loris afrodizyak etkili parfüm / Kokusuyla Baştan Çıkaran 'ün En İyi 25 Erkek Parfümü

Loris Afrodizyak Etkili Parfüm

loris afrodizyak etkili parfüm

Kokuların hafızamızda yer ettiği ve duyularımızı harekete geçirdiği bir gerçek. Özellikle kadınların kendilerini çekici hissetmesinde kullandıkları parfümlerin etkisi oldukça fazla. Peki ya kadınların kokularıyla erkekleri etki altına alabilmeleri mümkün müdür? Elbette mümkün! İşte burada devreye afrodizyaklı parfümler giriyor. Genellikle baharatlı ve şekerli kokularda afrodizyak etkisi bulunur. Notalarında vanilya, yasemin, lavanta ve sandal ağacı içeren kadın parfümleri bu etkiyi yaratıyor diyebiliriz. Siz de kendinize uygun parfümü seçerek feminenliğinizi arttırıp, baş döndürebilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz afrodizyak etkili kadın parfümleri.

Afrodizyak etkili parfüm nedir?

Kokuyla ilgili en eğlenceli şeylerden biri, kokunun arzuyu yönlendirme gücüdür. Peki ama arzu tam olarak nasıl kokar? Aromatik bir parfümün sadece bir damlası, kalbinizin ve vücudunuzun derinliklerinde kaçınılmaz, içgüdüsel bir reaksiyonu tetikleme yeteneğine sahiptir. Kokuyu bu kadar karmaşık yapan da tam olarak budur: İster ilk aşkınızın unutulmaz etkisi ya da çocukluk yıllarınıza ait bir hatıra olsun kokunun sizde uyandırdığı bu geri dönüşler, sizi hayatınızdaki bir ana geri götürür ve bu aromayla olan bağınızı ve o aromayla bağdaştırdığınız kişiyle olan bağınızı güçlendirir. Bilim insanları, kokunun hafıza ve duyguyla diğer insan duyularından daha güçlü bir bağlantısı olduğunu kanıtladılar. Koku, vücudun diğer bölgelerine bilgi gönderen ve duygu ve hafızayı hemen yorumlamaktan sorumlu olan amigdala ve hipokampusanın da yer aldığı beynin ön tarafından yönetilir. Koku şüphesiz öznel bir tercih olsa da hayvansal ve baharatlı notalara sahip kokular afrodizyak etkisine sahiptir. Fakat hayvansal kokular hayvanlardan türetilen miskler olmak zorunda değildir. Günümüzde birçok çiçek türü, profillerindeki doğal tanecikler nedeniyle hayvansal olarak kabul edilebilmektedirler. Bazı kokular yüzyıllardır afrodizyak etkileriyle bilinirler ve son zamanlardaki bilimsel çalışmalar da yüzyıllardır süregelen bu bilgiyi kanıtlamaktadır. Afrodizyak etkiye sahip kokulardan bazıları; yasemin, gül, vanilya, zencefil, amber, ginseng, safran, paçuli, sandal ağacı, meşe yosunu, şakayık, lavanta, inciçiçeği, tarçın, ylang ylang, labdanum, champaca ve nanedir.

Guerlain – Shalimar

Şalemar  Bahçeleri’nin oryantal dokusundan esinlenerek yaratılan Shalimar, baharatlı kokusuyla dikkat çekiyor. Tepe noktasında bergamot ve sedir, orta notalarında yasemin, gül ve iris bulunan parfümün alt notaları ise vanilya, tonka fasulyesi ve sandal ağacı. Bu sıcak ve cazibeli koku erkekleri etkileyen kadın parfümleri arasında önemli bir yere sahip. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Çok yoğun bir aroması var oldukça kalıcı ve etkili. Tenime daha çok yakışacak başka bir parfüm düşünemezdim!

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Dolce Gabbana – The One

Erkekleri etkileyen kokular içerisinde yerini alan, feminenliğinizi ortaya çıkaracak bir diğer koku ise hiç kuşkusuz The One. Tatlı beyaz şeftali, bergamot, mandalina notalarına beyaz zambak ve yasemin kokularının eşlik ettiği bu parfümle baş döndüreceksiniz! Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Kullandığım an kendimi çok güzel hissetmemi sağlıyor. Asla vazgeçemediğim parfümüm haline geldi.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Cacharel – Amor Amor

Aşkın ve tutkunun sembolü haline gelmiş Amor Amor ile herkesi baştan çıkaracaksınız! Üst notalarında mandalina, frenk üzümü ve pembe greyfurt; kalp notalarında ise gül, müge ve melati tomurcuğu bulunuyor. Dip notasında bulunan vanilya ile afrodizyak etkisi yaratan oldukça kışkırtıcı bu parfüme kesinlikle bir şans vermelisiniz. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayın.

Kullanıcı yorumu: Kokusu harika, notalarını görüp aldım. İyi ki almışım.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Carolina Herrera &#; Good Girl Legere

Carolina Herrera&#;nın Good Girl parfüm serisi ile ilgili her şey güven ve seksilik uyandırıyor. İyi-kötü, gece-gündüz gibi bütün tezatlıkları içinde barındıran Good Girl Legere, kadınsılığın yepyeni boyutlarını notalarında yakalamayı başarıyor. Kadının özgünlüğüne seslenen bu parfüm, orijinal Good Girl parfümündeki gurme çikolata alt notasına sahip olmasa da çiçek ve şekerin o tatlı sıcaklığıyla dolu. Cüretkar, dikkat çekici ve bir o kadar da güçlü yasemin kokusuyla Carolina Herrera Good Girl Legere, size olmak istediğiniz kadını olabilmeniz için cesaret veriyor. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumu: Senelerdir vazgeçemediğim tek parfüm

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Chole &#; Love Story

Baştan çıkarıcı esanslara sahip, kokusuyla iz bırakacağınıza emin olduğumuz bir diğer parfüm ise Love Story. Portakal çiçeğinin yasemin ile buluştuğu bu koku ile kendinizi seksi ve cazibeli hissedecek, hafızalarda yer edineceksiniz! Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Parfüm koleksiyonumdaki en sevdiğim parfüm. Beyaz tenliyseniz kesinlikle deneyin.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Viktor & Rolf – Flowerbomb

afrodizyak etkili kadın parfümleri

Afrodizyak etkili parfümlerin vazgeçilmezi olan yasemin, Flowerbomb’un notaları arasında bulunuyor. Yasemine eşlik eden zambak, Cattleya orkide ve frezya ile birlikte büyüleyici hale gelen bu parfüm erkekleri etkileyen kokular arasında önemli bir yere sahip. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Kendimi adeta çiçek bahçesinde gibi hissediyorum muhteşem bir koku.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Givenchy – Ange Ou Demon Le Secret

afrodizyak etkili kadın parfümleri

Listemizdeki bir diğer afrodizyak etkili parfüm ise büyüleyici kırmızı orman meyvelerinin eşlik ettiği; kalp notasında yasemin, beyaz peony ve nilüfer bulunan Ange Ou Demon. Dip notalarındaki sarı odun ve beyaz misk ile sizin en büyük sırrınız olacağı kesin! Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Kullandığımdan beri herkes parfümümün ne olduğunu soruyor. Muhteşem bir koku.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Jimmy Choo &#; Fever

Jimmy Choo Fever, çekiciliği ve cazibesi olan güçlü bir kompozisyonla orijinali olan Signature parfümden farklı bir arkeosfer ve ambiyans vaat ediyor. Kendinizi karşı konulmaz hissetmek istiyorsanız, üst notalarında greyfurt, orta notalarında vanilya ve alt notalarında sandal ağacı ve kavrulmuş Tonka fasulyesi olan bu eğlenceli ve enerjik kokuya şans verebilirsiniz. Çünkü hipnotik bir şekilde zıtlıklarla harmanlanmış Jimmy Choo Fever, gecenin sonuna kadar size eşlik edecek. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumu:Kargo çok hızlıydı parfümle ilgili ben çok bilgi yorum bulamadığım için ben bazı detaylar vermek istedim bi kere çok güzel kokuyo ve kalıcılığı çok iyi kesinlikle&#;. ilk sıktığınızda çok şekerli geliyo ama bi 5 dakika sonra koku oturuyor .. yaz sabahlarında kullanılmaz ama akşamları kullanılır . Kışın zaten sabah akşam kullanılır çok günlük bi koku değil bence ve kesinlikle genç bir koku çok çekici ben çok sevdim . Nota falan olaylarına girmiyorum isteyen internetten ulaşabilir 🥰

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Calvin Klein – Obsession Night

afrodizyak etkili kadın parfümleri

Listemizdeki diğer parfümlere göre daha uygun fiyatlı olan Obsession Night, oryantal ve tutkulu bir kokuya sahip. Üst notalarında bergamot, portakal ve melek otu bulunuyor. Gül ve yasemin kokularının etkisini arttırdığı bu parfüm ile karşı konulmaz bir cazibeye sahip olacaksınız. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Hafif bir koku olmasına rağmen kalıcılığı yüksek. Gece ve gündüz kullanım için gayet uygun.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Diesel – Loverdose

Diesel’in aşk iksiri olarak hafızalarda yer eden parfümü Loverdose yıldız anasonu, mandalina ve yasemin içeriyor. Dip notasındaki vanilya ile birlikte afrodizyak etkisi artan bu parfüm ile heyecan ve merak uyandıracaksınız. Bağımlılık yaratmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Kokusu ve kalıcılığı çok başarılı. Uygun fiyatlı olduğu için tercih etmiştim çok beğendim.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Versace – Crsytal Noir

afrodizyak etkili kadın parfümleri

İmza kokunuz olacak kadar iddialı başka bir parfümle devam ediyoruz afrodizyak etkili kadın parfümleri listemize! Çarpıcı notalarıyla dikkat çeken Crystal Noir oryantal ve çiçeksi kokusuyla büyüleyici bir his bırakıyor. Kalp notalarında gardenya, şakayık ve portakal çiçeği bulunan bu parfüm ile erkekleri etkilememeniz neredeyse imkansız. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:  Efsane bir koku. 10 yıldır kullandığım parfümüm oldukça kadınsı ve iz bırakıyor.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Jo Malone &#; Red Roses Cologne

Oldukça minimal tonlara sahip olan Jo Malone Red Roses cologne, piayasaya sürüldüğü yılından bu yana özellikle gül kokusunu sevenlerin vazgeçemediği parfümlerden birisidir. Üst notalarda limon ve nane, orta notalarında Bulgar gülü ve menekşe yaprağı ve alt notlarında ise balmumu olan Red Roses, adeta modern romantizmin özünü oluşturuyor. Yoğun gül kokusuna hayır diyemeyenlerdenseniz, Jo Malone Red Roses cologne tam sizin için!

Estee Lauder – Sensuous

afrodizyak etkili kadın parfümleri

Erkekleri etkileyen bayan parfümleri arasında yerini alan, karşı konulamaz ve bağımlılık yaratan bir koku olan Sensous zambak, yasemin ve manolya ile tamamlanıyor. Özgüvenli kadınların vazgeçilmezi haline gelen parfümün dip notalarında amber ve vanilya çiçeği bulunmakta. Odunsu kokusuyla herkesi etkisi altına alacak bu kokuyu incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Rüya gibi bir koku, odadan çıktığınızda arkanızda kalacak kadar etkili.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

İlginizi Çekebilir:

En İyi Kadın Parfümü Setleri Ve Fiyatları

Kokusuyla Baştan Çıkaran 'ün En İyi 25 Erkek Parfümü

Parfüm seçimi yaparken mevsimler göz önünde bulundurulmalıdır. Çünkü kışlık ve yazlık kokular farklılık gösterebilmektedir. Kış aylarında genelde baharatlı ve yoğun kokular tercih ediliyor. Buraya tıklayarak kış aylarında kullanabileceğiniz en iyi parfümlere göz atabilirsiniz.

Yaz aylarında ise daha taze kokular öne çıkmaktadır. Ayrıca yaz akşamlarında karakterli ve baharatlı kokular da tercih edilebiliyor. Yaz aylarında kullanabileceğiniz en iyi parfümlere ise buradan ulaşabilirsiniz.

En iyi erkek parfümü hangisi? Şüphesiz kalıcı ve etkili parfüm almak isteyenlerin ilk sorusu bu oluyor. Bu yüzden içeriğimizde aromalarıyla çevrenizdekileri etkileyecek en iyi parfümleri bir araya getirdik.

En çok tercih edilen parfümler genellikle kalıcı ve karakterli kokulardan oluşuyor. Bu yüzden içeriğimizde bu kokulara ağırlık verdik. Parfüm seçimi yaparken en önemli noktalardan biri de kullanıcı yorumlarıdır. Bu sebeple içeriğimizde en iyi erkek parfümlerinin yorumlarına da yer verdik. "Hangi erkek parfümü öneriliyor?" diye soruyorsanız.

SıraModelNotaneoldu Puanı
1La Nuit De L’HommeBaharatlı, Çiçeksi10/10
2Versace Dylan BlueÇiçeksi, Odunsu10/9,9
3Givenchy PiOdunsu, Turunçgil10/9,9
4Davidoff Cool WaterBaharatlı, Çiçeksi10/9,8
5Allure Homme SportOdunsu, Turunçgil10/9,9
6Acqua Di GioBaharatlı, Çiçeksi10/9,9
7 MenFerah, Odunsu10/9,9
8Terre D’HermesBaharatlı, Çiçeksi10/9,8
9Paco Rabanne InvictusÇiçeksi, Ferah10/9,9
10Luna Rossa Sport Çiçeksi, Meyvemsi10/9,8
11Aqva Pour HommeFerah, Turunçgil10/9,9
12Le MaleBaharatlı, Çiçeksi10/9,8
13Dior FahrenheitÇiçeksi, Odunsu10/9,9
14Fuel For LifeÇiçeksi, Oryantal10/9,8
15Man In BlackBaharatlı10/9,9
16CK BeÇiçeksi, Ferah10/9,9
17Hugo Boss BottledÇiçeksi, Odunsu10/9,8
18CK ObsessedOdunsu, Amber10/9,9
19Gucci Pour HommeÇiçeksi, Odunsu10/9,8
20Dior SauvageOdunsu, Ferah10/9,9
21Versace ErosOdunsu, Turunçgil10/9,8
22L'Eau Par KenzoBaharatlı, Ferah10/9,9
23Tous ManTurunçgil, Amber10/9,9
24Stronger With YouBaharatlı, Çiçeksi10/9,8
25Burberry ClassicÇiçeksi, Odunsu10/9,8

25 En İyi Erkek Parfümü Tavsiyesi

İşte kokusuyla hafızalara kazınan en iyi erkek parfümleri:

1. Yves Saint Laurent – La Nuit De L’Homme EDT Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiTaze, Gizemli, Yoğun
Hacim ml

En iyi erkek parfümleri listemize Yves Saint Laurent markasının bu kokusuyla başlıyoruz. yılında piyasaya sürülen Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme, gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Parfümün tanımlayıcı terimleri arasında hükmeden, gizemli ve karşı konulmaz yer alıyor. Ek olarak parfümün tepe noktasında bergamot, anason ve karabiber, dip noktasında ise vanilya ve vetiver bulunuyor.

2. Versace Dylan Blue Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiFerah, Meyvemsi, Odunsu
Hacim ml

Kalıcı bir kokuya sahip olan ve en iyi parfümler arasında yer alan Versace Dylan Blue, kalabriyen bergamot, greyfurt, incir yaprağı ve su notaları ile kullanıcıları kendisine hayran bırakıyor. Bununla kalmayıp çevresinde bulunan herkesi kapsamı altına almaktadır. Ferah ve rahatlatıcı bir kokuya sahip olan parfüm, fiyat açısından da oldukça ekonomiktir.

3. Givenchy Pi Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiOdunsu, Meyvemsi
Hacim ml

Parfümün keşfedildiği yer olan Fransa'da en ünlü markalar arasında yer alan Givenchy, özellikle bu parfümüyle çok beğenilmektedir. yılında piyasaya çıkan Givenchy Pi parfümü, kısa sürede gizemli ve maceracı kişilerin tanım kokusu olmayı başardı.

4. Davidoff – Cool Water Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiBaharatlı, Çiçeksi, Odunsu
Hacim ml

Listemize en çok tercih edilen erkek parfümü olan Davidoff Cool Water ile devam ediyoruz. Tarih olarak eski fakat kalitesi hiç eskimeyen parfümler arasında yer alan Davidoff Cool Water erkek parfümünün en büyük özelliği kalıcı olmasıdır. Bu parfüm, erkeklerin tıraş sonrası kullanabileceği en iyi parfümler arasında yer almaktadır.

5. Chanel Allure Homme Sport Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiFerah, Odunsu, Canlandırıcı
Hacim ml

En çok kış geceleri ve parti ortamlarında kullanılan bu parfüm, özellikle bayanların ilgisini çekmesiyle tanınıyor. yılında piyasaya sürülen Allure Homme Sport By Chanel, her yaştaki erkekler için uygundur. Ferah ve bağımlılık yapan kokusuyla bilinen Allure Homme Sport By Chanel, kalitesine rağmen oldukça ekonomik bir fiyata sahiptir.

6. Giorgio Armani – Acqua Di Gio Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiSofistike, Keskin
Hacim75 ml

En çok Gio ismiyle tanınan bilinen bu parfüm, yılında piyasaya sürülmüştür. İçinizi açan ve adeta rahatlatan bir kokuya sahip olan Giorhgia Armani Acqua Di Gio parfümü kalıcı etkisiyle ön plana çıkmaktadır.

7. Carolina Herrera – Men Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiŞehvet Uyandırıcı, Odunsu, Turunçgil
Hacim ml

En iyi erkek parfümleri arasında yer alan Carolina Herrera, erkeklerin vazgeçilmez parfümlerindendir. yılında çıkan bu parfüm, yoğun bir kokuya sahiptir. Yoğun denince aklınıza ağır kokular gelmesin, çünkü bu parfüm sizi gerçekten de etkileyebilir. Kalıcı bir kokuya sahip olan bu parfüm, modern ve güçlü bir yapıya sahiptir.

8. Hermes Terre D’Hermes Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiOdunsu, Taze, Turunçgil
Hacim ml

Dünyanın en iyi ve en pahalı parfümleri arasında kendisine yer eden Hermes Terre D’Hermes, tepe notalarında greyfurt, portakal, çakmak taşı ve sardunya yapraklarını bulunduruyor. Koku, kalp notasında biber, paçuli, misk vetiver ve sardunya, dip notalarında ise aselbent ve değerli odun harmanlarından oluşuyor. Aynı zamanda Hermes Terre D’Hermes, yapılan anketlere göre bayanların en çok beğendiği parfümler arasında yer alıyor.

9. Paco Rabanne Invictus Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiYoğun, Baharatlı
Hacim ml

Piyasaya bomba gibi bir giriş yapan Paco Rabanne Invictus parfümü, kupa şeklindeki tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Baharat kokulu aromasıyla kendisine hayran bırakan parfümün tanımlayıcı özellikleri arasında hayranlık uyandırıcı, tutkulu ve meydan okuyucu gibi terimler yer alıyor.

Prada – Luna Rossa Sport EDT Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiSportif, Maskülen, Odunsu
Hacim ml

Listemize en iyi erkek parfümleri yorumlarında çokça tavsiye edilen Prada Luna Rossa Sport ile devam ediyoruz. yılında piyasaya sürülen Prada Luna Rossa Sport, etkileyici kokusu ile ön plana çıkmaktadır. Parfümün tepe notası lavanta, zencefil ve ardıç meyvesinin harmanlanmasıyla oluşmaktadır. Kalp notasında ise süsen bitkisi, ambroxan ve imen bulunuyor. Dip notasında da günebakan çiçeği, vanilya, tonya fasulyesi ve misk yer almaktadır.

Bvlgari - Aqva Pour Homme Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiOdunsu, Canlandırıcı
Hacim ml

Mandalina ve küçük tahıllar ile harmanlanan bu parfümün kalıcılık derecesi son derece yüksektir. yılında piyasaya sürülen Bvlgari Aqva Pour Homme, maskülen ve güçlü bir yapıya sahiptir. Kullanıcıların yorumları arasında "Kendimi adeta deniz kenarında gibi hissediyorum." gibi yorumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Jean Paul Gaultier – Le Male Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiOryantal, Cüretkar, Çiçeksi
Hacim ml

Erkek parfüm tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimize Jean Paul Gaultier Le Male'i almasak büyük hata olurdu. Temiz ter teması ile piyasaya sürülen Jean Paul Gaultier Le Male, yılında çıkmıştır. Benzersiz bir kokuya sahip olan parfüm, dünyanın en iyi parfümleri arasında yer almaktadır. Pelin otu, bergamot, kakule, ağaç, misk, kehribar ve vanilya karışımlarının bir araya geldiği parfüm, bayanların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Dior Fahrenheit Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiOdunsu, Turunçgil, Yoğun
Hacim ml

Yılların eskitmeyi başaramadığı bu parfüm yılına çıkmıştır. Şehvetli ve güçlü yapısı ile tanınan Dior Fahrenheit, özellikle bayanların ilgisini çekmektedir. Dünyanın en iyi parfümleri arasında kendisine yer edinen Dior Fahrenheit, birçok rakibe rağmen hala çok tercih edilmektedir.

Diesel – Fuel For Life Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiOdunsu, Çiçeksi, Meyvemsi
Hacim30 ml

Özellikle anason aromasıyla bilinen Diesel Fuel For Life, kullanılmaya başladığında bağımlılık etkisi yaratmaktadır. Büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan parfümün tanımlayıcı terimleri arasında cesur ve çılgın yer almaktadır.

Bvlgari – Man In Black Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiBaharatlı, Odunsu, Maskülen
Hacim60 ml

Bvlgari’nin en iyi parfümleri arasında yer alan Man İn Black, modern ve dikkat çeken bir kokuya sahiptir. Parfümü sıktıktan sonra bir ortama girdiğinizde hemen fark edileceksiniz. Maskülen ve çekici bir yapıya sahip olan Bvlgari Man In Black, özellikle bayanların radarına giren kokulardan biridir.

Calvin Klein – CK Be EDT Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiFerah, Gizemli, Çiçeksi
Hacim ml

Erkek parfüm önerilerini verdiğimiz içeriğimize Calvin Klein CK Be ile devam ediyoruz. Nostaljik kokular arasında yer alan ve yılında piyasaya çıkan Calvin Klein CK Be parfümü, herkes tarafından oldukça sevildi. Ferah odunsu kokuların bir araya geldiği bu parfüm, günümüzde erkeklerin en çok tercih ettiği parfümler arasında yer alıyor.

Hugo Boss - Bottled Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiÇiçeksi, Gizemli
Hacim ml

Özellikle genç erkeklerin tercihi olan Hugo Boss Bottled, sandal ağacı, elma ve narenciye aromalarının karışımıyla hazırlanmıştır. Maceracı ve zarif terimleriyle tanımlanan parfüm, yılında piyasaya çıkmıştır. Kokunun kullanıcı yorumlarının arasında ise ilk sıkıldığı anda çevresini kapsamı altına aldığı ve gizemli bir kokuya sahip olduğu yer alıyor.

Calvin Klein – Obsessed Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiKarşı Konulmaz, Odunsu, Oryantal
Hacim ml

Diğer parfümlerden çok daha farklı bir kokuya sahip olan Calvin Klein Obsessed, bu sayede tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Parfümün fiyatının kalitesine nazaran oldukça uygun olduğunu düşünüyoruz. Özellikle odunsu amber ve ağaçsı kokusu ile pek çok kişiyi kendisine hayran bıraktı. Bu yüzden en iyi erkek parfümleri listemizde Calvin Klein Obsessed’e de yer verdik.

Gucci Pour Homme Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiSıcak, Odunsu, Meyvemsi
Hacim90 ml

Gucci markasının kalitesinden sizlere bahsetmemize gerek yoktur sanırım. Parfüm konusunda da başarılı işlere imza atan Gucci, Gucci By Gucci Pour Homme adlı harika bir parfüm çıkardı. Daha çok resmi akşamların ve önemli günlerin kokusu olarak kullanılan bu parfüm, herkes tarafından oldukça sevildi ve beğenildi.

Dior Sauvage - Edt Erkek Parfümü

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiAsil, Odunsu, Saf
Hacim60 ml

Listemize en kalıcı erkek parfümlerinden olan Dior Sauvage ile devam ediyoruz. Sıkıldığı andan itibaren arkasında odunsu hoş bir rüzgar bırakan, tazeliğin doz aşımını sonuna kadar hissettiren çekici parfüm Dior Sauvage Edt, Fransa'nın Garrigue yollarının güneşini ve aromasını çağrıştırmaktadır. En iyi erkek parfümlerinden birisi olan Dior Sauvage Edt, çekici kokusuyla çok fazla tercih edilmektedir.

Versace - Eros EDT

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiOdunsu, Turunçgil
Hacim ml

En iyi erkek parfümleri listemizde sırada bulunan Versace Eros, tüm cilt tiplerine uygun üretilmektedir. Odunsu ve turunçgil ağırlıklı aromasıyla uzun süre kalıcılık sağlayan parfüm, 4 saate kadar kalıcılık sağlamaktadır. Kullananlar tarafından olumlu geri dönütler alan ürün, kendine güvenen erkeklerin kesinlikle denemesi gereken parfümleri arasında.

Kenzo L'Eau Par Edt

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiFerah, Baharatlı
Hacim ml

Listemize ferah erkek parfümü arayanlar için üretilen Kenzo L'Eau Par ile devam ediyoruz. Günlük kullanıma uygun olan parfüm, 2 ila 4 saat arasında kalıcılık sağlamaktadır. Ferah ve baharatlı yapısıyla havalı erkeklerin tercihi olan L'Eau Par, kullanıcılarından olumlu yorumlar almaktadır. Bizce kesinlikle denenmesi gereken erkek parfümlerinden olan ürün, ml olarak satışa sunulmaktadır.

Tous Man - Les Colognes Concentrees

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiOdunsu, Turunçgil
Hacim ml

Odunsu erkek parfüm önerisi arıyorsanız Tous Man Les Colognes tam size göre. ml olarak üretilen parfüm, kadınlar tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Minimal kullanımda uzun kalıcılık sağlayan ürün, içeriğindeki portakal çiçeği ve Guayak ağacı aromasıyla havalı erkeklerin vazgeçilmezi haline gelmektedir.

Emporio Armani - Stronger With You

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiBaharatlı, Çiçeksi
Hacim ml

En güzel erkek parfümleri arasında bulunan Emporio Armani Stronger With You, romantizmde erkeğin rolünü öne çıkarmaktadır. Baharatlı ve çiçeksi aromasıyla kokuyu duyanların hayranlık beslediği parfüm, ortalama fiyatıyla satışa sunulmaktadır. Kullanan kişilerin %97'si tarafından olumlu geri dönüş alan ürün, kendini duygusal ve romantik hisseden her erkeğin kullanması gereken parfümler arasında.

Burberry - Classic EDT

Erkek Parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiGizemli, Yoğun
Hacim ml

En kalıcı erkek parfümleri arasında bulunan Burberry Classic, yoğun ve gizemli yapısıyla birçok erkek tarafından tercih edilmektedir. Minimal kullanımda dahi yoğun bir koku bırakan parfüm, gizemli yapısıyla kokuyu duyanların dikkatini çekmektedir. Kalıcı parfüm arayanların tercih etmesi gereken Burberry Classic, ml olarak satışa sunulmaktadır.

En iyi erkek parfümü hangisi?

En iyi erkek parfümü tavsiyelerine değinecek olursak; La Nuit De L’Homme, Cool Water, Luna Rossa, Dylan Blue, Men, Invectus, Acqua Di Gio, Terre D'Hermes, CK be ve Fahrenheit hem yaz hem kış afrodizyak etkili, baharatlı ve fresh hafızalara kazınan erkek parfümü çeşitleri olarak öneriliyor.

Parfüm Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Parfüm seçimi koku duyunuza bağlı olarak kişiden kişiye değişiklik gösteren bir değişkendir. Parfüm alırken dikkat edilmesi gereken başlıca konu isealmak istediğiniz parfümün yoğunluğu ve orjinalliğidir. Bu sebeple parfümleri bileğinizin iç kısmına hafifçe sıkarak deneyin. Ayrıca ince bir tülün üzerinde de parfümü denemenizi tavsiye ediyoruz çünkü parfümler kıyafetler üzerinde ve ten üzerinde farklı kokular sunabilir.

Parfüm Kokusu Kaç Saat Kalır?

Parfümler üretimine ve yoğunluğuna göre farklı kalıcılık süresi sunmaktadır. Bazı parfümler %%40 esans oranı sunarken kalıcığı ise saat arasıdır. Bazı parfümler ise %%15 oranında esansa sahiptir ve bu parfümler saat civarı kalıcılık sunar.

Kalıcı Erkek Parfümü Nasıl Anlaşılır?

Uzun süre kalıcı kokuya sahip en iyi erkek parfümlerini almak istiyorsanız parfüm şişelerinin üzerindeki "perfume" yazısına dikkat etmelisiniz. Eğer ürün üzerinde bu ibareyi görüyorsanız bu parfüm saat arası kalıcılık sağlayacaktır. Eğer beğendiğiniz parfümün üzerinde "Eau De Toilette" ibaresi varsa bu ürün esans oranının azlığı sebebiyle saat arası kalıcılık sunacaktır.

Kaliteli Parfüm Nasıl Anlaşılır?

İyi bir parfüm almak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken başlıca konular esans ve konsantre oranları olmalıdır. Esans ve konsantre oranı yüksek olan parfümler daha keskin bir kokuya ve daha uzun kalıcılık süresine sahiptirler.

Orijinal Parfüm Kıyafetlerde Leke Bırakır Mı?

Orijinal erkek parfümleri doğal esanslarla elde edilir ve içerisinde kimyasal barındırmazlar. Uçucu kokuya sahip tüm parfümler kıyafetler üzerinde leke bırakmaz ancak kalitesiz ve içerisinde kimyasal barındıran bazı ürünler aşındırıcı niteliğe sahip olduğu için kıyafetlerinizde leke bırakacaktır.

EDP Erkek Parfümü Ne Demektir?

Yoğunluğu yani esansı fazla olan parfümler EDP kategorisinde yer almaktadır. Bu ürünler daha uzun kalıcılık sunarlar ve daha keskin kokuya sahiptirler.

EDT Erkek Parfümü Ne Demektir?

EDT yani "Eau De Toilette" esans oranı EDP parfümlerden az olan ürünlerin kategorisidir. Bu kategorideki ürünlerin esans oranı daha az olup kalıcılık süreside buna bağlı olarak düşüktür. Orijinal bir EDP parfümü saat kalıcılık sunarken orijinal bir EDT parfüm saat kalıcılık sunar.

Erkek Parfümü Nereye Sıkılır?

Parfümlerin nasıl kullanılması gerektiği en az parfüm seçimi kadar önemli bir konudur. Erkekler için parfümün sıkılacağı noktalar ise başlıca boyun ve omuz bölgesidir. Sonrasında bilek içlerine ve göğüs kısmına da parfüm sıkılabilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası