köpek pire ilacı eczane / Pire İlacı Fiyatları | Ev, Köpek, Kedi, Hayvan - Trendyol

Köpek Pire Ilacı Eczane

köpek pire ilacı eczane

Pire Isırığına Ne İyi Gelir? Pire Isırığının Tedavisi Nasıl Yapılır?

Kan emici bu minik böcekler insan vücuduna özel bir salgı gönderir. Yetişkinlerde bu salgı kaşıntıya yol açar. Bebeklerde ve cildi hassas olan kişilerde kabarma ve hatta pire alerjisine neden olur. Kaşıntı ve kabarma bebeklerin uyku düzenini bozar ve huzursuz eder.

Pire Isırığına Ne İyi Gelir?

Genellikle köpek, kedi ve koyunlarda çokça görülen pireler ısırdığı zaman bazı belirtilere neden olur. Bu belirtiler şu şekildedir:

 1- Kızarıklık,

 2- Kabarcıklar,

 3- Kaşıntı,

 4- Yanma,

 5- Kanama gibi belirtiler ilk aşamada göze çarpmaktadır.

Pireler genellikle uykuda rahat vermeyen rahatsız edici böceklerdir. Pire vücudu terk etmeden rahat bir uyku uyumak imkansızdır. Pireden şüphelenen elbiselerini çırpmalıdır. Zıplayan minik siyah bir böcek çıkarsa sorun pire demektir. Pirelerin zıplama özelliği mucizevi özelliklere sahiptir. Birkaç milim boyu olan bu böcek 50 cm yüksekliğe zıplayabilir.

İnsan kanını çok seven ve özellikle taze kandan hoşlanan pireler ısırıkla birlikte rahatsız edici bir kaşıntıya neden olur. Bu kaşıntı veya alerji 4 gün ile 8 gün kadar sürebilir. Cilt yapısına göre alerjik durum uzun sürebilir. Uzun süren alerjik durumlarda doktora başvurulmalıdır. Doktorlar genellikle antihistaminik ve topikal steroid tarzı ilaç yazmaktadır.

Pire Isırığının Tedavisi Nasıl Yapılır?

 1- Öncelikle ısırık olan yer sabunla yıkanıp durulanması gerekir. Bu şekilde cilt üzerinde oluşan kirler temizlenmiş olur. Sabunun zararlı mikroorganizmaları temizleme özelliği vardır.

 2- Yıkama işleminin ardından buz terapisi yapılır.

 3- Buz yerine pamuklu amonyak da uygulanabilir.

 4- Üçüncü bir alternatif ise kolonyadır. Kolonya kaşıntıyı alır ve oluşan kızarıklığın tedavi edilmesinde etkili özelliklere sahiptir.

Bu uygulamalar kaşıntıya karşı etkili özelliklere sahiptir. Sırayla bu seçenekler uygulanabilir.

Pirelerle mücadelede en önemli konu ilaçlamadır. Evde beslenen evcil hayvan veya ahırda beslenen koyunlar genellikle pirelerin yaşam alanıdır. Pireler kişiden kişiye geçerek evinize gelebilir. Koyun yetiştiren veya evinde evcil hayvanı olan kişiler evinize geldiği zaman beraberinde pire getirebilir. Bu gibi durumlarda pire sayısı azdır. Basit bir ilaçlama ortadan kaldıracaktır. Pireler ilaçlamada uzmanlardan bilgi alınmalıdır. Bünyesi ilaçlara dayanıklı olan böceklerdendir.

Pirenin meydana getirdiği kaşıntı ve alerjiye karşı diğer tedavi seçenekleri şu şekildedir:

 1- Biberiye yağı etkili özelliklere sahiptir. Biberiye aynı zamanda ağrı kesici özelliğe sahiptir. Kaşıntı olan yere sürüldükten sonra masaj yapılmalıdır.

 2- Çay ağacı yağı da oldukça etkili bir yağdır.

 3- Lavanta yağı da biberiye gibi ağrı kesicidir. Masaj yağı olarak bilinen lavanta yağı derideki sızıyı ve kaşıntıyı giderir.

 4- Sedir yağı,

 5- Çiğ sarımsak (kaşıntının üzerine konur) veya sarımsak yağı da rahatlıkla kullanılabilir. Sarımsak yağı bebeklerde de güvenle kullanılabilir.

 6- Limon suyunun da dezenfeksiyon özelliği vardır. Kaşıntı bölgesinde oluşan zararlı mikroorganizmalar limon suyu ile temizlenebilir.

Evde bulunan ve tedariki oldukça kolay olan bu tedavi seçenekleri pire ısırığının oluşturduğu alerjik durumu kolaylıkla ortadan kaldırmaktadır. Pirenin çok olduğu yerlerde yaşayanlarda pirelere karşı bağışıklık meydana gelmektedir. Pireler hayatta kalabilmek için her zaman için kana ihtiyaç duyan böcek türleridir. Hayvanların kanını da severler.

Pire İlaçlama

NEDEN İLAÇLAMA ŞİRKETİ ÇAĞIRMALI?

Haşerelerle mücadele profesyonelce yapılmalıdır.

Yapılması Gereken:

  • İlaçlanacak parazit veya canlı belirlenir,
  • Parazit veya Canlı'ya etkili olacak ilaç temin edilir,
  • Hangi yöntemin seçileceği belirlenir ve uygulamaya geçilir.

Şu üç madde ile kesin çözüm üretilir;

1-) Doğru ilaç

2-) Doğru uygulama

3-)Uygulamada süreklilik

haşere mücadelesinin temel koşullarındandır.

Biz doğru ilaç ve doğru uygulama işini uzman personellerimizle çok iyi yaptığımıza inanıyoruz. Uygun fiyat ve eksiksiz hizmet.

Sanıldığı üzere ilaçlama şirketleri yüksek meblağ içeren ilaçlama ücreti talep etmezler.

Telefon edin Whatsapp'tan mesaj bırakın. Size dönüş yapıp Sizi GEREKSİZ yere başınızı ağrıtan, Vaktinizi Boşa harcayıp, Gereksiz yere Para harcamanıza engel olan işlerden kurtaralım.

Telefon ile Whatsapp ve SMS ile çağırın Gelelim, Çözelim RAHAT EDİN

İlaçlama için Bize Ulaşabilirsiniz.

* İş Telefonu : 0 () 10 12

* GSM : 0 () 91 28

* GSM 2 : 0 ()   41 05

* Whatsapp : 0 () 91 28

* Mail : [email protected]

* Mail 2 : [email protected]

Erginleri 2,5 mm boyunda küçük ve kanatsızdır. Küçük iğnelerle kaplıdır ve ağızları çok keskindir.

PİRE DAVRANIŞI, BESLENMESİ VE TABİATI

Ergin pireler, kurbanlarından kan emen parazitlerdir. Pire larvaları ise, özellikle sindirilmemiş kan içeren ergin pirelerin dışkıları da dâhil olmak üzere, organik artıklardan beslenirler.

Üreme Pire yumurtaları, konakçı üzerinde değil yerde, halılarda, kilimlerde, yatak örtülerinde, döşemelerde ya da yerdeki çatlaklarda kuluçka evresini geçirirler ve çoğu pire iki gün içinde yumurtadan çıkar.

Pire İstilasının Belirtileri ; Pirelerin faal olduğuna dair birçok belirti vardır. En belirgin işaret ise evcil hayvanların sürekli kendilerini kaşımaları ve yalamalarıdır. Bu tür davranışlar, ergin pirelerin evcil hayvanın kanıyla beslenmesi sonucu evcil hayvanlara verdikleri rahatsızlıktan kaynaklanır. Ev sahibi ya da veterinerin, evcil hayvanı ve de kürkünü dikkatli bir şekilde incelemesi gerekir. İnsanlar üzerinde de kaşındırıcı ısırık izleri görülebilir.

Bu durumda ise bir tıp doktoruna başvurulmalıdır çünkü pireler dışında da cildi tahriş eden başka hastalıklar olabilir. Ayrıca pire pisliği ve ergin pirelerin dışkıları, pirelerin faal olduğunun bir göstergesidir.

 

Pire dışkısı, iri öğütülmüş karabiber tanelerine benzer ve konakçı evcil hayvanın yaşadığı hayvan yatakları, halılar, kilimler ve diğer yerlerde görülür.

Pire İlaçlama

Pire istilaları, evinizde hem kimyasal hem de fiziksel uygulamaları içermesi gereken kapsamlı bir plan gerektirir. Zeminde yapılan ilaçlama uygulaması ile yetişkin pireleri bitirdikten sonra problemi tamamiyle kontrol altına almak için, aynı zamanda koltuklar, yataklar ve halılara da müdahele edilmelidir. Bazen pireyi uzak tutmak tek seferlik uygulama ile mümkün olmayabilir genellikle bu bir süreçtir doğru ilaçlar ile uygulama yapılması pire sorunundan daha hızlı bir şekilde kurtulmanızda önem teşkil eder.

Profesyonel ekipmanları, uzman ekipleri ve dünya sağlık örgütü(WHO) onaylı yeni nesil ilaçlarla pire ilaçlama hizmeti veren Açer İlaçlama, pire oluşumuna neden olan, mevcut problemleri tespit eder gerekli ilaçlama uygulamasını gerçekleştrir. Tekrar pire oluşumunu engellemeye yönelik  yapılması gerekenleri tespit eder ve raporlar.

Diğer Bilgiler;  Pireler Hakkında Pireler harici parazitlerdir ve ergin pireler konakçılarının derileri üzerinde sürünürken görülebilirler. Ergin pireler ortalama 2,5 mm uzunluğundadır. Vücutları parlak ve kırmızımsı kahverengi rengindedir ve hayvanların kürklerinde rahat hareket etmelerini sağlayacak sıkıştırılmış mikroskobik tüylerle kaplıdır.

Pirelerin kanatları olmasa da uzun mesafeler üzerinden sıçrayabilirler. Üç çift uzun bacakları vardır. Kedi piresi, Türkiye’de en sık görülen pire cinsi olsa da köpek, insan ve fare pireleri de görülür. Pireler, genellikle köpekler, kediler, tavşanlar, sincaplar, sıçanlar, fareler gibi tüylü evcil ya da yırtıcı hayvanlardan beslenirler. İnsanlar, pireler için tercih edilen yiyecek kaynakları değillerdir ve sadece insanlardan beslenerek bir pire nüfusunun hayatta kalabilmesi mümkün değildir. Dişi pire, yumurtalarını konakçının yüzey tüylerine ya da derisine bırakırlar. Sonra, bu yumurtalar konakçıdan yere düşüp halılara, yatak örtülerine ve mobilyalara yerleşebilirler ve 12 gün içerisinde bu yumurtalardan larvalar çıkar.

Pire larvaları, ışığı tercih etmezler ve çatlaklarda ve yarıklarda buldukları organik maddelerden beslenirler. Yaklaşık 18 günde larvalar, etraflarına küçük koza yapı örerek pupa evresine geçerler. Yaklaşık 2 hafta sonra da ergin pireler çıkar ve yiyecek kaynakları aramaya başlarlar.

Pireler, evcil hayvanların ve çiftlik hayvanları gibi diğer hayvanların bulundukları yerlerde büyük popülasyonlar halinde bulunurlar. Pire popülasyonunu ortadan kaldırmak için genellikle birçok yöntem bir arada kullanılır. Pireler tarafından ısırılmış evcil hayvanlar durmadan kendilerini kaşırlar.

Pireler aynı zamanda insanlardan da beslenirler ve bazı insanların pirelere karşı alerjileri olabilir. Pirelerin bazen tifo ve tülaremi gibi hastalıkları insandan insana taşıdıkları da görülür.

AÇER İLAÇLAMA OLARAK PİRE İLAÇLAMASINDA KESİN VE GARANTİLİ ÇÖZÜM SAĞLIYORUZ. AÇER İLAÇLAMA İLE ÇALIŞAN HERKES MEMNUN KALACAKTIR.

PİRE için İlaçlanabilecek Bazı Yerler

Acenta, ana okulu, apart, apartman, aperatifçi, avm, baklavacı, balık lokantası, bina, börekçi, cafe, catering, depo, dershane, döner salonu, dükkan, dükkan, düğün salonu, ecza deposu, eczane, ekmek fırını, erkek yurdu, ev, fabrika, fast food, fırın, gözlükçü, gıda imalatı, halı saha, hamam, hastahane, hastane, havuz, hotel, ingilizce kursu, işyeri, işyeri, kafe, kafeterya, kaplıca, kebap salonu, klinik, konaklama tesisi, kozmetik, kreş, kulüp, kız yurdu, laboratuar, lojman, lokanta, mağaza, motel, muayenehane, okul, otel, pansiyon, pastahane, pastane, pide salonu, plaza, plaza, poliklinik, restaurant, restoran, sağlık merkezi, sağlık ocağı, simit fırını, site, spor salonu, su deposu, tatlıcı, tıp merkezi, unlu mamul uretim veteriner, yabancı dil kursu, yemek fabrikası, yurt, zahireci, çiğ köfteci, özel hastane, özel kurs, özel lise, özel okul, şarkuteri, şirket, vb..

Pire İlaçlama Yapanların Aradığı diğer kelimeler:

Köpek Pire ve Kene İlaçları

Köpek besleyenlerin en büyük kabuslarından biri de pire ve kenelerdir. Köpeklerde rahatsızlık yaratan ve sürekli kaşınma neden olan bu parazitler için en etkili çözüm düzenli olarak köpek pire ilacı ve köpek kene ilacı kullanmaktır.

Köpeklerde Kene ve Pire

Evcil köpeklere pire ya da kene bulaşmasının ihtimali bir hayli fazladır. Bunun sebebi de köpeklerin, diğer evcil hayvanlara göre daha çok dışarı çıkmasıdır. Dışarıda pire, kene ve her türlü iç parazit köpeğinize bulaşabilir. Derisine yapışıp kanını emen bu tarz canlılar için en etkili ilaç köpek pire damlası ürünleridir.

Köpek Piresi Nasıl Temizlenir?

Dış parazit damlası olarak da bilinen bu damlalar, tıpkı kedilerde olduğu gibi köpeklerin de dilleri ile ulaşamayacakları yerlere damlatılır. Bunun için en ideal yer de köpeğinizin ense kısmıdır. Enseye damlatılan pire ilacı, derinin altına yayılır. Pire ve keneler kanı emmek için ısırdığında ölür. Köpeğiniz pirelenmeden ya da kene bulaşmadan her ay düzenli olarak bu damlayı kullanmanız tavsiye edilir.

İlacı köpeğinize pire bulaştıktan sonra damlattıysanız derisindeki pireler ölecektir. Ancak pirenin yumurtalıkları tüylerinin arasında kalır. Bunun için de köpek tarağı ya da fırçaları ile dostunuzu taramalısınız. Köpek piresi, insanlar için herhangi bir tehdit unsuru içermez.

Köpeklerde En Etkili Pire İlacı

Köpeğinize pire ve kene gibi canlıların bulaşmamasını istiyorsanız düzenli olarak pire ilacı kullanmalısınız. Veteriner hekimler tarafından da en sık kullanılan ilaç, köpek pire damlası ürünleridir. Pire damlaları dışında köpek pire spreylerini de hem önlem hem de tedavi için kullanabilirsiniz.

Dostunuzu gezdirmek ve tuvalet ihtiyacını gidermek için sık sık dışarı çıkarmanız gerekir. Dışarıda pire ve kenelere önlem olarak köpek kene tasması ve köpek pire tasması da etkili bir yöntemdir. Birçok markanın birçok çeşidi bulunan pire tasmalarını funduszeue.info’dan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Herhangi bir kene damlası ya da kene spreyi kullanmadan önce mutlaka veteriner hekiminize danışmanızı öneririz. Köpeğinizin yaşını, ırkını, alerjik reaksiyonlarını göz önüne alarak en doğru ilacı bu şekilde temin edebilirsiniz.

Köpek Pire Damlası Fiyatları

Pire damlalarını ve diğer pire ilaçlarını hem internetten hem de veteriner hekiminizden satın alabilirsiniz. Pire ilacı fiyatları seçeceğiniz markaya ve ürünün gramajına göre farklılık göstermektedir. Pire damlaları tek seferlik olduğu için daha ekonomik olması açısından çoklu paketleri tercih etmenizi öneririz.

İhmal etmemeniz gereken köpek bakımlarından biri de kas ve eklem bakımlarıdır. Köpek kas ve eklem bakımı ürünlerini en uygun fiyatlarla funduszeue.info’dan satın alabilirsiniz.

Devamı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası