son dakika fethullah gülen / Fethullah Gülen haberleri - En Son Fethullah Gülen haber ve bilgileri

Son Dakika Fethullah Gülen

son dakika fethullah gülen

Fetullah G&#;len

Fetullah G&#;len

Son dakika Fetullah Gülen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fetullah Gülen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fetullah Gülen haber sayfamızda

Daha Fazla

Fetullah G&#;len

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam fetullah g&#;len haberi bulunmuştur.

Başsavcılık'tan Hablemitoğlu davasındaki tahliyelere itiraz

Başsavcılık'tan Hablemitoğlu davasındaki tahliyelere itirazDoç. Dr. Necip Hablemitoğlu cinayeti davasında tetikçi olduğu iddia edilen Ahmet Tarkan Mumcuoğlu ve FETÖ sanığı Enver Altaylı'nın da aralarında bulunduğu 6 sanık tahliye edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tahliye kararlarına itiraz etti. Başsavcılık adına tahliyelere itiraz eden davanın savcısı Zafer Ergün; tutuklu sanıklar Nuri Gökhan Bozkır ile Levent Göktaş'ın yeniden yurt dışına kaçabileceklerine dair kuvvetli şüpheler bulunduğunu belirterek tekrar tutuklanmalarını istedi.

Gündem

Hablemitoğlu suikastı davasında, mahkemeden talep edilen 'yayın yasağı' reddedildi

Hablemitoğlu suikastı davasında, mahkemeden talep edilen 'yayın yasağı' reddedildiAnkara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastına ilişkin, firari FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile emekli albay Levent Göktaş'ın da aralarında bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davaya devam edildi. Suikast davasının tutuklu sanıklarından Enver Altaylı'nın avukatı mahkemeden 'tanık beyanlarının basında yer alacağı ve bunun da yargılamayı etkileyeceği' iddiasıyla duruşmaya yayın yasağı getirilmesi talebi reddedildi.

Gündem

Akşener: Millet patrondur

Akşener: Millet patrondurİyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sizin helal oylarınızla başbakan olacağım. Millet, velinimettir. Seçmen, velinimettir. Millet patrondur. Bir oy Kemal'e, bir oy Meral'e verilirse 13'üncü Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ben de başbakan olacağım demektir" dedi.

Gündem

Akşener: Bug&#;ne kadar hi&#;bir tehdide pabu&#; bırakmadım

Akşener: Bug&#;ne kadar hi&#;bir tehdide pabu&#; bırakmadımİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bir sabah uyanıyorum ben Türkiye'nin en yerli- milli insanıyım, ertesi gün PKK'lı oluyorum, ondan evvelki gün faili meçhulcu oluyorum, karar verin kardeşim. Ben neyim? Yerli miyim, milli miyim? Ben PKK'lı mıyım? Bunların hepsi birbirine zıt şeyler. Sayın Erdoğan beni iyi tanır ki, ben bugüne kadar hiçbir tehdide pabuç bırakmadım" dedi.

Gündem

Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım

Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadımAnkara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuksuz sanık Mehmet Narin, "Biz devletimize hizmet eden adamlarız. Liyakatim hiçbir şahsa ya da örgüte olmamıştır. Kanunsuz talimat almadım" dedi.

Gündem

Hablemitoğlu’nun eşinden suikast sanığına: G&#;l&#;ş&#;n&#; &#;ok net hatırlıyorum

Hablemitoğlu’nun eşinden suikast sanığına: G&#;l&#;ş&#;n&#; &#;ok net hatırlıyorumAnkara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık Ahmet Tarkan Mumcuoğlu savunma yaptı. Hablemitoğlu’nu öldürmekle suçlanan Mumcuoğlu, cinayetin işlendiği tarihte Kazakistan'da olduğunu öne sürdü. Duruşmada söz alan Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu ise o tarihlerde eşiyle sanığın görüştüğünü söyleyerek, “20 yıl önceden söz ediyoruz. Kendisini dakika kadar gördüm. Kendisini çok net benzetiyorum. Ben sizin gülüşünüzü de çok net hatırlıyorum. Ancak 'O kişi bu insandır' demek vicdani sorumluluk gerektirir. Çok benzetiyorum; gülümseyişine kadar" dedi.

Gündem

Hablemitoğlu suikastı sanıklarının yargılanmasına başlandı

Hablemitoğlu suikastı sanıklarının yargılanmasına başlandıAnkara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına, Ankara 28'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

Gündem

Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme! Tarih belli oldu

Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme! Tarih belli olduAnkara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına, Ankara 28'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 14 Şubatta başlanacak.

Gündem

Hablemitoğlu cinayeti sanıkları ter&#;r mahkemesinde yargılanacak

Hablemitoğlu cinayeti sanıkları ter&#;r mahkemesinde yargılanacakAnkara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanık hakkında açılan davayı kabul eden Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği görevsizlik kararına savcılık tarafından yapılan itiraz reddedildi. Sanıklar, dosyanın gönderildiği terörle yetkili ağır ceza mahkemesinde yargılanacak.

Gündem

Levent G&#;ktaş 20 yıl sonra tutuklandı

Levent G&#;ktaş 20 yıl sonra tutuklandıAkademisyen ve yazar Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastına ilişkin davanın firari sanığı olan ve Bulgaristan’da yakalandıktan sonra iadesine karar verilen Mustafa Levent Göktaş, Türkiye’ye getirildikten sonra tutuklandı.

Gündem

  1. kayıt bulundu
  • Şivan Perver: Kürdistan için Kılıçdaroğlu
  • Erdoğan değil biz kaybettik. Al kırk haramilerini de git!
  • Kemal Kılıçdaroğlu’ndan iade talebi yalanı
  • Mansur Yavaş: Apo Bey
  • Böyle riyakarlık görülmedi! CHP’li Özkoç ve FETÖ
  • Gülen’in mektupçusu Akşener
  • FETÖ’nün kumpasçısı Pensilvanya’da
  • İhanet çetesinin beyni ABD’deki ininde
  • Seccade skandalına ’Can’cık savunması!
  • HALK TV’den skandal! Halka canlı yayında cahil dedi
  • FETÖ’nün en karanlık adamı İsveç’te
  • Kucak açtığı FETÖ’cü Yunanistan’a firar etti
  • FETÖ’nün evlatlığı Başkan Erdoğan’ı Papa’ya şikayet etti
  • 25 Aralık’ı Gülen yönetti talimatları da o verdi
  • Hablemitoğlu suikastı davasında flaş gelişme
  •  Aralık kumpasını bilinmeyenleri!
  • Necip Hablemitoğlu dosyası FETÖ’yü tutuşturdu!
  • Suikastçı doktor Ali Akçay’ın dosyasını açtık!
  • Şengül Hablemitoğlu gelen tehditleri tek tek anlattı
  • İYİ Partili isimden FETÖ ağzıyla skandal açıklama!
  • Hablemitoğlu davasında iddianame kabul edildi
  • FETÖ’cü Enes Kanter yine Türkiye’ye saldırdı
  • Göktaş kriz geçirdi
  • Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na PKK tepkisi
  • FETÖ’nün avukat yapılanmasına 30 tutuklama
  • Elebaşı Gülen’in düşüp toprağı kirletmesi an meselesi
  • Öz hainlerin merkezi Pensilvanya’da öne geçti!
  • Firari Danıştay üyesine gece operasyonu
  • Kanter’den Fetullah Gülen’i aklama çabaları
  • FETÖ’cü Enes Kanter papazı buldu

FETULLAH G&#;LEN HABERLERİ

Fethullah Gülen veya nüfustaki kaydıyla Fetullah Gülen[1] (d. 27 Nisan , Pasinler), eski imam,[2] vaiz[2] ve yazar. yılında kapatılan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın kurucularından biri ve vakfın onursal başkanıydı.[3][4] yılının Mart ayında, 28 Şubat sürecindeki Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi atmosfer sebebiyle[5] Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Gülen, o tarihten bu yana Pensilvanya eyaletindeki Saylorsburg kasabasında yaşamaktadır.

50'yi aşkın kitabı, çeşitli dergilerde makaleleri ve birçok vaazı yayımlanmıştır. Arapça, Farsça ve Osmanlı Türkçesi bilmektedir.[6]

28 Ekim tarihinden beri, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "en çok aranan teröristler" listesinin kırmızı kategorisinde yer almakta, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri olmakla suçlanmaktadır.[7][8]

15 Temmuz 'da Pensilvanya'dan Türk Silahlı Kuvvetlerinde bulunan takipçilerine verdiği emirle 16 Temmuz sabahına karşı Türkiye Cumhuriyeti hükûmetini yıkmak için bir darbe girişiminde bulunduğu iddia edildi. 18 Temmuz 'da Erdoğan, Gülen'in iadesini ABD'den resmen talep etti.[9][10]

Türkiye Hükûmeti tarafından takiye, devlet yapılarına sızma, eğitim ve kültür faaliyeti adı altında dünya devletlerini ele geçirme planları olduğu ifade edilmiş, 15 Temmuz'daki darbe girişimin birinci sıradaki faili ilan edilmiştir.[11]

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır