caddy partikül filtresi / Volkswagen Caddy Partikül Filtre Temizliği | Termal Rejenerasyon Servisi İzmir

Caddy Partikül Filtresi

caddy partikül filtresi

yazısı için tıklayınız.

Egzoz Emisyon Ölçümü Nedir?

Araç emisyonları çevreye zararlı olabileceğinden araçların egzoz salınımları denetlenmektedir.

Bu noktada bir aracın çevreye belirlenen seviyelerin üzerinde zarar vermesinin önüne geçilmesi için egzoz emisyon ölçümü yapılmaktadır.

Egzoz emisyon ölçümü ile aracın atmosfere yaptığı salınım ölçülerek belli oranların altında tutulmaya çalışır.

Yani egzoz emisyon ölçümünün nihai amacı çevreye verilen zararı minimuma indirerek denetlemektir.

Peki emisyon ölçümü yapılmazsa ne olur?  Atmosfere izin verilenden fazla miktarda zararlı madde salınımı yapar ve bu da çevreye zarar verir. Bunun yanı sıra yine emisyon ölçümünün yapıldığı TÜVTÜRK kurumundan egzoz pulu alınamaz ve trafiğe çıkılamaz.

TÜVTÜRK Araç Emisyon Kriterleri yazısı için tıklayınız.

Emisyon Değerlerinin Önemi

Araçların egzozlarından yapılan salınım atmosfer için oldukça kritik önem taşıyor. Atmosfere yapılan zararlı gaz salınımlarını azaltarak küresel ısınma ve dolayısıyla iklim değişikliği gibi sorunların önüne geçilmesi mümkün oluyor. Bu noktada kişilerin özel taşımalarını yaptıkları araçların atmosfere ne kadar salınım yaptıkları önem kazanıyor. Yeni EURO 4, 5 ve 6 gibi normların yavaş yavaş araçlara uygulanmasının büyük katkısı oluyor. Bu emisyon sınırlandırmaları otomotiv markalarını değişime zorlayarak onların daha verimli ve daha yenilikçi teknolojiler geliştirmelerini sağlıyor. EURO normları sayesinde;

ve bunlar gibi daha yenilikçi araçları artık aramızda görmek mümkün oluyor. Yeni araçlar , yeni yakıt tüketim ve teknolojileriyle küresel ısınmanın önüne geçmesine yardımcı olur.

DPF Volkswagen Caddy Diesel Particulate Filter TDI CAYD 03/ 1KAC

When you order from funduszeue.info, you will receive a confirmation email. Once your order is shipped, you will be emailed the tracking information for your order's shipment. You can choose your preferred shipping method on the Order Information page during the checkout process.

The total time it takes to receive your order is shown below:

The total delivery time is calculated from the time your order is placed until the time it is delivered to you. Total delivery time is broken down into processing time and shipping time.

Processing time: The time it takes to prepare your item(s) to ship from our warehouse. This includes preparing your items, performing quality checks, and packing for shipment.

Shipping time: The time for your item(s) to tarvel from our warehouse to your destination.

Shipping from your local warehouse is significantly faster. Some charges may apply.

In addition, the transit time depends on where you're located and where your package comes from. If you want to know more information, please contact the customer service. We will settle your problem as soon as possible. Enjoy shopping!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası