konak namık kemal anadolu lisesi / İzmir Konak Namık Kemal Anadolu Lisesi´nde Kütüphane Açıldı.

Konak Namık Kemal Anadolu Lisesi

konak namık kemal anadolu lisesi

Namık Kemal Anadolu Lisesi, Konak, nerede, Otobüs, Tramvay veya Tren ile nasıl gidilir?

Konak şehrinde Namık Kemal Anadolu Lisesi konumuna Toplu Taşıma

Konak, Türkiye'deki Namık Kemal Anadolu Lisesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Namık Kemal Anadolu Lisesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Namık Kemal Anadolu Lisesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Namık Kemal Anadolu Lisesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Talatpaşa; Atatürk Spor Salonu; Hocazade Cami; Ağustos Kapısı; Montrö; Vasıf Çınar; " }); Alsancak İskele.

OtobüsTren:ALIAĞA-ÇIĞLIMENEMEN-CUMAOVASITEPEKÖY-ALIAĞATramvay:KONAK

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Namık Kemal Anadolu Lisesi için yol tarifi alın.

Namık Kemal Anadolu Lisesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Konak konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Namık Kemal Anadolu Lisesi için Otobüs, Tramvay ve Tren fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Namık Kemal Anadolu Lisesi adres: Konak Sokak Sokağı

kaynağı değiştir]

Namık Kemal Lisesi günümüzde Konak ilçesi; Alsancak semtinde İzmir Kültürpark'ın kuzeyinde yer almaktadıseafoodplus.infoçmişte farklı amaçlarda kullanılan bu yapı günümüzde ise eğitim amaçlı kullanılmaktadır. Okulun bir girişi işlek bir cadde üzerindeyken diğer giriş ise ara bir sokaktan sağlanır.

Biçimsel özellikler[değiştir
  • Namık Kemal Anadolu Lisesi mezunu olup bir lisans programına yerleşmeye hak kazanan kişi bulunmaktadır. Bu mezunların 39% oranı (50 kişi) yeni mezun iken, diğer 61% oranı (79 kişi) ise önceki yıllarda mezun olmuştur.

  • Mezunların üniversite türü dağılımları: Devlet ( kişi / %), Vakıf (13 kişi / %) ve KKTC (1 kişi / %).

  • Mezunların puan türü dağılımları: SAY (64 kişi / %), EA (37 kişi / %), SÖZ (20 kişi / %) ve DİL (8 kişi / %).

  • Mezunların en çok yerleştikleri üniversiteler: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (17), MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ (14), EGE ÜNİVERSİTESİ (13), İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ (5) ve AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (4).

  • Mezunların en çok yerleştikleri bölümler: Psikoloji (5), İnşaat Mühendisliği (5), Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (4), Mekatronik Mühendisliği (4) ve Yazılım Mühendisliği (4).

  • Burs dağılımları: Ücretsiz (84), İÖ-Ücretli (11), AÖ-Ücretli (7), %50 İndirimli (6), Burslu (6), %25 İndirimli (1), UE-Ücretli (1) ve Ücretli (1).

  • Mezunlarının yerleştikleri üniversite ve programlara göre Namık Kemal Anadolu Lisesi ile en benzer 10 lise sıralanmıştır.

    kaynağı değiştir]

    1. ^"Tarihçemiz". T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İZMİR / KONAK - Namık Kemal Lisesi. Namık Kemal Lisesi. 16 Ocak tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ocak &#;

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir