prof dr ahmet ömer ikiz / Prof. Dr. Ahmet Ömer İkiz Yorumlarını oku ve randevu al - Doktorsitesi.com

Prof Dr Ahmet Ömer Ikiz

prof dr ahmet ömer ikiz


Op.Dr. Cem KARAS

Hakkımda

1999 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesinde 2000-2004 yılları arasında KBB ve Baş Boyun Cerrahisi ihtisası yaparak, Dokuz Eylül Üniversitesi KBB Anabilim dalında , tez danışmanı Prof. Dr. Ahmet Ömer İkiz önderliğinde; Uyku Apnesi ve Horlama ile ilgili olarak çok geniş sayıda hasta üzerinde çalışmalarda bulunmuş, tezini de bu konu üzerinde yazmıştır (2004). 

2001 yılından itibaren ilgi alanı olan Rinoloji üzerine yoğunlaşmaya başlayan Op. Dr. Cem Karas, ardından uzman olarak Dokuz Eylül Üniversitesi KBB anabilim dalında görev almıştır. Vatani Görevini Gelibolu Askeri Hastanesinde 2005 yılında yaptığı dönemde rinolojiyle daha çok ilgilenmiş ve bu süre zarfında şu anda popülerlik kazanan birçok tekniği gerçekleştirdiği 700'e yakın operasyon ile uygulama ve karşılaştırma olanağı bulmuş ve bu alanda uzmanlık kazanmıştır. 

Op.Dr. Cem KARAS

Yüz Estetiği Cerrahisi

Yüzümüz bizim toplum içinde tanınmamızı ve hatırlanmanızı sağlar. Yüzümüz güzelse daha akılda kalınabilir ya da hatırlanabilir. Herkes güzel olmak ister. Belki de en çok yüz güzelliği önemlidir. Kişinin yüz şekli, yüz cildinin kalitesi, diğer yüz yapılarının birbirleri ile ilişkisi ve orantısı önemlidir. Bu yüzden yüz estetiği değerlendirilirken tüm yüz bir bütün olarak ele almalı, kişinin beklentileri ile estetik normlar arasında denge kurulmalıdır. İdeal olanı hem güzel hem de doğalı yakalamaktır. Ameliyatsız Estetik ve Estetik Cerrahi Operasyonlar olarak iki ana gruba ayrılabilir.

Burun Estetiği (Rinoplasti)

Rinoplasti, gerekli görüldüğü üzere kemiği, kıkırdak dokusunu, deri tabakasını veya her üçünü birden değiştirebilir. Burun estetiği planlarken, bireyin yüzünün diğer özelliklerini, burundaki cildi ve bireyin neleri değiştirmek istediğini göz önünde bulundurulur. Burun ameliyatı için uygun görülen adaylara, onlar için kişiselleştirilmiş bir plan geliştirecektir.

Cem Karas Sağlık Turizmi Belgesi

Op.Dr. Cem KARAS

Sağlık Turizmi İçin
İzmir'e
Davetlisiniz!

Konusunda deneyimli ekibimiz, modern tıbbi cihazlarımız ve
son teknolojiyi kullanarak gerçekleştirdiğimiz operasyonlarımız ile
hastalarımıza en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

Op.Dr. Cem KARAS

Sıkça Sorulan Sorular

Bilgi&Randevu Formu

Tüm Sorularınız için hemen bize ulaşabilirsiniz.

Op.Dr. Cem KARAS

Uzman Ekibimiz

Görüşler

Hastalarımızın Hakkımda Yorumları

Yorumlarınız bizim için çok değerlidir... Size daha iyi hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz...

Cok ilgili ve başarılı bir doktor.. İlgisi, ekibi ile mükemmel. Çok doktor gezdim ama Cem beyin teşhisi ile topladım kendimi.. Her gün

Hastalarıyla ıletısımı mukemmel...ısıne hakimiyeti ve bilgisi oldukca yeterli... Kendini sureklı gelıstıren takip ettıgım kadarıyla yurt dısı yurt ıcı konferansları kacırmayan, yaptıgı ameliyat sayısı ile Turkıye nın onde gelenlerinden... Kesinlikle tavsiye edilir.

Geldiği bu noktayı sonuna kadar hak eden bir hekimdir… Bu Dünya’da kaliteli şeyleri mutlaka eleştiren kişiler her zaman var olacaktır ve bu hep böyledir…

İşinde çok profesyonel bir doktor. Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Tavsiye üzerine İstanbul'dan geldim hiç pişman olmadım muhteşem bir doktor.

Dr Cem Karasin hangi iyi özelliğiyle başlasam bilemedim. Hastalarıyla özel olarak ilgilenen, çok sıcak kanlı bir doktordur. Ayrıca alanında çok tecrübeli zor teshisleriyle meşhurdur.Gonul rahatlığıyla son derece güvenerek kendinizi onun ellerine bırakabilirsiniz.Cozemeyecegi vaka yoktur. Sayesinde rahat nefes alıyorum. Kronik hastaligimi düzeltti. Bademcik ameliyatimida yapmışti.Çok başarılı ????

Institutional Information: Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Kulak,Burun Ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı

Research Areas: Health Sciences

Metrics

Publication

97

Open Access

5
UN Sustainable Development Goals

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır