kutsal damacana 4 full izle / Kutsal Damacana 4 full izle izle | Film izle

Kutsal Damacana 4 Full Izle

kutsal damacana 4 full izle

Kutsal Damacana 4 full izle

Ünlü oyuncu ve yönetmen Şafak Sezer'in unutulmaz film serilerinden biri olan korku-komedi türündeki Kutsal Damacana, yeni filmiyle coşku yarattı. Yönetmenliğini Kamil Çetin'in, yapımcılığını Polat Yağcı'nın üstlendiği 'Kutsal Damacana 4' filmi seyircisinden tam not aldı. Peki, Kutsal Damacana 4 filiminin mevzusu nedir? Kutsal damacana 4 filiminin aktörleri kimlerdir? İşte mevzu ile ilgili bütün merak edilenler

Yönetmenliğini Kamil Çetin'in, yapımcılığını Polat Yağcı'nın üstlendiği 'Kutsal Damacana 4'filmi seyircisinden tam not aldı. 20 Ocakta beyazperde de seyircisiyle ilk kez buluşan filim seyirciler tarafınca büyük alaka gördü. Filimden sonrasında seyirciler arama motorlarına Kutsal Damacana 4 izle  filiminin mevzusu nedir? Kutsal damacana 4 filiminin aktörleri kimlerdir? Sorularının cevabını araştırlıseafoodplus.info, Kutsal Damacana 4 filiminin mevzusu nedir? Kutsal damacana 4 filiminin aktörleri kimlerdir? Kutsal Damacana 4 Filimi fragmanı izle! Detaylar haberimizde


KUTSAL DAMACANA 4 FİLİMİNİN KONUSU NEDİR?


Kutsal Damacana 4, hata sonucu papaz olan Fikret'in öyküsünü mevzu ediyor. Fikret, hata sonucu girmiş olduğu papazlık yolunda kendisini tahmin edemeyeceği bir konumda bulur. Beklenmedik bir halde Vatikan'a kadar yükselen Fikret, artık yurduna geri dönmeye karar verir. Kutsal Damacana 4 müzik yapımcısı Polat Yağcı'nın yapımcılığı ile gerçekleşecek. Şafak Sezer'in başrolünde rol alacağı Film "Kutsal Damacana" serisinin 4. filmi olacak.

KUTSAL DAMACANA 4 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?


Kutsal Damacana filiminin yeni filimi olan Başr9ollerini Şafak Sezer ve Ersin korkutun bulunduğu Kutsal Damacana 4 filiminin oyuncu kadrosu. İzleyiciler tarafınca merak ediliyor. Serinin yeni filimin 'de şu adlar yer alıyor:

Yerli Film izle

yılında vizyona girdikten sonra en çok sevilen komedi filmlerinden biri olan &#;Kutsal Damacana&#;, serinin 4. halkasıyla geri döndü. Papaz Fikret&#;in yanlışlıkla başlayan papazlık serüveni onu daha da ileriye taşır. Vatikan&#;a eğitime giden Fikret, ülkeye geri dönme kararı alır. Yardımcısı Asım ile birlikte şeytan çıkarma gibi işlere başlar. Fikret ve Asım, ilk maceralarında karşılaştıkları şeytan ile tekrar karşılaşırlar ve şeytanı tekrar kovmaya çalışırlar.

Kutsal Damacana 4 Full Hd İzle

Kutsal Damacana 4 Full İzle

Şeytan çıkarma seanslarına katılan Fikret ve Asım eski bir dostla karşı karşıya gelirler. Yönetmenliğini Kamil Çetin&#;in üstlendiği filmin başrollerinde Müjde Uzman, Şafak Sezer, Onur Büyüktopçu ve Ersin Korkut bulunuyor. İyi seyirler.

Kutsal Damacana 4 Full İzle

Tür: Editörün Seçtikleri, Komedi Filmleri İzle

Yapım:

IMDB Puanı:

Yönetmen: Kamil Çetin

Oyuncular: Müjde Uzman, Şafak Sezer, Onur Büyüktopçu

Etiketler: Kutsal Damacana 4 p İzle, Kutsal Damacana 4 Full Hd İzle, Kutsal Damacana 4 Full İzle, Kutsal Damacana 4 İzle, Kutsal Damacana 4 sansürsüz İzle

Kutsal Damacana 4

Filmin Videoları

Kutsal Damacana 4 Fragman
Bu filme dair # video

Fragmanlar: Vizyondaki En İyi Filmler

The Flash Fragman

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman

Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş Altyazılı Fragman

Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Fragman

Super Mario Bros. Fragman

Super Mario Bros. Fragman
Vizyondaki En İyi Filmler

En Çok Beklenen Filmler

  • Oppenheimer
  • Barbie
  • Kraven The Hunter
  • Sisu
  • Meg 2: Çukur
  • Five Nights At Freddy&#;s
  • Mucize Uğur Böceği ve Kara Kedi
  • Ölümcül Çarpışma
  • Cehennem Melekleri 4
  • Genç Deniz Canavarı Ruby
Tüm beklenen filmler

Kutsal Damacana 4 Full HD Sansürsüz Tek Parça P İzle 

Kutsal Damacana filmi, özeti, yorumları, oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın! 
Kutsal Damacana serisinin bu filminde ABD korku filmi olan Annabelle'de yer alan bebekten esinlenilmiştir. Bu sebeple seyirciden oldukça fazla ilgi gördü. Fikret’in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan'a kadar yükselmesinin ardından yurda kesin dönüş yaptığı bir filmdir. 
Şafak Sezer ve Kamuran Süner’in yazdığı filmde Fikret artık memleketine dönüp bu sahte papazlık işinden kurtulmak ister. Ancak istemek şöyle dursun bu durum Fikret’in başına işler açacaktır. 20 Ocak tarihinde vizyona giren Kutsal Damacana 4 filminin oyuncuları, Şafak Sezer, Nilgün Belgün, Müjde Uzman ve Onur Büyüktopçu’dur. Serinin devamı niteliğinde olduğu için yine içerisinde Vatikan kilisesi ve benzeri birçok unsur içeren filmin önceki filmleri kadar ilgi çekmesi bekleniyor.
Kutsal Damacana 4 full izle. Kutsal Damacana 4 filmini buradan full HD izleyebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir