biçimlendirilmiş hafıza kartından veri kurtarma ücretsiz / formatlanmış sd karttan verileri kurtarma | DonanımHaber Forum

Biçimlendirilmiş Hafıza Kartından Veri Kurtarma Ücretsiz

biçimlendirilmiş hafıza kartından veri kurtarma ücretsiz

SD Hafıza Kartındaki Silinen Dosyalar Nasıl Geri Yüklenir?

Pek çok cihazda harici depolama amacıyla SD kart kullanımı yaygın olarak devam ediyor. Ancak her harici depolama aygıtında olduğu gibi SD kartlarda da dış etkenlere bağlı sorunlar nedeniyle dosyalar silinebilir ya da kullanıcı yanlışlıkla bu dosyaları silebilir. SD kart kurtarma işlemi için silinen dosyaları geri almak mümkün ancak bu işlemin her zaman başarılı sonuç vereceğinin ya da tüm dosyalar geri getirilebileceğinin garantisi yok.

Peki, silinen dosyaları geri getirmek için SD kart kurtarma işlemi nasıl yapılır? SD kart kurtarma işlemi için kullanabileceğiniz bazı programlar var. Çok yüksek boyutlu dosya kurtarma işlemleri için ücretli abonelik sunulsa da, daha düşük boyutlu dosyalar için Disk Drill SD kart kurtarma yazılımını kullanabilirsiniz. Kesin sonuç garantili bir işlem olmasa da yine de deneyerek olabildiğince çok dosya kurtarmanız mümkün.

sd kart kurtarma

SD kart kurtarma işlemleri: 

  • Adım #1: Buradan Disk Drill SD kart kurtarma yazılımını bilgisayarınıza indirin,
  • Adım #2: Size en uygun SD kart kurtarma yöntemini seçin,
  • Adım #3: Kayıp veri tarama işlemini başlatın,
  • Adım #4: Kurtarmak istediğiniz dosyaları seçin,
  • Adım #5: Kurtardığınız dosyaları farklı bir klasöre kaydedin,

Adım #1: Disk Drill SD kart kurtarma yazılımını bilgisayarınıza indirin:

disk drill

Disk Drill SD kart kurtarma yazılımı, harici depolama aygıtlarında silinen dosyaları kurtarma amacıyla geliştirilmiş bir programdır. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Disk Drill ile MB’a kadar olan veriyi ücretsiz olarak kurtarabilirsiniz. MB ve daha yüksek boyuttaki veriyi kurtarmak için ücretli paketleri inceleyebilirsiniz.

Adım #2: Size en uygun SD kart kurtarma yöntemini seçin:

sd kart kurtarma

Disk Drill yazılımını bilgisayarınıza indirdikten ve kurulumu tamamladıktan sonra SD kartı bilgisayarınıza bağlayın ve program üzerinden seçin. Ardından size en uygun olan SD kart kurtarma yöntemini seçin. Genel olarak All Recovery Methods yöntemi tavsiye ediliyor.

Adım #3: Kayıp veri tarama işlemini başlatın:

kayıp veri tarama

Size en uygun olan SD kart kurtarma yöntemini seçtikten sonra Search for Last Data butonu ile kurtarma işlemini başlatın. Kurtarma işleminin uzunluğu, kurtarmak istediğiniz SD kart verilerinin boyutuna göre değişiklik gösterebilir. İşlem tamamlanana kadar programı ya da bilgisayarınızı kapatmayın ve SD kart bağlantısını kesmeyin.

Adım #4: Kurtarmak istediğiniz dosyaları seçin:

sd kart kurtarma

SD kart kurtarma işlemi tamamlandığı zaman karşınıza SD kartınızdan kurtarılan tüm klasör ve dosyalar çıkacak. Tüm dosyaların kurtarılamayabileceğini unutmayın. Kurtarılan dosyalar arasından elle ya da otomatik olarak arama yaparak istediğiniz tüm dosyaları seçin.

Adım #5: Kurtardığınız dosyaları farklı bir klasöre kaydedin:

disk drill sd kart kurtarma

Kurtarmak istediğiniz tüm dosyaları seçtikten sonra Recover butonuna tıklayın ve bu dosyaların kaydedileceği hedef klasörü belirleyin. Kurtarma işlemi yaptığınız SD karttaki sorunların devam ediyor olabileceğini dikkate alarak hedef klasör olarak bilgisayarınızdaki farklı bir klasörü seçmeniz tavsiye ediliyor. 

SD kart kurtarma işlemi için dikkat edilmesi gerekenler:

sd kart

Disk Drill SD kart kurtarma yazılımı, içindeki dosyaları yanlışlıkla sildiğiniz ya da farklı bir sorundan dolayı içindeki dosyalar kendiliğinden silinen SD kartları kurtarmak için kullanabileceğiniz, en başarılı sonuç veren yazılımlardan bir tanesidir. Ancak yine de bu yazılımın bile kurtaramayacağı dosyalarınız olabilir. 

SD kart içindeki dosyaların silinmesine neden olabilecek sorunlardan en yaygın olanı aygıtın kapmış olduğu bir virüs ya da kötü amaçlı yazılımdır. Bu nedenle SD kart kurtarma işlemi sonrası karşınıza çıkan dosyalar konusunda dikkatli olun. Kurtarılan dosyalar arasında virüse ya da kötü amaçlı yazılıma ait dosyalar da olabilir. Yalnızca bildiğiniz dosyaları kurtarma konusunda titiz davranmalısınız.

İleride yeniden böyle bir problem ile karşılaşmamak için birden fazla aygıt üzerinden yedekleme yolunu tercih edebilirsiniz. Verilerinizi yalnızca harici depolama aygıtlarında değil, farklı bulut depolama sunucularında da yedeklemelisiniz. Verilerinizin boyutu yüksek ise ücretli abonelikler kullanmak zorunda kalabilirsiniz ancak olası veri kaybını önlemek için ödenmesi gereken bir bedeldir.

Piyasada Disk Drill benzeri pek çok farklı SD kurtarma yazılımı bulunuyor. Bu nedenle yalnızca tek bir yazılıma bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Ancak bir yazılıma güvenmeden önce farklı kaynaklar üzerinden araştırma yaptığınızdan ve yükleme dosyasını yazılımın resmi internet sitesinden indirdiğinizden emin olun.

disk drill

SD kart içindeki dosyalar neden silinir?

  • Yanlışlıkla biçimlendirme işlemi yapılmış bir SD kartın içindeki tüm dosyalar silinir.
  • SD kart içindeki dosyalar yanlışlıkla kullanıcı tarafından silinebilir.
  • SD karta bulaşan bir virüs ya da kötü amaçlı yazılım nedeniyle dosyalar silinebilir.
  • Kullandığınız SD kart, üretim hataları nedeniyle sorunlu yani bozuk olabilir.
  • Diğer harici depolama aygıtları gibi SD kart da dış etkenler nedeniyle hasar almış olabilir.
  • Kartınızdaki sistem dosyaları değişikliğe uğradığı için dosyalar silinmese bile görüntülenemiyor olabilir.

SD kart içindeki dosyalar kendi kendine nasıl silinir sorusunun en yaygın yanıtları bu şekildedir. Elbette, her zaman karşılaşılmasa da SD kart içindeki verilerin kaybolmasına neden olabilecek farklı sorunlar da ortaya çıkabilir. Olabilecek her ihtimale karşı birden fazla harici depolama aygıtı üzerinden ve bulut depolama sunucuları üzerinden yedekleme yapmayı unutmayın.

Yanlışlıkla ya da bir sorun nedeniyle silinen dosyaları kurtarmak için SD kart kurtarma işlemi nasıl yapılıradım adım açıladık ve dikkat etmeniz gereken noktaları anlattık. SD kurtarma işlemi için güvenilir olmayan kaynaklardan indirdiğiniz yazılımlara güvenmeden önce yeterince araştırma yaptığınızdan emin olun.

Emoji İle Tepki Ver

11

Formatlanmış SD Karttan Verileri En İyi Yöntemlerle Kurtarın

Lisa OuTarafından güncellendi Lisa Ou/ 30 Kasım

Biçimlendirilmiş SD kartı nasıl kurtaracağınızı bilmeniz mi gerekiyor? SD kart veya Secure Digital, verilerinizi depolayabileceğiniz çıkarılabilir bir depolama kartıdır. Cep telefonlarına, dijital kameralara ve diğer uyumlu cihazlara takabilirsiniz. Ancak, her cihazın farklı türde SD kartlara sahip olduğunu unutmayın. Ve bu kartlar da farklı boyutlarda gelir. İnsanlar bunları günlük yaşamlarında cep telefonlarının veya başkalarının harici belleğinin bir uzantısı olarak kullanırlar. Uzun yıllardır etraftalar ve şimdiye kadar hala yaygın olarak kullanılıyorlar.

Ne yazık ki, farklı web sitelerinden dosya kaydettiğinizde SD kartınız virüslere eğilimli hale gelir. Çevrimiçi olarak indirdiğiniz ve arkadaşlarınızla paylaştığınız dosyalar SD karta zarar verebilir. Kötü amaçlı fotoğraf, ses, video vb. erişim sağlamayı başarırsa, içerideki diğer dosyalar etkilenebilir ve bu da bozulmaya yol açabilir. Bunun dışında yanlış kullanım, fiziksel hasar ve bozuk sektörler de SD kartın bozulmasına neden olabilir. Bu olduğunda, dosyalarınızın çoğu bir çırpıda bozulabilir.

Çalışmayan dosyalar işe yaramaz ve tek seçeneğiniz SD kartı tamamen kullanılmaz hale gelmeden önce biçimlendirmektir. Neyse ki, biçimlendirmeden sonra bile dosyalarınızı kurtarmanın yolları var. Bu yazıda, biçimlendirilmiş SD kartın nasıl kurtarılacağına dair en iyi yöntemlerden 2'sini sağladık. Bunları aşağıda keşfedin.

Formatlanmış SD Karttan Verileri En İyi Yöntemlerle Kurtarın
kılavuz

Rehber Listesi

Bölüm 1. Biçimlendirilmiş Bir SD Karttan Veri Kurtarabilir misiniz?

Evet yapabilirsin. İnanması zor olabilir, ancak uygun yöntemleri kullanırsanız biçimlendirilmiş bir SD karttan veri kurtarmak mümkündür. Genellikle, bir bilgisayardaki verileri geri yüklemek, Geri Dönüşüm kutusu nedeniyle bilinen kurtarma işlemidir. Mevcut Çöp Kutusu özelliği nedeniyle cep telefonlarının dahili depolaması ile aynı.

Birçok kişi bunu bir SD kartla da yapabileceğinizi öğrenmelidir. Çöp Kutusu işlevi olmasa bile, biçimlendirilmiş SD kartınızdaki dosyaları geri getirmek için hala çeşitli teknikler mevcuttur. Çeşitli platform ve araçlardan çeşitli araçları denedikten sonra, sorununuzda size yardımcı olacak mükemmel aracı bulduk.

Bölüm 2. FoneLab Data Retriever ile Biçimlendirilmiş SD Karttan Verileri Kurtarın

Retriever, birçok kullanıcının güvendiği etkili bir kurtarma aracıdır. Birkaç araç, dosyaları yalnızca telefonlardan, bilgisayarlardan, SD kartlardan vb. yanlışlıkla silinmişse veya depolama yeni biçimlendirilmişse kurtarabilir. Ama durum böyle değil FoneLab Data Retriever. Bu yazılım, nasıl kaybederseniz kaybedin dosyalarınızı geri yükleyebilir. Yanlışlıkla silme, istenmeyen format, virüs veya diğer senaryolardan kaynaklansın, sorun değil. SD kart bir süredir formatlanmış olsa bile kurtarma işlemini gerçekleştirebilir.

Temel özelliğinin yanı sıra, FoneLab Data Retriever'ın ek işlevlerine de aşık olacaksınız. Kurtarma işlemine zaten erişilebilir, ancak onlarla çok daha kolay olacak. Örneğin, arama çubuğu özelliğini ele alalım. SD kartınızda çok fazla dosya varsa, önemli bir dosyayı bulmanız zor olacaktır. Ancak arama çubuğu kullanılabilir olduğundan, doğrudan bulmak için dosyanın adını yazmanız yeterlidir. Bu bilgi buzdağının sadece görünen kısmı. Sonunda kullandığınızda FoneLab Data Retriever hakkında daha fazlasını keşfedebilirsiniz.

FoneLab Data Retriever
FoneLab Data Retriever

FoneLab Data Retriever - Kayıp / silinen verileri bilgisayardan, sabit sürücüden, flash sürücüden, hafıza kartından, dijital kameradan ve daha birçok şeyden kurtarın.

  • Fotoğrafları, videoları, belgeleri ve daha fazla veriyi kolayca kurtarın.
  • Kurtarma işleminden önce verileri önizleyin.

Bedava indirBedava indirDaha fazla bilgi edin

ile biçimlendirilmiş SD kart verilerinin nasıl kurtarılacağını öğrenmek için aşağıdaki kılavuza dikkat edin. FoneLab Data Retriever:

1. AdımWeb sitesine gidin SD kart veri kurtarma. Tıkla Bedava indir sekmesini sitenin sol alt kısmında gördüğünüzde. Bilgisayarınıza bağlı olarak yazılımın sürümünü seçebilirsiniz. tıkladığınızda Mac'e git sürüm seçeneği, Apple logolu bir düğme var. Ardından programı cihazınızda değişiklik yapmasına izin vererek yüklemeye başlayın. Sonra bilgisayarınızda çalıştırmak için başlatın.

bilgisayarınızda çalıştırmak için başlatın

2. AdımFoneLab Data Retriever'ın ana arayüzünde çeşitli dosya türleri görüntülenecektir. Kurtarmak istediğiniz dosya türlerinin onay kutularını işaretleyin. Daha sonra altında bilgisayardaki dosyaların depolandığı sabit disk sürücüleri bulunur. Bu durumda, çıkarılabilir aygıtları görmek için aşağıya bakın. Devam etmek için bilgisayara bağlı SD kartınızı seçin.

SD kartınızı seçin

3. AdımFoneLab Data Retriever bir Hızlı Tarama SD kart verilerinizde. Aradığınız dosyaları görmek için arayüzdeki her bir klasörü açın.

Hızlı Tarama çalıştır

4. AdımSon olarak, formattan sonra geri getirmek istediğiniz tüm dosyaları seçin, ardından Kurtarmak onları almak için düğmesine basın.

Kurtar düğmesini seçin
FoneLab Data Retriever
FoneLab Data Retriever

FoneLab Data Retriever - Kayıp / silinen verileri bilgisayardan, sabit sürücüden, flash sürücüden, hafıza kartından, dijital kameradan ve daha birçok şeyden kurtarın.

  • Fotoğrafları, videoları, belgeleri ve daha fazla veriyi kolayca kurtarın.
  • Kurtarma işleminden önce verileri önizleyin.

Bedava indirBedava indirDaha fazla bilgi edin

Bölüm 3. CHKDSK aracılığıyla Biçimlendirilmiş SD Karttan Verileri Kurtarın

Üçüncü taraf bir araç yüklemek istemiyorsanız, SD kartı CHKDSK aracılığıyla biçimlendirdikten sonra verileri kurtarmayı deneyebilirsiniz. Bu, bilgisayarınızın komut isteminde çalıştırabileceğiniz bir komuttur. Sorunları çözmek ve verileri kurtarmak için dahili ve harici sabit sürücülerinizi inceler. Ancak CHKDSK, SD kartları veya büyük depolama kapasiteli diğer sürücüleri tarayamaz. Bunu yaparsanız, tarama çok fazla zamanınızı alabilir.

Bu nedenle, uzun muayene ve onarım süreci nedeniyle her an beklenmedik hatalar meydana gelebilir. Ayrıca, bu yöntem yalnızca Windows'ta kullanılabilir. Bir Mac bilgisayar kullanıyorsanız veya taranacak büyük miktarda depolama alanınız varsa, daha güvenli bir veri kurtarma için lütfen ilk yönteme dönün.

Komut İsteminde CHKDSK aracılığıyla biçimlendirilmiş bir SD karttan dosyaların nasıl kurtarılacağını öğrenmek için aşağıdaki kılavuza dikkat edin:

1. AdımSD kartınızı bilgisayara takın. Bunu, bir kart okuyucu kullanarak, doğrudan bilgisayarınıza takarak veya SD kart takılıyken telefonunuzu bağlayarak yapabilirsiniz. Daha sonra, başlat Dosya Keşfetr bilgisayarınızda ve SD kartınızın sürücü harfini hatırlayın.

2. Adımyanındaki arama simgesini tıklayın. Başlama aramak için düğme komut İstemi. Programı açın ve yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olun. Başlamak için yazın chkdsk [sürücü harfi] / f ve basın Keşfet. sonra yazabilirsiniz Y Devam etmek için.

3. AdımSD kartınızın sürücü harfini yazın. Ekle >özellik -h -r -s / s / d * * basın ve Keşfet biçimlendirilmiş SD kartınızdaki dosyaları otomatik olarak kurtarmak için tuşuna basın.

CHKDSK aracılığıyla Biçimlendirilmiş SD Karttan Verileri Kurtarın
FoneLab Data Retriever
FoneLab Data Retriever

FoneLab Data Retriever - Kayıp / silinen verileri bilgisayardan, sabit sürücüden, flash sürücüden, hafıza kartından, dijital kameradan ve daha birçok şeyden kurtarın.

  • Fotoğrafları, videoları, belgeleri ve daha fazla veriyi kolayca kurtarın.
  • Kurtarma işleminden önce verileri önizleyin.

Bedava indirBedava indirDaha fazla bilgi edin

Bölüm 4. Biçimlendirilmiş SD Karttan Veri Kurtarma Hakkında SSS

1. Hızlı biçimlendirmeden sonra dosyaları kurtarabilir miyim?

Evet yapabilirsin. Mükemmel bir kurtarma aracı kullandığınız sürece neredeyse her şey mümkündür. Bu yüzden FoneLab Data Retriever diğerlerinden farklı olarak, üzerine yazılmadan önce dosyaları hızlı ve hatta uzun bir biçimden sonra kurtarabildiği için şiddetle tavsiye edilir.

2. FoneLab Data Retriever'ı kullanarak bir grup dosyayı kolayca nasıl bulabilirim?

FoneLab Data Retriever'ı kullanabilirsiniz. filtre işlev. Bununla, dosyaları girdiğiniz bilgilere göre gruplandırmak için yalnızca filtreler ayarlamanız gerekir.

3. SD kart uzun zaman önce biçimlendirilmiş olsa bile CHKDSK dosyaları kurtarabilir mi?

Ne yazık ki kesin değil. Deneyebilirsin, ama büyük ihtimalle artık onları kurtaramayacaksın. Durum buysa, şunu deneyin: FoneLab Data Retriever yerine.

FoneLab Data Retriever
FoneLab Data Retriever

FoneLab Data Retriever - Kayıp / silinen verileri bilgisayardan, sabit sürücüden, flash sürücüden, hafıza kartından, dijital kameradan ve daha birçok şeyden kurtarın.

  • Fotoğrafları, videoları, belgeleri ve daha fazla veriyi kolayca kurtarın.
  • Kurtarma işleminden önce verileri önizleyin.

Bedava indirBedava indirDaha fazla bilgi edin

Aşağıda referans için bir video eğitimi bulunmaktadır.

SD Karttan Veri Kurtarmaoynatma düğmesi

Veri kaybı ve diğer sorun giderme sorunlarıyla ilgili daha fazla endişeniz varsa şu adrese gidin: FoneLab Data Retriever Web sitesi daha fazla çözüm görmek için.

Hafıza Kartı Veri Kurtarma Programı Ücretsiz İndir

Genel Bakış

Hafıza kartında beklenmedik bir veri kaybı yaşadınız mı? Bu üzen şey genellikle ailenizle birlikte dışarı çıktığınızda olur. Fotoğraf makinesiyle fotoğrafları çeker ancak bu fotoğrafları bilgisayara aktarmayı unutursunuz. Aile üyelerinden biri de bilmeden fotoğrafları siler veya hızlıca biçimlendirir. Daha da kötüsü bir yedek yoktur.

Yukarıdaki veya benzer bir durumla karşılaşırsanız, acele edin, hafıza kartından silinen dosyaları kurtarma şansınız hala var. Tek ihtiyacınız olan; güçlü bir veri kurtarma programı.

Biçimlendirilen Micro SD/SDHC/SDXC karttan silinen dosyaları geri getirmek için yazılımı indirin

Hafıza kartı, yaygın olarak fotoğraf makinelerinde, el bilgisayarları ve taşınabilir bilgisayarlarda, cep telefonlarında, müzik çalarlarda, oyun konsollarında ve diğer elektronik cihazlarda verileri saklamak için kullanılır. Ama bazen, yanlışlıkla silme, biçimlendirme hareketi, hafıza kartı biçimlendirilmiyor hatasına sebep olan raw sorunları, virüs saldırısı ve fotoğraflar, müzikler, videolar, belgeler fazlasını silen başka bir nedenden  beklenmedik bir şekilde veri kaybı olur.

Bu aşamada, ücretsiz veri kurtarma programı - EaseUS Data Recovery Wizard kurtarıcınız olarak gelir. Silinenleri kurtarma ve biçimlendirme kurtarmada en iyisidir. Her tür veri kurtarma sorununu çözmenize ve Samsung, Integral, Sandisk, Kingston, PNY, Panasonic, Lexar, Verbatim, Sony, Fujifilm ve diğer popüler üreticilerin hafıza kartlarından silinen ve kaybolan fotoğrafları kurtarmanıza yardımcı olabilir.

Rehber: Hafıza kartından silinen ve kaybolan dosyaları kurtarma

Hafıza kartından silinen dosyaları kolayca geri getirmek için bu ücretsiz data program nasıl kullanacağınızı adım adım göstereceğiz. Bu öğretici, harici hard disk, USB flash bellek ve diğer depolama aygıtlarından silinen dosyaları kurtarmak için de kullanılabilir.

Öğretici video: hızlı bir bakış

Genellikle, silinmiş veya biçimlendirilmiş veriler kalıcı olarak silinmez. Verilerinizi kaybettikten sonra hafıza kartını kullanmayı bırakın. Güçlü hafıza kartı kurtarma programı ile umarız verilerinizi kurtarabilirsiniz.

Üzerindeki dosyaları kaybettikten sonra hemen SD kartınızı kullanmayı bırakın. Kartı kullanmaya devam etmek, verilerin üzerine yazılma olasılığını büyük ölçüde artıracak, bu da verileri kurtarılamaz hale getirecektir.

Adım 1: SD kartı PC'ye takın. SD kartı bir kart okuyucuya takın ve kart okuyucuyu SD kartınızla birlikte sağlıklı çalışan bir bilgisayara takın.

select a drive for lost data recovery

Adım 2: EaseUS veri kurtarma yazılımını çalıştırın ve kartı tarayın. PC’nizde EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı’nı başlatın ve Harici Aygıtlar sütununda SD kartınızı seçin. Sonra SD kartınızda kaybolan verileri bulmaya başlamak için Tara’ya tıklayın.

scan the data loss location

Adım 3: Kaybolan verileri kontrol edin ve kurtarın. Her birini çift tıklayarak bulunan dosyaları kontrol edip ön izleyebilirsiniz. Ardından bulunan SD kart dosyalarını PC’nizde güvenli bir yere veya harici depolamaya kaydetmek için Kurtar’ı tıklayın.

recover data to a safe location

Pobierz dla PCPobierz dla Mac

Ücretsiz Online Micro SD Kart Veri Kurtarma Programı

Online SD karttan veri kurtarma mümkün müdür

Micro SD kart, mobil cihazlar ve dijital fotoğraf makinelerinin artan kullanımıyla birlikte gittikçe daha popüler hale geliyor. Aynı zamanda da farklı nedenlerden dolayı SD karta beklenmedik veri kaybı sorunu gittikçe daha sık görülmeye başlıyor. Bu durumda, çok sayıda kullanıcıyı rahatsız eden bir sorun haline geliyor.

Micro SD card files recovery

Bir dosyayı yanlışlıkla sildiniz veya yanlışlıkla biçimlendirme veya başka bir hatalı işlemden sonra kartınızdaki verileri kaybettiniz, verileri etkili bir şekilde nasıl geri getirebileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Endişelenmeyin! Bu durumda veri kurtarmanın mümkün olduğunu açıkça anlatacağız. Daha sonra, sizi güvenilir ücretsiz online SD kart veri kurtarma programı ile tanıştıracağız ve bu programı kullanarak kaybolan ve silinen dosyaları kolayca adımlarla nasıl kurtarabileceğinizi göstereceğiz.

Online Micro SD kart veri kurtarma ipuçları

Sonunda Micro SD kart veri kurtarma işleminde başarısızlığın neden olacak verilerin üzerine yazılma olasılığını önlemek için, lütfen aşağıdaki iki şeyi yapın:

Öncelikle, silinen veya kaybolan dosyaları tamamen geri getirmeden önce aynı karta daha fazla fotoğraf aktarmadığınızdan emin olun.

Ardından, dosyaların kurtarılabilir olup olmadığını kontrol etmek için kartı taramak üzere Data Recovery Wizard Free Edition’ı deneyin.

Çoğu durumda, kalan fotoğrafları kurtarmayı başarabilir ama fotoğrafların üzerine yazılanlar kurtarılamaz. Bu nedenle, online programı indirip en kısa sürede Micro SD kart veri kurtarmayı başlatmanızı öneririz.

İpucu

micro SD kart bağlandıktan sonra “Bilgisayarım”da sürücü harfi olarak okunamıyorsa, SD kart dosyaları kurtarma programının kartınıza erişip kurtarması sağlamak için bir USB SD kart okuyucu gerekebilir.

Böyle bir kart okuyucu çok kullanışlıdır ve bilgisayarınızı kullanarak SD karttaki fotoğraflara erişmenizi sağlar. Bazı yeni bilgisayarlarda kart okuyucu dahilidir.

EaseUS kurtarma programı ile veri kurtarma

EaseUS micro SD kart kurtarma, silinen, biçimlendirilen veya kaybolan fotoğrafları, resimleri bulma ve kurtarma özelliğine sahiptir. Harika arayüzü kurtarma işlemini 3 basit adımda kolayca tamamlamanızı sağlar. Şimdi verileri kurtarmaya başlamak için adım adım rehberi izleme zamanı. SanDisk, Kingston, PNY, Lexar, Transcend, PQI gibi popüler tüm markalar desteklenmektedir.

EaseUS ücretsiz kurtarma programı çok küçüktür ve artık online kullanılabiliyor. Programı birkaç dakika içinde ücretsiz indirebilirsiniz. Bundan sonra, indirilen çalıştırılabilir dosyayı çalıştırabilir ve talimatları izleyerek bilgisayarınıza kolayca kurabilirsiniz.

SD karttaki dosyalar kaybolduğunda hemen SD kartı kullanmayı bırakın. Kartı kullanmaya devam etmek, verilerin üzerine yazılma olasılığını büyük ölçüde artıracak, bu da SD karttan silinen verileri geri getirmenizi, kurtarmanızı zorlaştıracaktır.

Üzerindeki dosyaları kaybettikten sonra hemen SD kartınızı kullanmayı bırakın. Kartı kullanmaya devam etmek, verilerin üzerine yazılma olasılığını büyük ölçüde artıracak, bu da verileri kurtarılamaz hale getirecektir.

Adım 1: SD kartı PC'ye takın. SD kartı bir kart okuyucuya takın ve kart okuyucuyu SD kartınızla birlikte sağlıklı çalışan bir bilgisayara takın.

select a drive for lost data recovery

Adım 2: EaseUS veri kurtarma yazılımını çalıştırın ve kartı tarayın. PC’nizde EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı’nı başlatın ve Harici Aygıtlar sütununda SD kartınızı seçin. Sonra SD kartınızda kaybolan verileri bulmaya başlamak için Tara’ya tıklayın.

scan the data loss location

Adım 3: Kaybolan verileri kontrol edin ve kurtarın. Her birini çift tıklayarak bulunan dosyaları kontrol edip ön izleyebilirsiniz. Ardından bulunan SD kart dosyalarını PC’nizde güvenli bir yere veya harici depolamaya kaydetmek için Kurtar’ı tıklayın.

recover data to a safe location

Pobierz dla PCPobierz dla Mac

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası