kanıt ateş üstünde oyuncuları / kanıt ateş üstünde oyuncuları Haberleri - Köylerim

Kanıt Ateş Üstünde Oyuncuları

kanıt ateş üstünde oyuncuları

“Kanıt: Ateş &#;st&#;nde” ekibi ilk b&#;l&#;m yemeğinde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Yapımını ANS / NULOOK’un, yapımcılığını Abdullah Oğuz ve Muzaffer Yıldırım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Saatçioğlu, Ayşe Teker Dereköylü ve Pınar Erkum’un kaleme aldığı dizinin ilk bölümü herkesi derinden etkiledi ve tam not aldı.

“Kanıt: Ateş Üstünde” ekibi ilk bölüm yemeğinde bir araya geldi.


Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear, Başak Güröz,-ve Gurur Aydoğan’ın başrolünü paylaştığı dizinin ilk bölüm yemeğine katılan oyuncuların heyecanları gözlerinden okunuyordu. Hem diziyi izleyen hem de keyifli vakit geçiren oyuncular bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

“Kanıt: Ateş Üstünde” ekibi ilk bölüm yemeğinde bir araya geldi.


Haberin Devamı

Prof. Dr. Sevil Atasoy’un danışmanlığında, gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek drama ve polisiyeyi başarılı bir şekilde bir araya getiren dizi “Kanıt: Ateş Üstünde” her Salı saat ’da Kanal D’de.

Kanıt: Ateş &#;st&#;nde 7. b&#;l&#;m heyecanı!

Haberin Devamı

Ve bu savaşın merkezinde artık sadece Rüzgar değil Asya da vardır. Çünkü Ozan sayesinde Asya ile tanışan Ömer, daha ilk görüşte Asya’dan hoşlanmış ve Kaan’a düşman olmak için bir neden daha bulmuştur. Bu arada Asya Kaan’ın gizemli tavırlarını çözemeyince onu konuşturmak için hiç beklenmedik bir şey yapar.

Ömer kendisini hem Rüzgar hem de Ozan’la yakınlaştıracak adımlar atarken Kaan ise Melis ve Enver Amir’in yardımıyla çok önemli bilgilere ulaşır.

Kanıt: Ateş Üstünde 7. bölüm heyecanı

Tüm bunlar olurken bir gece bir orman yolunda elinde silah, bilinci kapalı yaralı bir kadın bulunur. Kadının yakınlarındaki bir arabada ise genç bir erkek cesedi vardır. Ekibimiz araştırdıkça içinde aşk, kıskançlık ve paranın olduğu bir olay örgüsüyle karşılaşırlar. Deliller şaşırtıcı, olaya dahil olan kişilerin ifadeleri kafa karıştırıcıdır. Ekibin becerisi ve Prof. Dr. Sevil Atasoy’un danışmanlığı cinayetin arka planını aydınlatmada önemli bir rol oynar.

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE DİZİ KADROSU

Yapım
: ANS / NULOOK

Yapımcılar
: Abdullah Oğuz / Muzaffer Yıldırım

Yönetmen
: Abdullah Oğuz

Genel Koordinatör
: Evren Oğuz

Proje Danışmanı
: Prof. Dr. Sevil Atasoy

Hikaye : Selin Atasoy
Senaryo : Ahmet Saatçioğlu, Ayşe Teker Dereköylü, Pınar Erkum
Uygulayıcı Yapımcı : Mahmut Kayımtu
Proje Koordinatörü : Gözde Yılmaz
Görüntü Yönetmeni : Ferhat Uzundağ
Sanat Yönetmeni : Hasan Doğan
Oyuncular : Tansel Öngel (Kaan), Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar), Başak Güröz (Asya), Gurur Aydoğan (Ömer), Okday Korunan (Enver), Müge Mertson (Melek), Ebru Aytemur (Melis), Mustafa Açılan (Ozan) , Hayati Akbaş (Tolga), Güvenç Selekman (Arif), Öykü Candanadam (Naz), Bennur Duyucu (Kevser), Duygu Şen (Bilge), Dila Uluca (Eylül), Çağatay Atasagun (Savcı)

Kanıt Ateş Üstünde Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kanal D ekranlarında tekrarları yayınlanan efsane dizi Kanıt geri dönüyor. Ünlü kirminalog Sevil Atasoy'un kitaplarından esinlenilerek yazılan Türk CSI'ı Kanıt ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yönetmeni mutlu haberi sosyal medyadan duyurdu. bölümde ekranlara veda eden fakat tekrarlarıyla fazlasıyla izlenen Kanıt dizisinin ismi Kanıt Ateş Üstünde olarak değişiyor.Kanıt Ateş Üstünde olarak ekranlara geri dönecek olan dizini çekimleri nisan ayında başladı.

Kanıt Ateş Üstünde'nin 2 ağustos salı akşamı yayınlanması beklenen 4. bölümü Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı konuşma ortak yayın olacağı için bir hafta ertelenecek. Kanıt Ateş Üstünde'nin yeni bölümü 9 ağustos salı akşamı ekranlara gelecek



Kanıt Ateş Üstünde Konusu

Yetimhanede büyüyen iki kardeş Kaan ve Rüzgar çok zor zamanlar geçirmişti. Kaan 5 Rüzgar ise 2 yaşındayken hayat onları farklı yerlerden vurmuş ve birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmamıştır. Kaan büyüdüğünde hayalini gerçekleştirir ve Polis olur. Rüzgar ise cinayet hikayelerini yazan yazar. Fakat Kaan ve Rüzgar'ın hayatı Ömer'in ortaya çıkışıyla yerle bir olacaktır. Bir zamanlar çok iyi dost olan Kaan ve Ömer artık düşmandır. İstanbul Emniyet Müdürlüğünde çekimleri yapılan dizide Başkomiser Kaan (Tansel Öngel) ve Komiser Asya (Başak Güröz) her hafta bir başka cinayeti çözmeye çalışıyor. İkilinin olay yerinde bulduğu deliller laboratuvarda inceleniyor, cesetlere otopsi yapılarak cinayetlerin çözülmesi sağlanıyor. Cinayetin çözülmesinde kullanılan teknikleri ve bunların tarihte nasıl gerçekleştiğini ise Prof Dr. Sevil Atasoy tarafından anlatılıyor.

 



Kanıt Ateş Üstünde Oyuncuları

Sevil Atasoy(Sunucu)

25 Şubat İstanbul doğumlu bilim kadını Prof. Dr. Şemsi Gök ve Dr. Ferda Gök'ün kızıdır. İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesinde yüksek tahsilini tamamlamıştır. Tıp bilimleri doktorası yapan Atasoy biyokimya uzmanı oldu. Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı olan Sevil Atasoy Kanıt dizisinde tanınmıştır.

Tansel Öngel (Kaan)

24 Eylül Kilis doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Devlet Tiyatrosunda görev almaktadır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Alvise Gritti karakterini canlandırmıştır. Yaz'ın Öyküsü isimli gençlik dizisinde Yaz'ın babası Mert karakterine hayat vermiştir. Benim İçin Üzülme, Geniş Aile, Bu Kalp Seni Unutur Mu? ve Avrupa Yakası rol bulduğu diğer dizilerdir.

Cinayet masasının başarılı baş komiserlerinden. Rüzgar’ın abisi. Çevresinde sevilen, cesur, karizmatik, esprili bir adam. Hem sahada hem de vaka çözümlemede başarılı. Yetiştirme yurdunda büyümüş. Boks yapıyor, dövüş sporlarını seviyor, içindeki saldırganlığı bu şekilde başka bir şeye dönüştürerek zapt ediyor. Hayatta en değer verdiği insan kardeşi Rüzgar. Onun için canını bile verir. Şu anda bilmese ve gıcık olsa da hayatının kadını komiser Asya olacak. 

Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar)

24 Aralık İstanbul doğumu yetenekli oyuncu Cola Turka ve Pepsi reklam filmlerinde oynamıştır. Çıplak Ayaklar filminde rol alan Sunear başarılı bir performans göstermiştir. Son ve Boynu Bükekler dizilerinde rol alan yakışıklı oyuncu son olarak Maral dizisinde Benan karakterini canlandırmıştır.

Kaan’ın kardeşi. Zeki ve fırlama biri. Kaan’la birlikte yetimhanede büyümüş, abisi onun kahramanı. Küçüklüğünden beri çok zengin bir hayal dünyasına sahip, bu yüzden yapabileceği en iyi işi seçmiş ve cinayet romanı yazarı olmuş. Sorumluluk almayı sevmiyor, sıkışınca tatlı bir şımarıklıkla işi çözmeye çalışıyor. Mecbur kalsa kavga eder, asla korkak değil ama erkeksi güç gösterileriyle hiç alakası yok. Deniz tutkunu, küçük bir teknesi var. Kendisi gibi arıza Bilge ile gel-gitli bir ilişki yaşıyor.



Ebru Aytemur (Melis)

Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Başkent İletişim Bilimleri akedemisinde oyunculuk ve diksiyon konusunda eğitim almıştır. Ekip 1 dizisinde Elif karakteriyle başrol oynamıştır. Adanalı, Beyaz Yalan ve Sungurlar oynadığı diğer dizilerdir.

Laboratuvar sorumlusu. Yetenekli ve zeki bir kadın. Kaan’a aşık. O yüzden Asya gelir gelmez onu kıskanıyor, tavırları değişiyor. İyi bir insan olmakla birlikte hırslı, ateşli, rekabetçi bir karakter. Özellikle diğer kadınlara karşı. Çocukluğundan beri kimyaya, ilaçlara, tıp alanına ayrı bir ilgisi var. İşi bu konulardaki ilgisini de tatmin etmesini sağlıyor.

Başak Güröz (Asya)

boyunda 45 kiloda olan genç oyuncu İsmail Baha Sürelsan Koservatuarı tiyatro bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

Kaan’ın partneri. Ekibin diğer baş komiseri. Aslen Antep’li. Amerika’da eğitim almış, bu yüzden lakabı Amerikalı. Babası şehit olmuş bir polis. Annesi Melek, en büyük derdi olan erkek kardeşi Ozan ve küçük kız kardeşi Eylül ile aynı evde yaşıyor. Erken yaşta ailenin sorumluluğu üstüne kalmış, bu onu biraz sertleştirmiş. Ciddi, disiplinli, çalışkan ve sorumluluk sahibi bir kadın. Çok güzel olmasına rağmen bunu hiç ön plana çıkarmıyor. Kaan, onun sert görünümü altında yatan gerçek Asya’yı görmeyi başaran tek erkek olacak.

Okday Korunan (Enver)

5 Ocak İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Yağmur Zamanı, Mihriban, Zümrüt, Babam Çok Değişti Anne, Fatih Harbiye ve Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştır.

Duygu Şen (Bilge)

İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Harem, Araf Zamanı, Hicran Yarası, Çocuğun Mu Var Derdin Mi Var, Hayat Belgisi gibi dizilerde rol almıştır. Sümela'nın Şifresi, Moskova'nın Şifresi gibi filmlerde boy göstermiştir.

Hayati Akbaş (Tolga)

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru olarak mezun olmuştur. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalında uzmanlık programını tamamladı. 

Gurur Aydoğan (Ömer)

11 Ekim İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Oya Aydoğan'ın oğludur. boyunda ve 86 kilodadır. Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. Kedi Özledi ve Oyun Zamanı filmlerinde rol almıştır. Not Defteri dizisinde Cenk Hoca karakterini rol oynamıştır.

 

Güvenç Selekman (Arif)

 

Mustafa Açılan (Ozan)

Asya’nın erkek kardeşi. Bıçkın, sert mahalle çocuğu. Babası şehit olduktan sonra Ozan’ın tepkisi Asya’dan farklı olmuş. Asya babasının şerefli bir şekilde vatan uğruna öldüğünü düşünürken, Ozan babasızlığını öfkeye dönüştürmüş. Doğru düzgün bir insan olmaya inanmayan, kısa yoldan para kazanarak hayat değiştirmek isteyen bir delikanlı. Bu yüzden okulunu da umursamıyor. Güçlü adamlara hayranlık duyuyor. Ama tabi gücün kaynağı önemli değil. Para harcamayı seviyor. Belli etmese de ailesine ablasına çok düşkün.  

 

Bennur Duyurucu (Kevser)

Otopsi uzmanı. İşi soğuk olsa da insanlar ile ilişkisi sımsıcak. Esprili. Olay işine gelince tam bir profesyonel. Antep’li, Asya’nın hemşerisi o yüzden geldiğinden beri Asya’ya ayrı bir iyi davranıyor. 

 

Öykü Candanadam (Naz)

Bilişim uzmanı. Zeki, cevval bir kız, iyi niyetli biri. Kimseyle derdi yok. İyi bir iş arkadaşı. İnsanları gözlemlemeyi ve yorum yapmayı seviyor. Saha çok ilgisini çekiyor, o yüzden hep soru soruyor, bilgi alıyor, vaka dışındaki saha hikayelerini de dinliyor. Düzgün, kibar erkekleri seviyor. 

Kanıt Ateş Üstünde Yeni bölüm fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Kanıt Ateş Üstünde 3. Bölüm Fragmanı

Konusunda polisiye ve aşk işleyen, Kanıt Ateş Üstünde dizisi, Kanal D ekranlarında sizlerle

Kanıt Ateş Üstünde Konusu

Kardeş olan Kaan ve Rüzgar, geçmişteki aile sorunları onları kaçmaya teşvikler. Şansları kötü giden bu iki kardeş, yaşanan talihsiz olayların sonucunda yetimhaneye düşer.  Kimsesiz kaldıkça birbirlerinin değerini anlayan kardeşler, birbirlerine sevgiden taviz vermezler. Yetimhaneden ayrılıp, kendi yollarını çizme zamanı geldiğinde iki kardeşte aynı konunun farklı dallarını seçer. Kaan polis olmayı seçer, Rüzgar ise cinayet hikayeleri yazmaktan hoşlanan bir yazar olmayı tercih eder. Taki Ömer'in ortaya çıkması her şeyi karıştırır. Her ne kadar çocukken Kaan ve Ömer iyi dost olsalar da, iyi dostluklarını geçmişte bırakmış, şimdi ise düşman olmaya karar vermişlerdir. Ömer'in çıkması sonucu iki kardeşin mahvolan hayatı, aynı zamanda Rüzgarın ortada kalmasının en büyük sebebi, 2 tarafında kardeşlerini düşünmesidir. Sadece Ömer olayıyla uğraşmayan Kaan, mesleği gereği başka suratlar ve çözmesi gereken cinayetler yüzünden hayatı sürekli yoğun ve haraketli geçer. Her defasında Baş komiserliğinin hakkını veren Kaan, yaşanılan suçları ve olayları zekası sayesinde çözmeyi başarır. Arif, Melis, Naz, Kevser ve Tolaga'nın olduğu 5 kişilik ekipte çalışmaktadır. İlerleyen zamanlarda ekibe, Amerika'dan gelen Asya'nın katılması sonucu, Kaan'ın tüm fabrika ayarları bozulur. Birbirlerine zıt olan bu iki ekip arkadaşının ilişkileri sürekli aralarında çatışmalara yol açar. Her ne kadar çatışmalı iliişkileri olsa da, ilerleyen zamanlarda aralarındaki ilişki aşk ile sonuçlanacaktır

Başak Güröz (Asya)

Ekibin ikinci baş komiseri olan Asya, her ne kadar Antep'li olsa da eğitimini Amerika'da almıştır. Ailesinin tüm sorumluluğunu erken yaşta üstlenir ve bunun sonucu biraz sert bir karaktere sahip olur. Her ne kadar sert bir yapıya sahip olsa da, Kaan'ı etkilemeyi başarır.

Tansel Öngel (Kaan)

Başkomiser olan Kaan, kendi alanında çok yeteneklidir. Dövüş sporları ile ilgilenmesi sonucu, boksa karşı bir ilgi beslemektedir. Zaman onu Asya'ya aşık edecektir.

Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar) 

Kaan'ın kardeşi olan Rüzgar, abisi gibi suçluluları araştırmak yerine, cinayetler konusunda kitap yazmayı tercih etmiştir.

Gurur Aydoğan (Ömer)

Zengin bir iş adamı olan Ömer, Kaan'ın en büyük düşmanıdır. Kanuna karşı her ne kadar zır haraketler yapsa da aile hayatını hep özlemiştir. Bu aile tutkusu, bir kardeşi olduğunu öğrenince körüklenir

Okday Korunan (Enver)

Mesleğe uzun yılları vermesi sonucu amir olan Enver, ekibin adeta bir babası gibidir. Ekibindeki kişilerin sorunları ile de ilgilenmeyi sever.

Ebru Aytemur (Melis)

Laboratuvar sorumlusu olan Melis, aynı zamanda  Kaan'a aşıktır. Tıp alanına ilgisi, mesleğinde başarılı olmasını sağlamıştır.

Mustafa Açılan (Ozan)

Asya'nın erkek kardeşi olan Ozan, kolay yoldan para kazanmanın peşindedir. Bir o kadar para kazanmak istesede, bir o kadarda para harcamayı sevmektedir.

Hayati  Akbaş (Tolga)

Komiser yardımcısı olan Tolga, Kaan'ın büyük hayranıdır. Her ne kadar Melis'ten hoşlanıp, bunu belli etse de bir karşılık alamamıştır.

Güvenç Selekman (Arif)

Komiser yardımcısı olan Arif, adeta bir fotoğraf makinesi gibidir. Fotoğraflara bakmadan neyin nerede olduğunu çok rahat söyleyebiliyor.

Bennur Duyurucu (Kevser)

Otopsi uzmanı olan Kevser, espirili bir yapıya sahiptir. Asya'nın, Antepli olması sonucu hemşeri olmuşlardır.

Öykü Candanadam (Naz)

Bilişim uzmanı olan Naz, insanları gözleyip yorum yapmaktan hoşlanmaktadır.

Duygu Şen (Bilge)

Rüzgar'ın kız arkadaşı olan Bilge, bir dediği bir dediğini tutmayan bir kadındır. Bunun sonucu Rüzgar ile inişli, çıkışlı bir ilişkileri vardır. Her ne kadar yalan söyleme konusunda uzman olsa da, özünde iyi bir insandır.


Kanıt Ateş Üstünde 3. Bölüm Özeti


Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan ve her bölümü ilgiyle izlenen, Kanıt Ateş Üstünde 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 26 Temmuz , Salı akşamı yayınlanacak. Kanıt Ateş Üstünde yeni bölüm fragmanı yine birbirinden heyecanlı gelişmelere sahne olacak.

Senaryosu Pınar Erkum tarafından kaleme alınan, Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear, Başak Güröz, Gurur Aydoğan, Okday Korunan, Ebru Aytemur gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Kanıt Ateş Üstünde dizisinin son bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar internet sitemizde

Kanıt Ateş Üstünde Oyuncuları

Tansel Öngel
Tansel Öngel 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası