en iyi 10 kayak merkezi / Türkiye'nin en iyi kayak merkezleri | N-Life

En Iyi 10 Kayak Merkezi

en iyi 10 kayak merkezi

Ülkemizde Bulunan En İyi 15 Kayak Merkezi

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte ülkemizin dört bir yanında bulunan kayak merkezleri ziyaretçilerini ağırlamaya başladı bile. Bembeyazın karın keyfine varacağınız bir kayak tatiliyle tüm yılın yorgunluğunu atıp keyifli bir kış sezonu geçirme imkanı bulabileceksiniz.

Kış turizminin vazgeçilmezi kayak sezonu açılmışken ülkemizin en iyi kayak merkezlerini sizin için derledik. Gelin bu yılki kayak rotanızı belirlemeden önce ülkemizin popüler kayak merkezlerini birlikte keşfedelim.

1- Uludağ Kayak Merkezi - Bursa

Kayak tatili denildiğinde hiç şüphesiz akla gelen ilk yerlerden biri Uludağ. Ülkemizin ilk ve en büyük kayak merkezi olan Uludağ Kayak Merkezi rakım ile her yıl en çok ziyaretçi kabul eden tatil bölgesidir. Marmara bölgesinin en yüksek dağı olan Uludağ yılın beş ayı karla kaplı ve toplam 25 km uzunluğunda 11 ana pistten oluşmaktadır. 9 km’lik teleferik hattıyla Türkiye’nin en uzun teleferiğine ev sahipliği yapmaktadır.

2- Palandöken Kayak Merkezi – Erzurum

Palandöken Dağlarının eteklerinde bulunan Palandöken Kayak Merkezi dünyanın en uzun ve en dik pistlerinden biridir. Erzurum şehir merkezine 7 km uzaklıkta bulunan kayak merkezi yılında Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na ev sahipliği yapmıştır. New York Times tarafından yayınlanan dünyanın en iyi 41 kayak merkezi arasından sırada yer alması kayak merkezinin popüleritesini artırmıştır.

3- Sarıkamış Kayak Merkezi – Kars

Ülkemizde sadece Kars Sarıkamış’ta bulunan toz kristal kar, Dünya’da yalnızca Alpler’de bulunması sebebiyle oldukça popüler bir kayak noktasıdır. Kars şehir merkezine 55 km uzaklıkta bulunan Sarıkamış Kayak Merkezi çam ağaçları arasına kurulmuş ve toplam 25 km uzunluğunda 7 adet pist bulundurmaktadır. Havanın her daim açık olup buzlanma riskinin bulunmadığı bir kayak merkezidir.

4- Erciyes Kayak Merkezi – Kayseri

Orta Anadolu’nun en yüksek dağı olan Erciyes’in eteklerinde bulunan Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri şehir merkezine 25 km mesafededir. Yılın 6 ayı kayak yapma fırsatı bulunan kayak merkezinde zorluk derecelerine göre kilometrelik 33 farklı pist bulunmaktadır. Son zamanların oldukça popüler kayak merkezlerinden biridir.

5- Zigana Kayak Merkezi – Gümüşhane

Kuzeydoğu Dağlarında bulunan Doğu Karadenizin tek kayak merkezi olan Zigana Kayak Merkezi Gümüşhane şehir merkezine 60 km, Trabzon şehir merkezine ise km mesafededir. Çevresi ormanla kaplı kayak merkezinin pist uzunluğu toplam metre olup 1 adet teleski ve 1 adet baby-lift bulunmaktadır. Yılın beş ayı karla kaplı kayak merkezinde kar kalındığı metreye ulaşmaktadır.

6- Kartepe Kayak Merkezi – Kocaeli

İstanbul’a km mesafe bulunan Kartepe Kayak Merkezi’ne kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir. metre yükseklikte bulunan kayak merkezi Sapanca Gölü ve İzmet Körfezi manzarasıyla ziyaretçileri büyülüyor. 4 adet pisk bulunan kayak merkezinde sezon, Aralık ayından başlayarak Mart ayına kadar sürmektedir.

7- Saklıkent Kayak Merkezi – Antalya

Torosların Beydağları üzerine kurulmuş Saklıkent Kayak Merkezi’nde kayak sezonu Aralık ayının sonundan başlayarak Mart sonuna kadar sürmektedir. Akdeniz Bölgesinde olması sebebiyle ülkemizde sıcaklığın en yüksek olduğu kayak merkezidir. Antalya şehir merkezine 50 km uzaklıkta bulunan kayak merkezinde 2 adet teleski ve 1 adet metre uzunluğunda telesiyej bulunmaktadır.

8- Elmadağ Kayak Merkezi - Ankara

Elmadağ Kayak Merkezi Ankara şehir merkezine 17 km uzaklıkta bulunmaktadır. Kayak merkezinde sezon, Ocak ayında başlayıp Mart ayına kadar devam etmektedir. ve metre arasına kurulmuş kayak merkezinde farklı zorluk derecelerine sahip parkurlar ve saatte kişi kapasiteli 2 adet teleski bulunmaktadır. metre uzunluğundaki kayak parkuru dik ve kısa olduğundan aksiyonseverler için ideal bir kayak merkezidir.

9- Kartalkaya Kayak Merkezi – Bolu

Köroğlu Dağları’na kurulmuş Kartalkaya Kayak Merkezi Bolu şehir merkezine 40 km mesafededir. Zorluk derecelerine göre değişen toplam 40 km uzunluğunda 25 pist bulunmaktadır. Kış turizminin önde gelen kayak merkezinde sezon, Aralık ayından başlayıp Mart ayına kadar devam etmektedir.

Atabarı Kayak Merkezi – Artvin

Doğu Karadeniz’in en çok tercih edilen metre yüksekliğe sahip Atabarı Kayak Merkezi, Artvin il merkezine 17 km uzaklıktadır. Toplam metre uzunluğunda 3 pist ve 1 adet lift ve telesiyej bulunmaktadır. Kayak sezonu Aralık ortasından başlayarak Mart sonuna kadar devam etmektedir.

Ilgaz Kayak Merkezi – Çankırı

Ilgaz Kayak Merkez, Kastamonu ve Çankırı arasında bulunan metre yükseklikteki Ilgaz Dağı Milli Parkı’nda yer almaktadır. Kayak sezonu Kasım ayından başlayarak Nisan ayına kadar sürmektedir. Kayak merkezinde ve metre arasında değişen toplam 4 pist bulunmaktadır.

Ladik Akdağ Kayak Merkezi – Samsun

Orta Karadeniz’in tek ve en modern kayak merkezi olan Ladik Akdağ Kayak Merkezi metre yükseklikteki yer almaktadır. Samsun şehir merkezine 84 km uzaklıkta iken Ladik ilçe merkezine 7 km uzaklıkta bulunmaktadır. ve arasında değişen toplam 6 adet kayak pisti bulunmaktadır.

Davraz Kayak Merkezi – Isparta

Eğirdir Gölü manzaralı, metre yüksekliğe sahip Davraz Dağı eteklerindeki Davraz Kayak Merkezi, Isparta şehir merkezine 26 km uzaklıktadır. Kayak merkezinde toplam metre uzunluğunda 12 pist, saatte ortalama kişi taşıyabilen 3 telesiyej ve 10 kilometreye ulaşan parkurlar bulunmaktadır.

Ergan Kayak Merkezi – Erzincan

Doğu Anadolu’nun en yeni kayak merkezi olan Ergan Kayak Merkezi, Erzincan şehir merkezine 12 km mesafede yer alıyor. ve metre arasında farklı zorluk derecelerine sahip gölbaşı manzaralı pist, Türkiye’nin en uzun kayak merkezi olma özelliğine sahiptir.

Yolçatı Kayak Merkezi - Bingöl

Yolaçtı Kayak Merkezi, Bingöl şehir merkezine 25 km uzakta olup ulaşım, özel araç ve otobüslerle sağlanmaktadır. Kayak merkezinde metre uzunluğunda 44 askılı bir teleski bulunmaktadır. Aralık ayından başlayarak Mart ayına kadar kayak sezonu sürmektedir.

26/12/

Popüler seçimlerimizEn düşük fiyatY&#x;ld&#x;z say&#x;s&#x; ve fiyatEn iyi değerlendirmeler

en güncel fiyatları ve fırsatları görüntüleyin.

Young Backpackers Homestay: Luzern şehrinde bir kayak merkezi

Young Backpackers Homestay

Kriens, Luzern

Luzern'de, Lucerne İstasyonu'na 2,9 km mesafede yer alan Young Backpackers Homestay'de bahçe, özel otopark, ortak salon ve teras bulunur. It's a pleasure to stay in beautiful smart house with perfect view, newly renovated (personally by the owner) and stuffed with modern technology. But most importantly- the respectful attitude towards every guest and atmosphere Rainer creates in house makes you relaxed and want to prolong the stay.

Daha fazla gösterDaha az göster

Olağanüstü

değerlendirme

Yer durumuna bak

Appartements Hofquartier: Luzern şehrinde bir kayak merkezi

Appartements Hofquartier

Old Town, Luzern

Luzern'de yer alan Appartements Hofquartier, tren istasyonuna ve KKL kültür ve kongre merkezine 10 dakikalık, eski kente ise 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Quite, Clean, Hygienic, Apartment location, Laundry facility, Utensils

Daha fazla gösterDaha az göster

Fevkalade

değerlendirme

Yer durumuna bak

Lake Villa Lotus: Luzern şehrinde bir kayak merkezi

Lake Villa Lotus

Horw, Luzern

Luzern'de, Lido Luzern'e 1,8 km mesafede yer alan Lake Villa Lotus, dağ manzarası, ücretsiz Wi-Fi ve ücretsiz özel otopark sunmaktadır.

Daha fazla gösterDaha az göster

9

Fevkalade

77 değerlendirme

Yer durumuna bak

Apartment auf dem Bauernhof: Luzern şehrinde bir kayak merkezi

Apartment auf dem Bauernhof

Littau, Luzern

Chapel Köprüsü, Aslan Anıtı ve Lucerne KKL Kültür ve Kongre Merkezi'ne 5 kilometre mesafedeki Apartment auf dem Bauernhof'a arabayla sadece ulaşılabilir. Tesiste ücretsiz Wi-Fi sağlanmaktadır. The room was very spacious and clean.

Daha fazla gösterDaha az göster

Fevkalade

29 değerlendirme

Yer durumuna bak

Easy-Living Kriens Apartments: Luzern şehrinde bir kayak merkezi

Easy-Living Kriens Apartments

Kriens, Luzern

Luzern'de, Luzern İstasyonu'na 2,6 km, Luzern KKL Kültür ve Kongre Merkezi'ne 2,9 km ve Şapel Köprüsü'ne 3,4 km mesafede yer alan Easy-Living Kriens Apartments, ücretsiz WiFi erişimine sahip konaklama Simply love the location, the bus stop is literally in front of the apartment! Only takes you 10 minutes to get to the city center. The host sent us a visitor card for the days we stay, gave us access to take local transportation from Kirens to Luzern. Self check in is super easy, really clean space!

Daha fazla gösterDaha az göster

Müthiş

7 değerlendirme

Yer durumuna bak

Villa Castagna: Luzern şehrinde bir kayak merkezi

Villa Castagna

Horw, Luzern

Luzern'de, Lucerne İstasyonu'na 6,4 km mesafede yer alan Villa Castagna'da bahçe, ücretsiz özel otopark ve teras bulunur. A nice quiet place outside of the main city with a beautiful view of Pilatus from the room. Amazing host and he goes above and beyond to make you feel comfortable throughout your stay. You can contact him anytime for suggestions and guidance to move around and is happy to help to his best always. You have an amazing view from the terrace covering portion of the beautiful Lucerne Lake on one side with a vast green field to the other but of course Pilatus takes the center view towering over everything.

Daha fazla gösterDaha az göster

Müthiş

67 değerlendirme

Yer durumuna bak

Hotel Monopol Luzern: Luzern şehrinde bir kayak merkezi

Hotel Monopol Luzern 4 yıldız

Old Town, Luzern

The palace-style Hotel Monopol is right next to the Lucerne Train Station, the Chapel Bridge and the KKL Convention Centre. Free WiFi is available. great hotel, loved the facilities and the interior design. Wonderful location right in the heart of the city and next to the train station. would definitely visit again.

Daha fazla gösterDaha az göster

&#x;yi

değerlendirme

Yer durumuna bak

Hotel Alpina Luzern: Luzern şehrinde bir kayak merkezi

Hotel Alpina Luzern 3 yıldız

Old Town, Luzern

Hotel Alpina, Luzern Tren İstasyonu ve KKL Kongre Merkezi'nin hemen yanındak büyüleyici güzellikteki bir tarihi binada bulunmaktadır. Otel, Şapel Köprüsü'ne sadece 3 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Daha fazla gösterDaha az göster

&#x;yi

değerlendirme

Yer durumuna bak

Liv Suites: Luzern şehrinde bir kayak merkezi

Liv Suites

Luzern

Aslan Anıtı'na metre uzaklıkta yer alan Liv Suites bahçe, teras ve rahatınız için oda servisi sunmaktadır.

Daha fazla gösterDaha az göster

&#x;yi

3 değerlendirme

Yer durumuna bak

LUZERN-Pilatusblick: Luzern şehrinde bir kayak merkezi

LUZERN-Pilatusblick

Kriens, Luzern

Luzern İstasyonu'na 5,4 km uzaklıkta yer alan LUZERN-Pilatusblick teras, barbekü olanakları ve rahatınız için ortak mutfak sunmaktadır. Tesis bünyesinde özel otopark mevcuttur. Upon our evening arrival we were initially not sure which house to enter and where to ring the door bellafter being guided to the location by the in-car navigation system, pre-programmed with the GPS coordinates we received after our booking confirmationbecause the rented room is an integral part of a nice and private condo-type residence. But then I remembered my written communication with Marta, a uniquely kind and accommodating host, and we carried our personal luggage to the second floor of the house, which is not far from the Kriens-based valley station of the cable car. We used that cable-car service to ascend the PILATUS mountain. As for our PILATUS excursion, we luckily checked the weather forecast, and decided to do the excursion on the day of our arrival at Kriens, in the early afternoon hours. On the day of our departure from Luzern, it was indeed foggy and rainy, so that we made the right funduszeue.info rented room was very comfortable, and Marta kindly shared her HOTSPOT data with us, so that we could log on to the Internet with laptop and our mobile phones. Since Switzerland is a Schengen country, yet no part of the EU, the mobile service providers of the EU are not extending their free roaming services to Switzerland, and data roaming can be very expensive for those traveling in Switzerland with EU mobile-phone funduszeue.info kindly offered us the use of the terrace and the kitchen, and we were able to park our car overnight at the VISITOR parking lot near the multi-family house. We had to leave early on the morning following a good-night sleep, since we followed a breakfast invitation at a romantic little Cafe in the Old Town of Colmar, funduszeue.info were very pleased to have chosen the Pilatusblick Luzern as our accommodation and can whole-heartedly recommend it

Daha fazla gösterDaha az göster

Değerlendirme Puan&#x;

9 değerlendirme

Yer durumuna bak

Bütün Luzern kayak merkezleri

Kayak merkezi mi arıyorsunuz?

Tatilde bayırlardan kaymayı sevenler kayak merkezleri ve oteller aramalıdır. İster dağın tepesinde yer alsın ister bir kent veya şehrin yakınında olsun, kayak merkezleri kayak, snowboarding ve diğer kış sporlarını yapmak için en iyi alanlara kolayca erişmenizi sağlar.

Kayak merkezlerini ara: Luzern şehrinde

    • Hotel Spatz

      Gecelik ort. fiyat TL 

      8,4 Çok iyi değerlendirme

      Merkeze çok yakındı ve ulaşım rahattı.

      Daha fazla gösterDaha az göster

      Sevim GezginaileKüçük çocuklu aile

    • ROESLI Guest House

      Gecelik ort. fiyat TL 

      7,4 İyi değerlendirme

      Güzel merkezi yer

      Daha fazla gösterDaha az göster

      Abuzer YukaArkadaş grubu

    • HERMITAGE Lake Lucerne

      Gecelik ort. fiyat TL 

      8,8 Müthiş değerlendirme

      Odalar son derece büyük ve rahattır. Göl manzarası mükemmeldir. Harika bir restoranı vardır.

      Daha fazla gösterDaha az göster

      arifGrup

    • ibis budget Hotel Luzern City

      Gecelik ort. fiyat TL 

      7,1 İyi değerlendirme

      Kahvaltı almadık. Otel merkeze yürüme mesafesindeydi. Hemen yanıbaşında market vardı.

      Daha fazla gösterDaha az göster

      CihatKüçük çocuklu aile

    • Boutique Hotel Weisses Kreuz - Adult only Hotel

      Gecelik ort. fiyat TL 

      7,9 İyi değerlendirme

      Konum çok merkezi , odaların temizliği ,çalışanların yardımseverliği , odada balkonumuzun olması muhteşemdi

      Daha fazla gösterDaha az göster

      EmreGenç çift

    • HITrental Zur Metzgern Apartments

      Gecelik ort. fiyat TL 

      9,0 Fevkalade değerlendirme

      Oda acayip genis ve konforluydu , asiri merkezi

      Daha fazla gösterDaha az göster

      buse omurGenç çift

    • ibis Styles Luzern

      Gecelik ort. fiyat TL 

      7,5 İyi değerlendirme

      Konumu güzel, merkez tren istasyonuna yürüme mesafesinde. Aslan heykeli hemen yanında.

      Daha fazla gösterDaha az göster

      BurakKüçük çocuklu aile

    • Bastis City Center Lucerne

      Gecelik ort. fiyat TL 

      6,7 Değerlendirme Puanı değerlendirme

      Konumu çok güzel, tren istasyonuna ve nehir kenarına oldukça yakın. Merkeze ve eski şehire yürüyüş mesafesinde

      Daha fazla gösterDaha az göster

      BURAYGrup

    • Hotel des Balances

      Gecelik ort. fiyat TL 

      9,0 Fevkalade değerlendirme

      Şehrin güzel bölgesinde yer alan ve ulaşımı kolay bir tesis

      Daha fazla gösterDaha az göster

      FehmiGenç çift

    • Seehotel Sternen

      Gecelik ort. fiyat TL 

      8,8 Müthiş değerlendirme

      manzarası bir harika . kahvaltısı gerçekten çok iyiydi. odalar güzel ve büyük. 10 dakika mesafede restoranlar mevcut. bizim için ıssız ve sessiz güzeldi ama Luzern merkeze çok uzak.

      Daha fazla gösterDaha az göster

      BurcuKüçük çocuklu aile

    Seyahatinize hazırlanmak için ihtiyacınız olan tüm bilgiler bir arada

    Sömestir için en iyi kayak rotaları

    Değerli funduszeue.info okurları.

    funduszeue.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

    Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak funduszeue.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

    Ayrıca funduszeue.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

    Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

    funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve funduszeue.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

    funduszeue.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

    Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

    BU EKRANI KAPATMAK İÇİN TIKLAYIN!

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası