osmanlı kebap orhangazi / funduszeue.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Osmanlı Kebap Orhangazi

osmanlı kebap orhangazi

Osmanlı, Pideci, Restoran

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

Salı:

Çarşamba:

Perşembe:

Cuma:

Cumartesi:

Pazar:

(Şu Anda Açık)

Bilgilerde Hata mı Var?

Osmanlı Kebap&Pide'nin Menüsü

Osmanlı Kebap&Pide'nin henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


Yorum Yaz

Yorumlar

Osmanlı Kebap&Pide hakkında yorumlar ve incelemeler. tane yorumdan oluşturulmuştur.


cemalol

cemalol 5 puan vermiş.


Avatarsız

altin33 4 puan vermiş.


Avatarsız

demetcan 5 puan vermiş.


Osmanlı Kebap&Pide'ni Paylaş

Osmanlı Kebap&Pide, Muradiye'nin adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Haziran 1

Mayıs 1

Nisan 1

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 09 Haziran

Osmanlı mutfağının en iyi 10 adresi

1

Osmanlı İmparatorluğu’nda padişah ve saray ahalisine hazırlanan yüzlerce çeşit yemek reçetesi var. Pişirme teknikleri, tatların harmanlanması, şerbetleri ve baharatıyla her biri sultanlara layık lezzetler. Ama Tarih Profesörü İlber Ortaylı,”Koskoca payitahtta saray mutfağı bulabileceğiniz çok az sayıda lokanta var. Bu hazin bir çöküntü” diyor.

Prof. Dr. İlber Ortaylı - Tarihçi
Mehmet Yaşin - Gezgin, gurme
Vedat Milor - Gezgin, gurme
Dücane Cündioğlu - Yazar
Sahrap Soysal - Hürriyet yemek yazarı
Serhan Güngör - Rehber
Saffet Emre Tonguç - Rehber
Hülya Ekşigil - Yemek yazarı
Aylin Öney Tan - Gazeteci
Aynur Tartan - TV programcısı, gazeteci

2

1) yıllık tarifler: ASİTANE / İSTANBUL

Osmanlı mutfağı dendi mi akla ilk gelen adres. Altı jüri üyemizin ilk tercihi. Mevsime göre düzenlenen mönüsünde yüzyıldan itibaren sarayda kullanılan farklı yemek var. Mehmet Yaşin kavun dolmasının, Aylin Öney Tan bademli çorbanın müdavimi. Safran Hindistan’dan, oğlak eti Bigadiç’ten geliyor.

Yorumlar

Çok lezzetli hızlı teslimat ve ucuz ailecek seviyoruz burayıYiyecek: 5/5

Fiyatı uygun, pideler doyurucu ve tadı güzel. Vejetaryen seçenekler: Patatesli pide var.

Bir çok mekan gezdim burası kadar hijyen sıfır bir mekan ile karşılaşmadım berbat temizlik çok kötü el yıkama yerinin olduğu kısımda çöp kutusunun yanında yerde ağızı açık şekilde turşu bidonları var insan sağlığını hiçe sayan bir mekan fotoğrafı tam net çekemedim o yüzden bulanık ama belli oluyor

Tat süper bekletmede yok, fiyat olarak da okay. güler yüzlü calisanlar

Mekan güzel servis güzel ama tat olarak yani çok kötü değil ama güzel de degil. Yani idarelik bir yemek yemek istiyorsanız sadece karnım doysun diyorsanız rahat bir sekilde gelinebilecek bir yer. Ama tat istiyorsanız yanlış yerdesiniz. Özellikle dönerini beğenmedim. Biraz daha güzel olabilirdi.

Lahmacunu çok çıtır ve güzel kıymalı kaşarlı güveç pidesinide tavsiye ederim bn memnun kaldım teşekkür ederim

Pidelerin tadı güzel ama garsonlardan memnun değilim bide ayran 5 lira mı olur yaa

Masaları temiz değfunduszeue.info, biberlik vs. temiz durmuyordu. Garsonun ilgi ve alakasını da beğenmedim.

sakın kır pidesi yemeyin zehirliyor direk insanı ben ve biçok arkadaşım zehirlendik

Lezzetli ve ekonomik öğrenci dostu bir mekan

Abidin Usta Osmanlı Sofrası

yılında henüz 16 yaşında bir genç olan “Abidin ÖZEN” ailesi ile Yugoslavya’nın Prizren Kasabası’na bağlı Mamuşa Köyü’nden Bursa’ya göç ederler. Abidin Özen Tahtakale’deki ünlü Levent Lokantası’nda komi olarak çalışmaya başlar. Tahtakale’deki Levent Lokantası’nda komi olarak başladığı mesleğinde, malzeme taşır, bulaşık yıkar, garsonluk yapar, çalışkanlığı, sabrı ve mesleğine olan sevgisiyle baş aşçılığa kadar yükselir. Mesleğine olan bu tutkusu, ona başarı olarak geri döner. “Abidin Usta” ismiyle güçlü ve güvenilir bir Bursa markasına dönüşecek Abidin ÖZEN’in başarılar ve gurur dolu lezzet serüvenine ilk adımı burada atılır. yılında sektörde edindiği tecrübe ile Kayhan Çarşısı girişinde ilk lokantasını açar. Kısa zamanda da sulu yemeklerinin namı yayılır, özellikle de süt helvasının! Abidin Usta’nın müşterisi her geçen gün artmakta ve yemeklerindeki lezzetin namı giderek yayılmaktadır. yılında artan taleplere cevap verecek yeni yeri olan Tuzpazarı’ndaki Yeni Lokanta’yı açar. yılında Tuzpazarı’nda kiracı olduğu lokantanın binasını satın alır ve restore ettirdikten sonra “Abidin Usta Osmanlı Mutfağı” markasıyla lezzet serüvenine devam eder.

yılında Mamuşa Köyü’nde doğup, 16 yaşında geldiği Bursa’da yeni bir hayata atılan Abidin Özen, 8 Temmuz ’de hayata gözlerini yumduğunda; Geride, şubeleriyle büyüyen ‘Abidin Usta Osmanlı Sofrası’ markası ile büyük bir aile şirketi bıraktı. Günümüzde ‘Abidin Usta Osmanlı Sofrası’ Abidin Özen'in oğlu Abidin Şakir Özen önderliğinde üç lokanta, iki self-servis noktası, yılların verdiği tecrübe, hizmet anlayışı ve kurumsal yapısı ile müşterilerine hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Öne çıkan lezzetleri: Osmanlı saray mutfağı yemekleri.

İletişim:
İstanbul Yolu: 17 17
Kestel: 99 11
Tuzpazarı: 23 78
Parkur AVM: 17 17
Podyum Exspress: 16 16

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası