altın tozu fiyatı aktar / Titreşimli Tenga Flip Zero İnceleme 2022

Altın Tozu Fiyatı Aktar

altın tozu fiyatı aktar

Titreşimli Tenga Flip Zero İnceleme 2022

Tenga Flip Zero EV, popüler Japon şirketi Tenga'dan şarj edilebilir, titreşimli bir erkek mastürbatördür. Gözden geçirenler bu mastürbatör hakkında birçok iyi şey söyledi, hatta bazıları bunun mastürbatörlerin kutsal kâsesi olduğunu söylüyor. Hype'ı ne kadar iyi karşıladığını görmek için Lovehoney'den bir tane satın aldım, katı testlerden geçirdim ve kapsamlı bir Tenga Flip Zero incelemesi yazdım.

Önce Tenga Flip Zero EV ile ilgili ilk izlenimlerimden, tasarımından, özelliklerinden, cihazın nasıl kullanılacağından, ardından cihazı kullanma deneyimimden bahsedelim, ardından bazı alternatiflerle bitirelim.

Ama neden bana güvenesiniz? Şey, 2016'dan beri seks oyuncaklarını inceliyorum ve ilk mastürbatörümü 2010'da satın aldım. Ayrıca, her zaman hakkında yazdığım tüm ürünleri satın alıp test ediyorum, yani ne görüyorsun? objektif ve dürüst yorumlarımdır.

Tenga Flip Zero EV nedir?

Tenga Flip Zero EV, geniş Tenga Flip serisinin bir parçası olan bir erkek mastürbatördür. Kullanımı kolay bir tasarım olan elektronik titreşimlere (EV) sahiptir ve yağlama ve temizliği kolaylaştırmak için açılır kapanır.

Yumuşak dokulu elastomer kılıf, titreşimleri yaymak için farklı noktalara yerleştirilmiş iki motora sahiptir. eşit olarak. Motorlar beş farklı titreşim modeli sunar (düşük, yüksek, rastgele, değişken ve darbe).

Titreşimin yanı sıra, cihaz bir vakum emme etkisi yaratmak için basınç pedlerine sahiptir. Aynı zamanda kurutma rafı olarak da kullanılabilen kullanışlı bir şarj istasyonu.

Tenga Flip Zero EV'nin Tasarımı ve Özellikleri

1. Paketleme

Tenga Flip serisinin geri kalanı gibi, Flip Zero EV de gizliliğinizi artırmak için etiketlenmemiş kahverengi bir pakette gelir. Sağduyulu paketleme ile komşunuz bile ne yaptığınızı söyleyemez. EV modelinin serideki diğer modellerden biraz farklı olduğu yer, etiketlenmemiş paketin altında yer alıyor.

Flip Hole'dan farklı olarak, bu model sağlam ve sağlam bir kutu içinde geliyor. Seçtiğiniz renge bağlı olarak kutu beyaz veya siyah olabilir. Ön yan özelliklerde “FLIP ZERO ELECTRONIC VIBRATION” yazısı kazınmış bir görüntü vardır. Üst kısmı kaydırdığınızda, ürünü sağlam bir plastik kasanın içinde bulacaksınız.

Diğer buluntular arasında 69 sayfalık bir kullanım kılavuzu (çok kapsamlı!), iki torba yağ ve bir USB kablosu yer alıyor. Plastik kasa, tozu temizlemek için kullanılmadığı zaman bozulmadan kalıyor.

Cihazın bir saklama/toz kabıyla gelmemesi şaşırtıcıydı. Ama Flip Zero'yu orijinal kutusunda saklıyorum. Biraz yer kapladığı için ideal değil ama sorunsuz çalışıyor.

2. Boyutlar

Tenga Flip Zero EV'nin boyutları:

  • İnç cinsinden Ürün Boyutu: 2,76 Derinlik x 3,15 Genişlik x 7,09 Yükseklik
  • Takılabilir Uzunluk: 6,73 İnç
  • Ekleme Genişliği: 2,62 İnç
  • Ürün Ağırlığı: 1,16 lb.

3. Vücut

Tasarım, Flip Hole'dan bu yana gelişti. Daha kompakttır, yuvarlatılmış kenarlara sahiptir ve daha zarif, daha zarif bir görünüme sahiptir. Flip Hole'a kıyasla altta menteşeler vardır, bu menteşeler üstte bulunur ve önceki modelleri sabitler’ can sıkıcı sızıntı sorunu. Genel olarak, sade sade tasarım, seks oyuncağına yüksek teknoloji ürünü bir görünüm ve erkeksi bir his verir.

Gövde, dayanıklılık ve rahat tutuş arasında güzel bir denge sağlayan ABS plastiğe sahiptir. Şirket, plastiğin yanı sıra, emme kontrolleri için silikon ve ayrıca basınç yastıklarını kaplayan bazı metaller kullandı. Ünitem beyaz, ancak farklı bir dokuya sahip siyah bir renk de satın alabilirsiniz.

Ayrıca, kullanım arasında tozsuz kalması için bir şarj yuvası ve plastik kapak da var. En üstte, titreşim modunu açmanıza ve sonraki basışlarla beş model arasında geçiş yapmanıza olanak tanıyan tek bir düğme bulunur.

İncelemem sırasında plastik kapağı çıkarmayı biraz zor buldum. Önce sallamaya çalıştım ama cihaz masanın üzerine düştü. Ah! Bu yaklaşımı önermiyorum. Bunun yerine, bir elinizle beşiği tutun ve ardından kapağı yukarı doğru çekin. Tadaa!

Sürgülü klipsi ve dock'u kurutma sehpası olarak da kullanabilirsiniz. Bunu aşağıdaki temizlik bölümünde açıklıyorum. Bu arada bu özelliği çok beğendim!

4. Kılıf

Kol için Tenga EV, TPE malzemeden yapılmıştır. TPE, insan derisine benzemesinin yanı sıra hipoalerjenik, ftalat içermez ve uzun vadede dayanıklıdır. Ancak, TPE gözenekli bir malzemedir, temizlik ve bakımı daha fazla zaman alıcı hale getirir. Fleshlight Flight Pilot ve Lovense Max 2'ye benzer şekilde, kılıf biraz kıl çekiyor.

Flip Hole'un menteşede bir arada tutulan iki ayrı kovan ile karşılaştırıldığında, dikkate değer bir tasarım değişikliği tek kılıf yaklaşımıdır. Tek kollu tasarıma “Entegre Pivot” ve eski modelde önemli bir sorun olan yağ ve sıvı sızıntısını daha az olası hale getirir.

5. Doku

Flip Zero'yu ilk açtığımda, iç mekanın bir Alien veya Terminator filminden fırlamış bir makine veya robot gibi göründüğünü düşündüm. Bunun bazı erkekler için itici olabileceğini hayal edebiliyorum. Her neyse, bu benim için bir sorun değil ve test etmek beni heyecanlandırdı!

Doku, optimum titreşimler için penisinizi sıcak bir şekilde saran bir dizi kaburga, çıkıntı ve kanattan oluşuyor' yankılanma. Ayrıca biri ortada ve biri üstte olmak üzere iki titreşimli göbeğe sahiptir.

6. Titreşimli Çekirdekler

Tenga Flip Zero, farklı manşon noktalarında bulunan iki titreşimli çekirdeğe sahiptir; biri ortada (Merkezi Titreşim Çekirdeği) ve diğeri uca daha yakın (Derin Darbe Motoru). Motorlar, yavaş, uzun seanslardan hızlı bir şekilde başlayana kadar beş farklı titreşim modu sunar.

Beş titreşim ayarı şunlardır:

  • Düşük sabit titreşimler
  • Yüksek sabit titreşimler
  • Düşük Yüksek Darbe dönüşümlü
  • Takas (darbeler ve sabit titreşimler)
  • Rastgele

7. Kontroller

Muhtemelen kullanımı en kolay mastürbatör olan Flip Zero EV'nin üst kısmında özel bir güç düğmesi bulunur. Düğmeye basmak, beş farklı titreşim ayarı arasında geçiş yapar. Düğmeyi açılana kadar basılı tutmanız yeterlidir.

Tenga ile Deneyimim Flip Zero EV

EV'mi şarj ettikten sonra (yaklaşık bir buçuk saat sürer), yan kolları kaydırdım, kanatları açtım ve seans için yeterince yağ serptim. Uzun olacağını biliyordum, bu yüzden yağ konusunda cömert davrandım. Yeni deneyime hazır olarak penisime de kayganlaştırıcı uyguladım.

  1. Flep tasarımı sayesinde aletiniz %100 dik olmasa bile cihazı kullanabilirsiniz. Dedi ve bitti, kanatları kapatmadan önce üyemi yerleştirdim, kapattım ve işe koyuldum!
  2. Sadece pedleri kullanarak emmeyi düzenlerken ellerimi yukarı ve aşağı hareket ettirmek için kullanmaya başladım. vücudunu ve ağırlığını hissedin. Gövde çok geniş değil ve tutması kolaydı. Ayrıca oldukça hafif ve tek elimle tutarken sorun yaşamadım.
  3. Basınç yastıkları şık bir fikir ve takdir ettiğim bir şey. Bir Fleshlight ile karşılaştırıldığında, erkek mastürbatörü kullanırken kullanımı daha kolaydır. Bunları farklı noktalardan bastırabilirsiniz ve penisinize o belirli bölgede basınç uygulayarak ekstra sıkı hale getirir. Ancak, testlerim sırasında, özellikle dışa doğru harekette havanın bazen cihaza geri kaçtığını gördüm. Ve tekrar pedlere basmak zorunda kaldım. Önemsiz bir şey değil, sadece küçük bir sıkıntı.
  4. Ardından, güç düğmesine bastım ve ayarlar arasında geçiş yaptım. Söylemeliyim ki, üçüncü ayara ulaştığımda duygu oldukça eziciydi. İkiz motorlar bana horoz şaftım boyunca yoğun titreşimler verdi. Ve özellikle hassas penis başı penis başıma mükemmel bir masaj sağlayan en üstteki motoru beğendim.
  5. İç doku, penisimi tutan ve titreşimleri son sinire aktaran oluklar ve çıkıntılarla kaplı. Belki, belki EV daha fazla ayarla yapabilirdi, ancak beş ön ayar, özellikle yeni başlayanlar için deneyimi vahşi ve eğlenceli hale getiriyor.
  6. Sonuç olarak, eller serbest orgazm elde etmek kolaydır. Genelde doruğa ulaşmadan önce sadece 5-6 dakika gidebilirim ve mastürbasyon seanslarımı uzatmak için gücü kapatıp biraz dinlenmem gerekiyor.
  7. Dayanıklılık yönünün yanı sıra, Tenga da iyi bir iş çıkardı. oldukça gerçekçi hissediyorum. Cihazın titreşim ve emme etkisi, gerçek bir oral seks deneyimini andırıyor.

Ürünün fiziksel olarak nasıl olduğunu veya nasıl kullanıldığını görmek istiyorsanız, lütfen kontrol edin. kutudan çıkarma ve inceleme özeti videomuzu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Temizlik & Bakım

Flip Zero'nun temizlenmesi, onu açmanıza ve süper pürüzsüz dokuyu ortaya çıkarmanıza izin veren kanat tasarımı nedeniyle kolaydır. Cihaz %100 su geçirmezdir, bu da koldan ılık su geçirmeyi ve meni, ter ve biriken tozu silmeyi kolaylaştırır.

Diğer gözden geçirenler, manşonun temizlenmesinin zor olduğunu iddia ediyor. Buna %100 katılmıyorum. Evet, özenli bir dokusu var, ancak parmaklarınızı arasında gezdirdiğinizde her yere girmesi kolay. Ayrıca diğer insanların yaşadığı kuruma sorunlarını da görmedim. Gece boyunca asılı kalmasına izin verdim ve sabahları kuruydu.

Not: Bir kağıt havlu veya tiftik ile dikkatlice kurulamak çok önemlidir. tüm nemi çıkarmak için ücretsiz havlu. Aksi takdirde kuruma uzun sürebilir.

Ayrıca tüm kirleri kuytulardan ve çatlaklardan çıkarmak için seks oyuncağı temizleyicisi veya hafif antibakteriyel sabun kullanabilirsiniz. En önemlisi, seks oyuncağı temizleyicisini kullandıktan sonra oyuncağı daha fazla suyla durulamayı unutmayın. Görünür kir izlerini silmek için temiz, nemli bir bez kullanın.

Not: Yalnızca seks oyuncağı su geçirmezdir. Şarj yuvası su geçirmez değildir ve asla suya batırmamalısınız.

Cihazı temizledikten sonra, daha iyi sonuçlar için kurutma standına dik açıyla takmanızı tavsiye ederim. Lütfen odanın iyi havalandırıldığından emin olun ve küf ve bakteri oluşumunu önlemek için havada kuruması için yeterli zaman verin.

Faydaları:

  • Yoğun dokulu süper yumuşak elastomer kılıf.
  • İki titreşim çekirdeği, beş farklı ayar sunar.
  • Yeni tek kollu tasarım, Flip Hole'un sızıntı sorunlarını çözdü.
  • Kompakt gövde seyahat için uygundur.
  • Basınç yastıkları kolay emiş kontrolü sağlar.
  • Peninizi sarkık bir durumda sokabilirsiniz.
  • Tanımlayıcı olmayan delik herkes için idealdir.
  • 1 yıl garanti ve hızlı müşteri desteği.

Eksileri:

  • TPE'nin temizlenmesi ve bakımı daha fazla zaman alır.
  • Yapamazsınız. yağlar ve silikon bazlı kayganlaştırıcılar kullanın.
  • Hava bazen cihazın içine geri kaçabilir.
  • Plastik kapağın çıkarılması biraz zordur.
  • Pahalı bir fiyat etiketine sahiptir (maliyet 274,99$).
  • Penis boyutunuz 6″ten büyükse uygun değildir.

Tenga Vs. Fleshlight

Tenga ve Fleshlight arasında seçim yapmak, bunların iki büyük yetişkin erkek markası olduğu düşünüldüğünde zor olabilir. Ancak tasarım, performans ve bakımda karar vermenize yardımcı olabilecek birkaç farklılık vardır.

Öncelikle, Fleshlight'lar daha gerçekçi, özellikle de gerçekçi vajinalara ve porno yıldızlarının popo deliklerine sahip yıldız dizilerinde. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı ürün ve doku da var.

Tenga, kullanım kolaylığı, bakım ve performans söz konusu olduğunda günü alır. Kanat tasarımı keyfini çıkarmayı kolaylaştırır ve baskı yastıkları emmeyi düzenleyerek deneyimi yoğunlaştırır.

Diğer farklılıklar, Tenga'nın önemli ölçüde daha yüksek olduğu gürültü seviyelerini içerir. Fleshlight'lar ayrıca Tenga ürünlerine kıyasla nispeten daha ucuzdur. Bu nedenle, değişkenleri göz önünde bulundurun ve ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı seçin!

İnceleme Özeti

İşte bu kadar! Peki, Tenga Flip Zero EV'yi tavsiye ediyor muyum? Evet, şüphesiz! Cihaz, Flip Hole'dan bu yana birçok iyileştirmeye sahiptir. Stimülasyonlar yoğun ve bana gerçek bir oral seks hatırlatıyor. Şık kanat tasarımı sayesinde temizlenmesi ve kullanımı da kolaydır. Ayrıca ergonomik şekli, tek elle bile tutmayı kolaylaştırır.

Herhangi bir dezavantajı var mı? Evet, birçok erkeğin ulaşamayacağı pahalı bir üründür. Ayrıca çok iyi donanımlıysanız da uygun olmayabilir.

Сайт медицинского центра «Женева»

В ООО Медицинский центр Женева» каждый клиент сможет пройти медицинский осмотр быстро, качественно, без утомительных очередей, в комфортных и уютных условиях!

Медицинский центр "Женева" осуществляет свою деятельность на основании лицензии на осуществление медицинской деятельности № ЛО-29-01-002814 от 11.12.2019 года, предоставленной министерством здравоохранения Архангельской области.

ООО "Медицинский центр "Женева" специализируется на проведении медицинских комиссий, которые необходимы в следующих ситуациях:

  • определение наличия или отсутствия медицинских противопоказаний при управлении транспортными средствами и маломерными судами;
  • периодический медицинский осмотр сотрудников предприятий;
Oct 19, 2022 Arçelik Buzdolabı Üst Kapı Contası 4331810800-75. 42 TL KDV. TAŞKÖPRÜ HAVA DURUMU 45 GÜNLÜK. Ürün Kodu: T Yorumlar 0-Yorum Yaz Fiyat: 70, 34 TL KDV KDV Dahil: 83, 00 TL-Sepete Ekle Planlanan Teslimat: Arçelik Buzdolabı Üst Kapı Contası. drone ilaçlama makinasıOct 19, 2022 Arçelik Buzdolabı Üst Kapı Contası 4331810800-75. 42 TL KDV. TAŞKÖPRÜ HAVA DURUMU 45 GÜNLÜK. Ürün Kodu: T Yorumlar 0-Yorum Yaz Fiyat: 70, 34 TL KDV KDV Dahil: 83, 00 TL-Sepete Ekle Planlanan Teslimat: Arçelik Buzdolabı Üst Kapı Contası. Hastanın mevcut şikayetlerini rahatlatacak ağrı kesiciler, prostat ilaçları, anti-depresanlar, kabızlık ilaçları vs tedaviye eklenebilir. Kronik abakteriyel prostatitlerde şok dalga irmik pastası nasıl yapılırKemoterapi ilaçları bir iğne ile enjekte edilebilir. Kemoterapi kremleri. Kemoterapi ilaçlarını içeren kremler veya jeller, belli cilt kanserlerinin tedavisinde cilde uygulanabilir. Vücudun bir bölgesini tedavi etmede kullanılan kemoterapi ilaçları. Kemoterapi ilaçları doğrudan vücudun bir bölgesine verilebilir. Oct 19, 2022 Ev internet isimleri Ev internet isimleriTurkcell Superonline Fiber İnternet Fiyatları 14 Eylül İnternet Hızı: 20 Mbps 12 ay taahhüt sözünüze:,00 TLAylık 24 ay taahhüt. Sarımsağın faydaları nelerdir, neye iyi gelir, nasıl tüketilir. : Feb 8, 2023 Eczanelerde Satılan Bitkisel Prostat İlaçları örnek olarak Alfuzosin ve Doxazosin verilebilir. Bitkisel Prostat Tedavisi Bitkisel prostat tedavisi için yaygın olarak kullanılan bitkiler arasında: Saw Palmetto Seranoa repens Pygeum africanum Stinging Nettle Urtica dioica Pumpkin Seed Cucurbita pepo plaj masasıOct 25, 2020 Prostat büyümesinde kullanılan bazı ilaç grupları bulunmaktadır. Bunlar; Bitkisel ilaçlar Alfa-blokerler 5 Alfa-redüktaz P harfiyle başlayan ilaçlar. PABAL 100 MCGML IV ENJEKSIYONLUK COZELTI ICEREN FLAKON hkt-küb 310. 54. PACTO 0, 25 MG 100 TABLET hkt-küb 184. 63. PACTO Feb 15, 2023 Bitkisel tedavilerin bir kısmı ilaç tedavisi olarak zaten prostat hastalıklarında kullanılmaktadır. Ancak duyulan her bitkisel desteğin kullanılması sağlık açısından çok doğru değildir. Prostat tedavisinde Oct 19, 2022 Prostat sorunu olan kişilerin bu besinleri bol bol tüketmeleri gerekir. Anpa gross esenyurt Anpa Gross 212-Online Anpa Gross Market Katalog, Broşür, Nasıl anlayabiliriz. Önceki Makale: Klimanın Zararları Nelerdir. Doğal ortamından toplanan ya da aktarlardan alınan ısırgan otları, kaynar suda demlenerek çay haline getirilebilmektedir. Sep 14, 2022 Alerji ilacı isimleri. Alerji ilacı isimleri Türkiyede yaygın olarak reçete edilen ilaçların adları şöyle; Zyrtec, Xyzal, Allegra DELODAY, LEVMONT, Allerset, Aureus-Aerius, Avil, Desmont, Claritin, Alavert ilaçları sayılabilir. Uyandırmayacak uyku ilacı Önceki yazı Adana Seyhan Belediyesi yardım başvurusu 2022 Sonraki yazı siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler sıralamaAug 8, 2022 Prostat ilacı isimleri Kas gevşetici ilaç isimleri Kas gevşetici ilaç isimleriKemoterapi, hormon tedavisi, akıllı ilaç, immünoterapi, tirozin kinaz inhibitörü, Apr 17, 2021 Prostatit İlaçları Nelerdir Antibiyotikler. Prostat iltihabında bazı antibiyotikler kullanılır. Akut prostatitte ikili ya da üçlü antibiyotikler ankara yapracık satılık arsaAdynovate 1000 iu2ml iv enjeksiyonluk cozelti hazirlamak icin liyofilize toz ve cozucu 1 flakon hkt-küb N-FESS 10 MG 28 FILM TABLET hkt-küb 127. 44. N-FESS 4 MG 28 CIGNEME TABLET hkt-küb 127. 44. N-FESS 5 MG 28 CIGNEME TABLET hkt-küb 127. 44. NABIFEKS Feb 15, 2018 Prostat hastalıkları nelerdir. Tansiyon ilaçları gibi tedavi edici özellikleri yoktur. BİST isim ve logosu Koruma Marka Belgesi altında korunmakta olup izinsiz Dec 11, 2022 Kuran ı Kerim mealinden Allahın Kuranda geçen isimlerinden 5 tanesi nedir. Er-Rahmân: çok merhametli, Dünyadaki bütün yaratılmışlara merhamet eden. El-Vekîl: güvenilen, koruyan, yardım eden, görüp gözeten, her şeyin maliki ve yöneticisi olan, Er-Rahîm: Ahirette, müminlere sonsuz ihsanda, lütufta ve. Oct 19, 2022 Prostat sorunu olan kişilerin bu besinleri bol bol tüketmeleri gerekir. Anpa gross esenyurt Anpa Gross 212-Online Anpa Gross Market Katalog, Broşür, Nasıl anlayabiliriz. Önceki Makale: Klimanın Zararları Nelerdir. Doğal ortamından toplanan ya da aktarlardan alınan ısırgan otları, kaynar suda demlenerek çay haline getirilebilmektedir. May 8, 2020 Prostat İlaçları Nelerdir. Prostatı Gevşeten Prostat İlaçları. Prostat büyümesine bağlı ortaya çıkan şikayetlerin giderilmesinde kullanılan bir. Prostatı Küçülten İlaçlar. Bu ilaçlara 5-Alfa Redüktaz grubu ilaçlar Jan 24, 2022 Çocuklarda Soğuk Algınlığına Hangi İlaç Verilir. Çocuklar için soğuk algınlığı ilaçları Öksürük baskılayıcılar dekstrometorfan, guaifenesin, Dekonjestanlar, psödoefedrin, fenilefrin, bazı antihistaminikler, bromfeniramin, klorfeniramin maleat ve difenhidramin Benadryl gibi maddeleri içermektedir. Jan 11, 2023 Prostat kanseri belirtileri, teşhisi ve tedavisi. Toplam: 12 ortalama: 5 prostat genellikle bir cevizin büyüklüğü ve şeklidir ve yaşlandıkça büyür ketalarOct 19, 2022 Prostat sorunu olan kişilerin bu besinleri bol bol tüketmeleri gerekir. Anpa gross esenyurt Anpa Gross 212-Online Anpa Gross Market Katalog, Broşür, Nasıl anlayabiliriz. Önceki Makale: Klimanın Zararları Nelerdir. Doğal ortamından toplanan ya da aktarlardan alınan ısırgan otları, kaynar suda demlenerek çay haline getirilebilmektedir Www. Tibeterdogru. Com Smarter Shopping, Better Living 0.

В медицинском центре «Женева» созданы условия для:

  • прохождения комиссии в кратчайшие сроки;
  • получения справки необходимого государственного образца (при отсутствии медицинских противопоказаний);
  • качественного и внимательного обслуживания.

Мы рады видеть Вас и рады помочь Вам.

Обращайтесь к нам по адресу: г. Архангельск, ул. Карельская, д. 37, 3-й этаж.

Режим работы центра: будни - с 10 до 18 часов, выходные дни - суббота и воскресенье. Позвонив администратору по телефону (8182)42-09-42, Вы сможете задать все интересующие Вас вопросы.

ООО "Медицинский центр "Женева" дорожит не только временем, но и доверием любого клиента, обратившегося к нам за помощью. Каждый сотрудник центра работает с чувством ответственности, четко и профессионально.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir