hotel villa mahal kalkan turkey / Small boutique hotels, Boutique hotel, Villa

Hotel Villa Mahal Kalkan Turkey

hotel villa mahal kalkan turkey

Hotel Villa Mahal

Uzaklıklar en yakın mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Kalkan Pazarı - 2,2 km / 1,4 mi
Kaputaş Plajı - 5,4 km / 3,4 mi
Hadrianus Ambarı - 16,4 km / 10,2 mi
Patara Harabeleri - 16,5 km / 10,3 mi
Modestus Takı - 16,6 km / 10,3 mi
Selge - 17,1 km / 10,6 mi
Necropolis - 17,2 km / 10,7 mi
Patara Amfitiyatrosu - 17,3 km / 10,7 mi
Patara Plajı - 17,9 km / 11,1 mi
Xanthos Amfi Tiyatrosu - 20,5 km / 12,7 mi
Ksantos - 20,5 km / 12,7 mi
Akça Germe Plajı - 22,4 km / 13,9 mi
Letoon Antik Tiyatrosu - 25,9 km / 16,1 mi
Çukurbağ Yarımadası - 30,7 km / 19,1 mi

Tercih edilen havaalanı Hotel Villa Mahal - Adults Only Dalaman (DLM-Dalaman Uluslararası) - ,9 km / 76,4 mi mesafede

Uzaklıklar en yakın mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Kalkan Pazarı - 2,2 km / 1,4 mi
Kaputaş Plajı - 5,4 km / 3,4 mi
Hadrianus Ambarı - 16,4 km / 10,2 mi
Patara Harabeleri - 16,5 km / 10,3 mi
Modestus Takı - 16,6 km / 10,3 mi
Selge - 17,1 km / 10,6 mi
Necropolis - 17,2 km / 10,7 mi
Patara Amfitiyatrosu - 17,3 km / 10,7 mi
Patara Plajı - 17,9 km / 11,1 mi
Xanthos Amfi Tiyatrosu - 20,5 km / 12,7 mi
Ksantos - 20,6 km / 12,8 mi
Xanthos - Lycian Antique City - 20,6 km / 12,8 mi
Akça Germe Plajı - 22,3 km / 13,9 mi
Letoon Antik Tiyatrosu - 25,9 km / 16,1 mi
Çukurbağ Yarımadası - 30,6 km / 19 mi

Tercih edilen havaalanı Hotel Villa Mahal - Adults Only Dalaman (DLM-Dalaman Uluslararası) - ,9 km / 76,4 mi mesafede

Rezalet, restoranına sakın gitmeyin

b Genel bilgiler: /b 14 temmuzdaki evlilik yıldönümümüz için 2 hafta öncesinden rezervasyon için aradım, fotoğraflarda siz de göreceksiniz denizin tam dibinde platformda masalar var. Telefonu resepsiyondaki kişi açtı ve bizim için önemli bir gece olduğunu tam kenarda bir masa istediğimizi söylediğimde tabiki notumu alıyorum dedi. Telefon numaramı ve ismimi not aldı. Tekrar tekrar söyledim en önde bir masa istiyorum diye. Siz merak etmeyin cevabını aldım. Bir restorandan yer ayırtmak en fazla 1 dakikanızı alırken ben inanın 5 dakika aman ters gitmesin diye defalarca konuştum. Gün geldi. Gün batımı saat gibi tam kıvamında olur ve gibi kalkanda dağın arkasında kaybolur, doğal olarak gün batımında yemek isteyebilirsiniz, mekanı gün içinde telefonla aradığımda rezervasyonum var dedim ; beyefendi restoran da hazır olur dedi!. Keşke bunu söyleseler ilk rezervasyonda ama nerde o ince düşünce bu restoranda, bekledik artık o saati, de restorana gittiğimizde gördük ki tüm masalar dolu ve herkes yemeğine çoktan geçmiş, boşuna beklettiler yani, tam kıyıda tek masa vardı dedim budur masamız tam oturucaz geldi garson orası rezerve dedi, yani normal bir insana bile 5 dk boyunca br şeyi defalarca söyleseniz o tamam derse tamamdır ya da yer yoksa yok der biz de başka yere gideriz, garson elindeki rezervasyon listesine baktı ve ismim var orada, sizin yeriniz burası diyerek tepede bir yer gösterdi, alakasız bir yer, telefonda dadikalarca anlatmaya çalıştığım yerle alakası yok, nasıl olur bu falan derken garson denen kişi “o masaya büyük balık siparişi verildi”demesiyle iş çığırından çıktı. Anlayın burdan işte sizin cebinize bakıyor bu mekan, demek ki ilk aradığımda keşke deseydim ne balıksa ben de istiyorum diye. Ardından müdürle görüşmek istedim, bu arada eşimle bende olan moral bozukluğumu düşünün, müdüre durumu güzelce izah ettiğimde bir şok da orada yaşadım, reservasyonum olmadığını bu masaların 6 ay!!! Önceden dolmaya başladığını söyledi. O zaman nasıl oluyor da elemanın elindeki kağıtta benim ismim oluyor,gün içinde aradığımda yine seslenilmiyor ve senin elindeki listede ismim olmuyor, tüm bunların ardından mekana para kazandırmamak amaçlı çıktık, rezil ettiker bizi, yazıklar olsun, ve bu yorumları bize yapılan saçmalığı hekim gruplar olsun her yer olsun paylaşacağımı bilsinler, eğer bu yazıyı okuyup biraz olsun bizi anladıysanız, lütfen bu mekana para kazandırmayın, gitmeyin.. br/

Ahmet Anıl GöçenerTürkiye,  Temmuz 

Kaputaş Plajı'a 1 km mesafedeki Hotel Villa Mahal Kalkan, spa merkezi, masaj sunmaktadır. Otel plaj bölgesinde Likya Kıyısı'a yakın yer alır ve mevsimlik açık havuz sunar.

Konum

Bu otel Kalkan Halk Plajı'a 1 km uzaklıktadır. Otel, Kalkan şehir merkezine 2 km uzaklıktadır. Bu zarif otel, Kalkan Pazarı'a kısa sürüş mesafesindedir.

Odalar

Hotel Villa Mahal'de konaklama birimlerinde veranda, minibar buzdolabı, kahve makinesi vardır. Otelin misafirleri panoramik manzaranın tadını çıkarabilirler. Her odada terlikler, saç kurutma makinesi, bornozlar içeren özel bir banyo kullanılabilir.

Yemek ve İçecek

Restoran sabahleyin kahvaltı saatlerinde açıktır. Konuklar, tesisten 5 dakikalık mesafedeki The Castle restoranında Akdeniz ve Türk yemeklerinin tadını çıkarabilirler.

Eğlence ve İş

Otelde ayrıca güneşlenme terası, güneş terası, kütüphane sunulur. Tesis bünyesinde şnorkelle dalış, dalış, kano gibi spor aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

İnternet

Kablosuz internet umuma açık alanlarda mevcut ve ücretsizdir.

Otopark

Tesis bünyesinde ücretsiz özel otel park olanağı mevcut.

Oda sayısı:  

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası