aydın pide foça / Aydın Pide menü fiyatları Fevzi Çakmak, İzmir Türk - YummyAdvisor

Aydın Pide Foça

aydın pide foça

Yorumlar

Pide yaptırmaya gittim tepsiyi alıp yarım saat sonra hazır olur dediler fakat 1,5 saat sonra bizi başka pideciye gidin yapamıyacaz diye yolladılar. Böyle terbiyesizlik görmedim hiç bidaha ugramam esnaflıktan bi haber olan böyle kişiliksiz şahısları kınıfunduszeue.infoıyacagınız sözü niye veriyorsunuz yapamayız deseydiniz direkt bizde başımızın çaresine bakardık saat beklet sonrada yapamayız de çok terbiyesizce bir yaklaşımdı. Bir daha önünden bile geçmem böyle terbiyesiz bir işletmeyide sizlere tavsiye etmiyorum.
1 6 yıl önce ()

Kuşbaşılı pide çok leziz fiyatlar orta karar ama hizmet güleryüzle yapılınca herşey guzel
4 6 yıl önce ()

Kuşbaşı kaşarlı nefisti😉
5 6 yıl önce ()

Her şey çok lezzetli. Mutlaka gidin.
5 6 yıl önce ()

foça'da yediğim en iyi yemeklerdi. kiremitte köfte bi harika
5 7 yıl önce ()

Aydın Pide

Aydın Pide ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Aydın Pide sayfasında en güncel Aydın Pide gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Aydın Pide içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Aydın Pide fotoğrafları ve Aydın Pide videolarını funduszeue.info Aydın Pide sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Aydın Pide ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Aydın Pide fotoğrafları, Aydın Pide videoları, Aydın Pide telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Aydın Pide haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Aydın Pide çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Aydın Pide telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Aydın Pide güncel adres bilgisine "Aydın Pide Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Aydın Pide fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Aydın Pide güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Aydın Pide Rezervasyon için Aydın Pide iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Aydın Pide konsepti ve Aydın Pide hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Aydın Pide videoları,dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Aydın Pide tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Aydın Pide hakkında detaylı bilgiler için Aydın Pide videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Aydın Pidesayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Aydın Pide ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.

Aydın Pide, Yenifoça Fevzi Çakmak

Özellikler, Mutfak

Paket Servis Var, Fiyat (₺) Pideci

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

Salı:

Çarşamba:

Perşembe:

Cuma:

Cumartesi:

Pazar:

(Şu Anda Açık)

Bilgilerde Hata mı Var?

Aydın Pide'nin Menüsü

Aydın Pide'nin henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


Yorum Yaz

Yorumlar

Aydın Pide hakkında yorumlar ve incelemeler. 87 tane yorumdan oluşturulmuştur.


Avatarsız

ozgeee 3 puan vermiş.


Avatarsız

toptandurbun 5 puan vermiş.


emredur

emredur 4 puan vermiş.


Aydın Pide'ni Paylaş

Aydın Pide, Yenifoça Fevzi Çak'manın adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Haziran 1

Mayıs 1

Nisan 1

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 09 Haziran

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası