elektro şok kalem / ELEKTRO ЮOK CЭHAZI 800 TYPE 5000K VOLT (YЬKSEK GЬЗLЬ)

Elektro Şok Kalem

elektro şok kalem

Cep telefonu görünümlü elektro şok aleti

BULGARİSTAN'dan Türkiye'ye giriş yapmak üzere Kapıkule Gümrük Kapısı'na gelen 3 ayrı TIR'da çok sayıda kaçak sigara, içki, gözlük ve cep telefonu görünümlü elektro şok aleti ele geçirildi.

Kapıkule Sınır Kapısı'nı kullanarak ülkeye giriş yapan K.D. yönetimindeki TIR, ihbar üzerine durduruldu ve gümrük sahası içindeki hangara çekilerek aramaya alındı. Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Edirne Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa çalışması sonucu yapılan aramada, 57 kilo ağırlığında 9 adet kullanılmış oto parçası, 3 kilo köpek maması, 30 paket sigara ve 3 şişe içki, sürücüğünü Z.Ç.'nin yaptığı başka bir TIR'da ise çeşitli markalara ait 3 bin 640 adet gözlük, 193 adet cep telefonu görünümlü elektro şok aleti, 20 adet kalem lazer ve 360 şişe içki ele geçirildi.

Kent merkezinde askeri malzeme satışı yapan bir işyerlerinin gümrük kaçağı sigara satışı yaptığı ihbarını alan ekipler, eş zamanlı olarak 8 ayrı işyerinde yapılan aramada 594 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara,42 kilo 549 gram tütün,4 şişe gümrük kaçağı içki, 2 paket puro tütünü ile 1 adet kuru sıkı tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör ve 30 adet ucu bilyalı dolu gaz fişeği ele geçirildi.

Malzemelere el konulurken, olaylarla ilgili gözaltına alınan 7 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bodyguard Elektroşok Cihazı Şarjlı

ÜSTÜN TÜRK TEKNOLOJİSİ BODYGUARD ELEKTRO ŞOK CİHAZI TÜRKİYE'DE RESMİ OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR .

ELEKROŞOK CİHAZI EL TİPİ MODELİDİR,ŞARJLI VE EMNİYET BUTONLUDUR.

BODYGUARD KÖPEK SAVAR ÖZELLİKLİ DE OLUP,KÖPEKLERİ 5 METREYE KADAR YANINIZA YAKLAŞTIRMAZ.

Bodyguard Şarjlı Elektro Şok Savunma Cihazı...

Pile ihtiyaç olmadan şehir ceyranı ile şarj edebileceğiniz el tipi elektroşok savunma cihazıdır.

Elektroşok cihazı direk elektrikten hızlı şarj olur.Şarj için ayrıca bir kabloya ve adaptöre gerek yoktur.Şarj fişi cihazın içinde olup alt kapak kısmındadır.Çıkar,şarj et..Hepsi bu kadar...

Bu özelliklerinden dolayı cihazı taşırken yanınızda pil,adaptör,kablo vs. taşımanıza gerek yoktur.

Ayrıca emniyet kilidi de mevcuttur.

500.000 volt,sıfır amperdir.

Tüm elektroşok ürünler Türkiye'de yasal olarak üretilmekte olup,kullanımı herhangi bir ruhsat,prosedür gerektirmez.

Elektro Şok Cihazları ile TEHLİKEYE SON!

Daha düne kadar filmlerde gördüğümüz "Elektro Şok Ürünleri" artık Türkiye' de resmi ve garantili olarak üretiliyor!

Bu cihaza fazla söylenecek hiçbir söz yok.Üstün Türk teknolojisi...

Günümüzde yaşanan o kadar kapkaç,saldırı ve benzeri olaylar oluyorki bazen kişisel savunma becerilerimiz yetersiz kalıyor.

Oysa "Elektro Şok Cihazları"Ruhsat veya benzeri bir prosodür gerektirmeden ölümcül etkisi olmadan kendinizi rahatlıkla ve kolaylıkla koruyabileceğiniz bir savunma cihazıdır.

1996-2011 Yılları arasında ABD'de satılan en fazla güvenlik amaçlı üründür.

ABD'de yaşayan her 3 aileden birisi bu cihazla korunmaktadır.

Savunma Cihazı olarak kullanabileceğiniz bu ürün anahtarına bastığınızda 500.000 volt elektrik vererek tehlikelerden korunmanızı sağlar.Amperi yani akım şiddeti sıfırdır.

Elbise ,pantalon ve mont üzerinden etkilidir.

Evinizde,işyerinizde,çantanızda,cebinizde, arabanızda tehlikelere karşı her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz.

Taşınması ve kullanılması yasaldır ve hiç bir prosedür gerektirmez.

Bodyguard marka elektroşok cihazları Türkiye'de resmi olarak üretilmektedir.

Şarj Edilmesi Hakkında:

-Kullanmaya başlamadan önce emniyet butonu kapalı vaziyette minimum 3 maximum 5 saat şarj ediniz.

-Elektroşok cihazlarının içinde yüksek akımlı şarj edilebilir piller mevcuttur ve bu pillerin ortalama kullanım ömrü 3-4 senedir.

-Hiç kullanmasanız dahi şarjlı pillerin ömrünü devam ettirebilmesi için ayda en az 2 kez şarj ediniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

-Cihazı LPG veya benzeri yanıcı patlayıcı maddelerin yanında çalıştırmayınız.

-Çocuklardan uzak tutunuz.

-Cihazı çocukların erişemeyeceği yerde saklayınız.

-Hayvanlar üzerinde denemeyiniz.

-Kalp pili olan insanlar üzerinde kullanmayınız.

-Islak ortamlarla temas ettirmeyiniz.

-Cihazın metal uçlarını asla metal yüzeylere temas ettirmeyiniz.

-Elektroşok cihazlarının kullanım sorumluluğu alıcılara aittir.

-Cihazın savunma amaçlı kullanılması gerektiğini unutmayınız.Bu nedenle herhangi bir tehlike anında cihazı tetiklemek ve elektrik arkını oluşturmak karşı tarafı saldırmaktan caydırmaktır.

Önemli açıklama:

  • Tüm boyguard elektrosok ürünleri ''Kişiye Özel Üretilen Ürünler'' kapsaminda olduğu için iade kapsaminda degildir,fakat ilk satın alındıktan sonra fabrikasyon bir arıza olması durumunda 14 gün değişim kapsamındadır.Sipariş verildikten sonra uretici firmasi size özel olarak üretir.Kargoya verilme süresi 2-3 iş günüdür.2 Yıllık garanti kaldırılmıştır.
  • Elektroşok cihazlarında müşterilerin suistimalleri,cihazlaır kullanma klavuzunda belirtilen hususlara dikkat etmeden kullanma şeklinden dolayı 2 yıl garanti kaldırılmıştır
  • Elektroşok cihazları için resmi olarak garanti verilmesi zorunlu değildir.Bugüne kadar üretici firması müşteri memnuniyeti açısından 2 yıl garanti vermiştir fakat müşteri suistimallerindne dolayı kaldırılmıştır.Fakat iki yıl garantiden yarralanmak isteyen müşteriler cihazları satın aldığı tarihte ayrıca sitemizde linkde bulunan 2 yıl garanti hizmetini de satın alırlar ise elektroşok cihazlarında meydana gelebilecek sadece elektronik arızalar için kargo ücretleri kendileri tarafından karşılanmak suretiyle yararlanabileceklerdir.
  • Elektroşok cihazlari hepsi kargoya verilmeden once firmamız tarafından her açıdan test edilir ve itinalı paketlenerek kargoya verilir.Kargoda eğer bir sorun oluşmaz ise size arızali urun gelme ihtimali yoktur.Bu şekilde konuşanlar doğruyu soylememektedir.Dikkate almayınız.
  •  Elektroşok ürünlerini satın alan müşterilerin bazılari kullanmayı bilmedikleri gibi kullanma klavuzundaki açıklamaları okumadan kullanmadıkları ve meydana gelen arızaların d abu yünd egerçekleştiği  tekbik serviis tarafından firmamıza beyan edilmektedir.
  •  Elektroşok ürünleri şarjda iken kullanılmaz.
  •  Elektroşok cihazları devamli butona basilarak kullanılmaz.
  • Elektroşok ürünlerinin uc kısımları herhangi bir metal ile temas edilemez.
  •  Elektroşok cihazlar eşyalar üzerinde denenemez.
  •  Elektrosoklu cihazlarla baska birine veya hayvanlara karşı saka yapılamaz.
  •  Bir temas sırasında elinizden düşürme riski olması icin bu tur durumlar ücretli garanti kapsamına girmez.
  •  Elektroşok cihazları içinde yüksek akım üretme kapasiteli şarjlı piller bulunmaktadır.Elektroşok cihazın arızalanması demek pil ile ilgili bir sorun olduğunu gösterir.Bunun da anlamı kullanma talimatların uymadan kullanıldığı için şarjlı pillerin kısa devre yapmasıdır.
  •  Ulkemizin gelişmesi ve ilerlemesi icin ''Yerli Üretim'e'' en cok ihtiyacımız olduğu nettir..Lütfen ''ÜSTÜN TÜRK MÜHENDİSLİĞİ'' ile üretilmiş bodyguard elektroşok cihazlarina uretim aşamasinda verilen emeğe saygılı olalım.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası