bülbül traktör / Bülbül Traktör 1.şube | Konya

Bülbül Traktör

bülbül traktör

Mücella & Erhan Bülbül Mutluluk Dolu Yıllar İçin Birbirlerine Evet Dediler

Bilgen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Bilgen’in yeğeni, Rabia Bilgen - İş insanı Demir Ali Bilgen’in kızı Fizyoterapist Mücella ile Bülbül Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Bülbül -Ak Parti Bafra İlçe Kurucu Başkanı- Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı, Mali Müşavir Haluk Bülbül’ün oğlu Muhasebeci Erhan Bülbül ömür boyu mutluluk için imza atarak birbirlerine ‘’EVET’’ dediler.

Genç çiftler Mücella&Erhan Bülbül için Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Gardenya Salonunda muhteşem nikah ve düğün merasimi düzenlendi.

Genç çiftler Mücella&Erhan Bülbül hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler ve konfetiler eşliğinde masalarına kadar alkışlar arasında geldiler. 

Program Bafra NET AJANS’ın profesyonelce organizasyonuyla başladı. Şuayip Şenel hocanın sunumunun ardından Kemençe eşliğinde Karadeniz Karadeniz Halk Oyunları ekibi sahne aldı.

Gelin Mücella Bilgen’in babası İş insanı Demir Ali Bilgen ile damat Erhan Bülbül’ün babası Ak Parti Bafra İlçe Kurucu Başkanı- Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı, Mali Müşavir Haluk Bülbül davetlilere hitaben yaptıkları konuşmada,’’ Bilgen ve Bülbül aileleri adına evlatlarımız Mücella&Erhan’ın  nikah ve düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek duygularını belirttiler.
Konuşmalardan sonra ise nikah merasimine geçildi.

Nikahı hayırlı olsun dilekleri ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı.
Başkan Demir  konuşmasında,’’Yeni çiftlerimizin Mücella& Erhan Bülbül’ün nikah akitlerini gerçekleştirdik. Bu mutlu günlerinde çiftlerimizin yanında olarak sizlerle birlikte mutluluklarını paylaştık. Çiftlerimize, gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ailelerimize de hayırlı olsun. Her zaman hayata dair ne varsa halkımızla birlikte yaşamaya ve paylaşmaya devam edeceğiz. Mutluluk Dileklerimle.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Nikah şahitliklerini ise Ak Parti Samsun İl Başkanı funduszeue.info Aksu, Ak Parti Samsun eski Milletvekili Mehmet Kurt, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Noter İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Ak Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz , Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir , Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, OMÜ İlahiyat Fakültesi dekan yardımcısı Doç.Dr. Faruk Sancar , BİLGEN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Bilgen hayırlı olsun temennileri ile yaptılar.
Nikah cüzdanını Ak Parti Samsun İl Başkanı funduszeue.info Aksu yaptığı duygusal konuşmanın ardından gelin hanıma hayırlı olsun dilekleri ile takdim etti.
Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın duası ile her iki gence mutluluk dolu yaşam dilekleri sunuldu. 
Genç çiftler Mücella yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler. 
Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. 
Kafkas (Çerkez) ekibinin ve Zeybek gösterisi ise büyük ilgi gördü.
Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Nikah ve düğün merasimine ayrıca Samsun  Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Soğuk, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Yakakent Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit, SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya, KYK Bafra Müdürü funduszeue.info Albayrak, Ak Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yurduseven, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı Salih Kılıç,  İş insanları, okul müdürleri, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Ak Parti Samsun il ve İlçeleri yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
 

Etiketler :BAFRA, düğün, haluk bülbül, oğlu

Mücella&Erhan Bülbül Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası