düğünde takılan komik takılar / Memleketimizin Düğünlerinde Yaşanıp Herkesin Ağzını Açık Bırakan 13 İlginç Ötesi Olay

Düğünde Takılan Komik Takılar

düğünde takılan komik takılar

Düğün hediyeleri için komik sözler. Düğün gününüz için tebrikler güzel, nesir, şiir, SMS orijinal

Hediyelerle güzel düğün tebrikleri her zaman çok popülerdir ve en olumlu duygulara neden olur. Sonuçta, bir hediyenin olağan sunumu ve ayrıca tebrik kelimelerinin ayrı bir ifadesi, tek bir bütünün iki farklı parçası gibidir. Birleştirildiğinde, çok daha güçlü bir kutlama etkisine sahip olabilirler.

Yeni evlileri tebrik etmenin orijinal yolları arasında aşağıdaki hediye seçenekleri vardır:

1) Yeni evlilerin büyük bir portresi.Üstelik hem gerçekçi bir çizim hem de karikatür olabilir. Bir portre ile birlikte güzel bir çerçeve sunun ve gençlerin sevincinin sonu olmayacak;

2) Video düzenleme. Video kayıtlarının işlenmesi ve videoların düzenlenmesi ile yakından çalışıyorsanız, ana hediye olarak gelin ve damadın hayatındaki mutlu anlardan güzel bir kesit hazırlayın;

3) Turist bileti. Deyim yerindeyse sonsuz bir klasik. Sevgili insanlarınız için uzun zamandır ziyaret etmek istedikleri bir ülkeye tam teşekküllü bir balayı gezisi düzenleyin;

4) Bir dizi alkollü içecekİçilmesi çeşitli önemli tarihlere denk gelecek şekilde zamanlanacak. Bu tarihler etikette belirtilebilir.

Çiçek göndermeyi unutmayın! Sonuçta, bir düğünde çiçekler tatilin neredeyse ana bileşenidir. Sevinç, renkler, ilham: Her şeyi çiçeklerde bulabilirsiniz, ama onlar kendileri.

Aslında yüzlerce iyi hediye seçeneği var ve hepsini listelemek imkansız. Ana şey, gelin için de hoş olanları bulmanızdır ve bu arada bunu bizimle yapabilirsiniz. Vlio, zaten hizmetinizde olan büyük bir temalı tekerleme koleksiyonuna sahiptir!


tebrikler komik
Genç al!
Sözlerle tebrikler:
Sıradışı, ayette!
Bu sorun uzun zamandır çözüldü!
verebiliriz
Koca karıştırıcı, meyve öğütün,
Ve karısına - bir tornavida
Ya da tam tersi?..
Ama dürüst olmak gerekirse bir hediye,
herkesin ilgisini çekmeli
Her ikisi için de son derece önemlidir
Ve hatta gerekli!
biz yeni evliyiz yani
Para veriyoruz - başka türlü değil!
Ama harcamalarına gelince
Tavsiye açısından zengin değil.
Kendin düşün, karar ver
Neye ihtiyacın var - satın al!

mobil için tebrikler

Fakir olmaman için sana bakır para veriyoruz!
Size bir bakır nikel veriyoruz - karınız zararlı olmasın!
Çocuk sahibi olmanız için size bakır veriyoruz.
Zengin olmanız için size kağıt para veriyoruz.
Evde iyilik olsun diye sana gümüş veriyoruz.
Hayatta sadece iyilik bilinsin diye sana gümüş veriyoruz!
Yaşlıları onurlandırmak için sana bir avuç bakır para veriyoruz.
Bir çift güvercin gibi yaşaman için sana birkaç ruble veriyorum!
Karısının yanında horoz gibi yürümesi için sana bir kuruş veriyorum!
Adam iyi olsun diye bir kuruş veriyorum!

senin düğününe gidiyorlardı
Son derece endişeliydik.
Tüm hediyeler dizildi
Uzun düşündüm, merak ettim

Ve sonra sigortalı
Muhteşem cin temasa geçti
Yardım istendi
Ve işte paket

Paradan yapılmış ne güzel bir halı
ruhunu ısıtacak
Ve eğer bir kamera alırsan,
Daha iyi bir doğa bulamazsın

Bu halının arka planına karşı
sabaha kadar çekebilirsin
Konuklar size koşacak:
"Üzerine yatamaz mıyız?"

Ne diyebilirim ki: güzel
Size bu özel
Bir gemi yolculuğuna çıkmana yardım edecek
Nereyi istersen

Sadece bir güve yememek için,
Hadi hızlıca püskürtelim!
Genç, elinde bardaklar -
Bu günde bir hediye için!

Mutluluğunuz parada olmasa da,
Ama onlarsız yaşayamazsın.
başlamaya karar verdik
Sana bir hesap cüzdanı ver

Zarflardaki metinler:
Sana, (gelinin adı), kıyafetler için,
Tatlılar için, rujlar için.
Akıllıca para harcayın
Sadece kocam gu-gu yok

Dans edeceksin, sinemaya,
Düğme akordeonunda ve arabada
Biz de sağladık
para biriktirmedin

Bir araba satın aldığınızda
Şanslı olacağınızı düşünüyoruz
onu kaybetmemek için
Garajda öne çıktık

Hawaii purolarında
İyi şarap için
Zarfa koymuş olsalar bile,
Neyse para için özür dilerim.

(damadın adı), aşk aşk tanrılarında
Ve yandaki karılarda
Bizden banknot beklemeyin,
Para yerine - incir sana!

Mutluluğun yakın olması için
Ve her şey ellerimde yandı
Şansın yardım etmesine izin ver
Her zaman parayla ol!

Başarı, neşe, iyi şanslar
Ve bir rüya gerçek oluyor!
Ve ek olarak dilek
Nakit hediye kabul edin!

Kesinlikle herkes biliyor -
Asla çok fazla para yoktur!
Bu yüzden bir zarf veriyorum
Size para miktarı ile!

ne hediye biliyorum
zevk verecektir.
Herhangi bir şeye harcamaktan çekinmeyin!
Para bir iştir!

Bir düğün sadece ciddi bir olay değil, aynı zamanda eğlenceli bir olaydır, bu nedenle şakalar ve muziplikler memnuniyetle karşılanır. Tabii ki, misafirleri ve yeni evlileri eğlendirmek için ana "yük" tost ustasının omuzlarına düşüyor, ancak konukların kendileri düğün için komik hediyeler hazırlayarak tatile hoş bir çeşitlilik getirebilirler.

Geleneksel hediyeyi yendik

En popüler düğün hediyesi bir miktar paradır. Genellikle faturalar sadece bir tebrik zarfına konur, ancak bir hediyeyi orijinal bir şekilde sunabilirsiniz.

Örneğin, çok sayıda küçük faturayı ataşlarla birbirine bağlayarak “uzun bir ruble” yapmak. Şemsiye seçeneği de ilginç: yeni evlilere hediye olarak bir şemsiye sunulur ve açmaları teklif edilir. Şemsiyenin tuvali açıldıktan sonra, içeriden banknotların yapıştırıldığı fark edilecektir.

Sıradan bir cam kavanoz kullanarak eğlenceli DIY düğün hediyeleri yapmak çok kolay. Örneğin, bir torbaya birkaç kavanoz ev yapımı konserve (turşu, domates, reçel, vb.) getirebilir ve diğer kavanozların kapaklarını yuvarladığı gibi temiz bir kavanoza bir miktar para koyabilirsiniz. Hediye verirken önce konserve sebze kutularını çıkarmalısınız. Aynı zamanda, ayette komik tebrikleri okuyabilirsiniz, örneğin:

  • işte size lahana turşusu, cüzdanınız hiç boş kalmasın;
  • ve işte kocanın iyi olması için salatalık turşusu vb.

En sonunda, hem misafirler hem de yeni evliler zaten şaşkına döndüklerinde, nakit hediye ile bir kavanoz çıkarırlar.

“Para ağacı” çok güzel ve orijinal görünüyor. Bunu yapmak zor değil, sadece bir saksıda biraz houseplant satın almanız ve dallarına ve sürgünlerine banknot eklemeniz gerekiyor.

Balonların içine banknot koyarak güzel ve akılda kalıcı bir hediye yapılabilir. Toplardan bir "buket" toplanmalıdır, kurdeleler, fiyonklar, serpantin ile süslenebilir. Bir hediye verdikten sonra, faturaları almak için yeni evlilerden balonları patlatmalarını istemeniz gerekecek. Bu seçeneği seçerek, topların erken patlamasına izin vermemek için çok dikkatli olmanız gerekir.

Daha az yaratıcı bir şekilde gidebilirsiniz. Örneğin, yeni evlilere, içinde bir tüpe sarılmış ve bir kurdele ile bağlanmış banknotlar olan iki güzel düğün bardağı sunmak. Ya da bir malikane ya da pahalı bir araba için para biriktirmek isteyen bir kumbara verin. Yeni evlilerin bulunduğu bu kumbarada, bir satın alma için “ilk taksit” olarak banknot koyabilirsiniz.

Ana hediyeye ek olarak komik bir hediye

Ana hediyeye ek olarak yeni evlilere komik düğün hediyeleri verebilirsiniz. Örneğin, geleneksel para zarfına ek olarak, genç eşinize “Aşıklar için en iyi çare” yazısıyla oyulmuş bir oklava verebilir ve karısını sıkı tutması için damada “kirpi eldivenleri” sunabilirsiniz ( Sıradan eldivenlere raptiyeler yapıştırarak bu tür eldivenleri kendiniz yapabilirsiniz).

Güzel bir hizmetin yanı sıra, kavgalarda porselen tabakları yenmek değil, plastik olanları yere atmak dileği ile tek kullanımlık plastik tabak ve bardaklar verebilirsiniz.

Nakit bir hediyeye eğlenceli bir ek olacak "para toplamak için kürek". Bunu yapmak oldukça basit: Sıradan bir plastik çocuk kepçesi alıp üzerine bozuk para yapıştırmanız gerekiyor, farklı ülkelerden madeni paralar alabilirsiniz.

Çekiliş hediyelerini seçerken “anlamlı” öğeleri seçmeye çalışmalısınız. Örneğin, yeni evliler için olağan bir hediyeyi, ilişkiyi temiz ve parlak tutmak için bir kalıp sabun veya tuvalet kağıdı rulolarından toplanan "boncuklar" sunarak tamamlayabilirsiniz.

Ana hediyeye ek olarak, verebilirsiniz hatıra anahtarı, onu "aile mutluluğunun anahtarı" olarak belirleyerek ve bu hatırayı en azından altın düğüne kadar saklamasını emrediyor.

Arkadaşlardan bir hediye için ilginç bir seçenek, gençlerin fotoğraflarının ekran koruyucu olarak kullanıldığı bir dizüstü bilgisayar olabilir. İsterseniz, yeni evliler arasındaki ilişkinin ana "dönüm noktalarını" işaretleyecek bir aile web sitesi oluşturabilirsiniz: tanışma, ilk buluşma, ilk öpücük, ilk ortak tatil, vb. Bir hediyeye devam etme arzusu eşlik edebilir. tüm önemli olayları ve tarihleri ​​​​işaretleyerek, ailenin bir "tarihini" tutmak. Siteye tüm misafirlerin dileklerini yeni evlilere bırakabilecekleri bir "Düğün Selamları" bölümü ekleyebilirsiniz.

biraz arzun varsa yeni evlileri ve misafirleri korkutmak, ardından aşağıdakileri yapabilirsiniz. Dışarı çıkın, elinizde mühürlü bir kutu tutarak, güzel bir hizmetle karşılandıklarını söyleyerek gençleri tebrik edin. O zaman, kutuyu geçmeye çalışırken, kırık tabakların sesi duyulurken, yere düşürdüğünü iddia etmelisin. Tabii ki kutuda bir hediye olmamalı, kırılması üzücü olmayan eski bulaşıklarla dolu. Konukların ve yeni evlilerin şımarık hediye için biraz üzülmek için zamanları olduktan sonra, asıl hediyenin daha sonra sunulması gerekecek. Böyle bir şaka sadece bulaşıklarla değil, teorik olarak örneğin bir TV ile kırılabilecek nesnelerle de düzenlenebilir.

Kutlamanın diğer katılımcılarına hediyeler

Düğünde sadece yeni evlilere değil, ebeveynlerine de hediyeler vermek gelenekseldir. Tabii ki, bunlar hem alıcıyı hem de misafirleri neşelendirebilecek anlamsız hediyeler olmalıdır.

Örneğin kayınvalide ve kayınvalideye hediyelik eşya hediye edilebilir. pembe gözlük böylece yeni kazandıkları gelinlerini ve damatlarını sadece en iyi tarafından görürler. Kayınpeder ve kayınpeder, sadece kendileri için değil, aynı zamanda genç bir aile için de “para kazanmaları” için çırpma teli ile bir kepçe ile sunulabilir.

Ayrıca misafirler için komik hediyeler de hazırlayabilirsiniz. Örneğin, bunlar üzerinde Hangover etiketi yapıştırılmış bira kutuları olabilir. Veya her konuğa, bunun en sevimli kişinin portresi olduğu yazıtıyla küçük bir ayna verebilirsiniz.

Bir ev bilgisayarı ve yazıcı yardımıyla çizgi roman yapabilirsiniz. "Misafir Diplomaları" Yeni evliler, bayram sevincini onlarla paylaşmak için gelenlere şükranlarını sunabilecekleri bir yer.

komik evlilik yıldönümü hediyeleri

Ayrıca birlikte yaşam yıldönümleri için komik hediyeler verebilirsiniz. Örneğin, gazlı bez (patiska) düğünü olarak adlandırılan birinci yıldönümünde tıbbi bir bandaj sunabilirsiniz. Bir tüpe sarılmış bir banknot, bandajın tam ortasına sarılacaktır. Bu bandajlardan biri kocaya, biri karısına olmak üzere iki tane hediye edebilir, kimin daha hızlı çözüp hediyeye ulaşabileceği konusunda komik bir yarışma düzenleyebilirsiniz.

Her durumda, yeni evliler veya deneyimli çiftler için komik hediyeler bulurken, doğruluğu unutmamak gerekir.

Şaka uygun ve eğlenceli olmalı ve hiçbir durumda alıcıları veya misafirlerden herhangi birini rahatsız etmemelidir. Sadece bu durumda, orijinal hediye zevk getirecek ve uzun süre hatırlanacak.

Düğün günü şüphesiz özel dikkat ve hazırlık gerektiren çok önemli bir olaydır. Yeni evlileri bir ömür boyu hatırlamaları için havalı, özgün ve ilginç bir şekilde nasıl tebrik edebileceğinizi anlatacağız! Tebriklerinizin bir duygu telaşına neden olması için bu konuya yaratıcı bir şekilde yaklaşmanız gerekir.

Güzel ve sıradışı bir düğün için yeni evlileri tebrik ediyoruz

mizah ile

Mizah, iyi bir ruh halinin temelidir. Ve düğün sırasında kesinlikle incinmeyecek. Gelin ve damadı tebrik etmenin birkaç komik yolunu sunuyoruz.

para

Düğünlerde şüphesiz en popüler hediye paradır ve en önemlisi pratik bir hediyedir. Ancak banknotlu basit bir zarf sıkıcı ve banaldır. Bir düğün için yeni evlilere orijinal bir şekilde nasıl para verileceği konusunda birkaç fikir var.


yaratıcı


Kayıt ofisindeki yeni evliler nasıl tebrik edilir?

Genellikle sicil dairesinde kısa bir tebrik için sadece yeterli zaman vardır. Bu nedenle, kendinizi kısa bir konuşma ile sınırlamak daha iyidir ve zaten kutlama sırasında dileklerinizi daha ayrıntılı olarak anlatın. Kayıt ofisindeki törenden sonra, tebriklerinizi kendi sözlerinizle söyleyin - ezberlenmiş bir kafiyeden çok daha doğal ve dokunaklı görünüyor.

Kayıt ofisindeki yeni evliler için tebrik metni

“Sevgili yeni evliler! Tüm kalbimle sizi bu önemli olay için tebrik etmek istiyorum! Birkaç dakika önce karı koca oldunuz. Artık hayatın içinden el ele geçeceksiniz. Harika ailenize her zaman sevgi, karşılıklı anlayış ve iyi şanslar eşlik etsin. Birbirinize iyi bakın, birbirinizi sevin ve her zaman mutlu olun! Acı bir şekilde!"

"Sevgili "Gelinin Adı" ve "Damadın Adı"! Böylece aile hayatınızın başlangıcını belirleyen kısa tören sona erdi! Mutlu bir hayatın mutlu dakikalardan oluştuğunu, her gülümsemenin, her öpücüğün, elin her dokunuşunun ruh eşinize sevginizi hatırlattığını unutmayın. Birbirinizi mutlu edin, öpün ve sarılın, iltifat ve nazik sözler söyleyin! Mutlu hayatınız böyle küçük ve hoş önemsiz şeylerden oluşsun! Acı bir şekilde!"

“İşte gelin ve damat, artık karı kocasınız! Bu unvanları gururla taşıyın, birbirinize sevgi ve saygı gösterin, dikkat ve sıcaklık verin. Aile hayatınız mutlu olsun ve ev dolu bir kase olsun! Birlikte yaşayın, birbirinizi her zaman sevin ve destekleyin!”

Yeni evliler masada nasıl tebrik edilir?

Daha detaylı ve uzun tebrikler burada uygundur. Bununla birlikte, çok uzun bir konuşma hem yeni evlileri hem de misafirleri yoracağından ve sözlerinizin hatırlanması pek mümkün olmadığından, yine de kendinizi kaptırmamalısınız. Tebrikler sırasında genellikle tostlar duyulur. Birkaç ilginç seçenek sunuyoruz.

Düzyazıda düğün tostları

“Sevgili yeni evliler! Size kağıt, dökme demir, bakır, kalay, bronz, altın ve gümüş diliyorum! Yıldönümlerinin tüm isimlerini hatırlamayacaksınız, ancak birlikte mükemmel bir uyum içinde yaşayacak ve sevginizi yıllar ve on yıllar boyunca taşıyacaksınız! Evliliğinizi tebrik ederim! Acı bir şekilde!"

“Kademi yeni bir ailenin doğuşuna kaldırıyorum. Aile bir sorumluluktur, ama aynı zamanda bir insanın hayatındaki en önemli şeydir! Aile yolculuğunuz kolay ve bulutsuz olsun! Lütfen birbirinizi şımartın, hayatınızın en mutlu anlarını yaratın! Size mutluluk! Acı bir şekilde!"

Ayette düğün tostu

Kader sizi bir araya getirdi - Tanrı'yı ​​​​çok memnun ediyor,
Bir ailenin nasıl doğduğunu görüyoruz.
Böylece şovmen-doğa ortaya çıktı,
Bu dünyada tek başına yaşayamaz.
Mutluluğunuzu birlikte halledersiniz,
Birbirinize kızmayın, azarlamayın,
Aşkını sonsuza kadar sakla
Pekala, bugün biraz eğlenin!
kadehimi sana sevgiyle kaldırıyorum!
Şafak uyandığında her gün olabilir
Kocası karısına "Seni seviyorum" dedi.
Karısı cevap verdi: “Sonsuza kadar seninim!”.

Yeni evlilere düğün günlerinde tanıklardan tebrikler

düzyazıda

“Sevgili yeni evliler! Gerçek bir mucizeye tanık olabileceğim (yapabileceğim) bu harika gün için teşekkür ederim - yeni bir ailenin doğuşu! Kalbimin derinliklerinden, bu harika etkinlik için sizi tebrik etmek ve size büyük sevgi, karşılıklı anlayış ve sınırsız mutluluk diliyorum! Aşk her zaman size eşlik edebilir ve her yıl daha fazla hassasiyet ve romantizm olabilir! Tebrikler! Acı bir şekilde!"

ayette

tanık olduğun için teşekkürler
Ailenin doğumunun kutsallığı üzerine.
Bugün çok şey diledik
Ve sana mutluluk ve sevgi diliyorum!
Her gün sadece neşe getirsin
Kalplerinizin uyum içinde çalmasına izin verin
Ailenin güçlü ve güvenilir olmasına izin verin,
Ve çocuklar hem anneyi hem de babayı mutlu ediyor!

Gelin ve damadın ebeveynlerinden düğün günlerinde yeni evlilere tebrikler

düzyazıda

“Sevgili çocuklarımız! Hayatınızdaki bu muhteşem olay için sizi tebrik ediyoruz - Mutlu Evlilik Günü! Bir düğün, aile hayatının en başlangıcıdır ve umut dolusunuz ve geleceğe neşeyle bakıyorsunuz. Öyleyse hayallerinizin gerçekleşmesine izin verin! Tüm planlarınız gerçekleşsin! Bir arkadaşınıza iyi bakın, birbirinize yardım edin, çünkü aile hayatında sadece neşeli anlar değil, aynı zamanda zorluklar da vardır. El ele yürü ve anne babanın zor zamanlarda kesinlikle yardım edeceğini asla unutma! Sizi çok seviyoruz, size mutluluklar çocuklar!

ayette

Zaman hızla, fark edilmeden uçtu,
Korktuk ve bu günü bekledik.
Bardaklardaki şampanya zaten parıldıyor,
Ve gelinin duvağı gelişir.
Düğün gününüz kutlu olsun çocuklar, tebrikler!
Size hassasiyet, sevgi ve nezaket diliyoruz!
Aile yolu kolay olsun
Ve tüm umutlar ve hayaller gerçek oluyor!

Nedime ve sağdıçlardan tebrikler

Arkadaşlardan geline tebrikler

"Sevgili dostumuz! Artık evlisiniz! Harika bir eş, sonra da anne olacağınızdan eminiz! Sizi çok seviyoruz ve size büyük aile mutluluğu, refah, hassasiyet ve sevgi diliyoruz! Eşiniz her gün dikkati ve romantik sürprizleriyle sizi memnun etsin, hayatınız gerçek bir peri masalı olsun! Mutlu düğün!"

Nedimelerden yeni evlilere sahne tebrikleri

Kız arkadaşlar bir sepet hediye ile çıkar, birer birer çıkar, ver ve söyle:

“Bu önemli gün, düğün gününüz için tebrikler!
Ve size vermek istiyoruz:
Taze soğan - gözyaşı ve ayrılık olmaması için;
Kokulu sabun - evin temiz ve güzel olması için;
İki beyaz daire - birbirinizi sevmeniz için;
Havuç - akıllıca uyumak için;
Andryushka için çıngırak;
İki başörtüsü - Tanya ve Irinka için;
Ayı için Kukla;
Grishka için Pantolon;
Ve Alyonka'ya bir yelek!
Ayrıca kulaklarınız sağır olmasın diye kulak tıkaçları!

Arkadaşlarından damada tebrikler

"Tebrikler dostum, kaderini bulduğun ve evlendiğin için! Birlikte yaşayın ve birbirinizi sevin! Masanın yemekle gıcırdamasını ve yatağın zevkle olmasını diliyoruz!

İşte bu, kardeşim, kendini vurulmuş say,
Şimdi maaşları göremiyorum.
İstiflemeye başla
Bir daire ve bir el arabası için.
Bebek bezleri, oyuncaklar için,
Kız arkadaşlarını sil.
TV, bira, ev, futbol,
Peki kardeşim hazır mısın?

  • Teoride, sunucu düğün ziyafetinde insanları eğlendirmelidir. Ancak her misafir, tatilde neşeli bir atmosfer yaratmaya da katılabilir: ayette komik bir tost hazırlayın, alışılmadık bir kutlama, sürpriz veya komik düğün hediyeleri yapın. Gençlere ve misafirlere bir gülümseme vermek için arzuya, hayal gücüne, biraz zamana ve sağlıklı bir mizah anlayışına ihtiyacınız olacak.

Komik bir hediyenin ana kuralı, zamanındalık ve doğruluktur. Hediye için uygun bir zaman seçin. Örneğin, bir ziyafetin başında tebrikleri okurken, rahat bir atmosfer yaratmak için, bir yarışmanın parçası olarak (önceden tost ustası ile anlaşarak). Hediyeniz ve beraberindeki metin hiçbir şekilde gençlerin onurunu kırmamalı veya etkilememelidir. Aile değerleri, aile dini hakkında şaka yapmayın, akraba isimlerini anmayın.

Bir düğün şakası için ne verilir

Ana düğün hediyeleri hala para, ev aletleri ve ev eşyalarıdır. Mizah ile de verilebilirler.

para veriyoruz

Bir düğün için orijinal bir şekilde para vermenin kanıtlanmış birçok yolu vardır.

Koruma. Salatalık ve domates kavanozları hazırlayın. Kırılmamaları için dikkatlice bir torbaya veya torbaya koyun. Aynı kavanoza, çok sayıda para olması için farklı faturalara para koyun. Kavanozu koruyucu bir kapakla sarın ve "Aile salatalıkları" veya "Yedek" olarak işaretleyin. Yeni evlileri ziyafette tebrik etmek, “Damat için salatalık, her zaman iyi olması için”, “Ve domatesli gelin, böylece hayat kavgasız olsun” sözleriyle konserve kavanozları tek tek çıkarın.

  • Para şemsiyesi. Sıra dışı bir hediye, düğünde bulunan herkesi şaşırtacak. Bir şemsiye verin ve gençlerden “Kargaşadan size bizden, parasal koruma” veya “Yağmur sadece paradan ve şemsiye evdeki kötü hava koşullarından korusun” sözleriyle açmasını isteyin. Şemsiye açıldığında, iplere asılan banknotlar yeni evlilerin üzerine düşecek.

  • Bir davada bir milyon. Büyük parayı küçük banknotlara (her biri 50 ruble) dönüştürün ve bir bavula yığınlar halinde koyun. Kocanın maaşını sadece bavullarla getirmesi dileği ile gence para çantası verin.

  • Nedetsky "Kinder Sürprizi". Folyoyu kinderden dikkatlice çıkarın, çikolatayı keskin, ince bir bıçakla kesin, kapsülü çıkarın ve içine büyük bir faturayı dikkatlice katlayın. Çikolata bir sıcak kaşıkla kapatılabilir ve tekrar folyo ile sarılabilir. Sürpriz yapın, hediyemiz mütevazı, çok para için yeterli para yoktu, derler.

  • Mucize matruşka. Parayı en küçük oyuncak bebekte saklayın ve gelin ve damadın çocukluklarını hatırlamasına izin verin.

  • Balonlar. Balonlar banknot ve konfeti ile doldurulur. Ziyafette sürpriz bir balon şişirilir ve tebrikler sunulur. Etkileyici görünüyor.

Bir sürpriz ile ev aletleri

Temizliğe odaklanın, süpürge, tuvalet kağıdı ve sabun içeren bir elektrikli süpürge verin. Böylece evde saf sevgi var.

Biri için kahve makinesi ve terlikler. Böylece eş sırayla birbirlerine sabah sürprizleri yapıyor.

Yastıkları TV kutusuna koyun. Kendi hayatlarını yaşamak için, ekran değil.

komik öğeler

Herhangi bir şey kolayca aile mutluluğunun komik bir sembolüne çevrilebilir. Tatil için farklı eşyaların bulunduğu bir çanta getirin: tuvalet kağıdı, sabun, ilaç, yiyecek, çocuk eşyaları, spor ve mutfak gereçleri ve tüm bunları sırayla gelin ve damada ayette havalı dileklerle verin.

damat

“İşte size demir eldivenler, böylece kız itaatkar.

- Karısı sevsin diye damada darı döküyoruz.

"İşte evliliği güçlendirmek için turp ve yaban havucu."

- Erik eşine kiraz eriği, sıcak doğramayın.

Evin bir kale olması için kılıcı savunana veriyoruz.

Birçok seçenek. Örneğin, damada daire tadilatı kitaplarını verin, böylece görevlerini hatırlasın, gelinin fotoğrafıyla "Meşgul" yazılı bir tişört, "Kürekle para toplamak için" yapıştırılmış bozuk paralarla bir kürek, gerçek bir gelecekteki ev için tuğla vb.

gelin

- İşte gelin için bir şalgam, böylece aşk güçlü ve işte pancar - hayat parlak olsun.

- Demokratik ilişkiler için bir oklava ve pirzola için bir tokmak - bir servet kazanmak için.

— Medeni sohbetler için boks eldivenleri.

- Mutfak sanatları üzerine bir kitap - kocanızın lezzetli beslenmesi için.

Bir çift için

Eğlenceli bir baskıya sahip tişörtler, ev kıyafetleri veya nevresimler sipariş edin.


Artık sadece bir battaniyenin altında değil, tüm hayatları tek tabakta olacaklar. Büyük bir tabağın resmini sipariş edin ve onlara sembolik bir hatıra olarak verin: "Böylece herkes onu ortak kabul etsin, benim ve sizinkilere bölünmez."

Gümüş bir düğün için dileklerle bir şişe süsleyin. Ailelerinin refahının bir sembolü olarak aziz yıldönümüne kadar saklamalarına izin verin.

Eğlenceli bir hediye nasıl yapılır

Düğün gününde komik hediyelerin ve tebriklerin sunumu çekilişe çevrilebilir. Ziyafet salonuna yeni bir servis içeren bir kutu getirin ve sanki kazara düşürün. Bu karakteristik kırılma sesi için eski tabakları ve bardakları kutuya koyun. Veya tost ustasıyla arka planda seslendirme konusunda anlaşın. Ve herkes olanlara inandıktan sonra, (şimdi dikkatlice) gerçek bir hizmet alın. Aynı şey TV gibi eski ve yeni cihazlarla da yapılabilir.

Bir düğün için arkadaşlarınıza vermeye karar verdiğiniz her komik hediyenin doğru olması gerektiğini unutmayın. Salonda sadece gençlerin değil, yaşlıların da toplanacağını unutmayın. Bu nedenle, sansür ve bir kez daha sansür.

Orijinal düğün hediyelerinin videosu

Size mutlu tatiller!

Banallığa yer olmayan para sunumu olan bir düğün için.

Sihirli tabut

Güzelce para vermek için özel bir kutuda paketlenirler - bir sandık. Kendiniz yapabilir, hazır satın alabilir veya sadece beş dakika içinde böyle bir şey inşa edecek hediyelik eşya danışmanlarının yardımını kullanabilirsiniz.

Kendiniz bir sandık yapmak için ihtiyacınız olacak:

Karton;
zamk;
İskoç;
makas;
dekorasyon aksesuarları.

Karton ve yapışkan bant yardımıyla bir kutu yapın. Boyut keyfi olabilir. Boncuklar, nakışlar, kurdeleler, ajur kumaşları, düğmeler en çok dekorasyon olarak kullanılır. Her şey sadece bağışçının hayal gücüne bağlıdır. Bir dekor olarak nakış seçilmişse, yeni evlilerin baş harflerini kapağa “kazmak” kolaydır.

“Yuva” efektini elde etmek için kutunun altına ince doğranmış renkli kağıtlar yerleştirilir. Üstüne para, küçük toplar, boncuklar ve sadece sandığı süslemeye uygun diğer aksesuarlar yerleştirilir. Takı aynı şekilde sunulabilir.
Bitmiş tabuta, paranın teslimi ile düzyazı olarak düğün için bazı harika tebrikler eklerler, içindeki bağışçının baş harflerini belirttiğinizden ve kutuyu zarif bir saten kurdele ile bağladığınızdan emin olun.

para halısı

Konuğun adının baş harflerinin yer aldığı sıradan bir beyaz zarf içinde para vermek açıkçası bir istek değilse, para halısı gibi sıra dışı bir hediye fikrine dikkat etmelisiniz.

Bu tasarımı oluşturmak için ihtiyacınız olacak:

Karton;
faturalar;
saten kurdele;
polietilen film.

Karton tabanın boyutu metre metredir. Film, yapışkan bant ile karton üzerine sabitlenir. Ardından bandı, çerçeve gibi bir şey elde edilecek şekilde yapıştırın. Bundan sonra, karton küçük dikdörtgenler halinde çizilir. Faturanın boyutuna eşit olmalıdırlar.

Halı üzerindeki farklı isimlerdeki banknotlardan, örneğin kalpler veya yeni evlilerin baş harfleri gibi çeşitli semboller eklemek kolaydır. Bunun için diyelim ki rublelik banknotlar kullanılıyor ve halının kendisi 50 rublelik banknotlardan yapılacak.




Alternatif bir sunum, halıyı büyütmek için gerçek faturaları sahte olanlarla seyreltme yeteneğini ima eder. Ancak bu durumda gelin ve damada bu konuda önceden bilgi vermekte fayda var. Aksi takdirde, yeni evliler balayını yurt dışında bir yerde değil, en yakın karakolun hücresinde geçirebilirler.

Nakit bir hediyeye ek olarak, gençlerin aile yuvalarının her odasında böyle bir halıya sahip olmalarını dileyen, para sunumu ile düğün için kesinlikle en azından kısa ama havalı bir tebrik hazırlamalısınız.

balon buketi

Bir düğün için sevdiklerinize para vermeye karar verdikten sonra, balonlardan bir para buketi yaparak orijinalden daha fazlasını yapabilirsiniz. Bunu yapmak için topları, parıltıları ve güzel kurdeleleri kendiniz satın almanız gerekecek. Topların sayısı banknotların sayısına eşit olmalıdır. Bir tüpe bükülmüş faturalar toplara yerleştirilir. Ayrıca her topun içine sim veya konfeti dökülür. Sonra helyum ile doldurulur. Her topa bir kurdele takılır ve ardından hepsi bir buket halinde sabitlenir.

Tebrikler ile birlikte, birlikte uzun ve mutlu bir hayat yaşamak dileğiyle bir buket çiçek vermeye, ona bir kartpostal bağlamaya değer.




banknot pastası

Bir pasta şeklinde para sunumu ile bir düğün için harika bir tebrik, bağışlanan para miktarından bağımsız olarak yeni evlilerin kesinlikle beğeneceği alışılmadık bir hediye. Sadece böyle bir hediye fikrine değer.

Kekin pişirilmesine gerek yoktur. Kartondan bir kukla yapmak kolaydır. Bu üç kutu gerektirecektir. Oval veya kare olabilirler. Tek koşul, kutuların içi boş olması ve boyutlarının birbirinden farklı olması (büyükten küçüğe) olmasıdır.

Banknotlar kutuların yanlarına yapıştırılmıştır. Sabitlemek için, ataş kullanmak oldukça mantıklıdır, çünkü yapışkan bantlara yapıştırırken faturaları onlara zarar vermeden çıkarmak oldukça sorunlu olacaktır. Yukarıdan, her katman bir saten kurdele ile bağlanır. En üstte, gençlerden veya yüzüklerden oluşan bir heykelcik takabilirsiniz.

Bir şemsiye ile orijinal bir şekilde nasıl para verilir?

Larisa Dolina, geçen yüzyılın 90'lı yıllarında bir zamanlar popüler olan kötü şöhretli bir şarkıda “En önemli şey evdeki havadır” dedi. Şarkıcının sözlerinde doğruluk payı var. Özellikle de hayatlarının ana sayfalarından birini yeni geçmiş genç evli bir çift söz konusu olduğunda.

Bir zamanlar birbirine hiç benzemeyen gençler evlendi. Şimdi hem sevinci hem de zorluğu birlikte yaşamak zorunda kalacaklar. İkincisinden konuklar, yeni evlileri onlara mucize bir şemsiye vererek koruyabilirler.

Böyle bir hediye yapmak için dört basit şeye ihtiyacınız olacak:

Şemsiye;
faturalar;
zımba ve iplik.

Hediyenin gerçekten şenlikli görünmesi için tematik desenli bir şemsiye alabilirsiniz. Örneğin, aşık, toplar, kalpler ve yüzükler içinde bir çiftin görüntüsü olabilir. Hediyenin temelini seçtikten sonra, sadece onu parayla süslemek için kalır.




Bunu yapmak için şemsiyeyi açın ve iplikleri örgü iğnelerine bağlayın. İplere ataşlar takılır ve üzerlerine zaten banknotlar asılır. Miktar yalnızca bağışçının finansal yeteneklerine bağlıdır. Tasarımın daha hacimli görünmesi için, faturaları daha küçük olanlarla değiştirmek ve mümkün olduğunca "kalın" asmak gerekir. Sonra şemsiye kapatılır ve geri paketlenir.

Şemsiyeye ek olarak, gençlerin hayatta daha az sıkıntı yaşamasını dileyen ve eğer yaparlarsa, onlara sebatla katlanmayı ve en önemlisi, her birini destekleyerek, düğün için para sunumu ile havalı bir tebrik hazırlamanız önerilir. başka.

Origami paradan

Beş bininci notadan zarif bir araba veya kalp katlamadan önce çok terlemeniz gerekecek. İlk kez origami yapmayı başaran birinin olması pek olası değildir. Ancak düğünden önce hala yeterli zaman varsa, kendi ellerinizle böyle bir hediye yapmak zor olmayacaktır.

Bitmiş figür bir kutuya yerleştirilir ve güzelce paketlenir. Ayrıca birkaç origami yapabilirsiniz - biri damat için diğeri gelin için farklı kutularda vererek. Bu durumda, bir figür gömlek şeklinde, diğeri ise elbise şeklinde yapılmalıdır. Yeni evliler kesinlikle bu hediyeye bayılacaklar.

Hediye ile birlikte kelimelerle bir tebrik hazırlamak veya üzerinde çalışmaya diğer bazı konukları da dahil ederek bir video kartı yapmak oldukça mantıklı. Bu hediye, bir faturadaki origamiden daha az takdir edilmeyecektir. Er ya da geç, paranın hala harcanması gerekecek, ancak video kalacak. Düğün için harika bir video tebrikler, para sunumu ile kimseyi kayıtsız bırakmayacak.




Bankada para "lahana"

Para bağışlamanın oldukça yaratıcı bir yolu da onu bir bankada sunmaktır. Genellikle iç dekorasyon olarak kullanılan bir kap satın almanız önerilir. Sıradan turşu kavanozları burada vazgeçilmezdir. Kap, küçük bir kulplu sıkı oturan bir kapağa sahip olmalıdır. Bağışçının adının baş harflerinin bulunduğu bir kartpostal asmak uygun olacaktır. Kendi elinizle bir kartpostal yapabilir veya tasarımı, tebrikleri ve yazı tipi boyutunu kendiniz seçerek hediyelik eşya dükkanından hazır olarak satın alabilirsiniz.

Hediyeyi daha ağır hale getirmek için bazı banknotlar değiştirilmeli ve kavanoza daha küçük şeyler dökülmelidir. Ek olarak, kabın üstüne isteğe bağlı olarak "lahana" yazılı bir plaka eklenir. Ayrıca güzel bir kumaş veya etrafına sarılmış hediye kağıdı ile süslenebilir.




Bankada para vermenin alternatif bir yolu tatlı ilaçtır. Geleneksel bir sunumda, kural olarak, gerçek haplar yerine tatlı şekerler veya ilaçlar kullanılır. Bir düğün için böyle bir hediye vermek isteyen, ona belirli bir miktar eklemek ve dileklerin bulunduğu bir kart eklemek yeterlidir. Bağışçının kendi elleriyle bir şey icat etmesi ve üretmesi bile gerekmez. Bunun temeli herhangi bir pastaneden satın alınabilir.

Bir kavanoza daha fazla fatura sığdırmak için ince tüpler halinde bükülmeleri gerekecektir. Bankada para olan havalı bir düğün tebrik metnine gelince, sıradan insanların para dediği lahanaya vurgu yapan veya tatlı ilaçlara vurgu yapan bir çizgi roman olabilir. Bu durumda, hediye, ilgilenen bir doktor veya seksi bir hemşire şeklinde sunulabilir. Bir çift, yakın arkadaşlardan veya akrabalardan gelen tebriklere böyle yaratıcı bir yaklaşımı kesinlikle takdir edecektir.



Kategoride popüler:

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

okuman
Aile hakkında dövme yazı

Aile hakkında dövme yazı

okuman
Skyrim'de taş ocağı taşı nereden bulunur Skyrim'de taş ocağı taşı nereden alınır

Skyrim'de taş ocağı taşı nerede bulunur Taş ocağı taşı nereden alınır

okuman
İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

okuman

Düğün Hediyesi

Hayatlarınızı birleştirdiğiniz o mutlu gününüzde, misafirlere unutulmaz hediyeler dağıtmak isteyen gelin ve damat da olsanız; evlenen yakınlarınıza anlamlı bir şeyler armağan etmek isteyen birisi de olsanız düğün hediyeleri çok önemlidir. Sevdiklerinizin sizin en mutlu gününüzü sizin gibi sevinçle hatırlayıp anmasını sağlayan küçük hediyeler heyecanınızı paylaşmanın en güzel yollarından biridir. Öte yandan, yeni evlenen çiftlere vereceğiniz hediyeler, onları düşündüğünüzü ve önemsediğinizi gösteren şık bir detay olacaktır. Her hediyenin maddi ve manevi değeri vardır ama düğün hediyesi her iki değeri de taşır. Eski zamanlarda yeni bir hayata başlayan çiftlere masraflarında destek olmak için takılan altın ve para ya da evlerinin eksiklerini gidermek için alınan düğün hediyesi ev eşyası geleneği günümüzde de devam ederken buna daha anlamı ve manevi hediyeler de eklenmiş ve seçenekler artmıştır. Gelin ve damadın birlikte çekilmiş fotoğraflarından oluşan bir tablo, evlenecek çiftin kafalarının bir karikatüre konulduğu biblolar derken hem eğlenceli hem de düşünceli yeni fikirler ortaya çıkmıştır. Düğünde dağıtılan minik hediyelere gelince, başlarda yalnızca nikah şekeri olarak bilinen, üzerindeki kağıtta gelin ve damadın isimleri ve evlilik tarihleri yazan armağanlar zamanla magnet, sabun ve birçok farklı fikirle evrilmiş ve yaratıcı fikirler ortaya çıkmıştır.

Düğün Hediyesi Önerileri

Düğün Hediyesi Önerileri

Doğa tutkunu bir çift iseniz ve etrafınızdaki insanlar bu hassasiyetinizin farkındaysa düğün hediyesi tohum dağıtmanız eşsiz bir armağan olacaktır. Bir çiçek, meyve veya herhangi bir bitkinin tohumunu şık bir paketle süsleyip üzerine isimlerinizi ve evlendiğiniz günün tarihini yazın. Konuklara hediyelerini verirken de bu mutlu günü taçlandırmak için bu tohumları sizin adınıza ekmelerini isteyin. Aşkınız ve güzel anılar her bir bahçede sizinle birlikte büyüsün. Daha uzun ömürlü bir hediye vermek isterseniz düğün hediyesi fidan hediye etmek doğru tercih olacaktır. Küçük tüplere dikilmiş ağaç fidanlarını davetliler aracılığı ile bir ormana kazandırabilir ya da meyve ağacı fidanı vererek misafirlerinizin bahçeden her bir meyve koparışında sizi anmalarını sağlayabilirsiniz. Düğün hediyesi sukulent ise misafirlerinizi zahmete sokmadan evleri, balkonları ya da bahçeleri için şık bir canlı hediye tercihi olacaktır. Böylece düğününüze katılan her davetlinin evinde ya da çevresinde sizin aşkınızla birlikte nefes alan ve çevreye olumlu bir katkı sağlayan bitkiler büyüyecektir. Düğün hediyesi yelpaze vermek yaz düğünleri için ince ve etkili bir düşünce olacaktır. Özellikle soğutma imkânı olmayan kır düğünü gibi açık hava düğünlerinde sizin ve misafirlerinizin sıcaktan bunalmadan uzun süre eğlenebileceği bir ortam yaratmak her saat için mümkün olmayabilir. Bunun için misafirlere, üzerine nakışla gelin ve damadın isminin işlendiği özel tasarım bir yelpaze vermek sıcak saatlerde kurtarıcı olur. Ayrıca daha sonra günlük hayatlarında da kullanabilecekleri bu hediye sevdiklerinizin sizi sürekli hatırlamalarını sağlar. Bir diğer seçenek de düğün hediyesi kolonya ile kokulara imzanızı atmak olacaktır. Sizi ve aşkınızı yansıtan notalardan oluşan hoş bir kokuyu süsleyip isim yazdığınız minik şişelere koymak hem şık hem de kullanışlı bir tercihtir. Yaygın bulunmayan bir kolonya kokusu seçip bu kokuyu sizinle bağdaştırmalarını sağlayarak her kullanımda konukları düğün gününüze götüren bir hediye tamamen sizi çağrıştırır. Düğün hediyesi sabun da kolonya gibi güzel kokuları ile mest ederken hijyen açısından da davetlilere kolaylık sağlar. Aynı zamanda gelin, damat, düğün pastası gibi evliliği çağrıştıran şekillerle ya da kuru meyve, tarçın, lavanta gibi ürünlerle süslenmiş sabunlar o güne ait izler de taşır.

Düğün Hediyesi Ne Alabilirim?

Düğün Hediyesi Ne Alabilirim?

Yeni bir evde yaşama başlayacak olan gelin ve damat için alabileceğiniz kullanışlı ev eşyaları haricinde, baktıkça sizi hatırlayacakları dekoratif objeler de güzel bir seçenek olur. Örneğin, düğün hediyesi çiçek almanız salona ya da balkona renk getirecek bir dokunuş olacaktır. Düğün hediyesi saat, masa ya da duvarda dekorasyonunu tamamlayan ve zamana her baktıklarında sizi anımsayacakları anlamlı ve güzel bir hediyedir. Düğün hediyesi mumluk almak yeni evli çiftimiz için romantik bir ortam yaratırken evin atmosferini değiştirmek için de doğru bir seçenektir. Düğün hediyesi mum alarak da mumluk hediyenizi tamamlayabilirsiniz. Renk renk, birbirinden güzel kokulu mumlar ortama rahatlık ve güzel bir enerji katacaktır. Yakından tanıdığınız ve kelimelerle arası iyi olan bir çift evleniyorsa; yeni evlerindeki kitaplığa düğün hediyesi kitap alarak katkı sağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz, evlilikle ilgili tavsiyeler içeren ya da okumaları gerektiğini düşündüğünüz bir kitap anlamlı bir hediye olacaktır. Düğün hediye sandığı, ailenizden biri evleniyorsa makyaj malzemesi, iç çamaşırı, kişisel bakım ürünleri gibi malzemeler koyabileceğiniz gösterişli ve kullanışlı bir tercihtir. Düğünde kıyafet, organizasyon, yemek derken birçok şey için yüksek miktarda masraf yapılır. Gelin ve damat o mutlulukları ve heyecanları içinde harcamalarla boğuşarak gerginlik yaşayabilirler. Yakınınız evlenirken destek olabileceğiniz en kolay yol düğün hediyesi altın takmaktır. Büyüklüğü ve değeri fark etmeksizin sizin yapacağınız en ufak bir katkı çiçeği burnunda çifte ilerisi için kolaylık sağlayacaktır. Sadece maddi yardım yapmak size uygun değilse düğün hediyesi kolye alarak hem parasal hem de görünüş anlamında bir katkıda bulunabilirsiniz. Gelin için düğün hediyesi bileklik almak da güzel bir alternatif olacaktır. Düğün hediyesi takı almak sizin ve evlenen çift için birçok açıdan avantajlı bir seçim olacaktır.

Düğün Hediyesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Düğün Hediyesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Evlenen sevdiklerinize, onlara değer verdiğinizi ve aşklarını desteklediğinizi göstermenin en iyi yolu hediye vermektir. Düğün için hediyeler seçerken dikkat edilmesi gereken en büyük faktör gelin ve damadı, onların tercihlerini ve zevklerini ne kadar tanıdığınız olmalıdır. Aslında onları mutlu etmeye çalışırken farkında olmadan, bir kenara atıp unutacakları bir hediye almak istemezsiniz. Bu yüzden kendi beğendiğiniz bir hediye almaktan çok, onların beğeneceğini düşündüğünüz bir seçim yapmak yararınıza olur. Eğer birlikte sıklıkla vakit geçirdiğiniz kişiler ise; düğünden önceki görüşmelerinizde konuşmalarına dikkat edip neye ihtiyaçları olduğuna ya da neyi asla istemediklerine dikkat etmek size bir ipucu verebilir. Bunun dışında, yakınlarına ve ailelerine fikirlerini sormak da işinize yarayacak bir yöntemdir. Diğer türlü bakıldığında gelin ve damat olarak siz düğün hediyesi bakıyorsanız; düğün gününüzde dağıtacağınız hediyelerin sizinle ilgili bilgiler içermesine ve en önemlisi sizin tarzınızı ve düşünme biçiminizi yansıtmasına özen göstermelisiniz. Sizi ve evliliğe ilk adımı attığınız günü herkesin sizinle birlikte hatırlamasını istiyorsanız hediyelerinize bakıldığında sizden bir parça görmek herkes daha güzel bir anı olmasını sağlayacaktır. Yeni hayatınızın başlangıç simgesi olan düğünlerinizde davetlilere vermek için nikah şekeri alternatifleri arıyorsanız kalbinizi dinleyip bunu yaratıcılığınızla birleştirin. Düğün hediyesi magnet dağıtmak, misafirlerinizin buzdolabına her baktığında sizi ve o geceyi hatırlayacakları anlamına gelir. İster asil ve şık isterseniz de eğlenceli ve komik bir tema seçmiş olun; sevdikleriniz isimlerinizin yazdığı bu magnetlere bayılacak. Gelen konukların eğlenmesi için yemekler, içecekler, kaliteli müzik gibi özenli seçimler yaparsınız. Sevdiklerinizin keyifli vakit geçirmesinin yanında, kendilerini rahat hissetmeleri de oldukça önemli bir detaydır. Bu yüzden sadece bakınca sizi hatırlayacakları hediye seçenekleri haricinde, düğün sırasında ve sonrasında kullanabilecekleri eşya ve ürünleri düğün hediyesi olarak dağıtabilirsiniz.

Damadın arkadaşlarından damada takı merasimi şoku

Samsun’da bir düğünde takı merasiminde damada arkadaşları tarafından elektrik süpürgesi, bulaşık deterjanı, mutfak önlüğü, kepçe ve bulaşık süngeri ile emzik takıldı.

Samsun’da Menekşe ve Abdullah Arslan çiftinin düğününde takı merasiminde olanlar davetlileri kahkahaya boğdu. Damadın arkadaşları takı merasimi sırasında damada para veya altın takmak yerine emzik, elektrik süpürgesi, bulaşık deterjanı, mutfak önlüğü, kepçe ve bulaşık süngeri taktı. Bir anda ne olduğunu anlayamayan damat, daha sonra düğüne katılanların kahkahaları arasında ağzında emzik, üstünde yemek önlüğü, ellerinde kepçe ve elektrik süpürgesi ile objektiflere poz verdi.

"AĞZIMA EMZİK TAKMASALAR İYİYDİ"

Arkadaşlarının yaptığı ilginç şaka hakkında konuşan Abdullah Arslan, “Ben bunu hiç beklemiyordum. Bunun hesabını onlardan soracağım. Yine de çok güzel bir sürpriz oldu. Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ama sonu çok kötü oldu. Ağzıma emzik taksalar da kendilerine sürprizlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Gelin Menekşe Arslan ise “Ben çok mutlu ve eğlenceliyim. Düğünümüz çok güzel geçti. Katılan, bizlere mutluluk veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Düğün takı merasiminin ardından devam etti.

etiket Memleketimizin Düğünlerinde Yaşanıp Herkesin Ağzını Açık Bırakan 13 İlginç Ötesi Olay

Haberler

Goygoy

Memleketimizin Düğünlerinde Yaşanıp Herkesin Ağzını Açık Bırakan 13 İlginç Ötesi Olay

Düğün denilen tören, evlenen her insan için unutulmayacak bir törendir şüphesiz. Her şey kusursuz olsun, mükemmel olsun istenir. Ancak bazen beklentiler, yaşananların yanında havası inmiş lastik gibi kalıyor. Takılan takılardan yaşanan olaylara kadar birçok ilginçliği sizler için derledik.

1. Kınasına ittirmeli sörf konseptiyle gelen yelkenli gelin

2. Düğün alanına inşaat vinciyle inen gelin ve damat

3. Takı sırası beklememek için geline drone ile TL takan akraba

4. Damada takı olarak paket yapılmış yarım kokoreç takan tanıdık

4. Damada takı olarak paket yapılmış yarım kokoreç takan tanıdık

5. Damada takılacak paraları uç uca ekleyerek 40 metrelik nakiti sırtında taşıyan kankalar

5. Damada takılacak paraları uç uca ekleyerek 40 metrelik nakiti sırtında taşıyan kankalar

6. Çöp poşetine doldurduğu dolarları yarınlar yokmuşçasına yerlere saçan bu dayı

6. Çöp poşetine doldurduğu dolarları yarınlar yokmuşçasına yerlere saçan bu dayı

7. Zembille gökten inme konseptiyle bindikleri kayıktan düşen bu çift

8. Takı olarak geline su damacanası takan patron

8. Takı olarak geline su damacanası takan patron

9. Telefon satıcısı olan damada İphone takan akıllı arkadaşlar

9. Telefon satıcısı olan damada İphone takan akıllı arkadaşlar

Katıldığı düğüne takı olarak hediyelik pastırma-sucuk götüren şarküterici

 Katıldığı düğüne takı olarak hediyelik pastırma-sucuk götüren şarküterici

"Vay sen çok aldın, ben az aldım" diye pilav yüzünden birbirine giren davetliler

 "Vay sen çok aldın, ben az aldım" diye pilav yüzünden birbirine giren davetliler

Düğün salonu yerine gelini alıp tribünlere koşan fanatik damat

 Düğün salonu yerine gelini alıp tribünlere koşan fanatik damat

"Beni 5 dakka sonra arayıp acil gel desenize" diye arkadaşlarına tembih etmiş gibi görünen, kendi düğününde sıkılmış damat

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası