büyük kumar filmi full izle / Büyük Kumar izle | Full izle, Hd izle, p izle, Türkçe Dublaj izle, hdfilmcehennemi2

Büyük Kumar Filmi Full Izle

büyük kumar filmi full izle

Runner Runner, yapımı bir suç-dram filmidir. Riley, ailesi için para biriktirdiği hakkında para kazanmak için bir online poker oynadığında, ustalaşır. Bazı bir öğrenim gezisine götürmek için gereken parayı elde edebilmek için, kendini daha fazla cesaretle online poker oynama kararına varır.

Gittikçe daha fazla riske atılan oynadıklarından sonra, oyun kaybetmeye başlar ve sonunda yüklü miktarda parasını kaybeder. Bunun üzerine, arka planda paranın kaybolduğunu düşünerek, yeteneklerini kanıtlamak ve para kaybını telafi etmek için Puerto Riko'ya gider. Burada, birçok insanın kumar oyunlarında kazanmak için para alındığını ve sahte kupon satışının olduğunu görür.

Ünlü online hileci Ivan Block ile tanışır ve neler olduğunu anlamaya başlar. Sonunda, Ivan ile beraber bir kumarhanesini yönetme olanağını kazanır. Ancak, FBI ve Ricky onun sözünü tutmasına rağmen, Ivan'ın kumarhanenin arkasındaki hileli ticaretinin düzenlenmesinde desteklediğini keşfeder.

Ivan, gerçeği ortaya çıkarmaktan korkar ve yalnız başına aşağı kopmaya veya ikna olmaya zorlayabilir. Sonunda, ilişkileriyle arası olmaya zorluyor ve kendisini temiz bir sayfa ve para kazanma imkanına kavuşturmak için büyük bir riske girer.

Beğenebileceğiniz Diğer Filmler

Scarface – Yaralı Yüz

IMDB Puanı

  • Yapım Yılı
  • Ülke Amerika
  • Yapım Şirketi Universal Films
  • Film Süresi dakika

Tony Montana, 'deki göç sırasında Küba'dan Amerikaya gelir. İlk zamanlar Florida mülteci kampında kalır, arkadaşı Manny'nin buradan kaçmak için bir çıkış yolu vardır. Dışarı çıktıklarında uyuşturucu satıcısı Frank Lopez için çalışmaya başlarlar. Sabırsız Tony bir süre sonra Frank'in imparatorluğu ve metresi Elvira Hancock da dahil olmak üzere her şeyi istemeye başlayacaktır. Kült Filmlerden p görüntü kalitesiyle Yaralı Yüz izle yebilirsiniz.

Resimler 3

Etiketler: p, scarface altyazılı izle, scarface altyazılı izle p, scarface filmi full hd izle, scarface izle altyazılı, scarface izle türkçe altyazılı, scarface izle unutulmaz filmler, scarface türkçe dublaj izle, yaralı yüz altyazılı, yaralı yüz dublaj izle, yaralı yüz izle

Büyük Kumar


Film Bilgileri

Büyük Kumar

Büyük Kumar izle, Büyük Kumar full izle, Büyük Kumar türkçe dublaj izle, Büyük Kumar hd izle, Justin Timberlake ve Ben Affleck&#;in başrollerini paylaştıkları filmde Richie Furst, ismindeki Öğrenci parlak bir zekaya sahiptir. Furst, okumakta oldugu okulun burslu olan kısmını kazanamadı için öğrenim kredisi için dolara ihtiyaç duymaktadıfunduszeue.info zamanlarda popüler olan internet üzerinden oynanan kumar oyunlarında tüm parası olan doları kaybeder. Furst, oynadığı sitede bir hile olduğunun farkına varır ve araştırmaları neticesinde sitenin açığını yakalar ve sitenin sahibi Ivan Block&#;u bulmak için Kosta Rika&#;ya kadar uzanan bir yolculuğa çıkar.

Benzer Filmler

Hızlı ve Öfkeli 10
The Flash
Transformers 7
Çizmeli Kedi Son Dilek
Murder Mystery 2
Murder Mystery 1
Çıldırmış Ayı
Soluksuz
 Büyük Kumar

FRAGMANI İZLE

Üyeler
3,5 48 Puanlama ve 6 Eleştiri
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Princeton'da matematik okuyan Richie Furst, son derece zeki ve parlak bir öğrenci olsa da burs alabilecek başarıyı yakalayamamıştır. Öğrenim harcı olan dolarlık bir birikimi olmadığı için bu parayı bir hafta içerisinde bir şekilde bulması gerekmektedir. Ufak tefek birikimleri vardır ve şansını online poker oynama sitesinde denemeye başlar. Bir süre epey başarılı ilerlese de kader oyununda, kazanacağından emin olmasına rağmen tüm parasını kaybeder. Richie, bu işte bir hile olabileceğine inanmaya başlar ve sitenin sahibi Ivan Block'u bulmak için Kosta Rika'ya kadar gider. Block, burada lüks içerisinde yaşamaktadır ve Richie'yi tersleyip kovmak yerine ona misafirperver bir şekilde yaklaşır. Block, genç adamı oyundaki hileyi keşfettiği için tebrik edip kendisi için çalışmasını teklif eder. Bu zengin ve karizmatik adamın hayat şekliyle adeta büyülenen Richie de bu teklifi kabul eder. Ancak Richie artık beklenmedik bir kurum tarafından kıstırılıp bir seçim yapmak ve hayatının en riskli kumarını oynamak zorunda kalacaktır!
Genç yönetmen Brad Furman tarafından çekilen filmin senaryosu, daha önce de birlikte çalışan Brian Koppelman ve David Levien ikilisine ait.

Beyazperde Eleştirisi

Justin Timberlake ilginç bir çocuk. Tüm ergenlik döneminde nefret ettiğimiz bir pop figür olarak imitasyon Michael Jackson şeklinde vasat “radyo-dostu” şarkılarıyla bir dönem pop müzik dünyasında kasırga gibi eserken, kariyerinde köktenci bir dönüşüme imza attı. Pop-rock arenasında Madonna gibi bir divadan Jennifer Lopez gibi bir Latin stara kadar şansını sinemada da deneyen azımsanmayacak sayıda müzisyen var. Ancak çoğu, sinemada karikatürize tiplemelerin ötesine geçmekte zorlanmakta ve sinema kariyerinde elle tutulur bir başarıları mevcut değil. Justin ise oynadığı rollerin hakkını vermekte hiç zorlanmıyor ve o da bunun farkında olmalı ki oyunculuk kariyerine daha fazla yatırım yapıyor. İşte şimdi de Princeton gibi kallavi bir okulda matematik okuyan Richie Furst rolüyle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor Timberlake ve bana göre tek kelimeyle muhteşem bir oyun sergiliyor. Filmde sinema

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Öneriler

Son Haberler

En Sağlam Kumar Filmleri
Büyük Kumar Gişenin Zirvesinde!
13 Haber ve Özel Dosya

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

Film fena sayılmaz belli bir sürükleyiciliği belli bir gerilimi olan bir film bunun yanı sıra oyuncu kadrosu da gayet iyi diyebilirim. Sonlara yaklaşırken yapılan hamleler de filme ayrı bir hava katmış. Bunun dışında pek fazla getirisi olan bir film değil ama gene de izlerken zaman akıp gidiyor o yüzden kadroyu görüp aşırı beklenti içine girmeden filmi izlerseniz aradığınızı bulma ihtimaliniz yüksek gözüyle bakıyor şimdiden iyi seyirler

Merhabalar, İlk önce filmin ön gösterimine davet ettikleri ve sinema da ikram ettikleri patlamış mısır için 'a çok teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Filme gelince: Sanırım yapımcılar Ben Affleck ve Justin Timberlake'in ismine sırtını dayayarak para kazanmaya çalışmışlar. Bu filmin konusuna benzer çok daha iyi örnekleri var. Son dönemde sinemaya giderek izlediğim en boş film oldu. Sanırım davet
Devamını oku

Daha iyi yapılmış kumar filmleri izledim mesela kumarbazlar çetesi gibi,aslında konusu falan fena değil ama kurgu'nun basitliği midir,sonunun tahmin edilir oluşu mu bilemiyorum ama bittikten sonra yavan geliyor baya bi

Bu tarz filmlerde klişe olan her şey vardı filmde. Akıllıca bir kurgu gibi geliyor ama ağzımı açık bırakan bir senaryo değildi. Basit bir yapımdı. Oyunculuk iyiydi.

6 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

30 Fotoğraf

Bunları Biliyor musunuz?

Çekim Mekanları

Büyük Kumar'ın çekimleri büyük oranda New Jersey'deki Princeton'da ve Porto Riko'da gerçekleştirildi. 

Oyuncular ve Rolleri Hakkında

The Social Network filmindeki başarılı oyunculuğundan sonra beyazperdede daha büyük filmlerde görmeye başladığımız Justin Timberlake bu filmin başrollerinden biri. Diğer başrol ise yönetmenliğini yaptığı Argo filmiyle 2 Oscar ödülü kazanan Ben Affleck. Ben Affleck yılında sadece bu filmde rol aldı, hem de izleyicisini şaşırtacak bir kötü adam rolünde! 

Detaylar

Filmin yapımcıları arasında Leonardo DiCaprio da yer alıyor! DiCaprio, oyunculuğun yanısıra prodüktörlük kariyerinde de emin adımlarla ilerliyor. Ünlü oyuncu bu sene The Wolf of Wall Street ve Out of the Furnace filmlerinin de yapımcıları arasında bulunuyor.

Teknik bilgiler

Ülke ABD

Dağıtımcı Tiglon

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar 3 başlık

Bütçe30 $

Dil İngilizce

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası