bimcelle numara taşıma / Bimcell Geçiş Kampanyaları , Numara Taşıma Paketi - Bimcell

Bimcelle Numara Taşıma

bimcelle numara taşıma

BİMcell son yıllarda artan GSM operatörleri arasında yerini alan ve birçok abonesi olan GSM’lerden biridir. Tarife ve paketlerinin oldukça uygun fiyatlı ve ucuz olması nedeni ile birçok kişi tarafından tercih edilir. yılında Bimcell sunduğu numara taşıma kampanyaları ve yüz güldüren avantajlı tarifeleri sayesinde birçok yeni aboneye sahip olmuştur. Bimcell yeni müşteri paketleri bu yıl da kampanyaları en çok merak edilen operatörlerin başında geliyor Bimcell numara taşıma kampanyaları ve diğer fırsatlardan yararlanabilmek için bir BİM mağazasına nüfus cüzdanınız ile birlikte gitmeniz gerekiyor. 

Hali hazırdaki numaranız değişmeksizin kullanılan operatörden farklı bir operatöre geçme, numara taşıma olarak isimlendirilir. Numara taşıma işleminin gerçekleşmesi için belirli şartlar aranır. Örnek; GSM operatöründeki ilk abonelik sözleşmesi ardından 90 günlük (3 ay) sürenin doldurulmuş olması zaruridir. Bu şart sağlandıktan sonra Bimcell numara taşıma talebi için size yakın herhangi bir BİM mağazasına talebinizi iletebilir ve numaranızı taşıyabilirsiniz. 

Bimcell; numara taşıma talebinde bulunan bireylerden nüfus cüzdanı istemektedir. Kimliğiniz ile birlikte BİM mağazasına başvurduğunuzda işleminize başlanılacaktır. Bimcell numara taşıma kampanyaları kapsamında açıklanan Bimcell bedava internet veya Bimcell numara taşıma sonrası verilen hediyeler gibi kampanyalar yazımızda yer alıcaktır.

Bimcell Numara Taşıma Nasıl Yapılır?

Nitelikli tarifeleri ve cazip fiyatları ile giren Bimcell; pek çok farklı operatör kullanıcısının numarasını taşımak istediği operatörlerin başında gelmekte. Bimcell’e numara taşıma için yapmanız gerekenler sırasıyla şunlardır;

  • Size yakın herhangi bir BİM mağazasına gitmek.
  • İşlemlerde kullanılabilmesi adına Nüfus Cüzdanı fotokopisini yanınızda bulundurmak
  • İlgili personele talebinizi ifade etmek ve size verilen formu doğru bilgiler ile doldurmak

Süreç; bu aşamalar ile birlikte tamamlanır ve ardından 2 ila 6 gün içerisinde bimcell yeni hat aktive edilir.

Bimcell Numara Taşıma Ücreti Nedir?

Bimcell numara taşıma talebi için herhangi bir BİM şubesine nüfus kimliği fotokopisiyle şahsen başvurulup, mağaza personeli tarafınca doldurmanız için verilen form doldurulduktan sonra numara taşıma müracaatınız işleme alınır. Sonra numarasını Bimcell’e taşımak isteyen başka operatör aboneleri numara taşıma için ödeme gereken bir ücret bulunmamaktadır. 

Bimcell Numara Taşıma Kaç Gün Sürer? 

Bimcell numara taşıma sürecine ilişkin prosedürler tamamlandıktan sonra süreç birkaç gün daha devam etmektedir. Bimcell numara taşıma kaç gün sürer şeklinde, işlemin tamamlanma süresine net bir cevap almak için sorulan soruya en az 2 gün en fazla 6 gün olmak kaydıyla işlem başarıyla tamamlanır şeklinde yanıt verilebilir. 

Halihazırda kullanılan operatörün sunduğu tarifeye denk bir tarifenin Bimcell’de daha uygun fiyatlara görülmesi üzerine ya da kullanılan tarifenin sunduğu haklardan çok daha fazla hakkı sunan ancak aynı ücreti talep eden Bimcell kampanyalarına denk gelmesi üzerine hat taşımak istemektedir. 

Bimcell Numara Taşıma Kampanyaları

Numara taşıma sonrasında her sezon yüz güldüren kampanyalara imza atan Bimcell, yılı için de numaralarını Bimcell’e taşıyacak bireyleri memnun edecek kampanyaları açıkladı. Numara taşıma talebi ardından hiçbir ücret ödemeden Bimcell’li olacak yeni abone için yılında kampanyalar şunlardır;

  • Tek seferde yapılan 25 TL ve üzeri yüklemeler için yurt içi kullanımda bedava her yöne olmak üzere SMS ve İnternet (1 GB),
  • Tek seferde yapılan 40 TL ve üzeri yüklemeler için yurt içi kullanımda bedava her yöne SMS ve İnternet (5 GB)

Ayrıca Bimcell hat aktive edildikten sonra 30 gün içerisinde ‘’BIMCELL BONUS’’ yazıp ’e mesaj gönderildiği takdirde; yurt içi kullanımda her yöne dakika, SMS ve bedava internet (4 GB) fırsatı sunulmaktadır.

Bimcell Yeni Hat Ne Zaman Açılır?

Bimcell yeni hatlar kural gereği 1 hafta içinde aktif edilmektedir ancak bu süre azami süredir. Çoğu zaman bu kadar sürmemekte ve ortalama 1 gün içerisinde hat aktif edilip abonenin kullanımına sunulmaktadır. Süre; beklenilenin üzerine çıktığı takdirde gecikmenin nedenini veya hattın aktif edileceği tarihi öğrenebilmek için Bimcell Müşteri Hizmet Numarası aranılarak sorulabilir. Bunun için 45 51’i tuşlayıp Bimcell yeni hat ne zaman açılır? Şeklinde sorularınızı yöneltebilir ve destek hattından yanıt alabilirsiniz. 

Bimcell Numara Taşıma İptal İşlemi Nasıl Yapılır?

Bimcell numara taşıma iptali veya yeni hat iptali için BİM mağazalarından size yakın olan bir şubeye gidebilir ve talebinizi yetkili personele bildirebilirsiniz. Tıpkı numara taşıma talebinde bulunulduğu gibi talebin iptali için de BİM mağazasında işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

Bimcell Numara Taşıma Tarife Paketleri

Başka bir operatör kullanırken, tarife paketlerindeki cazip ve avantajlı fırsatları nedeniyle numarasını Bimcell’e taşıyan aboneler, Bimcell’in sunduğu tüm tarife ve paketlere dair daha ayrıntılı bilgi talep etmekteler. Bimcell numara taşıma tarife paketleri kapsamında sunulan avantajlı fiyatlar ve detaylar şu şekildedir:

  • Dost 2GB Paket Tarifesi: 2 GB internet, her yöne SMS ve sınırsız konuşma (Bimcell hatlarla). Dost 2GB tarifesinin ücret bedeli 19 TL olup katılım için ‘’DOST 2GB’’ yazıp ’e kısa mesaj iletilmesi yeterlidir. 
  • Dost 5 GB Paket Tarifesi: Her yöne SMS ve 5 GB internet içeren tarifenin ücreti 19 TL olup ‘’DOST 5GB’’ yazıp ’e kısa mesaj gönderilmesi ile aktif edilmektedir. 
  • Dost 10 GB Paket Tarifesi: Dakika ve SMS’in yanında 10 GB internet paketi sunan bu tarifenin bedeli 39 TL olup yine aynı şekilde ‘’DOST 10GB’’ yazılıp ’e kısa mesaj iletilmesi ile hatta tanımlanır.

Bimcell Yeni Hat Fiyatları Nedir?

Bimcell’in sunduğu tarife ve kampanyalardan istifade edebilmek için ya başka operatör kullanırken Bimcell’e numara taşımak ya da yeni bir hat almak gerekir. Faturasız Bimcell yeni hat ücreti yılı için 85 TL olarak açıklanmıştır. 85 TL karşılığında Bimcell’den faturasız yeni bir hat aldığınızda 9 GB Bimcell bedava internet, SMS ve dakika sesli arama hediyesi yeni hatla birlikte abonenin kullanımına sunulmaktadır. Bimcell tanışma kampanyası adı altında verilen bu hediye, birçok bireyin Bimcell’i seçmesinde önemli rol oynamaktadır. 

Bimcell Yeni Hat Bedava İnternet Kampanyası Nedir?

Bimcell’den yeni hat alan aboneler toplamda 30 GB bedava internet kampanyası mevcuttur. Ayrıca 9 GB internet, Bimcell bedava dakika (sesli arama) ve SMS kampanyasındaki 9 GB internet hediyesi vardır.

Bimcell Özel Numara Seçme Var Mı?

Yeni bir numara/hat satın almak isteyenler numaralarının kendilerini özgü olmasını arzu eder. Bimcell özel numara seçme hakkı için daha önce bir abone tarafından kullanılmamış yeni numaralardan birisini seçme hakkı tanınacaktır. Bu listede size özgü bir numarayı seçebilir ve hattınızın o numara üzerine aktive edilmesini talep edebilirsiniz.

BİMcell İnternet Paketleri Nedir?

BİMcell internet paketleri diğer operatörlerin internet paketlerine göre çok daha uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Eğer mevcut paketlerinize ek internet paketleri satın almak istiyorsanız veya sadece internet paketi kullanmak istiyorsanız BİMcell’de birçok uygun fiyatlı internet paketi bulunmakta. İşte BİMcell internet paketleri:

  • 1 GB cepten internet paketi 9 TL
  • MB cepten internet paketi ise 5 TL
  • 2 GB cepten internet paketi 16 TL
  • 5 GB cepten internet paketi 24 TL
  • 10 GB cepten internet paketi 34 TL

İnternet paketleri hakkında daha detaylı bilgi almak için telefonunuzdan *# tuşlayarak internet paketlerini seçmeniz yeterli olacaktır.

BİMcell Dakika ve Konuşma Paketleri

BİMcell GSM operatöründe aylık dakika satın alabilirsiniz. İşte aylık BİMcell dakika ve konuşma paketleri ile ücretleri:

  • DK konuşma paketi 12 TL
  • DK konuşma paketi 14 TL
  • BİMcell ek paket fiyatları 5 TL’den başlamaktadır.

Bimcell DK aylık konuşma paketi; Satın almak için telefonunuzun SMS kısmından DK yazıp ’e göndermelisiniz.

Bimcell DK konuşma paketi; Satın almak için telefonunuzun SMS kısmından DK yazıp ’e göndermelisiniz.

BİMcell Ucuz Paket Fiyatları Nedir?

BİMcell ucuz paket fiyatları 19 TL’den başlamaktadır. Bu paketler kapsamında internet, SMS ve dakikaya sahip olmaktasınız. 19 TL’yi takiben yukarıda içeriği belirtilen diğer paketlere de 29 TL ve 39 TL’ye sahip olabilirsiniz.

BİMcell GSM operatörüne ait en ucuz paketlerden biri Dost 2 GB paketidir. Bu paket kapsamında aylık 19 TL’ye her yöne dakika, SMS ve 2 GB internet kullanım hakkına sahip olursunuz ayrıca tüm BİMcell aboneleri ile sınırsız konuşma hakkına sahip olabilirsiniz.  

BİMcell Numara Taşıma

  • Konu Sahibi
    bimcelle numara taşıma başvurusu yaptım ka&#; g&#;n s&#;rer acaba şimdiden teşşek&#;rler



  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfunmandaci

    bimcelle numara taşıma başvurusu yaptım ka&#; g&#;n s&#;rer acaba şimdiden teşşek&#;rler

    Numara taşıma işleminin yasal s&#;resi başvurduğunuz anda başlar ve 6g&#;nd&#;funduszeue.info zamana tatillerde dahildirveya5.g&#;nde mevcut hattınıza bilgilendirme mesajı gelir işlemin ne zaman tamamlanacağıyla ilgilig&#;n&#;n sonunda mesaj gelmediyse Bimcell m&#;şteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oki&#;

    Basvuruyu nereye yaptiniz bim marketlerindenmi oluyo

    Evet Bimcell başvuruları sadece marketlerde yapılıyor.Eğer taşıma yapacaksanız kimlik fotokopisini de sizin g&#;t&#;rmeniz gerekiyor.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: gefe16

    quote:

    Orijinalden alıntı: oki&#;

    Basvuruyu nereye yaptiniz bim marketlerindenmi oluyo

    Evet Bimcell başvuruları sadece marketlerde yapılıyor.Eğer taşıma yapacaksanız kimlik fotokopisini de sizin g&#;t&#;rmeniz gerekiyor.

    Alıntıları Göster
    faturalı hatınızı kontore tasırsanız ekstradan bi para alıyolarmış bilginiz olsun bi yakınım tasıdı avea &#;oşturan tarıfeydi 9 liralık olan numara tasıdı 39 lira geldii




  • Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: AMOR55

    faturalı hatınızı kontore tasırsanız ekstradan bi para alıyolarmış bilginiz olsun bi yakınım tasıdı avea &#;oşturan tarıfeydi 9 liralık olan numara tasıdı 39 lira geldii

    Alıntıları Göster
    markette gittim kimlik fotokopisini aldılar 4 g&#;n dediler ama bilmiyorum
  • Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunMANDACI

    markette gittim kimlik fotokopisini aldılar 4 g&#;n dediler ama bilmiyorum

    Alıntıları Göster
    cevap yazanlara teşekk&#;r ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunMANDACI

    cevap yazanlara teşekk&#;r ediyorum

    Alıntıları Göster
    bana da 7 g&#;n i&#;inde ge&#;er dediler cumartesi akşam market kapanırken başvuru yapmıştım pazardan itibaren bug&#;n 6.g&#;n oldu , ne bir bilgilendirme mesajı geldi ne de numara taşındı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 18 Mayıs ; >
  • Teğmen
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

    BiM mağazalarından yapılıyor. Ben AVEA'dan taşıdım, ikinci g&#;nde kullanmaya başladım.
    ben 2 hafta &#;nce bimcelle taşıdım 4 g&#;n saonra a&#;ıldı
  • Teğmen
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: jest_89

    yeni hattın i&#;inde 1 tl oluyor

    Alıntıları Göster
    Bimcell altyapı olarak değil de başlı 4. b&#;y&#;k operat&#;r olarak sekt&#;re girseydi daha etkili olabilirdi. Avea kendisine darbe vuracak kampanyaların &#;ıkmasına izin vermez, bimcellde de fazla gelişme olmaz diye d&#;ş&#;n&#;yorum. Yine de bimcell bir milattır diyebiliriz saniye bazlı ve y&#;kleme koşulu olmayan ekonomik bir hat
  • Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: hayata gülümse

    Bimcell altyapı olarak değil de başlı 4. b&#;y&#;k operat&#;r olarak sekt&#;re girseydi daha etkili olabilirdi. Avea kendisine darbe vuracak kampanyaların &#;ıkmasına izin vermez, bimcellde de fazla gelişme olmaz diye d&#;ş&#;n&#;yorum. Yine de bimcell bir milattır diyebiliriz saniye bazlı ve y&#;kleme koşulu olmayan ekonomik bir hat

    Alıntıları Göster
    benim bug&#;n 4.g&#;n ne zaman gelecek bu mesaj
  • Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunMANDACI

    benim bug&#;n 4.g&#;n ne zaman gelecek bu mesaj

    Alıntıları Göster
    arkadaşlar sabaha karşı geldi mesaj &#;arşamba g&#;n&#; taşınıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunMANDACI

    arkadaşlar sabaha karşı geldi mesaj &#;arşamba g&#;n&#; taşınıyor

    Alıntıları Göster
    benim hat 4 g&#;ne taşındı. 2 g&#;n demişlerdi, 4 g&#;n sonra taşındı
  • Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: MYılmaz

    benim hat 4 g&#;ne taşındı. 2 g&#;n demişlerdi, 4 g&#;n sonra taşındı

    Alıntıları Göster
    banada 2 g&#;n dediler 5.g&#;n geldi mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunMANDACI

    banada 2 g&#;n dediler 5.g&#;n geldi mesaj

    Alıntıları Göster
    aveadan ge&#;enler aynı g&#;n bile ge&#;iyor diger operat&#;rlerden ge&#;enler evrakları başvurduğu g&#;n işleme alınırsa 3 g&#;n ertesi g&#;n işleme alınırsa 4 g&#;nde ge&#;iyor
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Benzer içerikler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası