google chrome uyumluluk görünümü ayarları / Pubg Mobile Oyundan Atma Sorunu ve Çözümü - TeknoDestek

Google Chrome Uyumluluk Görünümü Ayarları

google chrome uyumluluk görünümü ayarları

Kullanıcı Güvenliği

Bunları Yapın

  • Güvenilirliğine inandığınız e-ticaret sitelerinden alışveriş yapın.
  • Alışverişinizin kaydını tutun, e-postaları saklayın.
  • Alışverişten önce teslimat ve iptal/iade/değişim koşullarını okuyun.
  • Sorularınız için telefon numaralarını veya e-posta adreslerini kaydedin.
  • Cihazlarınızda mutlaka güncel bir virüs programı kullanın.
  • Harf ve rakamlardan oluşan bir şifre belirleyin. Şifrenizi belirli sürelerde güncelleyin.
  • Bankanızın kartınız ile alakalı acil durumlarda size ulaşabilmesi adına sistemlerinde kayıtlı olan cep telefonu ve e-posta bilgilerinizin her zaman güncel olmasına dikkat edin.

Bunları Yapmayın

  • Tanımadığınız kişilerden gelen e-postaları veya Facebook hesabınıza gelen mesajları açmayın.
  • Bilmediğiniz USB ve benzeri cihazları bilgisayarınızda kullanmayın.
  • Şifre bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın, bir yere kaydetmeyin.
  • Kart bilgilerinizi, telefonunuza gelen SMS kodları, sitelere ait bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın. Kredi kartınızı birine teslim etmeyin.
  • Kişisel/kart bilgilerinizi girmeniz için herhangi br siteye yönlendiren e-posta ya da SMS’ler alıyorsanız, kesinlikle itibar etmeyin.
  • Herkese açık kablosuz ağlardan veya ortak bilgisayarların bulunduğu ortamlarda alışveriş yapmayın.

Bunlara Dikkat Edin

  • Alışveriş yaptığınızı sitenin ödeme aşamasında link kısmının http’den https’ye dönüştüğüne dikkat edin.
  • Kullandığınız teknolojik cihazlara uygulama indirmeden önce mutlaka bilgi alın.
  • Çeşitli bahanelerle kredi kartı bilgisi veya kişisel bilgilerinizi almaya çalışan sahte çağrı merkezi aramalarına karşı dikkatli olun.
  • Bankaların kurumsal numaralarına benzetilerek sizi arayıp kendilerini avukat, polis, savcı, bankacı, sigortacı gibi tanıtan kişilere karşı dikkatli olun.
  • Cep telefonunuza yükleyeceğiniz uygulamaları mutlaka resmi uygulama mağazalarından (Google Play, Apple Store gibi) indirin. Resmi olmayan alanlardan indirilen programlar telefonunuza virüs bulaştırabilir ve telefon rehberiniz, size gelen SMS&#;ler ve bankacılık bilgileriniz ele geçirilebilir.

funduszeue.info güvenli alışveriş için nasıl önlemler alıyor?

Kredi Kartı ve Ödeme

  • Kredi kartı bilgilerinizden sadece adınız ve soyadınız saklanıyor. Başka hiçbir bilgi funduszeue.info bünyesinde saklanmıyor.
  • Ödeme ekranları ile bankalar arasındaki kredi kartı bilgisinin de dâhil olduğu veri alışverişi, tamamen kriptolanmış bir trafik ile iletiliyor.
  • Kredi kartıyla yaptığınız alışverişlerde kişisel bilgilerinizi girdiğiniz her sayfada, güvenliğiniz için son teknolojiler kullanılıyor. Her tarayıcının altında bulunan anahtar, buna işarettir.
  • Kullanıcılara kredi kartı, bankamatik ve sanal kartlarla hızlı ve güvenli ödeme yapmaları sağlanıyor.
  • Kullanıcılar, bankaların güvenli ödeme altyapısı “3D Secure Sistemi”ni kullanabiliyor.
  • funduszeue.info, kullanıcılarından e-posta yoluyla kredi kartı ve şifre bilgilerini kesinlikle talep etmez.

Sahtecilik

  • funduszeue.info kullandığı yazılımlar ve fraud (sahtecilik) kontrol filtresi ile maksimum seviyede güvenliği garanti ediyor. Bu filtreler ile, alışverişlerde oluşabilecek sahteciliğe karşı hem kullanıcılarını hem de kendisini koruma altına alıyor.
Yanıt

Merhaba 

Konu ile ilgili makalemizden destek alabilirsiniz. Uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Saygılarımla,

Bu cevap size yardımcı olduysa lütfen yanıt olarak işaretleyin.

Kötüye kullanım bildir

Taciz, bir kişiyi veya bir grup insanı rahatsız etmeyi ya da üzmeyi amaçlayan davranışlardır. Tehditler; intihar, şiddet veya başkasına zarar vermeye ilişkin her türlü tehdidi içerir. Topluluk web sitesine ilişkin herhangi bir yetişkin teması veya uygunsuz içerik. Çıplaklıkla ilgili herhangi bir görüntü, bağlantı veya tartışma. Aşağılayıcı, haşin, kaba, hakaret içeren veya saygısız tüm davranışlar. Ürün anahtarları veya korsan yazılım bağlantıları dahil olmak üzere Son kullanıcı lisans sözleşmelerini ihlal eden tüm davranışlar. İstenmeyen toplu e-posta veya toplu reklam. Virüs, casus yazılım, kötü amaçlı yazılım veya kimlik avı siteleri içeren bağlantılar veya bunların reklamları. Kullanım Koşulları veya Kullanım Kuralları'na göre diğer uygunsuz içerik ya da davranışlar. Çocuk pornografisi, çocuk çıplaklığı veya diğer çocuk tacizleri ya da istismarları ile ilgili herhangi bir görüntü, bağlantı veya tartışma. karakter kaldı

6 kişi bu yanıtı yararlı buldu

·

Bu yanıt yararlı oldu mu?

Yardımcı olmadığı için üzgünüz.

Harika! Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz sitemizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Pubg Mobile Oyundan Atma Sorunu ve Çözümü

Pubg Mobile oyuncularının oyuna girerken yaşadıkları Pubg Mobile Oyundan Atma Sorunu ve Çözümü konusunu bu yazımızda sizler için derledik.

 teknik destek

Pubg Mobile oyuncuları, oyuna girerken düşme, kapanma veya çökme sorunu yaşayarak oyuna erişemiyorlar. Şayet sizler de böyle bir sorun yaşıyorsanız aşağıdaki adımları uygulayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.

Pubg Mobile Oyundan Neden Atar?

Bu tür hatalar genelde oyunun yeni güncelleme almasının ardından ortaya çıkan sorunlardır. Yeni gelen güncelleştirme de herhangi bir problem varsa bu tür sonuçlara sebeptir. Tabii ki yalnızca tek bir güncelleme sonucu değil ayrıca telefonunuzun sistem güncellemesi yetersiz olduğunda da böyle bir sonuç ortaya çıkar. Meydana gelen bu problem bir çok hataya neden olarak oyuncuların konforunu düşürür. Bunların yaşanmaması için aşağıdaki adımları uygulayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.

 teknik destek
pubg mobile oyundan ama sorunu

Pubg Mobile Oyundan Atma Sorunu ve Çözümü

Bu problemi gidermek için sizlere birkaç çözüm önerisinde bulunacağız.

1-) Depolama Alanını Kontrolü

Depolama alanının yetersiz durumda olması bir çok sorun yaratır. Boş depolama alanınız azaldı ise yer açmayı deneyiniz. Bu işlem için gereksiz dosya temizleyici uygulamalarından herhangi birini kullanabilirsiniz. Şayet depolama alanınız 1GB&#;tan daha yüksek bir durumda ise bir diğer adıma geçelim.

okumaya devam edin: Pubg Mobile Hesap Silme

2-) Oyunu Güncelleme

Cihaz bulunan güncel değilse gereksiz dosyaların oluşturduğu kalabalıktan dolayı böyle bir hata yaşıyor olabilirsiniz. Bu işlem için App Store veya Google Play Store uygulaması üzerinden oyun güncelliği kontrolü yapın.

3-) Önbellek Temizliği

Oyun içinde yer alan kayıt dosyalarının hatalı veya eksik depolanması çeşitli hataları beraberinde getirir. Bu adımda bize en çok yardımcı olacak işlem ise önbellek ve verileri temizlemektir.

Android cihazlarda;

  • Ayarlar&#;a girin.
  • Uygulamalar sekmesine geçin.
  • Gelen Uygulamalar menüsünden Pubg Mobile&#;ı açın.
  • Sonraki ekranda Depolama&#;ya basarak Tüm verileri ve Önbelleği temizleyin deyin.
  • Bu işlemin ardından Pubg Mobile uygulamasını kaldırın ve yeniden kurun..

IOS cihazlarda;

  • Ayarlar&#;ı açın.
  • Genel sekmesine basın.
  • iPhone Saklama Alanı&#;na girin.
  • Pubg Mobile&#;a basın.
  • Üst kısımda yer alan mavi yazılı Uygulamayı Sil tuşunu tıklaın..

Bu işlemlerin ardından oyunu tekrar açmayı deneyin. Sorun devam ederse diğer adıma geçelim.

4-) Oyun Sürümü Yetersizliği

Pubg&#;nin telefon sürümü kullandığınız ürüne uyumlu değilse bir çok sorun oluşur. Bu durumu kontrol ederek sorunu tespit edebilirsiniz.

5-) Güncelleme Sorunludur

Oyun içine gelen yeni bir güncelleme sonrası böyle bir sorun yaşıyorsanız durum yeni sürüm ile alakalıdır. Bu durumun kontrolü için yeni bir güncellemenin gelmesi beklenir. Şayet android ürün kullanıoysanız güncelleme sorununun olup olmadığını kontrol edebilmek daha kolay. Bu işlem için Google Play üzerinden Multiple Accounts uygulamasını indirerek Pubg Mobile oyununu kopyalayın. Eğer kopya oyun açılıyorsa yeni bir güncelleme alana değin kopya üzerinden oyunu oynayınız.

 teknik destek
Konu hakkında destek almak için 'i arayabilirsiniz.
&#; &#; &#; &#; &#; &#; Destek almak için 'i arayabilirsiniz.
TIKLA ARA
istanbul Şişli Doğumlu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisad Fakültesi mezunu. yılından beri teknoloji ile yakından ilgileniyor. Yaklaşık beş yıldır yönetici teknik editörlük görevini ifa ediyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası