kendall kylie hile / Kendall mısın Kylie mi?

Kendall Kylie Hile

kendall kylie hile

Kylie Jenner, Jordyn'in İhanetinden Sonra Diğer Arkadaşlara Yaslandı

Kylie Jenner, Tristan Thompson ve Kylie'nin en iyi arkadaşı Jordyn Woods'un aldatıcı skandalından bu yana ilk kez görülmeye başlandı. Kylie, o zamandan beri Kylie Cosmetics'i destekleyen yakın arkadaşlarından Heather Sanders ile birlikte görüldü. Kylie'nin kız kardeşi Khloé Kardashian'ın bebek babası Tristan'ın bir kez daha aldattığı haberi bir hafta önce bile gerçekleşmedi, ancak bu kez uzun süredir aile dostu olan Jordyn ile.

PREVIOUSLY: Tristan Thompson, KarJenner Arkadaşı Jordyn Woods ile Skandal Hile Yapıyor

Jordyn'in ihaneti, yirmi bir yaşındaki çocuğa çok yakın olan ve hatta İyi Amerikan kıyafetlerini modellemesine izin veren Khloé için çok üzücü. Bununla birlikte, Jordyn, şimdi kardeşi incittiği için en iyi arkadaşı ile karmaşık bir durumda olan Kylie'ye de ihanet etti. Kaynaklara göre, Kylie'nin evinde yaşayan Jordyn taşındı ve şimdi annesinin evinde kalıyor ve bütün KarJenner klanı, Jordyn'in böyle bir şey yapması karşısında şok oldu. Jordyn, eylül'deki kirpik koleksiyonunun yayınlanmasında halka açık bir görünüme kavuştu ve hayranlarına kendisini desteklediği için teşekkür etti. Pek çok kişi, Jordyn’in Kardashians’a sahip olduğunu ve Kylie ile olan bütün kariyerine teşekkür etmek için dostluğa sahip olduğunu söylüyor..

Tarafından bildirildiği gibi Elle, Kylie Calabasas'ta, Youtuber ve Sorella Boutique'in sahibi Heather Sanders ve Kendall'ın on altı yaşından beri Kylie'nin bir arkadaşı ile fotoğraflandı. Kylie ve Heather'ın dostluğu daha da güçlendi çünkü aynı anda hamileydiler ve hamileliğin heyecanlı zamanlarını paylaşırken birbirlerine 'hamile kız kardeşler' deniyorlardı..

Ayrıca OKUYUN: Jordyn Woods, Hile Skandalından Sonra Kylie Jenner'ın Konuk Evinden Çıktı

Heather ve Jordyn, Kylie'nin iç çemberinin her iki üyesidir, Anastasia "Stassie" Karanikolaou modelinin yanı sıra, Kylie'nin bu yakın arkadaşlarından birini kaybetmesi kesinlikle çok zor. Kimileri Kylie'den Jordyn'i tamamen ya da sonsuza dek kesmelerini beklemiyorlar, çünkü ikisi de kız kardeşlere benzer bir bağ paylaşıyor, ama aile Jordyn'in davranışlarından derinden incindi ve iğrendi ve Kris ve Kylie hariç, bütün aile takip etmedi Instagram'da.

Kylie, Jordyn'in ihaneti konusunda ne karar verirse versin, sadece ailesinden değil, diğer yakın arkadaşlarından da destek aldığını görmek güzel. Heather dayanacak bir insan olduğunu kanıtlıyor ve Kylie'nin şu anda ihtiyacı olan da bu.

SONRAKİ OKU: Kim Tristan ve Jordyn Hile Skandalından Sonra Khloé'nin Tarafına Koşuyor

Model-Döndü-Güzellik Mogul Miranda Kerr Her sabah rutini tartışıyor

etiket Kendall mısın Kylie mi?

Haberler

Test

Kişilik Testleri

Kendall mısın Kylie mi?

Bakalım senin ruh ikizin hangisi?

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. Kaç yaşındasın?

3. Kendin için bir kombin seç bakalım.

4. Peki günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

5. Peki hangi dönemi doyasıya yaşamak isterdin?

6. Bu markalardan hangisinin kurucusu olmak isterdin?

7. Kardashian ablalarımızdan birini seç bakalım.

8. Arkadaşlarına seni sorsak ne derler hakkında?

9. Rihanna'nın hangi halini çok beğeniyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kylie!

Kylie!

Kendall!

Kendall!

KENDALL & KYLIE şık APK [Sınırsız para][Sonsuz][Mega mod]

KENDALL & KYLIE Mod

Güncelleme açık:

KENDALL & KYLIE şık değiştirilmiş bir versiyonudur KENDALL & KYLIE tarafından geliştirildi Glu. Mod sürümü ile orijinal sürüm arasındaki fark: KENDALL & KYLIE Mod v (Mega Mod) En son mod sürümünü veya orijinal sürümünü indirebilirsiniz KENDALL & KYLIE ile HappyMod. HappyMod , % çalışan modlar için en iyi mod indiricidir. Öğrenmek için tıklayın nasıl kullanılır HappyMod her türlü dosya türünü indirip kurmak için:xapk, bapk, apks

Ana avantajlar / değişiklikler KENDALL & KYLIE şık APK [Sınırsız para][Sonsuz][Mega mod]

Özellik V1 Özellik:
Mega Mod
1. Sonsuz Para Çekimi
2. Sonsuz K-Taşlar
3. Sonsuz Enerji
4. Anti-ban

Özellik V2 Özellik:
MOD, Sınırsız Para / Enerji

Özellik V3 Özellik:
V güncellendi

Önerilen mod

Mod son sürüm

Önümüzdeki yıllarda bir moda ve medya süperstarı olmak için bu hileleri aklınızda bulundurun. İpuçlarımızı takip etmek, başarıya ulaşmanıza ve Kendall & Kylie Jenner ile birlikte hızlı bir şekilde önemli bir figür haline gelmenize yardımcı olacaktır. Reklam Arkadaşlarınızın başarılı olmanıza yardımcı olmasını sağlayın. Arkadaşlarınızı dahil etmek, oyunda başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. Arkadaşlarınızı gemiye almak zor görevlerde ve sosyal kanal gönderilerinde size yardımcı olur. Yardıma ihtiyaç duyduklarında karşılık verdiğinizden emin olun - bu uzun vadede onlara çok yardımcı olacaktır. Evcil hayvanlardan sosyal medya yayınları sonsuz ek içerik sağlar ve oyundaki bonus puanların kilidini açmak için paha biçilmezdir. Ayrıca, bir evcil hayvana sahip olmak, yüksek enerji seviyeleri ve gönderme için ek içerik sağlar. Bağlanmak için sevimli ve sevimli bir evcil hayvan elde edin. Yeni arkadaşınız için sevişerek, oynayarak, besleyerek ve bakım yaparak, evcil hayvanınız sizi oyununuzun üstünde tutarak sizi geri ödeyecektir. Cazibe, zor durumlardan size yardımcı olabilecek oyun içi premium para birimidir. Ayrıca, şöhret ve başarı şansınız için önemli bir destek sağlar. Cazibe kısa sürede uzun bir yol kat etmek için kullanılabilir. Reklam Oyun içi öğelerle etkileşime girerek bonus kazanırsınız. İnsanlar insanlara dokunarak ünlü olurlar; Bunu yapmak onlara ekstra para ve avantajlar verir. Başladığınız eylemi sürdürmek başarı için gereklidir. Sadece bir kez dokunun ve devam etmeyin; Aylar içinde yapmadığınız gibi dokunmaya devam edin. Her seferinde bir enerji görevini bitirin; Bazıları önemli ödüller gerektirir, ancak enerjiyi hızlı bir şekilde tüketir. Bir seferde bunlardan birden fazlasını yapmaya çalışmadan önce her zaman enerji çubuğunuzu dolu tutmaya çalışın. Bunun nedeni, hayatınızı mahvetmenin en iyi yoludur. Fazladan kaçınarak sağlıklı bir yaşam tarzı korumak önemlidir.

Oyunun girişi, oyuncuları birçok ilginç insanla eğlenceli renkli bir Hollywood dünyasına tanıtıyor. Oyuncular bu bireylerle çeşitli farklı aktivitelerde etkileşime girebilirler. Sosyal takipçinizi ila 1 milyon kişi arasında artırarak başlayın. İstediğiniz özellikleri seçerek karakterinizi özelleştirin ve kendi Hollywood ünlüsünüzü seçin. Dünyanın başkentinde başarı elde ettikten sonra, daha fazla takipçi çekerek sosyal merdiveni tırmanmaya devam edin. Zengin ve başarılı bir yaşam istiyorsanız, kararınızı etkileyen çeşitli olayların olasılığını tahmin etmeniz gerekir. Kendall ve Kylie'nin mobil oyununu oynamaya karar verirseniz ne seçersiniz?

Bu, özel özelliklerinden oyunun sunduğu her şeydir.

Oyunculara, Android'in ünlü bir karaktere sahip ilk oyunu sayesinde bir Hollywood ünlüsü hayatına dalma fırsatı verilir. Bu oyuna Kendall ve Kylie denir ve oyuncuların yıldızlarla bir macera için kendi karakterlerini yaratmalarına izin verir. Bu RPG'de kendi yollarınızı ve hayallerinizi seçebilirsiniz. Bu fikirleri ve kavramları keşfederek, istediğiniz her şeyi başarabilirsiniz. Bu şaşırtıcı oyun size istediğiniz her şeyi takip etme özgürlüğü verir.

Benzersiz oyun yaşayarak Kendall ve Kylie oyununda ünlü olun. İtibarınızı artırırken moda şovlarına, film prömiyerine ve ünlü partilere katılın. Daha fazla hayran ve takipçi kazanmak için, imajınızı tanıtmak için etkinizi çevrimiçi kullanın. Onlarla sık sık etkileşime girerek daha fazla günlük etkileşim kazanın. Hollywood'daki en ünlü kişi olun ve çok sayıda sadık hayran toplayın.

Herhangi bir oyuncu, cinsiyetlerini seçerek, karakterleri için benzersiz bir isim oluşturarak, yüz özelliklerini değiştirerek ve kıyafetlerini değiştirerek oyun karakterlerini kişiselleştirebilir. Paparazzi'nin dikkatini önlemek için, kamuoyuna çıkmadan önce karakterlerinizi giydirmeniz önerilir.

Oyun, oyuncuların Hollywood'daki maceraları boyunca buluşabilecekleri yüzlerce karakter içeriyor. Bu karakterler, oyunculara hayatları ve kariyer sorunları konusunda yardımcı olabilecek etkili medya figürleri ve politikacılar gibi en ünlü insanlardan bazılarını içerir. Hollywood'daki yaşam sadece kaçınmak istediğiniz insanlarla doludur. Ama diğer insanları kontrol edemezsiniz - sadece her gün bununla başa çıkmalısınız. Hayat asla çözemeyeceğiniz bir gizemdir. Ama özel biri, kiminle tanışırsanız karşılaştığınız veya hayatınıza kaç kişi geldiğine bakılmaksızın tüm hayatınız boyunca sizi bekler. Oyundaki tüm romantik seçenekleri keşfederek birçok oyun içi karakterle romantizm başlatın.

Hikaye odaklı oyun çok sayıda Hollywood etkinliğini araştırıyor. Farklı hikayeler yaşarken çok sayıda ikilemle karşılaşacaksınız. Buna ek olarak, oyun birden fazla ikilem ve seçimi araştıran çeşitli hikayeler içerir. Bu uygulama, günlük yaşamınız için uygulanabilecek çeşitli konular arasından seçim yapmanızı sağlar. Bunlar sevgi, iş, dostluk ve diğer konuları içerir. Seçenekleri düşünceli bir şekilde seçmek ve her zaman kalbini dinlemek bu uygulama ile teşvik edilir.

Oyuna bağlı sosyal medya hesapları aracılığıyla Kendall ve Kylie'deki oyuncular çevrimiçi arkadaşlarıyla etkileşime girebilirler. Bu, onları oynayan arkadaşlarına bağlayan oyuna bağlı hesaplar için de geçerlidir. Birbirini sosyal popülerlik merdiveni tırmanmaya teşvik edin. Hikayeleri ve yayınları yeni arkadaşınızla paylaşın ve hatta daha fazla takipçi kazanacak şekilde içeriğini beğen. Harika başarıların kilidini açabilmeniz için sizinle aynı şekilde etkileşime girmelerini sağlayın.

KENDALL & KYLIE JENNER'e yeni ve büyük bir maceranın yaklaşmakta olan yıldızı olarak katılın kendi yolunuzu seçin - hikaye sizindir! KENDİNİZİ OLUN, KENDİNİZİ İFADE EDİN! Yüzlerce en son stilden kendi karakterinizi yaratın ve dijital benliğinizin kişisel fotoğraflarını paylaşın. İZLEYİCİLERİNİZ BEKLİYOR! Moda, medya ve daha birçok şeyle yaşama başlayın izinizi sürün ve çevrimiçi takibinizi arttırın. Yayınlarınızdaki arkadaşlarınızla bağlantı kurun, paylaşın ve birbirlerinin başarılı olmasına yardımcı olun. Üst düzey, sürükleyici tablet oyunu! LÜTFEN DİKKAT: - Bu oyunu oynamak ücretsizdir, ancak, Google hesabınızı tahsil edecek bazı ekstra öğeler için gerçek para ödemeyi seçebilirsiniz. Cihaz ayarlarınızı değiştirerek uygulama içi satın alımları devre dışı bırakabilirsiniz. -Bu oyun çocuklar için tasarlanmamıştır. - Lütfen dikkatlice satın alın. - Bu oyunda reklamlar görünür. - Bu oyun, kullanıcıların bu özelliklerin kullanılabilirliğine bağlı olarak birbirleriyle (örneğin, sohbet odaları, oyuncudan oyuncuya sohbet, mesajlaşma) etkileşime girmesine izin verebilir. Sosyal paylaşım sitelerine bağlanmak, bu sosyal paylaşım sitelerinin geçerli kurallarını ihlal eden kişilere yönelik değildir. - Oynamak için bir ağ bağlantısı gereklidir. - Glu'nun verilerinizi nasıl topladığı ve kullandığı hakkında bilgi için. , lütfen gizlilik politikamızı okuyun: seafoodplus.info - Bu oyunla ilgili bir sorununuz varsa, lütfen oyunun “Yardım” özelliğini kullanın. BİZİ TAKİP ET < br /> Twitter @glumobile seafoodplus.info Kendall Jenner ve Kylie Jenner ve ilgili ticari markaların görüntüleri © ve TM Kendall Jenner, Inc. ve Kylie Jenner, Inc. lisans. Tüm hakları saklıdır. © Glu Mobile Inc. Tüm Hakları Saklıdır.

Uygun stratejiler kullanarak nasıl zengin ve ünlü olunur.
Hikaye
Özellikler
Kendall ve Kylie'yi bu rehberlerle kendi şartlarınızla keşfedin.
Bir ünlünün hayatını ilk elden maruz bırakarak yaşayın.
Kendi karakterlerinizi benzersiz yeteneklerle oluşturun ve kişiselleştirin.
Sosyal olaylarla etkili rakamlarla bağlantı kurun.
Karşılaşmanız gereken çok sayıda zor karar.
Zevk almak için oyunu arkadaşlarla oynayın.

// Seçenek A //

seafoodplus.info'dan KENDALL & KYLIE modunu indirmek için.
"Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor.
1. KENDALL & KYLIE mod APK'sını indirmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.
2. Dosyayı cihazınızın İndirilenler klasörüne kaydedin.
3. Şimdi Kur'a dokunun ve kurulumun bitmesini bekleyin.
4. Bittiğinde oyunu açın ve hemen oynamaya başlayın.

// Seçenek B //

HappyMod APP'den KENDALL & KYLIE indirmek için şunu takip edebilirsiniz:
1. Tarayıcınızı açın ve HappyMod'un tek resmi web sitesi olan seafoodplus.info'dan HappyMod APK dosyasını indirin.
2. Android Ayarları'nı açın ve Gizlilik veya Güvenlik'e gidin.
3. Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver seçeneğine dokunun ve etkinleştirin.
4. Android indirmelerinize gidin ve APK dosyasına dokunun.
5. Yüklemek için ekrandaki yönergeleri izleyin.
6. HappyMod Uygulamasında KENDALL & KYLIE arayın.

// İndirme Bilgileri //

BoyutMB
versiyon
Sürüm Kodu
Langar de es fr he in it iw ja ko pt pt-BR ru th tr zh zh-CN zh-TW

Daha[+]

// İşletim Sistemleri //

izinINTERNET ACCESS_NETWORK_STATE ACCESS_COARSE_LOCATION WRITE_EXTERNAL_STORAGE ACCESS_WIFI_STATE READ_PHONE_STATE VIBRATE BILLING RECEIVE_BOOT_COMPLETED C2D_MESSAGE RECEIVE WAKE_LOCK CHECK_LICENSE READ_EXTERNAL_STORAGE
İzin Metni DİĞER:
DİĞER:
Uygulamaların ağ soketlerini açmasına izin verir.
Uygulamaların ağ bilgisine erişmesine izin verir. Uygulamaların Wi-Fi ağları hakkındaki bilgiye erişimine izin verir.
Titreşime erişime izin verir. Sistem önyüklemeyi bitirir
İşlemcinin uykuya geçmesini veya ekranın karartılmasını önlemek için PowerManager WakeLocks kullanılmasına izin verir.
LOCATION:
Uygulamanın yaklaşık konumlarına erişmesine izin verir.
DEPOLAMA:
Bir uygulamanın harici belleğe yazmasına izin verir.
TELEFON:
Cihazın telefon numarası, mevcut hücresel şebeke bilgileri, devam eden aramaların durumu ve cihazda kayıtlı tüm PhoneAccount'ların bir listesi dahil olmak üzere telefon durumuna salt okunur erişim sağlar.
Min Sdk11
Min Sdk Txt$mod_unpack_seafoodplus.info_sdk_txt}}
Hedef SDK23
Hedef SDK TxtAndroid (M)
Çok pencereNo
Ekranları desteklernormal, büyük, xlarge
işlemciarmeabi-v7a
Açık Gl Int0
Herhangi Bir Yoğunluğu DesteklerYes
yoğunlukları, , , , , ,

// Kullanıcı Özellikleri //

Kullanıcı Özelliği Wi-Fi donanım özellikleri:
Uygulama, cihazda ağ (Wi-Fi) özelliklerini kullanır.
Kullanıcı Özelliği Wi-Fi donanım özellikleri:
Uygulama, cihazda ağ (Wi-Fi) özelliklerini kullanır.
Kullanıcı Özelliği Uygulama, GPS konumu, şebeke konumu veya hücre konumu gibi konumu belirlemek için cihazda bir veya daha fazla özellik kullanır. Dikey veya yatay yönlendirmeyi kullanmak için Uygulamanız her iki yönü de destekliyorsa, her iki özelliği de açıklamanıza gerek yoktur. # Uygulama, cihazda ağ (Wi-Fi) özelliklerini kullanır. #:

// imza //

MD5E89BE4BCFEBD09EB83FE87
imza61EDE85DA8DFEE6BBD85B0BFAA5AF81
A40DA80A59DCAACF15C18CD47A39BD8BECDBA71BF5DC
GeçerliFri Feb 29 CET until: Tue Jul 17 CEST
Seri numarasıeacbe07fdf

// Geliştirici //

GeliştiriciAndroid
OUAndroid
organizasyonAndroid
yereldağ manzarası
ülkeBİZE
şehirKaliforniya

Milyonlarca kullanıcıyla gerçek zamanlı sohbete katılmak için HappyMod'u indirin.

  • Kullanıcı Yorumları
  • Kullanıcı istekleri

Şunun için inceleme yazın KENDALL & KYLIE şık APK

Oy verin:

Ortalama puan dışında

Bir inceleme gönderin

Kullanıcı Yorumları ()

En son sürümünü isteyin KENDALL & KYLIE şık

Bu mod çalışmazsa, HappyMod topluluğuna istek gönderebilirsiniz. Kullanıcılar, varsa yeni bir mod yükleyecektir.

Bir istek gönderin

Şununla ilgili son istekler KENDALL & KYLIE

Bu modun çalışıp çalışmadığını mı merak ediyorsunuz? Bu modla ilgili ekran yakalama videolarına göz atın.

İndiren kişiler KENDALL & KYLIE şık ayrıca beğen

  • Doodle Kingdom HD Mod Apk [Sınırsız para][Kilitli][Sonsuz][Sonsuz]

    Doodle Kingdom HD Mod Apk [Sınırsız para][Kilitli][Sonsuz][Sonsuz]

    Doodle Kingdom HD v, oyun tutkunlarının ilgisini çekmiş popüler bir mobil oyundur.
    Artık en son mod sürümü ile oyuncular sonsuz altın paraların ve sonsuz zevkin tadını çıkarabilirler.
    Oyun, oyuncuların farklı unsurları ve yaratıkları birleştirerek kendi krallıklarını yaratmak, böylece eşsiz bir dünya yaratmak.
    Mod versiyonunda sağlanan sınırsız altın paralarla oyuncular yeni bölgeleri keşfedebilir ve heyecan verici özelliklerin kilidini açabilir. strateji ve yaratıcılık, oyuncular için ferahlatıcı bir deneyim sunuyor.
    Doodle Kingdom HD v modu, telefonunda eğlence ve macera arayan herkes için mükemmel bir seçimdir.

  • Rayman Fiesta Run Mod Apk [Sınırsız para]
  • Idle Warriors Mod Apk [Sınırsız para][Ücretsiz satın alma][Ücretsiz alışveriş]
  • Mystery of Fortune 2 Mod Apk [Sınırsız para]
  • Broken Dawn II Mod Apk [Sınırsız para][Unlimited]

    Broken Dawn II Mod Apk [Sınırsız para][Unlimited]

    Zorunlu elmaslar, artırmak için yeterli para birimini kullanın
    Broken Dawn II v modu, oyuncuların zorunlu elmasları kullanarak para birimlerini artırma olanağına sahip olduğu heyecan verici yeni bir oyundur.
    Oyun post- oyuncuların farklı seviyelerde gezinmesi ve silahlar ve özel yetenekler kullanarak uzaylı benzeri yaratıklarla savaşması gereken kıyamet dünyası.
    Mod, para birimlerini artırmak için zorunlu elmasları kullanarak oyuncuların oyunda daha hızlı ve daha kolay ilerlemesini sağlar.< Bu, para için uğraşmak yerine oyuna odaklanmak isteyen oyuncular için oyunu daha eğlenceli ve daha az sinir bozucu hale getiriyor.
    Modu indirin ve Broken Dawn II'nin heyecanını yaşamak için bugün oynamaya başlayın.

  • Soundtrack Attack Mod Apk [Sınırsız para]
  • Mahjong Fairy Tiles APK Mod Apk [Sınırsız para]
  • Ice Cream Paradise: Match 3 Mod Apk [Sınırsız para][Ücretsiz satın alma][Sonsuz]

    Ice Cream Paradise: Match 3 Mod Apk [Sınırsız para][Ücretsiz satın alma][Sonsuz]

    Dondurma Cenneti: Match 3, yakın zamanda oyuna yeni bir özellik ekleyen popüler bir mobil oyundur. Oyuncular artık madeni para tükenmeden endişelenmeden oyunun tadını çıkarabilir, oyunu daha keyifli ve stressiz hale getirebilirler. BR/> Bu yeni özellikler Dondurma Cennet: Maç 3, bulmaca oyunlarını seven oyuncular için daha da bağımlılık yapıyor ve keyifli.

  • Attack on Moe - Tap Defender Mod Apk
  • Drift & Fun Mod Apk [Sınırsız para][Kilitli]

    Drift ve Fun [Mod] V, tüm arabaların kilidini açma ve oyuncuların oyun içi kullanması için büyük miktarda para sağlama yeteneği ile oyun dünyasını fırtınaya aldı.
    Bu mod, oyunu daha erişilebilir hale getirdi. Ve sıkıcı zorlukları tamamlamak zorunda kalmadan mevcut tüm arabaları deneyimlemek isteyenler için keyifli. > Drift ve Fun [Mod] V'ın oyuna değer kattığını ve oyunculara daha tatmin edici bir kullanıcı deneyimi sağladığını kanıtladı.

  • Daha[+]

Kylie Jenner, kylie sayfası HD duvar kağıdı

Kylie Jenner, kylie sayfası HD duvar kağıdı

anahtar kelimeler:



görüntü lisansı:

Kullanıcılarımız tarafından yüklenen duvar kağıdı, Yalnızca masaüstü duvar kağıdı kullanımı için, DMCA Contact Us



Orijinal duvar kağıdı bilgisi:

: xpx: KB: 4K

çözünürlüğü seç ve duvar kağıdını indir

PC(P, P, 2K, 4K, 5K):

iMac:

iMac " LED-backlit:

x

iMac " Retina 4K:

x

iMac 27" Retina 5K:

x

MacBook:

MacBook Air ":

x

MacBook Air 13", MacBook Pro ":

x

MacBook Pro ":

x

MacBook Pro " Retina:

x

MacBook Pro 16":

x

MacBook Pro 17":

x

MacBook Pro " Retina, MacBook Air 13" Retina, MacBook Air "(, M1):

x

Çift monitör:

Üçlü monitör:

dörtlü monitör:

iPhone:

iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS:

x

iPhone 4, iPhone 4s:

x

iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone SE:

x

iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8:

x

iPhone 6 plus, iPhone 6s plus, iPhone 7 plus, iPhone 8 plus:

x

iPhone X, iPhone Xs, iPhone 11 Pro:

x

iPhone Xs Max, iPhone 11 Pro Max:

x

iPhone Xr, iPhone

x

iPhone 12 mini, iPhone 13 mini:

x

iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone

x

iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus:

x

iPhone 14 Pro:

x

iPhone 14 Pro Max:

x

Android telefon:

iPad & iPad mini:

iPad, iPad 2, iPad Mini:

x, x

iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, " iPad Pro:

x, x

" iPad Pro:

x, x

11" iPad Pro:

x, x

" iPad Pro:

x, x

" iPad Air:

x, x

" iPad:

x, x

" iPad mini:

x, x

Tablet:

İlgili HD duvar kağıtları

Kylie Jenner TumblrKylie Jenner Estetikhile sayfasıTravis Scott ve Kylie Jennerkylie jenner modeliestetik kylie jennerKylie Jenner IphoneKylie Jenner BilgisayarKylie Jenner And Orange CarsyuhKylie MinogueKylieKendall JennerKYLIE STUFFS

  • xpx
    Kylie Jenner Drop Three , kylie sayfası HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner iPhone, Kylie Jenner Tumblr HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner , Kylie Jenner Estetiği HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    En Ateşli Kişi Olduğunu Düşündüğün Bir Ünlü Yayınla, kylie sayfası HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner'ın Kylie Jenner Estetiği HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner Model Esmer Kız HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    KYLIE STUFFS, Kylie Jenner Tumblr HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner Beverly Hills'te Beyaz Atlet, kylie sayfası HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    kylie jenner bilgisayarı HD duvar kağıdı
  • xpx
    Travis Scott ve Kylie Jenner, travis scott ve kylie jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    kylie jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    kylie jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner, parmak, swimsuit_top HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    kylie jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    giriş sayfası için arka planlar HD duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner - Kylie Jenner'ın Büyüleyici Odası - - HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Ünlü Kylie Jenner () HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Minogue , Müzik, Merkez Kylie Minogue . , Kylie Jenner HD duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Sayfası HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    kendall lockscreen Tumblr gönderileri, Kylie Jenner Estetik HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner , Ünlü, HQ Kylie Jenner . HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner, telefon , , Arka plan ve HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner, Kylie Jenner Bilgisayar HD duvar kağıdı
  • xpx
    kylie jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner Puma Kampanyası ., Kylie Jenner Estetik HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner iPhone Grup 55, Kylie Jenner Estetik HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner And Orange Cars, estetik kylie jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Ünlüler, Kendall Jenner, Kylie Jenner, süper modeller HD duvar kağıdı
  • xpx
    Pin sayfası, supra gtr HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner iPhone 7 Plus Ve - Kylie HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner, turuncu, elbise HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner Iphone cute tarafından gönderildi HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner : , , PC ve Mobil cihazlar için. Android için HD duvar kağıdı
  • xpx
    - Kilit Ekranı Kylie Jenner iPhone HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie jenner. DUVAR KAĞIDI ✨ tr Kylie, Kylie HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    TRAPSTAR'A GENEL BAKIŞ SAYFASI HD duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner Iphone, kylie jenner mobil tam ekran HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Şamdan Hile Sayfası: E, mum grafiği HD duvar kağıdı
  • xpx
    kylie jenner – PS4, kylie jenner modeli HD duvar kağıdı
  • xpx
    kilit ekranları, Kylie Jenner Tumblr HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    TRAPSTAR'A GENEL BAKIŞ SAYFASI HD duvar kağıdı
  • xpx
    9/11 Bush'un hatası – Mart 'dan beri boktan müzik dinlemek, kylie sayfası HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Pin sayfası, tek parça android HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Pin sayfası, Xiao Wu HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner, puma, yuh HD duvar kağıdı
  • xpx
    linux hile sayfası , Linux Komutanlığı HD duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner Mobil (42). Kylie jenner seksi HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    kylie jenner iPhone X ilike HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner : Kylie Jenner'ın Zirvesi [ ] HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    50 En İyi Kylie Jenner Saç Görünümü, kylie jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Eski Kitap Sayfası, eski kitaplar HD duvar kağıdı
  • xpx
    KYLIE JENNER, Kylie Jenner Tumblr HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner, Remix dergisi, HD duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Quinn HD duvar kağıdı
  • xpx
    kylie jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Berserk Manga, manga sayfası HD duvar kağıdı
  • xpx
    Travis Scott ve Kylie Jenner, Zoey Thompson tarafından gönderildi, estetik kylie jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Git Hile Sayfası HD duvar kağıdı
  • xpx
    manga sayfası HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Linux hile sayfası. Linux hile sayfası stoğu HD duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner Mobil (51). Kylie jenner HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    kendall jenner iphone HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    TRAPSTAR'A GENEL BAKIŞ SAYFASI HD duvar kağıdı
  • xpx
    linux hile sayfası HD duvar kağıdı
  • xpx
    Kylie Jenner Kanalları HD telefon duvar kağıdı
  • xpx
    Programcı Hile Sayfası - , Bat'ta Programcı Hile Sayfası Arka Planı, Linux Komutu HD duvar kağıdı
  • xpx
    Vim Hile Sayfası HD duvar kağıdı
  • xpx
    Alyanna Roldan, Kendall jenner, estetik kylie jenner hakkında HD telefon duvar kağıdı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir