shapr3d apk / Shapr3D - İndir

Shapr3d Apk

shapr3d apk

3D Modeling App

3D modelleme uygulaması, cep telefonunuzda veya tabletinizde hareketleri kullanarak 3D modeller, nesneler, sanat ve CGI grafikleri, resimler, 3D karakterler oluşturmanızı ve 3D oyunları tasarlamanızı sağlar. 3D düzenleme uygulamamız yetişkinler için diğer çizim uygulamalarından öne çıkıyor.
İş için çok sayıda 3D nesne oluşturun. Birçok profesyonelin araç setine yararlı bir ektir: 3D Grafik Tasarım Uygulaması, 3D Builder Tasarım Uygulaması, Mühendislik İçin 3D Çizim Uygulaması, Bir Peyzaj Tasarım Çizim Uygulaması, 3D Mobilya Tasarım Uygulaması, Bir Endüstriyel Tasarım Uygulaması olarak kullanın ve en iyi ahşap tasarım uygulamalarından biri. Otomotiv mühendisleri otomobil tasarımı için bile kullanabilir. 3D kalem çalışması, boyama veya eskiz için en iyi dijital tuval arayanlar için 3D modelleme uygulaması da bir 3D boyama uygulaması ve 3D eskiz yapımcısıdır. Göreviniz için doğru 3D fırçayı bulun. Uzun zamandır çok yönlü bir 3D sanat üreticisi arayan bir zanaatçı ve yapımcı mısınız? Başka yerde arama. 3D kurşun kalem çizimi için kalem kalemine gerek yoktur, ancak birine güvenen bir sanatçıysanız, çizim editörü uygulamamız bunu destekler. 3D modelleme uygulaması aynı zamanda bir 3D heykel uygulaması olduğundan, yeteneklerinizi dijital bir heykeltıraş olarak test edin. Model üreticileri için aynı zamanda bir 3D model üreticisi ve 3D nesne üreticisidir. Bu, Fast 3D için CGI yaratıcısıdır.
Oyun tasarımcıları ve geliştiricileri için, 3D karakterler oluşturmanızı ve 3D oyunları tasarlamanızı sağlayan bir araç sunuyoruz. Kesme sahneleri oluşturmak için ihtiyacınız olan 3D animatör. Ayrıca karakterlerinizin 3D modellerini yapmak ve 3D fiziğini doğru bir şekilde modellemek için kullanın. Veya oyununuz ve 3D karakteriniz için sürükleyici bir dünya çıkarmak için uygulamayı 3D harita yapımcısı olarak deneyin.
Tonlarca özellik:
1. Hızlı iş akışı:
- 3D görüntüleri taşıyın ve döndürün ve 3D nesneleri ve kamerayı jestleri kullanarak ölçeklendirin. Araçlar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapın.
- Uzun süreli köşeler, kenarlar, yüzler ve nesneleri uzun süre dokunarak veya çizim çerçeveleri ile kolayca çok seçmeli.
2. 3D geometri için köşe araçları: birleştirme (hedef birleştirme, çökme kenarları, çökme yüzleri), köşeler kullanarak yüzler bağlayın ve oluşturun.
3. Kenar Araçları: Tek bir kaydırma kullanarak bir kesim çizin veya bir noktaya göre seçin, bir döngü kesin (yeni kenar-döngüler oluştur), bir döngü seçin (ayrıca çift dokunarak), ekstrüde, sil, halka seçin, 3D oluşturun Sınır kenarını kullanarak yüzler (deliği doldurun).
4. Yüz Araçları: Ekstrüde, Ayar Noktalarını kullanarak Yüz Çizin, Defret, Klon, Kabuk'u seçin (ayrıca çift muslukla), Ters, Sil.
5. Nesne Araçları: Birleştirin/ayrı, klon, ayna, pürüzsüz, bölünme ve yumuşak/sert normalleri birleştirin.
6. Heykel Araçları: Taşın, ekran, itin, çekme ve pürüzsüz. Fırça boyutunu ve mukavemetini ayarlayabilirsiniz.
7. Ekran Araçları:
- Yerleştirilebilir boyutta ızgara ve değer değerleri.
- Ekran Bilgisi: Üçgen sayısı, köşeler arasındaki mesafe ve kenar uzunluğu.
- Tel çerçeve açık/kapalı, gölgeli aç/kapalı.
- Gölgeler Aç/Kapalı.
- Eksen açma/kapalı.
8. Boyama: tepe renkli boyama.
9. Nesnelerinize 20 kadar malzeme uygulayabilirsiniz.
Ek araçlar:
- Ortografik kamera.
- Hassas değerleri hareket ettirin, döndürün ve ölçeklendirin.
- Seçili görüntüleyin (İzolat Seçimi).
- Seçimi büyütmek ve seçimi dönüştürmek.
- Köşeleri, kenarları, 3D yüzleri ve nesneleri ızgara yapmadan serbestçe hareket ettirin.
- SNAP: ızgara, dönme açısı, 2 eksen düzlemi, yerel boşluk, fiziksel penetrasyon, orto cam çıtçıt.
- Otomatik kaydetme.
Dışa Aktar ve İçe Aktar.
- 3D modelleme yazılımında içe aktarılabilir: 3DS maks. CATIA Solid Edge Autodesk Fusion Rhino Onshape Trimble Sketchup Maxon Cinema 4D (C4D) Autodesk Takma Ad
- 3. taraf dönüştürücüler kullanılarak aşağıdaki dosya formatlarına dönüştürülebilir: igs iges stp step jt sm x_t x_b brep wrl x3d 3dm stl dae dxf gltf fbx ifc 3ds SHAPR3D (SHAPR) veya Umake 12'ye daha fazla içe aktarmak için

Daha fazlasını göster

Shapr3D CAD modeling: İndir Pc için

&#; Editörün İncelemesi

1. With Pro, you’ll get an unlimited number of active workspaces; export for OBJ, USDZ, SVG, and 3MF; preview and export for augmented reality; import and export for images, STL, SHAPR, STEP, IGES, DXF, X_T, and 2D DWG files; import for SLDPRT and SLDASM files; colors; ready-to-print manufacturing drawings in DWG, DXF, and PDF formats; and technical support.

2. Export your 3D models in hi-res STEP, IGES, X_T, STL, OBJ, or 3MF formats to print prototypes, iterations and your final design.



Ekran görüntüleri



indir ve yüklenir Shapr3D CAD modeling PC nizde ve Mac


Uyumlu PC Uygulamalarını veya Alternatiflerini Kontrol Edin



Veya PC"de kullanmak için aşağıdaki kılavuzu izleyin

PC sürümünüzü seçin:

  1. Windows
  2. Windows 11

Eğer yüklemek ve kullanmak istiyorsanız Shapr3D CAD modeling PC nizde veya Mac inizde, bilgisayarınıza bir Masaüstü Uygulama emülatörü indirip yüklemeniz gerekecek. Nasıl kullanılacağını anlamanıza yardımcı olmak için özenle çalıştık app için bilgisayarınız için 4 basit adımda:


Adım 1: PC ve Mac için bir Android emülatörünü indirin

Tamam. İlk önce ilk şeyler. Uygulamayı bilgisayarınızda kullanmak istiyorsanız, ya indir Bluestacks uygulamasını veya Nox Uygulaması . Web`deki eğitimlerin çoğu, Bluestacks uygulamasını önerir ve ben de bunu tavsiye edebilirim; çünkü bilgisayarınızda Bluestacks uygulamasını kullanırken sorun yaşarsanız, çevrimiçi çözümler bulmak daha kolay olacaktır.  


Adım 2: Emülatörü PCnize veya Macinize kurun


Adım 3: Shapr3D CAD modeling PC için - Windows 7/8//10/11

Şimdi, yüklediğiniz Emulator uygulamasını açın ve arama çubuğunu arayın. Bir kez bulduğunuzda, uygulama adını yazın Shapr3D CAD modeling arama çubuğunda ve Arama. Çıt Shapr3D CAD modelinguygulama simgesi. Bir pencere Shapr3D CAD modeling Play Store da veya uygulama mağazası açılacak ve Store u emülatör uygulamanızda gösterecektir. Şimdi Yükle düğmesine basın ve bir iPhone veya Android cihazında olduğu gibi, uygulamanız indirmeye başlar.
"Tüm Uygulamalar" adlı bir simge göreceksiniz.
Üzerine tıklayın ve tüm yüklü uygulamalarınızı içeren bir sayfaya götürecektir.
Görmelisin simgesi. Üzerine tıklayın ve uygulamayı kullanmaya başlayın.



Bu eğitimi okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi günler!


PC için Uyumlu bir APK Alın


İndir Android


Shapr3D CAD modeling iTunes `da

İndirGeliştiriciPuanlamaPuanGeçerli versiyonYetişkin Sıralaması
Free iTunes `daShapr3D Zrt17+


Bilgisayarınızı kurma ve Windows 11&#;de Shapr3D CAD modeling uygulamasını indirme adımları:

Windows 11&#;inizde mobil uygulamaları kullanmak için Amazon Appstore&#;u yüklemeniz gerekir. Kurulduktan sonra, seçilmiş bir katalogdan mobil uygulamalara göz atabilir ve bunları yükleyebilirsiniz. Windows 11&#;inizde android uygulamaları çalıştırmak istiyorsanız bu kılavuz tam size göre..


  1. Bilgisayarınızın uyumlu olup olmadığını kontrol edin: Minimum gereksinimler şunlardır:
    • RAM: 8GB (asgari), 16GB (önerilen)
    • Depolamak: SSD
    • Processor:
      • Intel Core i3 8th Gen (minimum veya üstü)
      • AMD Ryzen (minimum veya üstü)
      • Qualcomm Snapdragon 8c (minimum veya üstü)
    • Processor Architecture: x64 or ARM64
  2. Shapr3D CAD modeling 'in zaten yerel bir Windows sürümü olup olmadığını denetleyin. Burada Yap ». Yerel sürüm yoksa, 3.
Devamını oku 


Özellikler ve Açıklamalar

Make your design flow with Shapr3D. Go from sketching to production-ready 3D models and realistic previews within the same seamless workflow. Your design, just like you imagined Create accurate models true to your concept. With the combination of direct modeling and an award-winning, adaptive UI, you’ll quickly get from ideas to tangible results. Sketch to model, ready in hours Pick up the basics in minutes. From sketching to 3D modeling, Visualization to manufacturable 2D drawings - learn the entire Shapr3D workflow in hours. Your CAD goes where you go Design when and where you choose with the only truly mobile-first CAD app: model on your commute, in the workshop, or at your desktop station. With the availability of Shapr3D Sync powered by Shapr3D Cloud allowing for effortless import/export options and multiplatform use, Shapr3D fits perfectly into your existing workflow. Technical details that power your process Shapr3D’s tech stack and software combine the industrial power of traditional CAD tools and a user-friendly experience. Shapr3D users get: • Siemens™ geometric Parasolid® modeling kernel and D-Cubed™ sketch engine • Export support for X_T, STEP, STL, OBJ, 2D DXF, 2D DWG, IGES, 3MF, SVG • Import support for SLDPRT, STL, STEP, IGES, X_T, 2D DWG, 2D DXF, JPG, PNG • A modeling experience designed for pencil, and mouse and keyboard Get in touch Have a question? Contact us at [email protected] or visit our forum: seafoodplus.info For support queries, please submit a request here: seafoodplus.info Terms of Use: seafoodplus.info Privacy Policy: seafoodplus.info



Daha fazla uygulama Shapr3D Zrt




Ücretsiz uygulamalar - Productivity



Softonic incelemesi

Kendi özel iş maceranıza katılın

Shapr3D, Windows 10, Linux ve macOS kullanıcıları için bir 3D modelleme ve tasarım yazılımıdır. Profesyonel 3D projeler yapmanızı sağlayan ücretsiz en güçlü CAD programıdır. Ürünümüz, bireylerin ve şirketlerin sorunları 3 boyutlu olarak görselleştirerek çözmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Sanat, tasarım, mimari ve mühendislik alanında çalışabilir ve yeni 3B şekiller, 3B modeller ve 3B nesneler oluşturabilirsiniz. Ayrıca Shapr3D, sezgisel bir kullanıcı arayüzü ve masaüstü uygulamalarının geliştirilmesi için eksiksiz bir araç ve işlevsellik seti ile modern küçük işletmelerin ihtiyaçlarına çözüm sağlar. Shapr3D, 3D modelleme, CAD (bilgisayar destekli tasarım) ve ayrıca görselleştirmeler, animasyonlar ve etkileşimli sunumlar oluşturmak için mükemmel bir seçenektir. Ücretsiz bir deneme ile başlayabilir ve programın en son sürümüyle ve ihtiyaçlarınıza en uygun ürünle tanışabilirsiniz. Okullar ve üniversiteler, profesyoneller, yeni başlayanlar, hobiler, geliştiriciler, eğitimciler ve girişimciler için mükemmeldir.

3D Modeling App allows you to easily make 3D models, objects, art and cgi graphics, paintings, create 3d characters and design 3d games on the go using gestures on your mobile phone or tablet. Our 3d editing app stands out from other drawing apps for adults.

Create a multitude of 3d objects for business. It is a useful addition to the toolkit of many professionals: use it as a 3d graphic design app, a 3d builder design app, a 3d drawing app for engineering, a landscape design drawing app, a 3d furniture design app, an industrial design app, and one of the best woodworking design apps. Automotive engineers can even use it for car design. For those looking for the best digital canvas for 3d pen work, painting, or sketching, 3D Modeling App is also a 3d painting app and 3d sketch maker. Find the right 3d brush for your task. Are you a crafter and maker who has long been looking for an all-around 3d art maker? Look no further. No stylus pen is required for 3d pencil drawing, but if you are an artist who relies on one, our drawing editor app supports it. Test your abilities as a digital sculptor, since 3D Modeling App is also a 3d sculpting app. For the model makers, it is also a 3d model maker and 3d object maker. This is the cgi creator for fast 3d.

And for game designers and developers, we provide a tool that lets you create 3d characters and design 3d games. It's the 3d animator you need to create cut scenes. Also use it to make 3d models of your characters and to accurately model 3d physics. Or try out the app as a 3d map maker to flesh out an immersive world for your game and 3d character.

Tons of features:

1. Fast workflow:

- Move and rotate 3d images, and scale 3d objects and the camera using gestures. Quickly switch between tools.

- Easily multi-select vertices, edges, faces, and objects by long tapping or drawing frames.

2. Vertex tools for 3d geometry: merge (target merge, collapse edges, collapse faces), connect, and create faces using vertices.

3. Edge tools: Draw a cut using a single swipe or by select one point by point, cut a loop (create new edge-loops), select a loop (also by double tapping), extrude, delete, select ring, create 3d faces using the border edge (fill in the hole).

4. Face tools: Extrude, draw a face using set points, detach, clone, select shell (also by double tap), reverse, delete.

5. Object tools: Combine/separate, clone, mirror, smooth, divide, and soft/hard normals.

6. Sculpting tools: Move, screen, push, pull, and smooth. You can adjust brush size and strength.

7. Display tools:

- Grid with settable size and snapping values.

- Display info: Triangles count, distance between vertices, and edge length.

- Wireframe on/off, shaded on/off.

- Shadows on/off.

- Axis on/off.

8. Coloring: Vertex color painting.

9. You can apply up to 20 materials to your objects.

Additional tools:

- Orthographic camera.

- Set move, rotate, and scale precise values.

- Display selected (isolate selection).

- Grow selection and convert selection.

- Move vertices, edges, 3d faces, and objects freely without grid snap.

- Snap: Grid, rotate angle, 2 axis plane, local space, physical penetration, ortho cam snap.

- Auto-save.

Export & import .obj files:

- Can be imported in 3D modeling software: 3ds Max \ Maya \ Blender \ Zbrush \ Modo \ Adobe Photoshop \ Adobe Illustrator \ MeshMixer \ Concepts \ Netfabb \ Forger - Can be imported in CAD software: Autodesk AutoCAD \ SolidWorks \ Tinkercad \ NX \ Catia \ Solid Edge \ Autodesk Fusion \ Rhino \ Onshape \ Trimble Sketchup \ Maxon Cinema 4D (C4D) \ Autodesk Alias

- Can be converted to the following file formats using 3rd party converters: IGS \ IGES \ STP \ STEP \ JT \ SAT \ X_T \ X_B \ BREP \ WRL \ X3D \ 3DM STL \ DAE \ DXF \ GLTF \ FBX \ IFC \ 3DS to further import to Shapr3d (Shapr) or uMake

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir