erkan özerman çocuğu / Erkan Özerman hiç evlendi mi çocuğu var mı? Erkan Özerman biyografisi - Internet Haber

Erkan Özerman Çocuğu

erkan özerman çocuğu

Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte hayatı

Best Model Of Turkey yarışmasında "Best Smile" güzeli seçilen Elmas Yılmaz'ın ve yarışmacılarından Barış Asrlan'ın iddiaları üzerine gündeme gelen Erkan Özerman hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz

ERKAN ÖZERMAN KİMDİR?

Türkiye'nin prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri olarak tanıdığı Erkan Özerman, 4 Kasım tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Bugün 83 yaşında olan Erkan Özerman, lise eğitimini Galatasaray Lisesi'nde, lisans eğitimini ise Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu'nda tamamlamıştır.

Çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği ile magazin yazarlığı yapan Erkan Özerman bir dönem de Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü görevlerini üstlenmişti.

Türkiye'de eğlence dünyasının tanın isimlerinden Erkan Özerman'ın önemli gece kulübü ve diskoteklerin kurucusu olduğu biliniyor. 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali'ni başkanlığını üstelenen Erkan Özerman aynı zamanda Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı, Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanı olarak da karşımıza çıkmaktadır.

Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında şoke eden sözler! 'Bu gece kiminle yattın' iddiası

Ünlü organizatöe Erkan Özerman, katıldığı bir magazin programında azra akın ve Kıvanç Tatlıtuğ'a ilişkin sözleriyle ağızları açık bıraktı. İki ismin de şimdilerde bir ailesi olmasını hiçe sayan Özerman, Azra Akın hakkında söyledikleriyle ön plana çıktı. 

İki ünlü ismin yarışmalarda birincilikleri aldıktan sonra aşk yaşadığı dönem üzerine konuşan organizatör Özerman, Azra Akın'ın Kıvanç Tatlıtuğ'a iftira attığını iddia etti. Özerman,  "Onun Kıvanç'a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı sokakta ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı. Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık.'' diyerek bir olay anlattı:

''O Amsterdam'da oturuyor. Oğlan Paris'de çalışıyor. Telefon açıyor 'Sen bu gece kimle yattın, kimle kalktın?' Başlıyor ağlamaya. Oğlan kalkıyor trene binip 2,5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç'a atılan iftirayı burada anlatamam.''



Özerman'ın katıldığı programdaki sunuculardan birisi ise Özerman'ın lafını kesip, ''O dönem gay iması yaptı değil mi?'' diye sordu. Özerman ise ''Azra onu elden kaçırma korkusu ile iftira attı'' dedi.

Azra Akın bu iddiaların ardından menajeri üzerinden açıklama yaptı. Erkan Özerman'ın açıklamaları sonrası Azra Akın'ın menajeri Yasemin Kök, hukuki süreci başlattıklarını duyurdu.

Menajer Kök, Özerman'ın açıklamalarının ardından suç duyurusunda bulunduklarını şu sözlerle ifade etti:

"Erkan Özerman'ın Azra Akın, ailesi ve çocuğu ile ilgili yaptığı açıklamalar gerçek dışıdır. Yapılan itibar sarsıcı ve yalan açıklamalarla ilgili hukuki ve cezai süreç başlatılmıştır. Dönem dönem bu şekilde Azra Akın'ın itibarına saldırmayı alışkanlık haline getirmiş Erkan Özarman'a yargı gerekli cevabı verecektir."

Erkan Özerman kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Best Model of Turkey'in kurucusu Erkan Özerman, verdiği bir röportajda, 33 yıllık kariyeri boyunca Türk dizi ve sinema sektörüne yıldız isim kazandırdığını söyledi.

Ünlü organizatör, yılında Deniz Akkaya ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Best Model'da nasıl birinci olduklarını şu sözlerle anlattı: "Jüri bana neticeleri verdiğinde kel Hasan (Yalnızoğlu) ve Kenan (İmirzalıoğlu) 27 puan almıştı. 2 dakika içerisinde birini seçmeliydim. 'Kenan'ı Best Model yapayım, Hasan'ı da Mr. International'a gönderirim' dedim.

Yanlış bir şey olsa, vicdan azabı çekerdim. Deniz ise bir sene evvel Türkiye Güzellik Yarışması'na girmişti. Uğurkan Erez ise 'Bu kızdan ne köy olur ne kasaba' demişti. Kimsenin inanmadığı Deniz Akkaya, bana ise başarılı ve ihtiraslı geldi. Kenan ve Deniz, 1. seçildikten sonra yarışmaya binlerce müracaat oldu. Ne pahasına olursa olsun, hak etmeyene hiçbir zaman ödül vermem."

ERKAN ÖZERMAN: AJDA PEKKAN VEFASIZ ÇIKTI!

Erkan Özerman, TRT Ankara Radyosu'nda çalıştığı dönemde Ajda Pekkan'a yardımcı olduğunu şöyle anlattı:

"Ajda, Adana'da sahne aldığı zaman iftiraya uğradı; 'Şarkı söyleyemiyor' dediler. Hemen Ankara'daki radyoya getirdim. Arkasına opera orkestrasını koydum ve Ajda Pekkan çıktı. Bayramda bir telefon açsın ve çiçek göndersin vefasını isterdim. Bugüne kadar böyle bir şey kimseden görmedim."

jpg
Erkan Özerman, Ajda Pekkan, Nebahat Çehre

ERKAN ÖZERMAN'IN HAYATI

4 Kasım tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Galatasaray Lisesi ve Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu'ndan mezun oldu.

Çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği, magazin yazarlığı yaptı. Ayrıca Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü görevlerinde de bulundu.

Türkiye'de eğlence sektöründe önemli gece kulübü ve diskoteklerin kurucusudur.

1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali Başkanı, Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı, Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanıdır.

ÖZEL YAŞAMI

doğumlu olan Erkan Özerman, yılı itibarıyla 83 yaşındadır.

Erkan Özerman metre boyunda, 83 kilo ve aslan burcudur.

İyi seviyede İngilizce konuşabilmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @erkanozermanofficial, Twitter'da @erkanozerman kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ERKAN ÖZERMAN'IN ÖDÜLLERİ

- Midem Cannes FIDOF Özel Ödülü
- Paris Altın Eyfel Ödülü
- Oscar de France Ödülü
- Best Model of The World Yıl Uluslararası Başarı Ödülü
- Aşkım Türkiye – Türk Besteleriyle (Richard Clayderman)
- Altın Kelebek Ödül Töreni - Onur Ödülü

ERKAN ÖZERMAN'IN MADALYALARI

- Chevalier Dans l'Ordre National du Mérite (Fransa Devlet Liyakat Madalyası)
- TC Dışişleri Bakanlığı, Japonya Türk Yılı Özel Madalyası

Güncelleme: 

İlgili Haberler

Ajda Pekkan'dan kötü haber: Evde kaza geçirdiErkan Petekkaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?Azra Akın kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayatı hikayesiPınar Altuğ kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu? İşte hayat hikayesiCansu Dere kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesiDeniz Akkaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası