antalyanin en iyi otelleri / 10 EN IYI Antalya Oteli 2023 (₺589) - Tripadvisor

Antalyanin En Iyi Otelleri

antalyanin en iyi otelleri

Y

Spice Hotel & SPA
Slide 2

Akdeniz’in kadim kenti Antalya tarihten bugüne dek birçok medeniyete ev sahipliği yaptı. Üstelik Türkiye’de yer alan antik kentlerin çoğu bu şehirde yer alıyor. Helenistik dönemde Bergama Kralı II. Attalos tarafından kurulan şehrin adı da tam olarak buradan geliyor. Başlangıçta “Ataleia” ismiyle anılan liman kentinin adı zamanla değişerek “Antalya” halini almış. Peki sayısız doğal güzelliği barındıran ve tarihin izlerini taşıyan bu şehirde nerede konaklanır? Antalya’da en iyi otel hangisi? Birbirinden keyifli Antalya otelleri arasında her şey dahil oteller hangileri? Evet bütün bir sene harıl harıl çalıştınız ve yılın o en güzel zamanları olan yaz ayını iple çektiniz. O zaman keyifli bir yaz tatili planı için konaklayabileceğiniz otellere şöyle hızlıca bir göz atmaya ne dersiniz? En iyi 10 Antalya otelini sizin için bir araya getirdik. Hem lüks hem de mütevazi otellerin yer aldığı listemizde farklı tarzlara hitap eden otel seçeneklerinden size en uygun olanı seçebilir, yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

1. Utopia World

Antalya otelleri listemize keyifli bir Akdeniz oteli ile giriş yapıyoruz. Utopia World Hotel, Antalya’nın Alanya bölgesinde yer alıyor. Bu otel denize sıfır konumunda ultra her şey dahil konseptiyle misafirlere hizmet veriyor. “Akdeniz’in hem yeşilini hem de mavisini bir arada yaşayabileceğiniz en özel köşesinde yaratılan yeni bir dünya” sloganıyla yola çıkan işletme unutulmaz bir yaz tatili için mutlaka listenizde olması gereken oteller arasında. Güvenli turizm sertifikalı otel aynı zamanda mavi bayraklı oteller arasında yer alıyor. Aquapark ve özel plaja sahip olan işletmede her bütçeye göre oda planlaması bulunuyor. Üstelik bir yandan yemyeşil muz ağaçları diğer yanda masmavi denizi ile size tam anlamıyla bir Akdeniz tatili deneyimi sunduğunu söylemek isteriz.

2. Botanik Platinum

Yemyeşil palmiye ağaçları ve rengarenk çiçekler arasında yer alan Botanik Platinum, denize sıfır, keyifli bir otel. Şık, geniş ve konforlu 447 odası bulunan tesisin tüm odalarında; TV, klima, minibar ve balkon gibi imkanlar yer alıyor. Tesiste, Botanik Hotel & Resort misafirleri ile ortak kullanımı bulunan 5 açık havuz, 3 kaydırak havuzu, 1 çocuk havuzu ve yalnız Botanik Platinum misafirlerine hizmet veren 1 kapalı havuz yer alıyor. Uluslararası lezzetlerin sunulduğu ana restoranda ise kahvaltı, öğle ve akşam yemeği açık büfe olarak servis ediliyor. Tabii dilerseniz Meksika, Yunan, İtalyan, Lübnan ve Uzak Doğu mutfaklarına özgü lezzetlerin de tadına bakabilir ve otele özgü içecekler eşliğinde doğa manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Botanik Platinum, Side’ye 30 km ve Alanya’ya 32 km mesafede konumlanıyor.

3. Rixos Downtown

antalya otelleri

Rixos Downtown, Antalya otelleri arasında dikkat çeken bir başka otel. İşletme, tarihi, kültürel ve doğal güzelliklere yakınlığıyla şehrin ritmini yansıtıyor ve Akdeniz tabiatının dinlendiriciliğini bir arada sunuyor. Yani aynı anda hem doğanın içinde hem de şehrin merkezinde olabilmeyi mümkün kılıyor. Doğa dostu otel Rixos Downtown, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Çevreye Duyarlı Tesis (Yeşil Yıldız)” belgesine layık görülmüş olup, su ve enerji tüketiminin kontrol altında tutulması, çevreye zararlı madde ve atık miktarının azaltılması gibi çevre dostu faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Öte yandan The Land of Legends’a Giriş ve Transfer ayrıcalığı da sunduğunu hatırlatalım. Rixos Downtown’dan avantajlı fiyatlarla rezervasyon yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlginizi çekebilir:

Bodrum’dan Datça’ya: Muğla’da Konaklayabileceğiniz En İyi 12 Otel

4. Hera Hotel

Antalya’nın doğal güzelliklerinin merkezi Kaş’ta yer alan Hera Hotel, denize sıfır konumu ile göz kamaştırıyor. Kaş’ın eğlence mekanlarına ve restoranlara yakın mesafede hizmet veren tesis, modern şekilde dekore edilmiş 46 odası ile misafirlerine hizmet veriyor. Sunulan olanaklar arasında hamam, sauna, spor salonu, otopark, havalimanı servisi, bisiklet ve araba kiralama hizmeti de yer alıyor. Otelin standart odalarında çift kişilik yatak, klima, banyo, balkon, LCD TV, saç kurutma makinası, gardırop, halı, uydu kanalları bulunuyor. Hera Hotel’de Kaş Liman manzarası eşliğinde lezzetli yemeklerin servis edildiği bir restoranın yanı sıra havuz başında hizmet alabileceğiniz bir restoran daha bulabilirsiniz. Otel konuklarına plajı dışında, açık yüzme havuzu ile yüzme ve güneşlenme olanağı sunuyor.

5. Maxx Royal Belek Golf Resort

antalya otelleri

Maxx Royal, Belek’in en ünlü resort otelleri arasında yer alıyor. Her şey dahil sistem ile işletilen 5 yıldızlı otelin 531 odası ve müstakil villaları bulunuyor. Otelin golf olanakları da oldukça geniş. İşletmenin içinde farklı damak zevklerine uygun 8 a la carte restoran, 16 bar yer alıyor. Tesis bünyesinde, tenis kortları, otopark, özel plaj, fitness ve spa merkezi, 3 açık 1 kapalı havuz, ücretli havalimanı transfer servisi ve ücretli çocuk ve bebek bakım servisleri de bulabilirsiniz. Otel odalarında, yastık menüsü, jakuzi, klima, kahve makinası, WIFI, TV, minibar, saç kurutma makinesi de yer alıyor. Belek’te Akdeniz ikliminin keyfini çıkarmak isteyenler için Maxx Royal Belek Golf Resort listeye mutlaka eklenmeli.

6.  Kempinski Hotel The Dome

Kempinski Hotel The Dome, Belek’te yeşillikler içinde yer alıyor. Selçuklu mimarisinden izler taşıyan dekorasyonu ile göz kamaştıran otelde birçok farklı aktivite imkanı bulunuyor. Golf sahası, geniş plajı, spa merkezi ve çocuklara özel olanaklarıyla aileler için de oldukça ideal bir konaklama seçeneği olduğunu söylemek isteriz. Toplam 176 odası bulunan beş yıldızlı otelde, 4 restoran, 2 havuz barı, tenis kortları, otopark, ücretli havalimanı shuttle ve bebek bakım servisi hizmetlerine kolaylıkla erişebilirsiniz. Otele evcil hayvan kabul edilmediğini hatırlatmak isteriz.

7. Kemer Barut Collection

antalya otelleri

Antalya otelleri listemize Kemer Barut Collection ile devam edelim. Şöyle Toros Dağları manzaralı bir otelde Akdeniz iklimini hissettiğiniz bir sabaha uyanmak istemez misiniz? Kim istemez değil mi? Kemer Barut Collection, Toros Dağları manzaralı 360 odası bulunan, 5 yıldızlı ve her şey dahil sistem hizmet veren bir resort otel. Kendine ait 100 metre uzunluğunda özel bir plajı bulunan otelde, 5 restoran ve 3 bar, gece kulübü, tam donanımlı bir spa merkezi, çocuk kulübü yer alıyor. Otele evcil hayvan kabul edilmediğini hatırlatalım. Otelin odalarında klima, TV, WIFI, saç kurutma makinası bulunuyor. Ek ücrete tabi olmak üzere havalimanı transferi ve bebek bakım servisi de ayarlanabiliyor. Manavgat Side sahilinde bulunan Acanthus & Cennet Barut Collection Otel, mavinin ve yeşilin en güzel tonlarını hissedebileceğiniz keyifli bir Akdeniz oteli.

Üstelik Teras Swim Up odalarında uyandığınız anda kendinizi havuza atarak serinleyebileceğiniz farklı bir dizayna da sahip. Bu odalar içerisinde teras, şezlong, havuz, çift kişilik yatak, kanepe, banyo, klima, LCD TV, mini bar, duman detektörü, elektronik anahtar sistemi, saç kurutma makinası, bornoz, makyaj aynası, kasa, ücretsiz kablosuz internet, çay ve kahve seti hizmetleri bulunuyor.ç Acanthus & Cennet Barut Collection Otelin sunduğu imkanlar arasında step, aerobik, tenis, sauna, animasyon, su sporları ve mini kulübü de eklemek mümkün.

8. Hotel Villa Turka

Alanya’yı tepeden gören konumu sayesinde nefes kesen bir manzaraya sahip olan otel, Alanya Kalesi’nin de kalbinde bulunuyor diyebiliriz. Kale Plajı’na, şehir merkezine ve tarihi yarımadaya beş dakikalık yürüme mesafesinde olan otelin taş duvarlı standart odaları, deniz manzaralı ve balkonlu superior odaları, antikalarla döşenmiş özel çardaklı balayı suiti, tarihi taş kale konağı ve Osmanlı konağı misafirlerine sıra dışı bir konaklama deneyimi sunuyor. 19. yüzyılda yapılmış olan kale konağının aslında ödüllü olduğunu ve “Akdeniz Bölgesi’nin En İyi Restorasyonu” ödülünü aldığını da hatırlatmak isteriz.

Doğal malzemeler kullanılarak özenle hazırlanan köy kahvaltısı, deniz manzaralı jakuzili havuz, Kleopatra Plajı’na üretsiz ulaşım imkânı ve çeşitli küçük hediyeler ile Hotel Villa Turka’nın misafirlerine sunduğu imkanlardan yararlanmak isterseniz bu keyifli Antalya otelini listenize ekleyin deriz. Son olarak otelin ortak terasları ile büyüleyici deniz manzarasının keyfini çıkarmayı unutmayın deriz.

9. The Land Of Legends Kingdom Hotel

antalya otelleri

Özellikle çocuklu aileler için biçilmiş kaftan olan The Land Of Legends Kingdom Hotel, Türkiye’nin çocuklara yönelik ilk oteli olma unvanını elinde taşıyor diyebiliriz. Bu oteli listenize ekleyerek eğlenceli ve masalsı atmosferi ile çocuklarınız için büyüleyici bir tatil deneyimi planlayabilirsiniz. Üstelik tesis o kadar keyifli ve güzel dizayn edilmiş ki bu büyülü deneyime siz de kendinizi kaptırabilirsiniz. Tesis aynı zamanda tema park ve alışveriş merkezi olarak da hizmet veriyor. Konakladığınız süre boyunca tüm ihtiyaçlarınıza tesiste çözüm bulabileceğinizi de hatırlatalım.

The Land Of Legends Kingdom çocuklara özel tasarlanmış masalsı 401 adet odası, suitleri, ödüllü SPA’sı yüzme havuzu, eğlence ve lezzettin bir arada sunulduğu restoranları ile misafirlerine hizmet veriyor. Her yaştan misafire hitap eden ihtişamlı etkinlikler ve gösteriler de tesisin olmazsa olmaz aktiviteleri arasında yer alıyor. Çocuklar için her şeyin düşünüldüğü alternatif bir tatil rotası arıyorsanız bu rengarenk tesisi mutlaka inceleyin deriz.

10. Ela Excellence Resort Belek

antalya otelleri

Antalya otelleri listemizi dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan iç mekan dekorasyonu ile keyifli ve doğayı hissettiren Ela Excellence Resort ile tamamlıyoruz. Otel yüksek misafir memnuniyeti ile hizmet veriyor. Otelin orman ve deniz manzarası da tesisin öne çıkan yanlarından biri. İhtiyaç ve tercihlerinize göre otelin farklı konaklama konseptlerinden kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Dilerseniz suitlerde, dilerseniz villada, dilerseniz özel tasarlanmış göl kenarı konseptli havuzun yanı başındaki odalarda konaklamanız mümkün. Öte yandan benzersiz bir gastronomi yolculuğu sunan otelin şık ve ferah restoranlarında farklı lezzetleri de deneyimleyebilirsiniz. Gün boyu doğayı hissedebileceğiniz huzurlu bir tatil seçeneği için Antalya otelleri arasında yer alan Ela Excellence Resort’u konaklama listenize eklemenizi öneriyoruz.

Kaynak: 1 2

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası