yoğurt kabından deterjan kutusu yapımı / Yoğurt Kabından Sepet Yapımı - Kendin Yap | homify

Yoğurt Kabından Deterjan Kutusu Yapımı

yoğurt kabından deterjan kutusu yapımı

Facebook

yoğurt kabından süsleme yapımı by Hamarat Hanımlar
yoğurt kovalarınızı atmayın değerlendirin .. çok kolay herkes yapabilir çok şık toka kutuları parfüm kutuları ..küçük kutulardan kalem kutuları yapabilirsiniz 1 saatten az sürüyor yapımı..*hülya* 

104 Likes25 comments

Suna Yılmaz and 103 others like this.

11 Shares

Seyran Tuncay

süper çok güzel olmuş yapanın eline koluna saglık...

12 yrsReport

Seyran Tuncay

yayınlayın lütfen çok güzel olmuş bayıldım ben...

12 yrsReport

Seyran Tuncay

inşallah deniycem bende yapabilirdem tabi...

12 yrsReport

Fatma Zeybek

ben geçen yıl yapmıştım bunlardan çok şirin oluyor........

12 yrsReport

Sibel İnci

KÜÇÜK PEYNİR KUTUSUNDANDA KALEMLİK GÜZEL OLUYO:)

12 yrsReport

Nuran Saygı

valla süper bayıldım

12 yrsReport

Ilayda Sayın

bende yaptım 8 tane hediye yaptım kedide çok güzel oluyo

12 yrsReport

Emine Taşlı

çok beğendim ya ama nasıl yapılıyor bi tarif edebilirmisiniz bi zahmet:)

12 yrsReport

Hülya Canıtez

çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama şu deterjan kutusunu nasıl yaptınız anlıyamadım:(

12 yrsReport

TC Nevriye KaraAltun

çok güzel olmuş yaaa ellerinize sağlık.

12 yrsReport

Aysun Can

Bayıldım çok güzeller ellerinize sağlık bende deniycem.

12 yrsReport

Sosyal medyada paylaş

Follow by Email
FACEBOOK
Pinterest

Bu yazımızda sizlerle meyveli yoğurt kabından magnet yapımı başlığı altında evde zorlanmadan yapabileceğiniz bir geri dönüşüm çalışması paylaşıyoruz. Küçük meyveli yoğurt ya da pudinglerin kapları sevimli renk ve şekilleri ile dikkat çekmektedir. Elinizde bu kaplardan varsa size bahsedeceğimiz kolay yöntemi uygulayarak evde güzel bir buzdolabı süsü yapabilirsiniz. Önerimizi değerlendirmek isterseniz meyveli yoğurt kabından magnet yapımı için gerekli olan malzemeleri ve yapım aşamasının detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Meyveli Yoğurt Kabından Magnet Yapımı

Evde kolay bir şekilde sepet magnet yapmak isterseniz bunun için yuvarlak yapıdaki karton ve plastik malzemeleri kullanabilirsiniz. Biz bugün sizlerle meyveli yoğurt kabı ile sepet magnet yapımını paylaşıyoruz. Küçük bir meyveli yoğurt kabının ağız kısmını makas ile keserek bunu sepet haline getirdikten sonra magnet yapmak için bunu dikey olarak tutup, ortadan ikiye kesin. Bu paralardan bir tanesi sepet yapmak için yeterlidir. Yarısını kestiğiniz parçanın içini peçete, kağıt ya da sünger gibi malzemelerle güzelce doldurun. Bu şekilde mıknatısın içte kalmasını önleyebilirsiniz. Buradan sonrasında ise sepete küçük çiçekler koyup, arkasına mıknatıs yapıştırarak buzdolabı süsünü tamamlayabilirsiniz.

Meyveli Yoğurt Kabından Magnet Yapımı-1

Gerekli Malzemeler

  • 1 tane meyveli yoğurt kabı
  • Makas
  • Peçete ya da gazete kağıdı
  • Yapıştırıcı
  • Küçük yapay çiçekler
  • Küçük bir mınatıs

Uygulamanın yapımında küçük meyveli yoğurt ve puding kapları kullanılabilir.

Meyveli Yoğurt Kabından Magnet Nasıl Yapılır?

Listede verilen malzemeler hazır ise aşağıdaki adımları dikkatli bir şekilde uygulayarak kısa sürede güzel bir sepet magnet yapabilirsiniz.

  • Meyveli yoğurt kabına vazo şekli vermek için ilk olarak makas yardımı ile bunun ağız kısmını keserek düzeltin. Sonrasında kabı dik olarak tutup ortadan ikiye kesin.
  • Bu parçalardan bir tanesi magnet yapımı için yeterlidir.
  • Bir peçete ya da gazete kağıdını katlayarak yarım parçanın içini güzelce doldurun. İsterseniz bunun için sünger de kullanabilirsiniz.
  • Yarım kabın içine koyduğunuz peçete ya da kağıdın çıkmaması için bunları güzelce yapıştırın.
  • İçini doldurduktan sonra arka kısmına küçük bir mıknatıs yapıştırın.
  • Son olarak vazonun içine küçük yapay çiçekler yapıştırarak uygulamayı tamamlayabilirsiniz.

Bu şekilde sepet magnet yaptıktan sonra bunun üzerine isterseniz süsleme yapabilirsiniz. Bu kolay uygulama sayesinde hem güzel bir buzdolabı süsüne sahip olabilir hem de küçük plastik kapları değerlendirebilirsiniz. Evde bu kolay geri dönüşüm çalışmasını denemek isterseniz aşağıda paylaştığımız sepet magnet yapımı resimli anlatım bu konuda işinize yarayabilir. Evde değerlendirilmeyi bekleyen küçük puding kaplarından varsa daha önce paylaştığımız puding kabından oyuncak fincan yapımı yazımıza göz atabilirsiniz.

Meyveli Yoğurt Kabından Magnet Yapımı Resimli Anlatım

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası