city home otel mersin / city home otel İş İlanları | İşin Olsun

City Home Otel Mersin

city home otel mersin

Mersin City Home Otel

Oda Bul

2

2 Kişilik Oda

3

3 Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Mut Kalesi, Mersin Kongre Merkezi, Atatürk Parkı ve Mersin Müzesi'ni sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde, şehrin güzel bir noktasında yer alan Mersin City Home Otel, güler yüzlü personeli ve geniş odalarıyla iş gezileri ve aile tatilleri için tercih edebileceğiniz konforlu bir şehir içi oteli.

40 tane sigara içilmeyen ve canlı renklerle dekore edilmiş, 30 m2 büyüklüğünde odaya sahip otelde klima, ışık-gürültü geçirmeyen perdeler, halı zemin, uydu kanallı TV, ücretsiz kablosuz internet, spot aydınlatmalar, geniş yataklar, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi, donanımlı banyo, çay kahve seti ve oda servisi gibi özellikler bulabilirsiniz.

Oda kahvaltı konseptiyle çalışan ve restoranında konuklarına taze ürünler ve meyve sularıyla açık büfe kahvaltılar sunan tesiste öğle ve akşam yemeklerinde ise Türk ve dünya mutfaklarının yanı sıra Mersin'in yöresel lezzetlerini ve günlük mezeleri de tadabilirsiniz.

Ücretsiz otoparkını kullanabileceğiniz ve Mersin Havalimanı gidiş dönüş transfer servisi alarak kolayca ulaşabileceğiniz Mersin City Home Otel’de araba da kiralayabilirsiniz.

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Yakında neler var?

  • Mersin Kongre Merkezi 0,8 km
  • Mersin Lunapark 1,6 km
  • Mersin Yat Limanı 6,4 km
  • CNR EXPO Fuar Merkezi 7,6 km
  • Mersin Arena 8,0 km
  • Mersin Üniversitesi 9,1 km
  • Mersin Su Parkı 9,8 km

Poi icon Doğal güzellikler

Poi icon Tarihi ve turistik yerler

  • Atatürk Parkı 1,0 km
  • Mersin Müzesi 3,3 km
  • Soloi-Pompeipolis Antik Kenti 10,2 km

Poi icon En yakın havalimanları

  • Şakirpaşa Havalimanı 63,1 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Mesudiye, Sk. 2 A, Akdeniz/Mersin Mersin Merkez, Mersin

Konum Bilgileri

Şehir Merkezine UzaklıkMerkezde 0 Km
HavaalanıAdana 64 Km
Denize Uzaklığı,0 m

City Home Otel

Cityhome Otel, Mersin şehir merkezinde yer almaktadır. Tesis, merkezi konumuyla ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. yılında inşa edilen tesis, yılında restore edilmiştir. Tesis, modern ve şık dizayn edilmiş ev konforunda 40 adet odası ile hizmet vermektedir. Tesise her yaştan çocuk kabul edilmektedir. yaş arası çocuklar için konaklama ücreti alınmamaktadır. Tesis, evcil hayvan kabul etmemektedir. Odalarda; eşya dolabı, klima, oturma alanı, halı, duman detektörü, elektrikli su ısıtıcı, ücretsiz şişe su, çay-kahve makinesi, nevresim, banyo, duş, tuvalet, saç kurutma makinesi, havlu ve terlik bulunmaktadır. Odalara ekstra yatak sağlanmaktadır. Tüm konaklama birimlerinde ve genel alanlarda kablosuz internet erişimi mevcut olup, ücretsizdir. Odalarda sigara içilmemektedir. Tesis, temizliğe önem vermekte ve temizlik düzenli olarak yapılmaktadır. Cityhome Otel, oda + kahvaltı konseptiyle hizmet vermektedir. Harika bir açık kahvaltı ile konuklar güne güzel bir şekilde başlayabilirler. Tesise yakın konumda birçok kafe ve restoran bulunmaktadır. Kuru temizleme, lobi, 24 saat resepsiyon, emanet kasa, bagaj odası, gazete, hızlı giriş-çıkış ve vale park hizmeti gibi olanaklar bulunmaktadır. Resepsiyonda birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kredi kartı ile ödeme yapma kolaylığı da sağlanmaktadır. Cityhome Otel, Mut Kalesi

Otel Bilgileri

Rezervasyon

Otel Bilgileri

İletişim

Fotoğraf Galerisi

Konum Bilgisi

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

City Home Hotel merkezi konumda yer almaktadır. Toplamda 40 odası ile hizmet veren tesis, tarihi ve turistik konumu itibari ve oda kahvaltı seklinde siz değerli misafirlerimize konfor ve eğlence açısında keyifli konaklama sağlıyor. En sade ve şık bir şekilde dizayn edilen tesis sizlere eşsiz bir konaklama vaad ediyor. Ferah odaları ve kolay ulaşım ağı ile sizlere eşsiz bir konaklama vaad ediyor. Tesis; Mersin Limanı'na 2 km ve Mut Kalesi'ne metre mesafede bulunmaktadır. 

Toplamda 40 adet farklı statüdeki odası ile hizmet veren City Home Otel'de tüm odalar son trend mobilya ve aksesuarlarla dekore edilmiştir. Tüm odalarda Lcd ekran tv, klima, minibar, saç kurutma makinası, yastık ünitesi ve ücretsiz banyo buklet ürünleri mevcuttur.

Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren City Home Otel'de kahvaltı zengin içeriği ile açık büfe şeklinde verilmektedir. Diğer öğünleriniz için usta aşçılarımızın hazırladığı menüleri tesis bünyesindeki restoranda deneyimleyebilir veya çevredeki seçkin restoranlardan yararlanabilirsiniz. Restoran 1. katta bulunmaktadır.

City Home Otel'de konaklayan misafirlerimiz, lobide günlük gazetelerini okuyabilir, A'la Carte restoranda yöresel yemekler deneyebilir, Mersin Limanı'na yürüyüşe çıkabilir ve Alışveriş merkezleri ile çarşı merkezine yakınlığı nedeniyle Mersin'i keşfe çıkabilirler.

Balayı çiftleri için oda süslemesi, meyve tabağı ve şarap ikramı mevcuttur.

Tesisin tüm alanlarında ücretsiz wi-fi hizmeti mevcuttur.

Çağrı Merkezimiz;

Hafta İçi: - , Hafta Sonu: - saatleri arasında hizmetinizdedir.

Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Rezervasyonunuzu online tamamlayabilir ya da Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Mesudiye Mah. Sok. No Mersin

Merkezi bir konumda olan tesis, Mersin Limanı'na 2 km , Mut Kalesi'ne metre, çarşı ve çevredeki eğlence mekanlarına yürüyüş mesafesindedir.

Üyelik Ücretsiz ve Sadece 2 Dakikanızı Alacak

funduszeue.info'a üye olarak her rezervasyonda %5 Parapuan kazanırsınız

Ayrıca sadece üyelerimizin görebildiği Extra %10 indirimli otellerimizi keşfedebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası