aksaray birlik konya aksaray seferleri / Yükseller Aksaray Birlik Otobüs Bileti Al - Fırsat Bu Fırsat

Aksaray Birlik Konya Aksaray Seferleri

aksaray birlik konya aksaray seferleri

Aksaray - Konya Otobüs Bileti

Otobüs Seyahati Hakkında

Otobüs Seyahati İpuçları

Kaptan şoför ile sohbet edin. Genellikle varış noktanız hakkında çok şey bilirler. Hatta Aksaray - Konya arasında otobüsün hangi tarafında daha iyi manzara olacağı konusunda öneride bulunabilirler!

Aksaray - Konya otobüsü, sizi bir şehirden başka birine götüren bir otobüsden çok daha fazlasıdır. İneceğiniz durağa gidene kadar en çarpıcı manzaralarla karşı karşıya kalacaksınız.

Diğer ulaşım araçlarıyla karşılaştırılınca otobüs en az karbon ayak izi oluşturandır. Aksaray - Konya otobüslerinin uçakla seyahatte görmenizin imkansız olduğu manzaralar keşfetmenize olanak sağlayacağından bahsetmiyoruz bile.

Aksaray - Konya otobüs seyahati için bir müzik listesi yapın ve kişisel müzik listenizle manzaranın tadını çıkarın.

Biliyor muydunuz?

Dünya üzerindeki çılgın otobüs seferlerinden biri Lima - Cusco otobüs seferi olup 27 saat sürer. Bu güzergah yerli halk ve sırt çantalı gezginler tarafından günlük olarak kullanılır.

Ortalama 32 yolcusu olan bir otobüs, en az 30 arabanın yerini alabileceği anlamına gelmektedir.

Dünyanın en uzun otobüs güzergahlarından biri Kanada'da Ontario'dan Alberta'ya aynı otobüs ile tüm yolu gider. Bu seyahat km veya mil uzunluğundadır ve fiyatı $'ın biraz altındadır.

Konya Aksaray Otobüs Bileti

Konya Hakkında

Konya, evliyalar şehri ve insanlık tarihin ilk yerleşim birimlerinden bir tanesidir. tarihin akışından birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Konya aslından bir müze şehridir. Konya’da bulunan Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Doğanhisar, Ereğli, Hadım, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Seydişehir güzide ilçelerindendir. Konya yetiştirmiş olduğu büyük İslam alimleri ve evliyalar ile tanınır. Bunlardan en çok bilineni Mevlana’dır.

Şehirin yöresel lezzetleri su, sedirler, patlıcan bayıltan, patlıcan böğürmesi, lahana kapaması, yumurtalı kabak, ekşili kabak, cella, topalak köfte, etli ekmek, çullama, fırın kebabı, erişte çorbası, süt, tutmaç, arapaşı, tandır, mercimekli oğmaç, bamya ve taygadır. Konya’nın köylerinde ve ilçelerinde dokunmuş olan kilim ve halılar alınabilecek olan önemli hediyeliklerdir. Bunun yanı sıra Konya ve Mevlana’ya yönelik olan hediyelik eşyalarda bol miktarlarda ve her yerde bulunur. şehri ziyaret edip Mevlana Müzesini ve bulunan diğer müzeleri ziyaret etmeden, Aralık tarihinde yapılan Mevlana Anma Törenine katılmadan, kilim, halı ve keçelerden satın almadan, düğün yemeğini tatmadan, hanları, sarayları ve camileri ziyaret etmeden, Kilistrayı ve Çatalhöyük’ü ziyaret etmeden dönmemelisiniz.

Aksaray Otogar Hakkında

Aksaray Şehir merkezine yakın olan Aksaray Otogarı, oldukça modern ve kullanışlı bir şekilde dizayn edilmiştir. 40’dan fazla firmanın hizmet verdiği bu otogarda, yerel ve ulusal otobüs firmalarının çok sayıda yazıhanesi bulunmaktadır.

Aksaray Konya otoyolu üzerinde yer alan otogar, üniversite, hastane ve şehir merkezine yakın bir konumda inşa edilmiştir.

Otogarda lokantalar, kuaför, market, hediyelik eşya dükkanı, telefoncu, tuvalet, gazete bayii, mescit ve banka ATM’si bulunmaktadır. Yerel onlarca firma vardır ve istediğiniz yere otobüs bileti bulmak mümkün olabilmektedir. Hizmet veren otobüs firmalarından bazıları ;
  • Kamil Koç,
  • Has Turizm,
  • Metro,
  • Aksaray Birlik,
  • Yeni Adana,
  • Seç Star,
  • Batman,
  • Palandöken.
Yerel ve ulusal firmalardan her şehre direkt olarak ya da aktarmalı olarak ulaşım sağlanabilmektedir. 

Aksaray Otogarından Şehir Merkezine Ulaşım

Otogar bir alışveriş merkezi gibi tasarlandığından her yere ulaşım sağlanmaktadır. Otobüs, minibüs ve taksilerle kısa sürede varabileceğiniz şehir merkezinde kısa sürede ulaşım sağlarken, ekonomik bir şekilde seyahat etmenin rahatlığını da yaşarsınız.

Otobüs, minibüs, servis ve taksilerle ulaşım sağlanabilen Aksaray otogarında, yaz kış aynı yoğunluk vardır. Öğrenciler çok az bir etkide bulundukları ulaşım konusunda aktif değildir. Ekonomik fiyatlarla satın alınabilen otobüs biletleri ve toplu taşıma ücretleri, taksi ücretlerinin yüksek olması nedeniyle daha fazla tercih edilmektedir.

Otogardan şehir merkezine, şehir merkezinden de otogara her zaman kolay bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır. Aksaray otogarına () 01 30 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.


Taksi ile Şehir Merkezine Ulaşım

Taksi ile gideceğiniz yere ulaşmak için otogar taksi durağından yararlanabilirsiniz. () 11 63 numarasından ulaşabileceğiniz duraktan taksi çağırıp, taksimetre açılış ücretleri ve km başına eklenen ücretlerle fiyatlandırılan taksilerle istediğiniz mekana konforlu bir şekilde ulaşabilirsiniz.


Otobüs ile Şehir Merkezine Ulaşım

En fazla tercih edilen halk otobüsleri ile ulaşım sabah erken saatlerde başlamakta ve gidilecek olan güzergaha göre akşam 20 – arasında sona ermektedir.

Şehir merkezinden her yere otobüs vardır ve özellikle resmi yerler ve iş, okul gibi alanlara daha sık sefer yapılmaktadır. Her 10 dakikada bir otobüs seferleri yapılmakta, otobüslerde para ve bilet geçmektedir.

Otobüs biletleri duraklardaki satış noktalarından alınabilir ve muavinlere ödeme yapılarak seyahat edilebilir. Otobüs ücretleri, tam ve öğrenci olarak belirlenmektedir.


Servisle Şehir Merkezine Ulaşım

Seyahat ettiğiniz otobüs firması servis hizmeti veriyorsa, birçok farklı rotasyona ücretsiz servis imkanıyla gidebilirsiniz. Servislerin saat ve güzergah bilgilerine otobüs firmanızdan ulaşabilirsiniz.


Minibüslerle Ulaşım

Otogardan çıkıp sola döndüğünüzde üniversite, ana yola çıktığınızda ise hastane yönüne giden dolmuşlara ulaşabilirsiniz. Otogar merkeze yakın olduğu için tüm bilgilere ulaşmanız otogar duraklarında mümkün olmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası