google chrome açılmıyor windows 10 / Windows yükseltmesinden sonra Google Chrome tarayıcısı Windows 10 ' da çalışmıyor | Dell Turkey

Google Chrome Açılmıyor Windows 10

google chrome açılmıyor windows 10

google chrome açılmıyor

Edit: Şimdi tekrar okudum sorunun çözümü basit. Chrome nin ayarlarından gelişmişten sistem ayarları altından, sürekli arkaplanda çalış seçeneğini kapatınız bu sayede chrome yi kapattığınızda tamamen kapanacak açtığınızda da açılacaktır. Alttaki satırları belki başka birinin işine yarar diye saklıyorum.

Görev yöneticisi üzerinde detaylar bölümünü tıklayarak google chrome u sonlandırıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz. Açtıktan sonra son 1 gündeki tüm geçmişi ayrıntılardan temizleyebilirsiniz. Sonrasında google chrome eklentilerini kontrol etmelisiniz eğer son günlerde bir eklenti kurdu iseniz onu silin. Ayrıca masaüstündeki google chrome i kullanmak yerine program files içinden exe sine tıklayarak açmayı denemek te çözüm olabilir. Bazı zararlı uygulamalar kısayolun dosya yolunun sonuna çeşitli eklemeler yapabiliyor. Eğer chrome başlangıçta açılacak şekilde ayarlı ise görev yöneticisinden başlangıçta açılmamasını sağlayabilirsiniz. Hiçbiri olmaz ise appdata ilerisinde chroma ait ne kadar config ve profil dosyası varsa hepsini el ile manuel olarak temizleyebilir ardından ise regeditten kayıtları yine el ile silebilrsin. Bunu yaparsan eskiden girdiğin bütün kayıtlı şifrelerin ve aktif oturumların gidecektir. yani bütün sitelerde yeniden oturum açman ve şifrelerini kaydediyorsan eğer kaydetmen gerekecektir.

Ancak hepsinden önce bilgisayarı kapatıp açmak değil de yeniden başlatmayı denemelisin . Windows 10 da özellikle bilgisayarı yeniden başlatmak ile kapatıp açmak arasında dağlar kadar fark var. Windows 10 hızlı başlatma seçeneği sebebi ile bazı dosyaları ram e hızlı yüklemek amacı ile disk yüzeyine yedekliyor ve tekrar açıldığında bütün dosyaları yeniden işleyip ram a aktarmak yerine diske yedeklediği ram dosyalarını direk ram e aktararak zaman kazanıyor. Bu durumda ram den diske yedeklenmiş bu dosyalar herhangi bir sebeple bozulmuşsa yada ramdaki uygulamardan biri hata vermiş ise hata aynı şekilde devam ediyor. Bi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Yeniden başlayınca düzelmiyorsa bütün bu işlemlerin yanında bir virüs taraması gerçekleştirmenizi de tavsiye ederim .Eğer sorununuz virüs kaynaklı ise virüs sorununu çözmeden sitelerde oturum açmanız şifrelerinizin çalınmasına sebep olabilir.

Biraz ilaç prokpektüsü gibi bir yazı olmakla beraber umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Kolay Gelsin.

Chrome, yazılımınızın her zaman güncel olmasını sağlar

Chrome güncellemeleri arka planda otomatik olarak uygulanarak en yeni güncellemelerle sorunsuz ve güvenli bir şekilde çalışmanız sağlanır.

Chrome'u şu şekilde güncelleyebilirsiniz:

Chrome düzenli olarak yeni güncelleme olup olmadığını kontrol eder. Bir güncelleme mevcutsa tarayıcıyı kapatıp yeniden açtığınızda Chrome bu güncellemeyi uygular.

Güncelleme uygulanıyor simgesi olan Chrome kullanıcı arayüzü

Tarayıcınızı bir süredir kapatmadıysanız beklemede olan bir güncelleme görebilirsiniz.

Bekleyen bir güncelleme varsa simge renkli olur:

Beklemedeki güncelleme 2 günden kısa süre önce yayınlandı.

Beklemedeki güncelleme yaklaşık olarak 4 gün önce yayınlandı.

Beklemedeki güncelleme en az bir hafta önce yayınlandı.

Güncellemeyi uygulamak için Chrome'u kapatıp açmak yeterlidir.

Chrome kullanıcı arayüzü, beklemede güncelleme olduğu uyarısında bulunuyor

Chrome'u neden güncel tutmalısınız?

Chrome'u güncel tutmak, hareketlilikten ödün vermeden üretken ve güvende kalmanızı sağlayan en yeni Chrome özelliklerinden ve güvenlik güncellemelerinden yararlanmanıza olanak tanır.

  • Güvenlik

    Güvende olmanızı sağlar

    Chrome, otomatik olarak güncellenerek güvenliğinizi sağlamanızı kolaylaştırır. Bu sayede, kullanıma sunulur sunulmaz en yeni güvenlik özelliklerine ve düzeltmelere sahip olursunuz.

  • Özellikler

    En yeni Google özellikleri

    Chrome, otomatik olarak güncellenerek güvenliğinizi sağlamanızı kolaylaştırır. Bu sayede, kullanıma sunulur sunulmaz en yeni güvenlik özelliklerine ve düzeltmelere sahip olursunuz.

  • İyileştirmeler

    İyileştirilmiş hız ve performans

    Chrome, otomatik olarak güncellenerek güvenliğinizi sağlamanızı kolaylaştırır. Bu sayede, kullanıma sunulur sunulmaz en yeni güvenlik özelliklerine ve düzeltmelere sahip olursunuz.

Windows 10 32 bit için.

Windows 11/10 64 bit için.

Windows XP/Vista için

Windows /8/7 32 bit için

Windows /8/7 64 bit için

macOS veya daha yeni sürüm için.

macOS - artık desteklenmediğinden bu bilgisayar Google Chrome güncellemelerini artık almayacaktır.

macOS - artık desteklenmediğinden bu bilgisayar Google Chrome güncellemelerini artık almayacaktır.

macOS - artık desteklenmediğinden bu bilgisayar Google Chrome güncellemelerini artık almayacaktır.

macOS - artık desteklenmediğinden bu bilgisayar Google Chrome güncellemelerini artık almayacaktır.

Telefon veya tablet sürümünü indirin

Bilgisayar işletim sistemi için indirin

Artık güncellenmeyen sürümler

Windows yükseltmesinden sonra Google Chrome taray&#x;c&#x;s&#x; Windows 10 ' da çal&#x;şm&#x;yor

Google Chrome tarayıcısı

Windows 10 ' a yükselttikten sonra Google Chrome brobsu ile sorunlarınız varsa (Windows 7, 8 veya 8,1).


Aşağıdaki bağlantıda listelenen adımları deneyin: Google Chrome yaygın düzeltmeleri Harici Bağlantı


Geçici Çözüm:


Google Chrome tarayıcısı hala açıksa, Google Chrome tarayıcı adres çubuğuna (Şekil 1) Chrome://Flags yazın ve "Otomatik"dokunma olaylarını "etkinleştirme" ayarını "Enabled" (Şekil 2) olarak değiştirin.
Google Chrome tarayıcı tırnakları
(Şekil 1)

Google Chrome tarayıcısı dokunma olaylarını etkinleştirir
(Şekil 2)


Bu çözüm hakkında daha fazla sorunuz varsa lütfen Dell Teknik Destek ile iletişime geçin.

Merhabalar ŞİLAN,

Yanıt vermemizdeki gecikmeden dolayı göstermiş olduğunuz anlayış için çok teşekkürler.

Google Chrome'un çalışmıyor olmasıyla ilgili olarak, Başlangıç > Ayarlar > Uygulamalar yolunu izleyerek Chrome'u bulmanızı ve bunu kaldırmanızı rica ederim.

Ardından Chrome tarayıcısını tekrar indirerek durumu kontrol ediniz lütfen.

Sorun devam ediyor olursa, Google ile iletişime geçiniz lütfen.

Umarım yanıtım yardımcı olacaktır.

Başka bir konuyla ilgili olarak sormak ya da teyit etmek istediğiniz herhangi bir şey olursa, size yardımcı olmak adına her daim burada olduğumuzu belirtmek isterim.

Saygılarımla,

Gözde

Bu yanıt yararlı oldu mu?

Yardımcı olmadığı için üzgünüz.

Harika! Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz sitemizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası