kamp alanları erikli / Erikli Kamp Alanları

Kamp Alanları Erikli

kamp alanları erikli

Erikli Kamp Alanları

Erikli, Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunmaktadır. Ege Denizi sahil şeridi olan Saroz Körfezi tertemiz kumsallarla çevrili en temiz bölgelerden biridir. Denizin ve sahilin temiz olmasından dolayı tercihler edilen yerler arasında ilk sıralarda yer alır. Ayrıca Saroz Körfezi dünya üzerinde kendi kendini temizleyen 3 denizden biri olarak da bilinmektedir. Erik kamp alanları listesini sizler için hazırladık.

Erikli’de bir den fazla kamp alanı bulunmaktadır bunlar;

1.Erikli Camping

Erikli’ye genelerin ilk tercihleri arasında yer alan Erikli Camping, eşsiz güzellikteki çam ağaçlarının arasında, kuşlar eşliğinde ve denizin ferahlatıcı kokusuyla, çadır kamp için en ideal yerlerden bir tanesidir. Kamp alanı denize 100 metre çarşı merkezine 20 metre mesafede bulunmakta ve konaklayanların tamamına yakınını aileler oluşturmaktadır.

Erikli kamp alanları listesinde Erikli Camping güvenlik önlemlerinin olduğu ve ayrıca wc, duş, buzdolabı, wi-fi, gibi bir çok imkan da sunmaktadır. İster kendi çadırınızla isterseniz de kamp alanında bulunan çadırlardan yararlanabilirsiniz. Daha çok ailelerin bulunduğu ve tercih ettiği Erikli Camping ailecek kamp yapmak için en uygun yerlerden birisidir. Çadır kurmak için veya konaklamak için belli ücretler vardır;


Çadır kurma alanları:
Günlük 50 TL
Kiralık çadırlar:
3 Kişilik çadırlar :75 TL
4 Kişilik çadırlar :100 TL
5 Kişilik çadırlar :125 TL
6 Kişilik çadırlar :150 TL

//Mayıs 2018 Fiyatları

Erikli’ye Nasıl Gidilir?

İstanbul’dan çıkanlar için 240 km uzaklıkta Keşan ilçesine bağlı Erikli sadece 2,5 saat uzaklıkta. Güneşli gişelerden geçerek Trakya otoyolunu kınalı çıkışına kadar kullanıp Tekirdağ’a gelinebilir.
Malkara Keşan üzerinden Gelibolu yönüne dönüşünüzden hemen sonra sağınızda önce Enez, sonra Erikli sapağı giriş veriyor. Bundan sonrası 34 km yolunuz kalıyor. Tatlı virajlı, ağaçlı, araç sürmesi keyifli yoldan giderek 25 km de yer alan Mecidiye, İbrice tabelasını solunuzda bırakıp siz sağa Erikliye ayrılıyorsunuz.

İstanbul Esenler Otogarından yapılan sürekli otobüs seferleri ile Keşan’a gelebilir, Keşan-Erikli servislerini kullanabilirsiniz.
Erikli Edirne: 140 km
Erikli Tekirdağ: 110 km
Yunanistan sınır kapısı: 60 km

HARİTADA GÖRÜNTÜLE

2.Yeşil Kamp

Tertemiz orman havası ile sahile oldukça yakın olan Yeşil Kamp ziyaretçilerine bir çok imkan sunmaktadır. Erikli’ Sahili’nin denize en yakın kamp alanıdır. Kamp için de konaklayabileceğiniz ağaç evler, bungalovlar gibi bir çok mekan yer almaktadır. İsterseniz de çadırınızla denizin kenarında kamp kurabilirsiniz.

Kamp severler için oldukça huzurlu ve güzel bir yerdir ve mutlaka kamp yapılması gereken kamp alanlarından bir tanesidir. Bir kaç günlüğüne hem doğa ile hemde denizle baş başa vakit geçirebileceğiniz bir kamp alanıdır. Kamp alanınında ki çadırların fiyatları ise; 45 TL‘den başlayarak kişi sayısına göre değişmektedir.

3.Çamlık Camping

Erikli kamp alanları listesinde Aralarında en eski kamp alanı olan Çamlık Camping denize 2/3 dakikalık mesafededir ve yine ormanla iç içe olan bir kamp alanıdır. Çadırı olmayanlar için çadır imkanının yanı sıra temiz örtü, yastık, battaniye de vermektedirler. Her çadırın önünde kendine ait masa ve sandalyesi hazır durumda sizleri bekliyor.

HARİTADA GÖRÜNTÜLE

Türkiye Kamp Alanları Haritası

Eksik ya da yanlış bilgi olduğunu mu düşünüyorsunuz? İletişimkanallarımızdan bize bildirerek düzeltmemize yardımcı olun.

Erikli Kamp Alanları. Erikli ilçesinde kamp yapabileceğiniz ücretli ve ücretsiz olarak toplam 4 kamp alanı bulunmaktadır.

Erikli, sahilleri, denizi ve yemyeşil doğasıyla muhteşem manzaraya sahip alanları gezip görülmek için yerli yabancı birçok turisti ağırlamaktadır. Erikli ilçesinde her bütçeye uygun ücretli ya da ücretsiz olarak birçok kamp ve piknik alanı bulunmaktadır. Buralarda hem sakin, huzurlu vakit geçirebilir hem de doğa ile baş başa manzaranın keyfini çıkartabilirsiniz. Bu yazımızda Erikli de bulunan ücretsiz ve ücretli, deniz kenarı ya da yem yeşil doğa içeresinde bulunan farklı birçok kamp alanına göz atalım.

Erikli Ücretli Kamp Alanları

1. Çamlık Kamping

Çamlık Kamping alanı Edirne’nin Erikli bölgesinde yer alan tatil yerlerinden olan doğa içerisinde, ailelerin ve arkadaş gruplarının gönül rahatlığı ile tercih edebileceği uygun bir tatil yeridir. Eğer bölgede konaklamak için çadırınız yoksa alanda bulunan hazır çadırları da kiralayabilirsiniz. İstanbul ve Tekirdağ üzerinden kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz kamp alanı denize 2 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Kamp olanakları: Çamlık Kamping Alanı çevrisinde bulunan işletmelerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, elektrik, ortak kullanım buzdolabı, bulaşıkhane, masa ve sandalye, emanet ve şarj dolapları, yürüme mesafesinde büfe, restoran, plaj, şemsiye, şezlong, soyunma kabinleri, yürüyüş alanları, kamp yerleri gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Kendi çadırıyla gelenler 40 TL, çadır kiralama 60 TL.

İletişim Bilgileri

Adres: Erikli-Sahil, 22800 Erikli/Keşan/Edirne

Telefon: 0507 826 76 91

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Çamlık Kamping Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

2. Yeşil Kamping

Edirne-Keşan’da Erikli bölgesinde yer alan Yeşil Kamping alanı sahile sıfır konumda bulunan hem deniz hem de kampçılığın keyfini çıkartabileceğiniz keyifli ortam sunmaktadır. Geniş kamp alanına sahip tesiste kiralama da yapılmaktadır. Farklı konaklama seçeneği olarak ağaç evler ve bungalov odalarda bulunmaktadır. Yeşil Kamping alanına özel araçlarınızla ya da İstanbul’dan Tekirdağ-Keşan ya da Şarköy yönüne giden otobüslerle ulaşabilirsiniz.

Kamp olanakları: Yeşil Kamping Alanı çevrisinde bulunan işletmelerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, internet, bungalov ve ağaç ev konaklama yerleri, plaj, şemsiye, şezlong, soyunma kabinleri, yürüyüş alanları, kamp yerleri gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Çadır, bungalov ve ağaç ev konaklama ücretleri sezonluk değişiklik gösterdiği için kamp alanını arayarak bilgi alabilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Adres: Palmiye Sokak No:6, 22880 Erikli/Keşan/Edirne

Telefon: 0542 342 82 91

Sosyal Medya Sayfası: facebook

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Yeşil Kamping Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

3. Fevzi Paşa Mocamp, Erikli Kamp Alanları

Fevzi Paşa Mocamp alanı Edirne’nin Keşan ilçesinde Erikli sahilinde çadır kampı kurabileceğiniz ya da bungalov evlerde konaklayabileceğiniz tatil yeridir. Fevzi Paşa Mocamp, konumu itibari ile yayla havası soluyacağınız yeşilin ve doğanın en güzel yerlerindendir. İhtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz tesislerde bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Fevzi Paşa Mocamp Alanı çevrisinde bulunan işletmelerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, restoran, serpme kahvaltı, yürüyüş alanları, kamp yerleri, otopark gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Çadır konaklama 50 TL.

İletişim Bilgileri

Adres: 22880 Erikli/Keşan/Edirne

Telefon: 0538 743 77 83

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Fevzi Paşa Mocamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

4. Erikli Kamping

Edirne’nin Keşan ilçesinde yer alan Erikli Kamping, Saroz körfezi kıyısında bulunan temiz deniz ve kumsala sahip, yeşil doğa ile iç içe kamp severlerin uğrak yerlerindendir. Sahile 100 metre uzaklıkta ormanlık bir alanda bulunan Erikli Kamping alanında çadır ve karavan kampçılığının yanı sıra ağaç ev ve bungalov ev kiralama imkanı da sunmaktadır. Erikli Kamping alanında ufak bir büfe, elektrik, internet, tuvalet, çeşme, banyo gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Erikli Kamping Alanı çevrisinde bulunan işletmelerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, internet, büfe, ortak kullanım buzdolabı, emanet ve şarj dolapları, denize girilebilir alan, yürüyüş alanları, kamp yerleri gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Çadır kurma alanı 50 TL. 3 kişilik çadır kiralama 75 TL, 4 kişilik çadır kiralama 100 TL.

İletişim Bilgileri

Adres: erikli sahili çamlık mevkii, 22880 Keşan/Edirne

Telefon: (0284) 737 37 21

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Erikli Kamping Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Enez Kamp Alanları hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için tıklayınız.

Erikli Yaylasi Kamp Alani

Otel Özellikleri

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde yer alan Teşvikiye Köyü’nün yaklaşık 6 kilometre yukarısında kalan Erikli Yaylası Kamp Alanı, en çok doğayı ve kamp yapmayı seven kişiler tarafından tercih ediliyor. Yeşilin ve mavinin hemen her tonuna ev sahipliği yapan bu alanda, teknolojiden uzak bir tatil deneyimi yaşamak mümkün. Buraya ulaşım da oldukça kolay. Her gün belirli saatlerde Çınarcık’tan Teşvikiye Ormanı’na araç kalkıyor. Ayrıca Yalova İDO iskelesinin olduğu alandan da buraya dolmuş seferleri bulunuyor. İstanbul’a da oldukça yakın konumda olan bu yer, hem kamp hem de mesire alanı olarak hizmet sunuyor. Erikli Yaylası Kamp Alanı, meteor yağmuru izlemek isteyen kişiler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor.  

Otoparkının olması sayesinde misafirler, burada herhangi bir park sorunu yaşamıyor. Tuvalet ve duş imkanlarının da olduğu alanda restoran bölümü de yer alıyor. Restoranda tüm öğünler için yiyecek ve içecek temin etmek mümkün. Öte yandan 33 dönümlük bir arazide kurulu olan bu alanda çadır ve kamp ekipmanları da kiralanabiliyor.

Kamp yapmak isteyen kişiler tarafından en doğru adreslerden biri olan Erikli Yaylası Kamp Alanı; geniş düzlükleri, dere ve şelaleleriyle doğaseverler için ideal. Kamp için burayı tercih edenler için en uygun zamanlar ise ilkbahar, yaz ve sonbahar ayları… Bunun yanı sıra misafirler burada doğa yürüyüşü yapabiliyor, manzarayı seyredebiliyor ya da fotoğraf çekimleri gerçekleştirebiliyor.

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Yakında neler var?

  • Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu 10,6 km
  • Yalova Lunapark 10,6 km
  • Yalova Ferry Terminal 10,8 km
  • Gemlik Limanı 16,0 km

Poi icon Doğal güzellikler

  • Karaca Arboretumu 7,3 km
  • Sudüşen Şelalesi 7,8 km
  • Ağustos Parkı 10,0 km
  • Mohaçkale Parkı 10,5 km
  • Yaşar Okuyan Parkı 12,5 km

Poi icon Tarihi ve turistik yerler

Poi icon Sahil ve plajlar

Poi icon En yakın havalimanları

  • Cengiz Topel Havalimanı 54,6 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Yalova Cinarcik Tesvikiye Erikli Yaylasi Çınarcık, Yalova

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır