hamilelikte çok az kanama / KANAMA - определение и синонимы слова kanama в словаре турецкий языка

Hamilelikte Çok Az Kanama

hamilelikte çok az kanama

Значение слова "kanama" в словаре турецкий языка

НОВОСТИ, В КОТОРЫХ ВСТРЕЧАЕТСЯ ТЕРМИН «KANAMA»

Здесь показано, как национальная и международная пресса использует термин kanamaв контексте приведенных ниже новостных статей.

Hamilelikte Döneminde Burun Kanaması

Anne adayının, günün herhangi bir anında durup dururken burnunun kanamaya başlaması, çok sık rastladığımız durumlardan biridir. Bu kanamalar bazen bir iki ... «Milliyet, Сен 15»

Burun kanaması nedenleri ve tedavisi

Memorial Ankara Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümü'nden Op. Dr. Ozan Gökdoğan, burun kanaması ve korunma yöntemleri hakkında bilgi verdi. «Milliyet, Июл 15»

Beyin kanaması bebekleri de vuruyor

Bebeklerde beyin kanama riskinin yüzde 15'lere ulaştığını belirten uzmanlar, erken müdahale ile bebek ve çocuklarda hasarsız iyileşme oranın yetişkinlere göre ... «STAR, Июл 15»

Nevşehir'de İç Kanama Geçiren Hamile Kadın Sağlığına Kavuştu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Devlet Hastanesinde iç kanama geçirdiği belirlenen hamile kadın, yapılan cerrahi operasyonla sağlığına kavuştu. Nevşehir Kamu ... «HABERTURK, Май 15»

Ön otopsiye göre savcının ölüm nedeni beyin kanaması ve iç kanama

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde DHKP-C'li Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol adlı iki terörist tarafından makamında rehin alındıktan 8 saat sonra şehit edilen ... «Zaman Gazetesi, Апр 15»

Vücuttaki ani değişimler kanser habercisi olabilir

Geceleri terlemeye başlama, nedensiz bir şekilde vücudun herhangi bir yerinde ortaya çıkan kanamalar... Uzun süren öksürük ve enfeksiyonlar... Yüzde görülen ... «Sabah, Апр 15»

Kanama, ağrı ve şişlik kanser belirtisi

Örneğin boğazda tahriş, diş eti hastalıkları, akciğer enfeksiyonları ya da mide kanamalarında da kanama yaşanabiliyor. Ağzından kan gelenlerin mutlaka göğüs ... «Milliyet, Апр 15»

Gebelikte ağrılara dikkat

Bizim bu konudaki önerimiz, normal dışı bir ağrı hissedildiğinde, özellikle bir de ağrıya eşlik eden (kanama, bulantı, kusma, baş ağrısı,idrar yanması...) başka bir ... «Milliyet, Мар 15»

Arşiv Hugh Jackman'ın Gösterisi Ses Tellerindeki Kanama

Ünlü Avustralyalı aktör Hugh Jackman'ın ses tellerinde meydana gelen kanama nedeniyle 'An Evening with Hugh Jackman' gösterisi iptal edildi. Bilet alan ... «Haberler, Мар 15»

İç Kanama Geçiren Hasta Ameliyatla Kurtarıldı

Ordu'da kalp damarlarından biri yırtılan iç kanama geçirerek geçen hafta hastaneye kaldırılan İdris Ok başarılı operasyonla sağlığına kavuştu. 'Kanamalı akut ... «Haberler, Фев 15»


ССЫЛКИ

« EDUCALINGO. Kanama [онлайн]. Доступно на <https://educalingo.com/ru/dic-tr/kanama>. Июн 2023 ».

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir