medobiocomplex kullananlar / Medobyocomplex-K - Dermoskin

Medobiocomplex Kullananlar

medobiocomplex kullananlar

Hüsranla Sonuçlanan Dermoskin Medobiocomplex-K ve Biotin Şampuanı Deneyimim

Merhaba

Yaklaşık 15 gündür düzenli kullanmakta olduğum Dermoskin Medobiocomplex-K ve Biotin şampuanıyla ilgili yorumlarımı artık yazabileceğime karar verdim.

 

Saçlarımın dökülmesinin nirvanaya ulaştığı anda, profesyonel bir tavsiye de alarak bu ürünleri kullanmaya başlamıştım ve buradaki yazımda da paylaşmıştım. 

Ne yazık ki, özellikle şampuandan arkama bile bakmadan kaçmış bulunuyorum. Tabletlerin 15 günde bir faydası olmayacağını düşünüyorum ancak, şampuandan o kadar çektim ki, tabletleri de bıraktım. 

Şampuanı uygulayıp, tarif edildiği gibi parmak uçlarımla masaj yaparak dakika bekletip, duruladım. Danıştığım dermatolog, saç yıkama düzenimi bozmamamı, saçlarımı ne sıklıkla ve kaç kez şampuanlıyorsam aynı şekilde devam etmemi söylemişti. Öyle de yaptım.

Sonuç bende tam bir kabus oldu :-( Zaten çok kuru olan saç derim iyice kurudu. Öyle ki, kocaman pullar ve kabuklar oluştu. Şampuanın uygulandığı her yer yanık gibi kıpkırmızı ve kaşıntılı-acılı bir hal aldı :-/ Yandan şakaklarımı görenler, sana ne oldu diye sormaya bile başladı ki, nasıl belirgin olduğunu siz düşünün. 

Şampuanı bıraktığımdan beri, saç derimdeki o yaralar iyileşmeye başladı çok şükür :-( Kızarıklıklar geçti ve kaşıntılı acı da kayboldu. Sadece kabuk bağlamış yara görüntüsü kaldı. Bir haftaya bu da toparlanır umarım. 

Saç dökülmemde hiç bir değişiklik yok tabiki, en azından saçlarım hala duruyor diye seviniyorum.

Muhakkak memnun kalanlar olmuştur bu üründen ancak ben bir kabus yaşadım. İçeriğindeki ürünlerden birine alerjim mi vardı, bilemiyorum. Olabilir

Bir daha kafamı çevirip bakmam şahsen :-/ 

Normal saç rutinime geri döndüm. Ev yapımı, badem yağı, hint yağı ve E vitamini karışımdan oluşturduğum saç maskemi uyguluyorum tekrar. Haftada bir gün de hindistan cevizi yağını sürüyorum. 

Benim bu ürünle ilgili deneyimlerim bunlardı malesef

Saç dökülmesi için sizin uyguladığınız ve başarılı olduğunuz bir yöntem var mı?

Sevgiler

Gıda Takviyesi

Saç dökülmesine karşı vitamin, mineral, aminoasitler ve bitkisel ekstratlardan oluşan saç dökülmesinin tiplerine yönelik formüle edilen, kapsül formunda preparatlardır. Medobiocomplex W içinde Horse Tail Extract bulunmaktadır.

Kadınlar için ve kadın tipi saç dökülmeleri için formüle edilmiştir.
60 Kapsül + ml - ,90 TL

Telogen Effluvium gibi saç kaybına neden olan durumlar için formüle edilmiştir. Saçın beslenmesini arttırarak ömrünün uzamasına, saç kalitesinin artmasına ve saç kaybını belirgin bir şekilde önlemeye yardımcı olur.

Telogen Effluvium: En bilinen saç dökülmesi nedeni olup sırasıyla; biotin, B1,B6,B5, Folik asit, gibi Vitamin eksiklikleri. Enfeksiyonlar, doğum, ateşli hastalıklar, cerrahi müdahaleler, trioid hastalıkları, stres, protein(L-Sistin, L- Metiyonin) ve kaloriden fakir beslenme, mevsim değişiklikleri, demir, çinko eksikliği, ve ilaç kullanımlarıdır.

Biotin: Güçlü etkisi ile saç folikülünü besler, saç kaybını önlemeye ve saçın sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olur. 2 kapsül toplam 5 mg Biotin içerir. En yüksek biotin oranı ürünlerimizdedir.
B1 (Thiamin HCI): Saç folikülünü besler. Sinir hücrelerini güçlendirir.
B5 (Calcium D-Pantothenate): Saçın uzamasına yardımcı olur. Saçın nemini ve parlaklığını arttırır.
B6 (Pyridoxin HCI): Çinkonun anti-androjen etkisini arttırır. Kan dolaşımının hızlandırır.
Folic Acid: Saç köklerinde kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı olur.
L-Cystine ve L-Methionin: Saçın temel maddesi olan keratini oluşturan proteinlerdir.
Zinc Oxide: Saç folikülünün gelişimini destekleyen, antioksidan ve anti-androjen bir mineraldir.
Horse Tail Extract: Yüksek miktarda bitkisel silika içerir. Saç folikülünden başlayarak saç tellerine kadar nüfuz eden silika saç kalınlığını, saçların kopmaya dayanma gücünü ve elastikiyetini arttırır. Saçlı derinin bağ dokusunu güçlendirerek, folikülün deriye daha güçlü tutunmasını sağlar ve saç dökülmesini engeller.

UYGULAMA
  • Tavsiye edilen günlük kullanım dozu 1 kapsüldür. Etkinliğini arttırmak için günde 2 kapsülde kullanılabilir. Oda sıcaklığındaki bir miktar su ile yutulmalıdır.
  • Ortalama kullanım süresi ay arasındadır.
  • Gerektiğinde daha uzun süreli kullanıma uygundur veya doktorunuzun önerdiği şekilde kullanınız.
UYARILAR
  • Haricen kullanılır.
  • °C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz.

&#;nerilen &#;r&#;nler

Image

Dr. Melis Durası ile Yeni Babycare Serisini Tanıyalım

Mikrobiyom uzmanı Dr. Melis Durası ile yeni serimiz Babycare'i konuştuk.

Devamı

Image

Eczacı Hatice Sarıyer 'Be bright' serisini anlatıyor

Güneş lekesi neden olur ve nasıl korunuruz?

Devamı

Image

Sivilceli ve Yağlı Ciltler i&#;in &#;&#;z&#;mler

Cilt üzerinde ki ölü hücrelerin giderilmesi, nem kaybının da önlenmesi bir çok sorunun çözülmesine öncülük eder. 

Devamı

İ&#;indeki Etken Maddeler

B5 (Calcium D-Pantothenate)

Saçın uzamasına yardımcı olur. Saçın nemini ve parlaklığını arttırır. 

B6 (Pyridoxin Hcı)

Çinkonun anti-androjen etkisini arttırır. Kan dolaşımının hızlanmasına yardıcı olur. 

Folic Acid

Folik asit yeni hücrelerin üretilmesi ve bakımı, DNA sentezi, metilasyona doğru RNA sentezi ve DNA'daki değişikliklerin önlenmesi için gereklidir. Saç köklerinde kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı olur.

Zinc Oxide

Saç folikülünün gelişimini destekleyen, antioksidan ve anti-androjen bir mineraldir. Yağ dengesini düzenler. Yumuşatıcı ve onarıcı etkisi sayesinde cildin yeniden yapılanmasına yardımcı olur.

B1 (Thiamin Hcı)

Saç folikülünü besler. Sinir hücrelerini güçlendirir. değişik gıdalarla alınan besin öğelerinin vücutta enerjiye çevrilmesini ve en önemli enerji kaynaklarından biri olan karbonhidratlardan enerji yapımını sağlar. B1 vitamini, karaciğer ve diğer organ etleri, et, süt, kuru baklagiller, tahıllar (buğday, mısır, pirinç), ceviz, fındık ve yumurta bulunur.

Biotin

Bütün metabolizmada görevli çok sayıda enzimin kofaktörünü oluşturan bir B grubu vitaminidir. H vitamini olarak tanımlanan biotin, saç ve tırnak gibi başlangıcını deriden alan oluşumların ve kas, kemik, deri gibi tüm proteinli dokuların gelişiminde ve sağlıklı durumlarının sürdürülmesinde doğrudan veya dolaylı etkiye sahiptir.

L-Methionine

 Saçın temel maddesi olan keratini oluşturan amino asitlerdir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası