de Çatının Düşme Anı Kamerada Haberi
Esenler'de Çatının Düşme Anı Kamerada
Esenler’de birçok apartmanın çatısı şiddetli rüzgarın etkisiyle uçtu. Çatlılar park halinde olan araçların üstüne düştü. Bir çatının düşüşü ve aracın kaçışı güvenlik kamerasına yansıdı
Esenler'de Çatının Uçma Anı Kameraya Yansıdı Haberi
Esenler'de Çatının Uçma Anı Kameraya Yansıdı
Meteoroloji’nin uyarısının ardından etkisini gösteren şiddetli fırtına nedeniyle İstanbul’da çok sayıda evin çatısı uçtu. Esenler’deki bir binanın çatısının uçma anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı
Jandarmanın Siber Operasyonu Kamerada Haberi
Jandarmanın Siber Operasyonu Kamerada
Jandarma ekipleri, internet ortamında oltalama-fishing yöntemiyle bilgilerini ele geçirdikleri şahıslar adına kredi kartı talep ve temin ederek, bu şahıslar adına yüklü miktarda harcama yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. 2 kişi gözaltına al
Esenler'de Yangında Mahsur Kalan 30 Kişi Tahliye Edildi Haberi
Esenler Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci Haberi
Esenler Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci
Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Aslan arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Esenler Belediyesi’nde çalışan bin kişiyi kapsayan toplu sözleşmede ortalama zam oranı yüzde 28 oldu. En düşük m
Esenler'de Lüks Araç Vatandaşların Gözü Önünde Soyuldu Haberi
Esenler'de Lüks Araç Vatandaşların Gözü Önünde Soyuldu
Esenler’de cadde üzerinde park halindeki bir lüks araç, 3 hırsız tarafından vatandaşların gözleri önünde soyuldu. Caddeden vatandaşların geçmesine rağmen rahat tavırlarla hırsızlıklarına devam eden şüphelilerin o anları güvenlik kamerasına yansıdı
68 Yaşındaki Kadını Öldüren Tanıdık Çıktı
Esenler’de evinde bıçaklanarak öldürülen 68 yaşındaki Neriman Kıvrak katil zanlısı cezaevi firarisi Cemal Ş. (64) Bağcılar’da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cemal Ş.’nin yaşlı kadını tanıdığı ve bir süre önce tartıştıkları öğrenildi
Esenler 'De İntihar Eden Kızın Ailesinden Çarpıcı İddia Haberi
Esenler 'De İntihar Eden Kızın Ailesinden Çarpıcı İddia
Esenler ‘de intihar ederek hayatını kaybeden genç kız Eda Küçükbaltacılar’ın ailesi kızlarının ölümü ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Kızlarının intihar etmediğini öne süren aile, ölümüne intihar süsü verilmek istendiğini iddia etti
Uzmanından Kovid Hastalarına Beslenme Tavsiyeleri
Medipol Esenler Üniversite Hastanesi'nden Diyetisyen Öznur Akgöz: 'Turunçgiller, turuncu meyve ve sebzeler A ve C vitamini bakımından zengindir. Kış mevsiminde yaygınca bulabileceklerimizden bazıları ise portakal, mandalina, greyfurt, limon, havuç, k
Esenler Öykü Günleri'nde 'Öykünün Yükselişi' Konuşuldu
Yazar Cihan Aktaş: Özellikle tesettürlü kadınlar uzun yıllar çok fazla çalışma alanı bulamadığı için evde daha kolay ulaşılabilir aletlerle üretime yöneldi. Ben de yazmaya bu şekilde başladım. Çekirdek ailedeki bebeğini büyütmekte olan genç bir anne
Esenler Öykü Günleri Başlıyor Haberi
Esenler Öykü Günleri Başlıyor
Esenler Belediyesi, Türkiye’de öykü türünün kurucusu yazar Ömer Seyfettin’in vefatının yılına özel olarak “Esenler Öykü Günleri” düzenliyor
İstanbul'da Suya Yüzde 40 Zam Talebi Haberi
Video - İstanbul'da Suya Yüzde 40 Zam Talebi
Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, bugün toplanacak olan İBB meclisinde İBB yönetiminin suya yüzde 40 zam talep ettiğini duyurdu
Medipol'den 'Günlük Türk Kahvesi Miktarı' Uyarısı
Medipol Esenler Üniversite Hastanesi Uzman Diyetisyeni Canel Öner Sayar: '70 kg bir bireyin kafein ihtiyacı günük mg'dır. 1 Türk kahvesi fincanı da 65 mg / 65–75 ml kafein barındırır' 'Kalp hastalığı veya yüksek tansiyonu olan bireylerin kafei
Çocuklar Kısıtlamada Palyaçolarla Eğlendi Haberi
(Özel) TEM Otoyolu'nda 'Makas' Terörü Kamerada Haberi
(Özel) TEM Otoyolu'nda 'Makas' Terörü Kamerada
TEM Otoyolu Esenler bağlantı yolunda bir maganda sürücü, hafif ticari araçla araçların arasında “makas” atarak trafiği tehlike düşürdü. Sivil trafik polisinin tespit ettiği araca toplamda 4 bin lira idari para cezası kesildi
TEM Otoyolu'nda 'Makas' Terörü Kamerada Haberi
TEM Otoyolu'nda 'Makas' Terörü Kamerada
TEM Otoyolu Esenler bağlantı yolunda bir maganda sürücü, hafif ticari araçla araçların arasında “makas” atarak trafiği tehlike düşürdü. Sivil trafik polisinin tespit ettiği araca toplamda 4 bin lira idari para cezası kesildi
Esenler'de Parkta Akıl Almaz Olay Haberi
Esenler'de Parkta Akıl Almaz Olay
Esenler’de parkta bir genç, kendisinden sigara isteyen kimliği belirsiz şahıslar tarafından darp edildikten sonra bıçaklandı. Yaralı genç ambulansla hastaneye kaldırıldı
(Özel) Esenler'de Parkta Akıl Almaz Olay Haberi
(Özel) Esenler'de Parkta Akıl Almaz Olay
Esenler’de parkta bir genç, kendisinden sigara isteyen kimliği belirsiz şahıslar tarafından darp edildikten sonra bıçaklandı. Yaralı genç ambulansla hastaneye kaldırıldı
Maskeli Vosvoslardan Korona Farkındalığı Haberi
Esenler Film Günleri Başladı
Azerbaycanlı yönetmen Elçin Musaoğlu, oyuncu Hikmet Körmükçü ve senarist Safa Önal'ın 'Onur Ödülü' aldığı etkinlikte klarnet sanatçısı Serkan Çağrı da konser verdi
Esenler'de Kadınlar 'Komşuluk Günü'nü Kutladı Haberi
Video - Esenler'de Kadınlar 'Komşuluk Günü'nü Kutladı
Esenler’de kadınlar 16 Kasım Dünya Komşular Günü’ne özel hazırlanan “Nar Komşuluğu” kahvaltı programında buluştu. Kadınlar, evlerinde yaptıkları kekler, börekler ve birlikte yaptıkları nar reçelini çay eşliğinde afiyetle yiyerek günlerini kutladı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası