shıb usdt / SHIB Kaç USD Eder, SHIBA INU Dolar Karşılığı Nedir

Shıb Usdt

shıb usdt

euro ve dolar banknotlar

Grafik yok :(

Shiba Inu için geçmiş verilerimiz yok, ancak en son döviz kuruna sahibiz.

Shiba Inu ve Ermenistan Dramı Hakkında

  • SHIB, kripto para birimi Shiba Inu için para birimi kodudur.
  • AMD, Armenia'in resmi para birimi olan Ermenistan Dramı için para birimi kodudur. Ermenistan Dramı simgesi ֏'dur.

Faydalı linkler

Shiba Inu döviz kurlarıErmenistan Dramı döviz kurları

Bu sayfayı link olarak ekleyin:funduszeue.info
1 Shiba Inu'i kullanıcının para birimine dönüştür:funduszeue.info
Panoya kopyalamak için tıklayın.

Döviz çeviriciyi nasıl kullanırım?

  • Para birimini değiştirmek için bayrak veya para birimi simgesini tıklayın
  • Ayrıca klavyenizde $ veya € tuşuna basabilir veya para birimini değiştirmek için bir para biriminin adı, para birimi kodu veya ülke adını da yazabilirsiniz.
  • URL'yi bile doğrudan düzenleyebilirsiniz. Shiba Inu'u ABD Doları'ye dönüştürmek için funduszeue.info yazın.
  • URL'ye yalnızca bir para birimi kodu yazarsanız, hedef para birimi kullanıcının bulunduğu ülkenin para birimi olacaktır. funduszeue.info Shiba Inu değerini kullanıcının para birimine dönüştürmek için.
  • Currency World aynı anda birden fazla para birimini çevirebilir. Para birimi eklemek için + tuşuna basın.

24s Değişim

%

24s Hacim

,, TRY

Ort. Fiyat:

Toplam SHIB:

Toplam TRY:

Fiyat(TRY)Tutar(SHIB)Toplam(TRY)

Alım Satım Geçmişi

Açık Emir(0)

TarihÇiftTürTarafFiyatTutarGerçekleşti (%)ToplamTetikleyici Koşullar
  • Tümü
  • Limit
  • Stop-Limit
  • Limit-Maker

Kayıt Bulunamadı

24s Emir Geçmişim

Daha Fazla

TarihÇiftTürTarafOrtalamaFiyatGerçekleştiTutarToplamTetikleyici KoşullarDurum

Kayıt Bulunamadı

Shiba Inu isimli kripto para birimi, "Ryoshi" adlı anonim bir geliştirici tarafından Ağustos 'de piyasaya sürüldü. İnternet şakası (meme) tabanlı kripto para, yatırımcı toplulukları tarafından ilgi gördü ve hızla değer kazandı. Coin'in cazibesi, Elon Musk ve Vitalik Buterin gibi ünlü simaların dikkatini çekti, haber başlıklarında ve tweet'lerde adından söz edildi.

Shiba Inu, Dogecoin'in kullandığı Srypt-tabanlı madencilik algoritmasının Ethereum tabanlı muadili olarak geliştirildi. Shiba Inu ve SHIB token; Baby Dogecoin (BabyDoge), Dogecoin (DOGE), JINDO INU (JIND), Alaska Inu (LAS) ve Alaskan Malamute Token (LASM) dahil olmak üzere köpek temalı kripto para birimleri arasında kendine yer buldu. Dogecoin'in 0,'den 0,75 dolara çıkması, değerleri son derece düşük olan token'ların yatırımcılar tarafından ilgi görmesini sağladı.

Evvel zaman içinde, çok özel bir köpek vardı. Shiba inu ırkı o köpek, üzerinde bir logosu bulunan kripto para birimlerine yatırım yapmaları için dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kişiye ilham oldu.

SHIBA INU web sitesine göre SHIB, "DOGECOIN KATİLİ" olarak tanımlanıyor. Kendi merkeziyetsiz borsası (DEX) ShibaSwap üzerinde listeleniyor.

Anahtar istatistikler

Tamamen Seyreltilmiş Piyasa Değeri

BUSD

Dolaşımdaki tedarik

T

Shiba Inu hakkında

Köpek tabanlı tokenlar olmasaydı kripto ne olurdu? Muhtemelen çok daha az kaotik olurdu ama bu durum 'Ryoshi' adında anonim bir adamın 'de Shiba Inu'yu yaratmasını engellemedi - Shiba Inu, kendisine 'Shib Army' denen grup ve Vitalik Buterin'in ünlü bir şekilde arzın %40'ını yakması sayesinde 'de büyük kazançlar elde etti. Kendi blok zincirinde çalışan diğer kripto kanini DOGE'nin aksine, Shiba Inu daha fazla ölçeklenebilirlik sağlamak için Ethereum'a dayanmaktadır. Bugüne kadar, kullanım alanlarından bazıları arasında bir NFT "sanatsal Shiba hareketi" ve gerçek Shiba Inu köpeklerini kurtarmak için bağış toplamak üzere AmazonSmile aracılığıyla bir kampanya yer alıyor. Oldukça havalı.

Uyarılmış olun

Bu bilgi, kişisel olarak ne yapmanız gerektiğine dair bir tavsiye değildir, bu yüzden lütfen verileri yatırım tavsiyesi olarak almayın. Herhangi bir işlemde olduğu gibi, her zaman önce bakın, sonra atlayın. Kullanım Koşulları'da daha fazlasını okuyun.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası