kayseri çocuk cezaevi / Kayseri'de hükümlüler için 19 Mesleki Eğitim Merkezi açıldı - Kayseri Bünyan Haberleri

Kayseri Çocuk Cezaevi

kayseri çocuk cezaevi

Kayseri'de h&#;k&#;ml&#;ler i&#;in 19 Mesleki Eğitim Merkezi a&#;ıldı

Yasin DALKILIÇ-Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA) - ADALET ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde 19 açık cezaevinde Mesleki Eğitim Merkezi açıldı. Bünyan Açık Cezaevi Kampüsü yerleşkesinde hizmet sunulan merkezde; hükümlülere metal, bilgisayar, mobilya, aşçılık, pastanecilik ve fırıncılık gibi alanlarda eğitim verilecek.
Kayseri'de 19 açık cezaevinde hizmete sunulan Mesleki Eğitim Merkez'leri Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in online katılımı ile hizmete açıldı. Bünyan Açık Cezaevi Kampüsü yerleşkesindeki törene Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, cezaevi müdürleri ve savcıları katıldı. Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özer Duman "Bugün Adalet Bakanı'mız ve Milli Eğitim Bakanı'mızın katılımıyla toplu açılış gerçekleştirilecek. 19 ceza infaz kurumuna yapılan Mesleki Eğitim Merkezleri'nden birisi de Kayseri Bünyan Açık Cezaevi'dir. Burada yiyecek-içecek grubu üzerine 7 hükümlü ile hizmet vermeye başladı. Pandemi bitip, izin kalktıktan sonra bu sayı daha çok artacak. Metal, mobilya, tekstil ve bilgisayar üzerine çeşitli alanlarda atölyelerimiz hizmet vermeye başlayacak" dedi.
'BİN CİVARINDA MAHKUMA HİZMET VERİLECEK'
İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik ise "Milli Eğitim ile Adalet Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde özellikle açık cezaevinde bulunan mahkumlarımızı mesleki eğitime kazandırıp, onları buradan çıktıkları zaman da hayata daha hazır hale getirmek amacıyla bu çalışma yapılacak. Okulumuzun tefrişatı protokol kapsamında tamamen Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapıldı. Şu anda açık cezaevinde kalan bin civarında mahkuma bu hizmet verilecek" diye konuştu. Online bağlantı ile 19 açık cezaevinde Meslek Eğitim Merkezi tören ile hizmete açıldı. Bünyan Açık Cezaevi Kampüsü yerleşkesi içerisinde hizmete açılan merkezde; 2 iş eğitim merkezi, derslikler ve kütüphane bulunuyor. Merkezde hükümlülere metal, bilgisayar, mobilya, aşçılık, pastanecilik ve fırıncılık gibi alanlarda mesleki eğitim verilecek.

FOTOĞRAFLI

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası