kenan ışık haluk bilginer / Sayın Bakanım | SinemaTürk

Kenan Işık Haluk Bilginer

kenan ışık haluk bilginer

sayın bakanım

orijinali için (bkz: yes minister)

çok hoşuma giden, yapımı uyarlama türk dizisi. uyarlama olsa da, fazlasıyla bizden.

seçimler sonrası bakanlığa yeni atanan idari işlerden sorumlu devlet bakanının-kenan ışık- başından geçenler anlatılmakta. ayrıca politika ve bürokrasi de hayli güzel eleştiriliyor. keşke kısa sürmeyip devam etseymiş ama siyasetin fazla sabredemeyeceği mevzular tabi. youtube'da med yapım'ın sayfasından bütün bölümler izlenebilir. 6. bölüm hariç, acaba nasıl bir bölümdü de koymadılar, yoksa kayıp mı bilmiyorum tabi ki.
haluk bilginer, kenan ışık, haldun dormen, ali sunal, emre karayel'in oynadığı yapımı komedi dizisi.



bu zamanda yayınlamak güven, özveri ve tecrübe ister.
Bu dizi bu efsane kadroyla nasıl unutulur anlamış değilim. Başrollerini Haluk bilginer, Kenan ışık, haldun dormen paylaşıyordu. bilmeyen bu sözlükte bir daha siyaset yazmasın çok rica ediyorum.
İzdiham dergisinin "sayın ulaştırma bakanım; kavuşamıyoruz" lu kapağından sonra twitterda iyice popüler olan kalıp.
git ım diye gidiyor.

"sayın milli eğitim bakanım; cahiliz dünyanın rengine kanıyoruz."

facebooktwitterinstagram

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 yıl önce yayınlanan "Sayın Bakanım" dizisiyle muhalefete gönderme yaptı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün TBMM'deki parti grubunda yaptığı konuşmada muhalefete sert sözlerle yüklendi.

DİZİDEKİ REPLİKLERİ HATIRLATTI

Sık sık CHP lideri Kılıçdaroğlu'na göndermede bulunan Erdoğan, bir arada yılında yayınlanan "Sayın Bakanım" dizisi üzerinden muhalefeti hedef aldı. Erdoğan, "Aday tantanasından politika metni fiyaskosuna kadar, ülkemizde bir dönem bu konuları işleyen bir diziyi hatırladım. Oyuncu, 'Muhalefetin amacı iktidara gelmek değil midir? Türkiye'de muhalefetin amacı iktidar olmak değil, muhalefetten düşmemektir' diyor. Bir diğer oyuncu da 'Muhalefette olmak, iktidarda olmaktan daha iyidir, aynı maaşı alırsın, sorumluluk altına girmezsin' diyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 yıl önce yayınlanan Sayın Bakanım dizisiyle muhalefete gönderme yaptı

"KARA MİZAH İÇİNDE YAŞADIĞIMIZIN ÖRNEĞİDİR"

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Muhalefetin en üst düzey temsilcisi ve en güçlü aday alternatifi olan Kılıçdaroğlu'nun idrak derecesinin boyutunu gösteren şu örnek bile kara mizah içinde yaşadığımızın örneğidir. Yerli ve milli vasıflara sahip olmadığına işaretle Bay Kemal diye hitap ediyoruz biliyorsunuz. Bu zat, adaylığa niyetlenince kendine sıfat aramak yerine sonundaki ünlemi anlamadan bunu sloganı hale getirmiş. Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Bundan sonra Bay Kemal yerine Bay Bay Kemal diyoruz."

DİZİNİN KONUSU

Sayın Bakanım, yılları arasında yayınlandı. Bir İngiliz siyasi komedi dizisi olan Yes Minister'ın Türkçeye uyarlanmış hâli olan dizi, bölümü ile ekranlara veda etti. Dizinin başrollerini Haluk Bilginer, Kenan Işık, Ali Sunal ve Haldun Dormen üstlenmişti.

Son Dakika›Politika›Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 yıl önce yayınlanan 'Sayın Bakanım' dizisiyle muhalefete gönderme yaptı - Son Dakika

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası