tata indigo test / Tata - Indigo - Indigo Marina - TDI (71 Hp) Teknik Özellikleri - Otoloji

Tata Indigo Test

tata indigo test

Tata Indica TDI Trend

Bu aracı alacaklar ne bekliyorlar araçtan bu çok öfunduszeue.info herkez aman alma satamazsın der,hiç kulak asmayın,karlı bir şekilde satarsınız,yeterli dağılmış araç almayın,temiz funduszeue.info makyajlı tdi trend indica aldım.4,35 lt yaktı uzun yolda.ş.dışı16,5 kuruş,ş.içi 5,5 lt. 22 kuruş..çok ekonomik,plastik kalitesi zayıf,ses sistemi zayıf jvc olduğuna bakmayıfunduszeue.info tutuş iyi,frenler iyi,donanım bu fiyata göre mükemmel ötesi cam otomatik,funduszeue.infoiyon,abs,klima,airbag,çift kilitleme,içerden açılan bagaj,depo,immobilizer funduszeue.info fiyata alınabilecek en güzel arabalardan biri polom var..çok rahat ama tata çok daha ekonomik ve kesinilikle yol tutuşu daha funduszeue.infoız biraz lada vari bir araba,bozuk yollarda çok tangır tungur ses geliryedek parçaları funduszeue.info yoksa bile kargo ile göndertin tamirciler halleder,servisi sorun funduszeue.infoşak süspansiyon ve konfor arayanlara pek funduszeue.info koltukları sert,bel ağrıtmıyor hiç,dik oturuş var araçfunduszeue.infoi arayanlara bire bir.. palio,europa vb araçlar indica dan daha iyi değfunduszeue.info şahin doğana10/15 bin funduszeue.infoe ederim..

Tata İndica son zamanlarda ülkemizde sıkça görülen araçların başında geliyor. Hindistan’da üretilen araç uygun fiyatı nedeniyle ülkemizde büyük talep görmüştü. Şu an ülkemize satışı olmamasına karşın ikinci el olarak satışı yapılmakta ve kullanıcılar Tata İndica hakkında yorumları merak etmektedir.

Tata İndica

İndica Hindistan’ın ve Dünya’nın en büyük otomobil üreticilerinden olan TATA’nın ve yılları arasında Türkiye otomobil pazarında satmış olduğu uygun fiyatlı otomobildir. Tata ile yılları arasında Türkiye otomobil piyasasında yapmış olduğu satışlarla Dünya otomobil pazarındaki ortalama satış rakamlarını yakalamıştır.

Tata İndica

TATA Türkiye otomobil piyasasına girmeden önce de ülkemizde Pick-Up tarzı araçlar satmaktaydı. TATA’nın öncelik verdiği kitle gelişmekte olan ülkeler olduğundan Türkiye piyasası ilk tercihlerinden olmuştur. Türkiye piyasasına ilk adımı İndica (hatcback) B segment araç ile atmış ve onu İndigo takip etmiştir. TATA İndica Türkiye piyasasına, LPG ile tam uyumlu benzinli ve dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile sunulmuştur. TATA İndica ve TATA İndigo’ların tamamı 5 ileri manuel vites sistemine sahiptir. Özellik olarak da klima, ABS, elektrikli 2 cam ve göğüste 2 adet hava yastığı bulunuyor.

TATA İndica Kullanıcı Yorumları Neler?

Araç İmal edilirken uygun fiyatlı olması amaçlanarak üretildiğinden bu araçtan fazla bir kalite beklenmemelidir. Ancak bunun yanında iç mekanda kullanılan plastik kalitesi çok kötü. Hatta aracı sıfır satın alan bazı kullanıcılar ay sonrasında aracın göğsünden garip sesler geldiğini söylemişlerdir. Aracın bagaj hacmi diğer hatcback araçlarının bagajlarına göre bile küçüktür. Araç çok az yakıyor. Uzun yolda km/h’dan sonra aşırı derece de savrulup yolda gezinmeye başlıyor.

TATAİndica Yan rüzgarlardan çok fazla etkileniyor ve fren performansı da ortalamanın altında. 2. El piyasası zayıf olan aracın yedek parçaları oldukça ucuz ve büyük şehirlerde rahatlıkla bulunabiliyor. Araç genel olarak mekanik olup elektronik aksamının minimum olması nedeniyle herhangi bir mekanik ustasına baktırıp sorunları çözmeniz de oldukça kolaydır.

Aracın iç hacmi ön tarafta tatminkar iken arka taraf diz mesafesi oldukça kısa. Genel olarak yol tutuşu zayıf bir araba, yolda giderken her an savrulmaya müsait duruyor. Motor açısından baktığımız zaman da en iyisi bile rampalarda bayılıyor.

Aracın modelinin eski olması ve bazı güvenlik testlerine girmemiş olması kafanızdaki en büyük soru işareti olup vermeniz gereken bir karar olacaktır. Güvenlik ve araba fiyatı doğru orantılı olup ucuza, ekstra güvenlik donanımlarına sahip araç bulunamayacağının bilincinde araç aramanızı önermekteyiz.

TATA İndica NCAP Testi

TATAİndica EuroNCAP testi ile ayrıntılı bilgi paylaşımında bulunmak isterdik fakat TATAİndica EuroNCAP testine girmemiş bir araçtır. Nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte sağlamlık ve güvenlik açısından endişelerin olduğu ve bu nedenle NCAP başvurusu yapılmadığı söylenenler arasındadır.  Tata İndica aracı incelerken bu detayı göz önünde bulundurmanız ve NCAP sonucunda ne kadar güvenli bir araç olduğunu bilmediğiniz bir aracı almış olacaksınız.

TATA İndica modeli EuroNCAP testine girmemesine karşın ASEAN NCAP (Asya NCAP) testine girmiştir.

Tata İndica ASEAN NCAP

Tata İndica modeli teste Tata İndica Vista ismi ile girmiştir. Test sonucunda 3 yıldız almıştır. ACP ( Adult Occupants Protection) testinde (Yetişkin koruma testinde) 16 üzerinden 9,24 puan almıştır. CCP testinde (Çocuk koruma testi) ise %53’lük bir başarı göstermiştir.

Test yılında yapılmış olup günümüzde güncelliğini yitirmiştir.

Tata Vista İndica Asean NCAP Test Videosu

TATA İndica Alınır Mı?

 Aracın alınır mı? Alınmaz mı? Olduğunu söylemeden önce motorundan bahsetmemiz gerek. Benzinli, Dizel ve Turbo Dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneği bulunmakta.

Benzinli motor 60 HP gücünde ve Nm tork üretmekte. Şehir içi kullanımda 10 litre uzun yol kullanımında ise 6 litre yakıt tüketmektedir.

Dizel motor 49 HP gücünde ve 85 Nm tork üretmektedir. Motor Türkiye’de satışa sunulan en güçsüz dizel motorlardandır.

Turbo Dizel motor 71 HP gücünde ve Nm tork üretmektedir. Şehir içi kullanımda litre ve uzun yol kullanımında litre yakıt tüketmektedir.

Eğer ki ucuz ve yeni model bir araba almak istiyorsanız TATAİndica tercih edebileceğiniz bir araçtır. Bizim size tavsiyemiz alacaksanız Turbo Dizel olanını almanız. Ama eğer ki bütçenizin üzerine biraz daha çıkabilirseniz farklı alternatiflere de bakmanızı tavsiye ederiz.

Tata

Tags:tatatata araba yorumlarıtata indica alınır mıtata indica yorumları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası