uşak tekirdağ otobüs bileti / Tekirdağ Uşak otobüs bileti, Tekirdağ Uşak ucuz otobüs bileti fiyatları - ENUYGUN

Uşak Tekirdağ Otobüs Bileti

uşak tekirdağ otobüs bileti

İstanbul Anadolu - Uşak Otobüs Bileti

Otobüs Seyahati Hakkında

Otobüs Seyahati İpuçları

Kaptan şoför ile sohbet edin. Genellikle varış noktanız hakkında çok şey bilirler. Hatta İstanbul Anadolu - Uşak arasında otobüsün hangi tarafında daha iyi manzara olacağı konusunda öneride bulunabilirler!

İstanbul Anadolu - Uşak otobüsü, sizi bir şehirden başka birine götüren bir otobüsden çok daha fazlasıdır. İneceğiniz durağa gidene kadar en çarpıcı manzaralarla karşı karşıya kalacaksınız.

Otobüsler enerji tasarrufludur. km üzerinde bir yolcu taşıyan bir otobüs sadece litre yakıt alır. Bunu yüksek hızlı trene gereken litre uçak ile litre ve gazlı araba ile litreyle karşılaştır ve İstanbul Anadolu - Uşak arası açıkça otobüs ile ulaşımınız çevreye daha duyarlı bir seçenektir.

İstanbul Anadolu - Uşak otobüs seyahati için bir müzik listesi yapın ve kişisel müzik listenizle manzaranın tadını çıkarın.

Biliyor muydunuz?

Dünya üzerindeki çılgın otobüs seferlerinden biri Lima - Cusco otobüs seferi olup 27 saat sürer. Bu güzergah yerli halk ve sırt çantalı gezginler tarafından günlük olarak kullanılır.

Ortalama 32 yolcusu olan bir otobüs, en az 30 arabanın yerini alabileceği anlamına gelmektedir.

Herkes için ulaşım anlamına gelen 'otobüs' kelimesi, Latincede 'tümü için' anlamına gelen 'Omnibus'un kısaltmasıdır.

Uşak otob&#;s bileti

Sayılı Kanun Kapsamında Düzenlenen Aydınlatma Metni

Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş. seafoodplus.info internet sitesine girerek bilet işlemi yapan ve üye olanların paylaşmış olduğu ad-soyad, T.C. Kimlik numarası, iletişim bilgisi, seyahat ve güzergâh bilgisi, kart bilgilerine ilişkin kişisel verilerini;

Kişinin seyahat belgesinin doğru düzenlenebilmesi; Hizmete karşılık ödemenin alınabilmesi; Şirketimizin uyguladığı kampanyalardan haberdar olması ve faydalanabilmesi; Şirketimizin şikâyet, öneri, teşekkür, biletlemeye ilişkin satış ve iptal işlemleri hizmetlerinin yürütülmesi; Doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılması Amaçlarıyla sınırlı olarak işlenmektedir.

Bu kişisel veriler herhangi bir uyuşmazlık halinde ödenen ücretlerin iade edilebilmesi ve tazminatların ödenebilmesi için şirketimiz ana distribütörü Metro Rent A Bus Otobüs Kiralama A.Ş. ile ve müşteri öneri, şikâyet ve alınan hizmete ilişkin taleplerin değerlendirilmesi ve gerekirse ödemelerin yapılması için Atlas Yazılım ve Bilişim Hizmetleri Ticaret A.Ş. ile aracılık/acentelik sıfatıyla faaliyetlerimizi yürüten üçüncü şirketler ile gerekli olduğu hallerde kamu kurum ve kuruluşları ile ve hizmet sırasında ve sonrasında ortaya çıkabilecek her türlü durum için hizmet aldığımız sigorta şirketleri de dâhil olmak üzere her türlü destek hizmeti kuruluşları ile mevzuatın ve yapılan sözleşmelerin izin verdiği ölçüde hukuken zorunlu olduğu durumlarda onayınız da alınmak suretiyle paylaşılmaktadır.

Bu kişisel veriler, Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nun 5. Maddesinde belirtilen “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaati için zorunlu olması” ve ‘’bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan ilgili olması” hukuki sebebine dayalı olarak internet sitesi üzerinden kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenmektedir.

Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” Maddesi kapsamındaki taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”e göre Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş.’nin Büyük İstanbul Otogarı B2 Geçiş Bloğu A2 Kulesi Arası Kot Bayrampaşa/İSTANBUL adresine yazılı olarak iletebilirsiniz.

Uşak - Tekirdağ Otobüs Bileti Ara

Tekirdağ’ın büyük ve modern otobüs terminali, yolculara pek çok ulaşım olanağı sunuyor. Karlık Caddesi üzerinde bulunan Tekirdağ Terminali’nden ister özel halk otobüsleri ve minibüsler ile ister ise ücretsiz yolcu servisleri ve taksiler ile şehrin her yerine rahatlıkla gidebilirsiniz.

Tekirdağ Özel Halk Otobüsleri

1 numaralı Otogar-Eski Sanayi-Atatürk Bulvarı ikinci kısım-Devlet Hastanesi-Altınova Mahallesi, 2 numaralı Otogar-Değirmenaltı Mahallesi-Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi-Yurtkur, 3 numaralı Otogar-Hürriyet Mahallesi-Anadolu Lisesi Kentkur, 4 numaralı Otogar-Karadeniz Mahallesi-Huzurevi, 5 numaralı Otogar-Çınarlı Mahallesi, 6 numaralı Otogar-Aydoğdu Mahallesi, 7 numaralı Otogar-Yüzüncü Yıl Mahallesi-Yeni Sanayi Sitesi, 8 numaralı Otogar-Gündoğdu Mahallesi-İsmail Yazıcı-Yüzüncü Yıl Mahallesi, 9 numaralı Otogar-Gündoğdu Mahallesi-SGK-Halk Eğitim Merkezi-Devlet Hastanesi-Zafer Mahallesi-Aydoğdu Mahallesi-Köprübaşı-Eski Sanayi, 10 numaralı Otogar-Muratlı Caddesi-Devlet Hastanesi-Göçmen Evleri, 11 numaralı Otogar-Bahçelievler Mahallesi-TOKİ Konutları, 12 numaralı Otogar-Eski Sanayi Yıl Mahallesi alt yol-Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi-Altınova Mahallesi, 13 numaralı Otogar-Baykallar Mevki-Hürriyet Mahallesi-Bağlar Yurdu-İbrahim Paşa Caddesi, 14 numaralı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi-Bahçelievler Mahallesi, 15 numaralı Otogar-Hürriyet Caddesi-Karadeniz Mahallesi-Göçmen Konutları-TOKİ- Dumansız Sanayi güzergahlarında hareket eden belediye otobüsleri ile gece saat 23 00’a kadar terminalden şehir merkezindeki pek çok noktaya kolaylıkla gidebilirsiniz.

Yolcu Servisleri

Terminal içerisinde hizmet veren ulusal firmaların pek çoğu yolcularının rahat ve hızlı bir şekilde terminalden şehir merkezine gidebilmesi için ücretsiz yolcu servisleri sağlıyor. Yolcu servisleri; Çınarlı Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı gibi merkezi noktalara uğruyor.

Minibüsler

Karlık Caddesi ve Şehit Yüzbaşı Mayadağlı Caddesi gibi terminal çevresindeki caddelerde duraklarını göreceğiniz minibüslerle de Tekirdağ Yat Limanı, Namık Kemal Üniversitesi Muratlı Meslek Yüksekokulu ve Tekira Alışveriş Merkezi gibi pek çok yere rahatlıkla gidebilirsiniz.

Tekirdağ Terminali’nde hep ilçe içi hem de ilçeler arası pek çok minibüs hizmet veriyor. İlçe içi minibüslerle merkezi caddelerin yanı sıra Yıl Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Çınar Mahallesi ve Altınova Mahallesi gibi on binlerce nüfusa sahip mahallelere; ilçeler arası hizmet veren minibüslerle de Lüleburgaz, Kumbağ, Malkara, Keşan, Şarköy ve Çorlu'ya rahatlıkla her saat gidebilirsiniz.

Taksi

Tekirdağ Terminali içerisinde ve çevresinde 24 saat hizmet veren birçok taksi durağı var. 7/24 açık olan Otogar Taksi’ye 27 57 numaralı telefonla ulaşabilir ve taksiyle şehrin her yerine kısa sürede gidebilirsiniz.

Pamukkale Turizm Otobüs Bileti

Anadolu DörtyolDurak Mh. Akbur Sk. Uşak 72 74Anadolu Dörtyol2Kurtulu? Mh. İşmetpaşa Serkan Gida Yani 70 60Anadolu Kızılayİşmet paşa Cd. No Özen Pastanesi Yani 40 43Anadolu Otogar DoğuOtogar İçi 40 16Anadolu SarayaltıSarayaltı Mh. Celal Bayar Cd. No:1/f 21 44Anadolu SekerevleriAtatürk Mh. Çivril Cd. No 10 30BanazMilli Egemenlik Caddesi No /b Banaz 50 01BanazMilly Egemenlyk Caddesi No /b Banaz / Uşak 53 13BolmeBölme Kasabasi 43 23Caddeİşmet paşa Cad. No 56 00CaddeBurak Mh. İşmet paşa Cd. No/a 56 00Devlet HastanesiCumhuriyet seafoodplus.info Dengiz Bulvarı 14/a 73 78DörtyolAtatürk Mah. Tuncer Sokak No:2 Uşak 11 20EşmeŞehyt Ali Bey seafoodplus.infoinar Caddesi No /1 Eşme 43 46Halit Ziyaünalan Mah. Zübeyde Hnm. Cad. No/d Uşak 70 04Kızılayİşmet paşa Cd. No Özen Pastanesi Yanı 50 01OtogarKemalöz Mh. Yeni Otogar İçi 9/a 41 11Otogar DoguBelediye Oto Santral Garaji No Uşak 79 97Ozakgun OtogarBelediye Otosantral Garaji No 79 97Sarayaltıİşlice Mh. Nuri Şeker Cd. No/c 50 01Sarayaltı YeniElmalı Dere Mah. Nurşeker Cad. 35/a Uşak Merkez 35 07SekerevleriFevzy Çakmak Mh. Çivril Cd. No 17 52Sekerevleri ?b.Atatürk Mh. Çivril Cd. No 50 01SivasliAtatürk Mh. Gazy Bulv. Syvasli Belediye Otogarı 50 01SivasliAtatürk Mh. Gazi Bulv. Sivasli Belediye Otogarı 82 21UlubeyUlubey - Uşak 61 88UsakKemalöz Mah. Yeni Otogar Yçy 9/a 33 53Uşak Mola Y.Kemalöz Mah. Yeni Otogar/uşak 30 06Uşak OtogarBelediye Otogarı Uşak 59 75Uşak OtogarKemal Öz seafoodplus.info Otogar Tesisy No:9 /a 50 01

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir