koton indirimli ürünler 2019 / Maximiles'dan Koton'da 75 TL MaxiPuan Kampanyası! | Maximiles

Koton Indirimli Ürünler 2019

koton indirimli ürünler 2019

Screenshots

Description

Kadın Giyim, Erkek Giyim, Çocuk Giyim ve Bebek Giyim modasına ulaşmak şimdi çok daha kolay. 28 ülkede, ’den fazla mağazada, modayı sınırsız seçenek ve erişilebilir fiyatlarla sunan Koton, yenilenen mobil uygulamasıyla sezon trendlerini cebinize getiriyor.

Koton’un mobil uygulaması her ihtiyaca hitap eden binlerce ürüne dilediğiniz mobil cihazdan kolay, hızlı erişmenizi ve güvenilir online alışveriş yapmanızı sağlıyor.

Koton uygulamasıyla alışveriş artık çok kolay!

Yenilikler ve Geliştirmeler;
• Yenilenen Koton ile güvenli, hızlı alışveriş ve hızlı teslimat ilk önceliğimiz.
• Kredi Kartı, kapıda ödeme ve banka kartı ile yapılan ödemelerde iyileştirmeler yaptık, bu sayede hem güvenli ve farklı ödeme seçenekleri ile alışverişlerinizi güvenle yapabilirsiniz.
• Anlaşılır, sade ve net bir kategori yapısı ile aradığınız ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz.
• Kullanıcı deneyimini geliştiren ve güçlendiren kadın, erkek, çocuk ve bebeklere özel ana sayfa tasarımları ile koton modası parmaklarınız ucunda, sayfalar arası geçiş yaparak koleksiyonları inceleyebilirsiniz.
• Koton trendlerinin yansıtıldığı koleksiyonlarda kombinli satınalma yapabileceğiniz özel kombin sayfası ile beğendiğiniz kombinleri satın alabileceksiniz.
• Üyelik zorunluluğu olmadan hızlı alış veriş yapabilirsiniz.
• Uygulama bildirimlerinizi açarak uygulamaya özel indirimler, koleksiyonlar ve özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.
• Sezonun en yeni trendlerini keşfedebilir ve kombin önerilerini özelleştirilmiş tasarımla görebilirsiniz.
• Aradığınız ürünün beden, renk, fiyat ve genişletilmiş filtreleme seçenekleri ile kolayca bulabilirsiniz.
• Sipariş ve ürün iade durumunuzu uygulama üzerinden kolayca takip edebilirsiniz.
• Favori ürünlerinizi kaydedebilir ve sonra uygulama üzerinden satın alabilirsiniz.
• Beğendiğiniz ürünün stoğu tükendiğinde üzülmeyin, stoğu biten beden için bedenin yanında bulunan bildirim ikonuna tıklayıp bildirim talebinde bulunduğunuzda, ürün stoğa geldiğinde sizi e-posta ile bilgilendiriyor olacağız, bu sayede beklediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.
• Aradığınız ürünlerin size en yakın hangi mağazalarda olduğunu görebilirsiniz.
• Barkod okuma sistemi ile mağazadaki ürünleri uygulamadan da görüntüleyebilirsiniz.

Modanın öncü firmalarından olan seafoodplus.info içerisinde, erkek giyim, kadın giyim, çocuk giyim, bebek giyim gibi ana kategorilerde binlerce ürün bulunmaktadır. Yeni bebek giyim koleksiyonları, erkek çocuk giyim, kız çocuk giyim gibi tüm yaş gruplarına özel ürünlerimiz vardır. Bayan giyim üzerine onlarca kategoride, binlerce ürüne ulaşabilirsiniz.

Başlıca popüler kategorilerimiz
Elbise, gömlek, mont, kaban, ceket, bluz, ayakkabı, tişört, kazak, hırka, tunik, pantolon, jean pantolon
En uygun fiyatlı erkek giyim ve kadın giyim ürünleri kolay alış veriş deneyimi ile Koton'da.

Yenilikler;

•Müşterilerimizin geri dönüşleri ile performans iyileştirmeleri yapıldı,
•Koton Club ve Mağazadan Gel Al özellikleri devreye alındı.

Ratings and Reviews

out of 5

K Ratings

Mağazaya ücretsiz kargo

Merhaba uygulama çok güzel fakat mağazaya ücretsiz gönderi olmalııı

Merhaba, öneriniz ve güzel yorumunuz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.

Göndermiyorlar

Hayatımda ilk defa yorum yazıyorum sinirden!! Siparişin Günü ve hala kargoya dahi vermediler parayı peşin aldılar sakın alışveriş yapmayın. Yorumu beğenince mi ne olunca üste çıkıyorsa yapın herkes görsün !!!

Çok YAVAŞ

Acaip yavaş bir app bence buna acil çözüm bulmalısınız

Merhaba, size daha iyi hizmet verebilmek için aplikasyonumuzda güncellemeler yapılmaktadır. Tekrar deneme yapmanızı rica ederiz. Dilerseniz 71 71 müşteri ilişkileri hattımızdan veya [email protected] adresine mail atarak destek alabilirsiniz. Sevgiler.

The developer, Koton Magazacilik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Information

Provider
KOTON MAGAZACILIK TEKSTIL SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

Size
MB

Category
Shopping

Compatibility
iPhone
Requires iOS or later.
iPad
Requires iPadOS or later.
iPod touch
Requires iOS or later.
Mac
Requires macOS or later and a Mac with Apple M1 chip or later.

Age Rating
4+

Copyright
© Koton

Price
Free

More By This Developer

You Might Also Like

Maximum'dan Koton'da 75 TL MaxiPuan Kampanyası!

Başlangıç - Bitiş Tarihi - Son 5 gün

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. Katılmak için: Kampanya tarihlerinde, alışverişinizden önce veya sonra, İşCep veya Maximum Mobil’de ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin. Maximum MobilİşCepKampanyaya dâhil olan kartlar: Bankamatik Kartı, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Pati Kart, Maximum Genç) Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Aidatsız Kartlar, Ticari Kartlar, Maxipara Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı, Maximum Genç Bankamatik Kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler. Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 13 Temmuz tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ağustos 'tür. Puanlar kampanya koşullarını sağlayan son alışverişin yapıldığı karta yüklenecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 01 Eylül tarihinde geri alınacaktır. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile kullanılabilecektir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Diğer MaxiPuan ve İndirim kampanyalarıyla birleştirilemez. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir. Kazanılan MaxiPuanlar sadece Koton Mağazalarında kullanılabilecektir. Ek Koşullar: İş Bankası ve Koton kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Geçmiş Kampanyalar

-

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. Katılmak için: Kampanya tarihlerinde, alışverişinizden önce veya sonra, İşCep veya Maximum Mobil’de ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Kampanyaya dâhil olan kartlar: Bankamatik Kartı, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Pati Kart, Maximum Genç) Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Aidatsız Kartlar, Ticari Kartlar, Maxipara Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı, Maximum Genç Bankamatik Kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler. Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 15 Haziran tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Temmuz 'tür. Puanlar kampanya koşullarını sağlayan son alışverişin yapıldığı karta yüklenecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 01 Ağustos tarihinde geri alınacaktıseafoodplus.infoya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile kullanılabilecektir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Diğer MaxiPuan ve İndirim kampanyalarıyla birleştirilemez. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir. Kazanılan MaxiPuanlar sadece Koton Mağazalarında kullanılabilecektir. Ek Koşullar: İş Bankası ve Koton kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

-

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. Katılmak için: Kampanya tarihlerinde, alışverişinizden önce veya sonra, İşCep veya Maximum Mobil’de ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirinKampanyaya dâhil olan kartlar: Bankamatik Kartı, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Pati Kart, Maximum Genç) Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Aidatsız Kartlar, Ticari Kartlar, Maxipara Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı, Maximum Genç Bankamatik Kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler. Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 11 Mayıs tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Haziran 'tür. Puanlar kampanya koşullarını sağlayan son alışverişin yapıldığı karta yüklenecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 01 Temmuz tarihinde geri alınacaktıseafoodplus.infoya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile kullanılabilecektir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Diğer MaxiPuan ve İndirim kampanyalarıyla birleştirilemez. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir. Kazanılan MaxiPuanlar sadece Koton Mağazalarında kullanılabilecektir. Ek Koşullar: İş Bankası ve Koton kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

-

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. Katılmak için: Kampanya tarihlerinde, alışverişinizden önce veya sonra, İşCep veya Maximum Mobil’de ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Kampanyaya dâhil olan kartlar: Bankamatik Kartı, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Pati Kart, Maximum Genç) Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Aidatsız Kartlar, Ticari Kartlar, Maxipara Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı, Maximum Genç Bankamatik Kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler. Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 12 Nisan tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Mayıs 'tür. Puanlar kampanya koşullarını sağlayan son alışverişin yapıldığı karta yüklenecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 01 Haziran tarihinde geri alınacaktıseafoodplus.infoya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile kullanılabilecektir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir. Kazanılan MaxiPuanlar sadece Koton Mağazalarında kullanılabilecektir. Ek Koşullar: İş Bankası ve Koton kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Başlangıç - Bitiş Tarihi - Son 5 gün

Tüm Kampanyalar

Burada yer alan kuponları da deneyebilirsiniz. Belki hala geçerlidir?

KOTON İNDİRİM KODLARI

Çizgisiyle, tasarımlarıyla, konseptiyle beğeni kazanmakta olan Koton mağazaları ülkemizin dört bir yanında hizmet vermektedir. Erkek giyimden kadın giyime çocuk giyiminden aksesuara kadar aradığınız her türlü ürüne koton indirim kodu ile kolaylıkla indirimli olarak ulaşabilirsiniz. Koton firması pek çok nitelikli firmanın yaptığı gibi internet platformuna mağazasını taşıyarak online alışveriş olanağı da sunuyor. Her mevsim farklı kreasyonların ön plana çıkmış olduğu Koton&#;un en önemli özelliği kaliteli ürünleri tüketiciye uygun fiyatlarla sunmasıdır. Tamamen kendi tasarımlarından oluşan katalogda hizmet veren markanın online alışveriş seçeneklerinde koton indirim kodu kullanarak çok daha ekonomik fiyatlara kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz.

Koton indirim kodu nereden alınır?

Online alışveriş sırasında Koton her zaman indirimli ürünleri tüketiciye sunabiliyor. Korner mağazalarına göre daha uygun rakamlara internet mağazasından alışveriş yapmak mümkün. Ayrıca sürekli olarak kampanyalar düzenlemekte olan Koton online alışveriş yapıldığında uzun vade taksik imkanları da tanımaktadır. Bununla beraber koton promosyon kodu kullandığınızda ekstra indirim yaptırabileceğinizden dolayı markanın tüm ürünlerine çok daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Günümüzde internette yer alan ve hiçbir işe yaramayan birçok kupon sitesinin aksine bu sayfalarda Koton mağazası ile ilgili güncel kampanyalara ve indirim kodlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Üstelik pek çok indirim kuponu sitesinde kişisel bilgiler, telefon bilgileri, adres bilgileri talep edilirken burada yayınlanan koton indirim kodu için hiçbir bilgi girmenize gerek yoktur. Hatta üye dahi olmadan sitenin sayfalarındaki Koton indirim kodlarından faydalanabilir, alışverişinizi çok daha ekonomik fiyatlara yapabilirsiniz. Bundan dolayı boş yere başka yerlerde koton indirim kodu aramayın. Zira en kaliteli indirim kodları her zaman burada sizi bekleyecek

Koton indirim kodu nasıl kullanılır?

Üyelik gerektirmeyen bu siteyi ziyaret ettiğinizde üst köşede bulunan arama kutusunu kullanabilirsiniz. Arama kutucuğuna koton indirim kodu yazdığınızda karşınıza güncel olan kampanyalar sıralanacaktır. Ayrıca indirim kodu veren mağazalar sekmesine tıkladığınızda da buradan kodunu tercih ettiğinizde yine güncel olan indirim kuponu kampanyalarına erişim sağlayabilirsiniz. Özellikle bir ürünle ilgili kupon kodu ihtiyacınız varsa kategori sekmesi bunun için siteye yerleştirilmiş. Karşınızda sıralanmış olan koton promosyon kodu tercihlerini incelemelisiniz. Çünkü bazılarında alt limit yer alırken bazılarında üst limit bulunmaktadır. Ayrıca kodun geçerlilik tarihine de iyi bakmalısınız. Böylece indirim kodunu kaçırmadan alışveriş yapma fırsatına erişebilirsiniz.

Kullanmak istediğiniz indirim kuponunun üstüne tıkladığınızda kodu göster seçeneği çıkacaktır. Kodu göster seçeneğine tıklayarak kopyala yapıştır yaptıktan sonra Koton mağazasına geçiş sağlamalısınız. Koton&#;un internet mağazasında alışveriş sepetinizdeki ürünleri satın alma aşamasına geçtiğinizde ödeme kısmında koton indirim kuponu kullan sekmesi bulunmaktadır. Buraya kuponu göster dediğinizde kopyaladığınız kupon kodunu yapıştırıp online alışverişi tamamlamalısınız. Böylece belirtilmiş olan yüzde üstünden indirim yapılacak veya belirtilmiş olan limit alışveriş sırasında bakiyeden düşülecektir. Bu sayede zahmetsizce Koton gibi Kaliteli bir mağazadan uygun fiyata alışveriş yapmak kolaylığına erişmiş olacaksınız.

Güncel Koton Kupon Kodları

Koton indirim kuponu lazımsa en güncel liste şöyle

İndirimDaha Fazla DetaySon Tarih
Kampanya Bayrama Özel %30 Koton indirim kampanyası
Kupon Kodu Alışverişte %30 Kazandıran Koton indirim kodu
Kupon Kodu Koton indirim kodu Alışverişi %30 Ucuzlatıyor
Kupon Kodu Koton Promosyon Kodu 25TL İndirim Veriyor Belirtilmemiş
Kupon Kodu Koton indirim kodu Sepette %30 Kazandırıyor Belirtilmemiş

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir