lider muş tur otobüs bileti al / Lider Muş Turizm Seyahat | Büyük İstanbul Otogarı

Lider Muş Tur Otobüs Bileti Al

lider muş tur otobüs bileti al

Lider Muş Tur Otobüs Bileti


Lider Muş Tur otobüs firması çalışma yaşamına başlamış olduğu günden itibaren müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet kalitesi ilkelerinden ödün vermeden çalışma yaşamına devam eden, yolcu taşımacılığı alanında gerek kendi standartlarına gerekse de ulusal alanda sergilenen kritleri uygulamaya özen gösterin bir firmadır. Bununla birlikte yıllar süren yolcu taşımacılığı serüveni boyunca sevilen kuruluş, “Lider Muş yıllar can taşıyor, güven taşıyor, umut taşıyor” sloganı ile hizmet sağlayan ve bu slogan kapsamında kendi hedeflerini belirleyen, standartlarını insanlara taşıyan bir yapılanmadır. Firma kendisine, “Tecrübe ve bilgi birikimiyle devam ettiğimiz yollarda asla ve asla güvenliği elden bırakmayan firmamız, siz değerli halkımızın hizmetinde olacaktır,” ilkesini kendine hedef olarak belirlemiş ve tecrübesini aktarmaya devam etmiştir.
Lider Muş Tur, bölgesel bir otobüs firması olarak kurulduğu günden bu yana çalışma yaşamında ilerlemeye devam ederek ulaşım ağını geliştirmiştir. Lider Muş Tur günümüzde, “Muş, İstanbul, Bursa, İzmir, Mersin, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana, Gaziantep” gibi ulaşım noktalarına hizmet sağlamaktadır. Lider Muş Tur otobüs firması kuruluşundan hizmet verdiği bugüne kadar yolcularının fiziksel şubeleri yanında olarak da onlara güven vermiş ve hizmet sağlamıştır. Lider Muş Tur otobüs firmasının günümüzde, “Muş, İzmir, Manisa, Salihli, Turgutlu, Uşak, Afyon, Konya, İstanbul, Sultanbeyli, Ankara, Gebze, İzmit, Adapazarı, Bursa, İnegöl, Eskişehir, Adana, Mersin, Tarsus, Osmaniye, Gaziantep, Bulanık, Gülçimen, Malazgirt, Varto, Patnos, Korkut, Hasköy, Solhan, Elazığ, Malatya” gibi noktalarda yer alan fiziksel şubeleri ile yolcularına hizmet sağlamaktadır. Lider Muş Tur firması daima güler yüzlü hizmet politikasındaki başarısı ile sağladığı hizmet kalitesini daha fazla insanla kolayca ulaştırabilmek için online olarak da çalışmaya başlamıştır. En uygun fiyatlı Lider Muş Tur otobüs biletlerini NeredenNereye.com üzerine online olarak alabilirsiniz.

Lider Muş Tur Muş Otobüs Seferleri

Lider Muş Tur Muş Şubeleri
Lider Muş Tur yaygın ulaşım ağı ile Muş ilinde bulunan şubelerinde de hizmet vermeye devam ediyor. Muş ilinde yer alan Lider Muş Tur şubelerin iletişim bilgisi ve telefon numaralarına aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz. Lider Muş Tur Otobüs bileti, sefer saatleri ve bilet fiyatları için yukarıda bulunan arama motorumuzu kullanarak, gideceğiniz güzergahta otobüs seferlerini listeleyerek sizin için en uygun otobüs biletini online satın alabilirsiniz.
Lider Muş Tur Muş Otobüs Bileti
NeredenNereye.com sayesinde 200'den fazla otobüs firmasına ve firmaların  şubelerine kolay ve hızlı erişim sağlayabilirsiniz. Lider Muş Tur firmasına ait otobüs bileti, otobüs seferleri, otobüs saatleri ve en ucuz otobüs bilet fiyatları hakkında bilgi almak için sayfanın en üstündeki otobüs bileti arama motorunu kullanabilir, güvenli ve hızlı şekilde online otobüs bileti alabilirsiniz. Herhangi bir aksilik durumunda dakikalar içerisinde iptal edebilir ve ücretinizi kesintisiz geri alabilirsiniz.
NeredenNereye.com ile Türkiye’nin her noktasına otobüs bileti alma imkanına sahipsiniz. Lider Muş Tur dahil 200’den fazla yerel ve ulusal otobüs firmasını karşılaştırarak biletinizi online satın alabilirsiniz. 
Muş Otobüs Seferleri ve Fiyatları
Otobüs bileti fiyatları güzergah, durak ve firmaya göre değişiklik göstermektedir. En güncel fiyat ve sefer bilgisi için lütfen yukarıdaki arama motorumuzdan arama yapın.
Olası bir aksilik olması durumunda otobüs biletinizi kesintisiz iptal yapma şansına da sahipsiniz! Otobüs biletinizi tek tık ile iptal edebilir, ödediğiniz ücreti iade alabilirsiniz.
Muş Lider Muş Tur Şubeleri için İletişim Bilgilerini Yukarıda Bulabilirsiniz.

 

Lider Muş Turizm Otobüs Bileti

Lider Muş Turizm

Merkezi Muş olan ve sıklıkla Güneydoğu Anadolu yollarında görülen Lider Muş Turizm otobüsleri yıllardır yolcularını sevdiklerine ulaştırıyor.

Tam olarak adı Lider Muş Tur Turizm İnşaat ve Uluslararası Taşımacılık Tic. Ltd. Şti. olan firmaya Türkiye’nin her yerinden tek bir irtibat numarası ile ulaşabilirsiniz. Çoğunluk hatları Doğu ve Güneydoğu illerini kapsasa bile Manisa, Uşak, Afyon gibi yurdumuzun Batı Bölgesi illerine de seferler düzenlenmektedir. Bu yüzden Lider Muş Tur şubeleri listesi içinde İzmir Otogar, Konya, Uşak, Afyon, İstanbul, Ankara, Adapazarı, Bursa, Eskişehir, Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya gibi Ege, Akdeniz, Orta Anadolu ve Güney illerimiz ile birlikte Solhan, Hasköy, Korkut, Patnos, Varto, Malazgirt, Bulanık, Gülçimen, Tarsus, İnegöl, İzmit, Gebze, Sultanbeyli, Turgutlu, Salihli gibi bu illere bağlı ilçeleri görebilirsiniz. Firma bu güzergahlarda tanıdık ve güvenilir bir isim olarak yolcu taşımacılığı hizmeti vermektedir.

Lider Muş Seferleri


Tüm seferlerin başlangıç yeri Muş Merkez Otogarıdır. Esas güzergahların bitiş yerleri ise İstanbul, Bursa, İzmir, Mersin, Ankara ve Erzurum’dur. Lider Muş Turizm seferleriiçindeki İstanbul hattı hem Ankara hem de Gaziantep üzerinden yapılan iki ayrı güzergah şeklinde planlanmıştır.

Bu yolculuklardaki ara duraklar ise İstanbul hatları için Ankara ve Gaziantep, Bursa için Adana ile İzmir, Mersin Ankara yolculukları için gene Gaziantep ve Erzurum hattı için Bulanık – Karaçoban’dır.

Araç Filosu Hakkında


Geçen yılın Ocak ayında basında çıkan haberlere göre Lider Muş Turizm otobüsleritoplam sayısı 29’a çıkmıştı. Firma en son yedi tane daha Mercedes Benz Tourismo model araç almıştı. Firmanın bütün araçları zaten Mercedes marka araçlardan oluşuyor ve bu yüzden Mercedes Benz tarafından Lider Muş Turizm iş ortağı olarak tanımlanıyor. Son alınan araçlar 2+1 koltuk düzeninde ve bu yüzden en uzun hatlarda çalışıyorlar. Bu araçlar sürekli bakım güvencesi altındalar ve hem yakıt tasarrufu hem de konfor sağlıyorlar. Firma aynı araç alımını ve otobüslerini Mercedes Benz Tourismo modeli ile değiştirmeyi 2017 yılı içinde de yapmıştı. Şu anda Lider Muş Turizm’e bağlı olarak hizmet veren araçların tamamı bu model otobüslerden oluşmaktadır.

Konforlu Seyahat Araçları

Herkesin bildiği Muş türküsünde yollar yokuş olarak nitelenir ve gidenin gelmediği söylenir. Ama artık ülkemizin karayolları dünya standartları ölçüsünde. Doğu Anadolu yolları ve Muş gibi illerden bahsedildiği zaman akla gelen karlı dağ yolları eskilerde kaldı. Hala sürücülerin ve yolcuların geçtiği zorlu yollar ise Lider Muş Turizm’in lüks otobüsleri sayesinde aşılıyor. Artık Muş’a gidenler rahatlıkla geri dönüyorlar. Çevresinde siyah kontür olan büyük, sarı renkli Muş Tur yazısını önünde taşıyan bu kaliteli otobüslere özellikle güney illerimizde sıklıkla rastlayabilirsiniz. Bilindiği üzere ülkemizde otobüs taşımacılığı işinde büyük bir rekabet yaşanmaktadır. Bu yüzden ancak kaliteye önem veren firmaların öne çıkacağını Lider Muş Tur şirketinin yöneticileri de söylemektedir.

Firmaya ait otobüs biletleri hem otogarlardaki Lider Muş Turizm şubelerikanalından hem de firmanın yetkili temsilci olarak birlikte çalıştığı online bilet satış sitelerinden alınabilir.

Günümüzdeki haber alma kolaylıkları içinde çeşitli bilet satış siteleri içinde firma hakkında yazılan yorumları da görebilirsiniz. “Her zaman memnun kaldık” ifadesi bütün yorumlarda yer almaktadır. Zaten firmanın çalışma prensiplerinden biri “Lider Muş Turizm can taşıyor, güven taşıyor, umut taşıyor” şeklindedir. Firma en popüler hatları içinde yer alan Bingöl, Malatya, Elazığ, Kayseri ve Patnos yollarında ve diğer geniş ulaşım ağı içinde hizmete devam etmektedir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır