erkekcocuk saç modelleri / Erkek çocukları için tarz saç modelleri

Erkekcocuk Saç Modelleri

erkekcocuk saç modelleri

Profesyonel ekibimiz tarafından verilen saç kesim hizmetlerimiz  ile çocuklarımız eğlenirken saçlarını şekillendirmekteyiz.


Gerekli ekipmanlar dâhilinde erkek çocuğu saç kesimi işlemleri profosyonel bir şekilde yapılır. Erkek çocuğunun istediği stile, saç dokusu ve uzunluğuna bağlı olarak saç kesim işlemleri yapılır. Erkek çocuğu için saç kesiminde kullanılan farklı yöntemler vardır. 

Erkek çocuğu saç kesiminde genellikle başın yanları elektrikli saç kesme makinesiyle kısaltılır ve ardından üst kısımda makas kullanılarak kesim işlemi yapılır. Erkek çocuklarında klasik saç kesimi işleminde bu yöntem sık sık uygulanıyor olsa da kesim işlemi çocuğun saç stili ve yapısına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Klasik kesimde çocuğun saçları elektrikli saç kesme makinesi ile kesileceği zaman sırasıyla şu adımlar izlenir:

  • Çocuğun omuz kısmına havlu koyulur. Omuzlara havlu koyulmasının sebebi kesim esnasında saçların boyun ve omuzlara düşecek olmasıdır. Bu adım saç tellerinin çocuğun cildini kaşındırmaması adına yapılır.
  • Erkek çocuğun saç kesimi öncesi saç kesme makinesinin numarası seçilir. Bu sayı ne kadar düşük olursa çocuğun saçları da o kadar kısa olur. Örnek verilecek olursa 5 numarayla kesilmiş saç orta uzunlukta bir saç anlamına gelir. Her bir numara elektrikli saç kesme makinesinin kullanımının ardından kalan saç uzunluğuna karşılık gelir. 
  • Çocuk ince telli saç yapısına sahip olduğu takdirde genellikle elektrikli saç kesme makinesi kullanımı tercih edilmez. Yeni yürümeye başlamış küçük çocuklar kalın ve koyu renkli saçlara sahip olmadıkça makine aracılığıyla saçlarının kestirilmemesi önerilir.
  • Alışılagelmiş pek çok erkek saç kesimi yanlarda makine, üstte ise makas kullanılarak kesilir. Bunun yanısıra bazı saç kesimlerinde ise saçın tamamında makas kullanılabilir. Üstte makas kullanılacağı takdirde kesimi durdurmak istenilen yer seçilir ve ardından işleme başlanır.
  • Erkek çocuğu saç kesim işleminde saç çizgisinin altından başlanır. Makas çocuğun kafasına 90 derecelik bir açıyla yerleştirilir. Ardından boyun tabanından yukarı doğru toplanır. Saç kesiminde aşağıdan yukarıya doğru kesim yapılır.
  • Erkek saç kesiminde kafa bölgesinin etrafında devam edilir. Pürüzsüz ve eşit bir kesim yapıldığından emin olunmadan kesim sonlanmaz. Saç kesme makinesi 90 derecelik bir açıyla tutularak başın altından başlanır ve yukarı doğru gidilir.
  • Numara eki makastan çıkarılır ve çocuğun saçının etrafındaki alanı temizlemek için makineyle aparatsız devam edilebilir. Saç kesme makinesi son adımda boyundaki tüylerde, kulak çevresinde ve favorilerde kullanılır.

Erkek Çocuk Saç Kesimi Modelleri

Erkek çocuk için saç modelleri arasından seçim yapılırken çocuğun saç yapısı, stili, uzunluğu ve kişisel beğenileri göz önünde bulundurulmalıdır. Erkekler arasında yaygın olarak kullanılan ve sıklıkla tercih edilen pek çok erkek saç modeli vardır. Erkek çocuğunuzun saç tipine ve isteklerine uygun olacak şekilde kuaförünüze danışarak tercih edebileceğiniz modeller şu şekildedir: 

  • Klasik Kısa Saç Modeli
  • Buzz Saç Modeli
  • Doğal Akışlı Saç Modeli
  • Dalgalı Saç Modeli
  • Undercut Saç Modeli
  • Fade Saç Modeli

 

Erkek Çocuk İçin Kesim Sonrası Saç Bakımı Önerileri

  • Çocuğun saçları ince telliyse saçlar soğuk ya da ılık suda yıkanmalıdır. Sıcak su tercih edilmemelidir.
  • Çocuğun saçları ince telliyse saçlar nazikçe taranmalıdır.
  • İnce telli saçları daha dağınık ve volümlü göstermek için jöle kullanılabilir.
  • Çocuğun saçları kuru ve kıvırcıksa düzenli olarak nemlendirilmedir.
  • Çocuğun saçları fazla yağlıysa saçındaki yağı dengeleyecek özel şampuanlar kullanılmalıdır.
  • Çocuğun dalgalı saçlarının hacmini korumak için saç kremi yerine saç bakım spreyi kullanmak daha iyi sonuç aldırır.
  • Dalgalı saçlar kurutulacağı zaman durulama gerektirmeyen bakım kremleri ile birlikte fön makinesi kullanmak çocuğun saç dalgalarının daha belirgin gözükmesine yarar.
  • Uzun saçlı erkek çocukları sık sık kırılma problemi yaşar. Bu durumu önlemek için nemlendirme etkili saç bakım ürünleri tercih edilmelidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası