en iyi kurşun kalem markası / 2022'nin En İyi Uçlu Kalem Markası (+8 Öneri)

En Iyi Kurşun Kalem Markası

en iyi kurşun kalem markası

En İyi ve En Kaliteli Kalem Markalarını İnceleyelim

Kalemler, günlük hayatın en vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Ders dinlerken, çalışırken, kişisel notlar alırken ya da çizim yaparken kullanılan kalem çeşitleri, birbirinden seçkin markalar tarafından büyük bir özenle üretilir ve yaşamınıza eşsiz bir kalite katar. Ofmark tarafından size sunulan kalem modelleri arasında ise dünyanın en başarılı markalarının birbirinden kaliteli ürünleri yer alır. Peki Ofmark kalemler hakkında size hangi seçenekleri sunar, en kaliteli kalem markaları ve modelleri nelerdir, biliyor musunuz? İşte en iyi kalem markaları hakkında öğrenmeniz gereken tüm detaylar…

Stabilo Kalemleri

Gri, yeşil, mavi, turkuaz, mor, pembe, sarı ve açık pembe renkleriyle Stabilo Point 88 keçeli kalemleri

Almanya merkezli kırtasiye devleri arasında, Stabilo bulunur. Dünya genelinde en çok tercih edilen kalem markalarından birisi de Stabilo’dur. 1855 yılında Faber Castell’e rakip olarak kurulan ve birbirinden başarılı ürünleriyle dünya genelinde milyonlarca satış rakamına ulaşan başarılı marka, kalem çeşitleriyle de her kesimden kalem kullanıcısının beğenisini kazanır. En çok tercih edilen Stabilo kalemleri arasında kurşun kalemler, keçe uçlu kalemler, fosforlu kalemler ve boya kalemleri yer alır. Yazı gereci olarak kullanabileceğiniz Stabilo kalem türleri, dayanıklı yapıları ve yüksek kaliteleriyle dilediğiniz uzunlukta metni hızlı ve rahat bir şekilde yazabilmenize olanak tanırken beyaz tahtalarda kullanabileceğiniz markör tipi kalem çeşitleri ise derslerinizi, sunumlarınızı ve toplantılarınızı son derece renkli hâle getirir.

Pilot Kalemleri

Siyah, mor, kırmızı, turuncu, yeşil ve mavi Pilot tükenmez kalemler

Adıyla kalem çeşitlerinden birisi özdeşleşmiş olan Pilot marka kalemler dünyada en çok tercih edilen kalem arasında yer almaktadır. Pilot kalemleri arasında; çizim, kaligrafi, tükenmez, jel ve sıvı mürekkepli kalem türleri ön plana çıkar. Pilot tükenmez kalemler kalitesiyle ve yıllardır süregelen kullanıcı memnuniyeti ile öne çıkmaktadır. Markanın imzasını taşıyan kaligrafi ve çizim kalemleri de, bu iki alanda iş yapan insanlar tarafından beğeniyle kullanılmaktadır. Jel ve sıvı mürekkepli Pilot kalem çeşitleri de son yıllarda kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmektedir. 

Rotring Kalemleri

Stabilo ve Pilot kadar ilgi gören bir diğer kırtasiye gereçleri markası, yine Almanya’da kurulan Rotring’dir. 1928 yılında Hamburg’da kurulan ve özellikle uçlu kalemlerinin eşsiz kalitesiyle adından söz ettiren başarılı firma, hem öğrencilerin hem de çalışanların favorileri arasında yer alır. Uçlu Rotring Kalemleri; 0.5, 0.7 ve 0.9 uç seçenekleri sayesinde dilediğiniz kalınlıkta yazı yazabilmenize imkân tanıyarak her tarza uyum sağlar. Güçlü mekanizmaları sayesinde zamana meydan okuyan Rotring kalem çeşitleri, tutma bölümlerinde yer alan silikon aparatları sayesinde parmaklarınızın zarar görmesini de önler.

BIC Kalemleri

Dünyanın en başarılı ve en sevilen kalem üreticileri arasında, Société Bic de bulunur. 1945 yılında Fransa’da kurulan ve kısaca BIC ismiyle bilinen marka, özellikle tükenmez kalem seçenekleriyle fark yaratır. Tükenmez kalem formundaki BIC kalemleri, ergonomik tasarımları ve sadelikleriyle her ofisin vazgeçilmezleri arasında bulunur. Toplantılarınızda not tutabilmenizi, sunum ve evrak hazırlayabilmenizi, ofis içi notlarınızı yazabilmenizi kolaylaştıran Bic kalem çeşitleri, okullarda da rahatlıkla kullanılabilir. Mavi, siyah, kırmızı gibi renk seçeneklerine sahip olan tükenmez kalem alternatifleri, ince tasarımları sayesinde kaliteyi yüksek bir zarafetle buluşturmayı da başarır.

Kaliteli ve İyi Kalem Nasıl Anlaşılır?

Herkes, kaliteli kalemler kullanmayı hak eder. Kaliteli kalem çeşitleri, hem profesyonel hayatınızda, hem eğitim yaşamınızda hem de kişisel yazılarınızda kendinizi çok daha rahat hissetmenizi sağlar ve yazma performansınızı etkiler. Bu yüzden başarılı kalem markaları tarafından üretilen seçeneklere yönelmek, son derece önemlidir. Peki kaliteli ve iyi kalemlerin diğer türlerinden farkı nedir, biliyor musunuz? Bu farkı anlamak için ilk olarak kalemin dış cephesine, sonra da yazma performansına bakmanız yeter. Kaliteli kalemler, ergonomik bir yapıda tasarlanır ve elinize kolayca uyum sağlayarak size maksimum konfor sunar. Kaliteli kalemler, yazı yazarken kâğıt üzerinde akışkan bir şekilde hareket ederek kendinizi rahat hissetmenizi sağlar. Kâğıda takılmayan, mürekkebi dağıtmayan ve kullanım sebebiyle uç kısmı deforme olmayan kaliteli kalemler, uzun kullanım ömürleriyle de ön plana çıkar.

Eğer siz de kaliteli kalemler kullanmak ve dünyanın en başarılı markalarının ürünleriyle tanışmak isterseniz, hemen Ofmark’ın size özel kalem koleksiyonlarını inceleyebilir ve benzersiz bir yazı yazma deneyimine adım atabilirsiniz.

En İyi Uçlu Kalem Markası Hangisi?

En iyi uçlu kalem markası veya markaları hakkında güzel bir liste hazırladım. Uçlu kalem önerisi arayanlar için müthiş bir kaynak oldu. Okulların açılmasıyla birlikte kırtasiye ürünlerinin alışverişi yapılmaya başlandı. Uzun yıllar işinizi görecek bir kalem tercih etmek oldukça mantıklı bir hareket olacaktır.

Ergonomik tutuş, dayanıklılık ve duruşuyla birlikte yazmaktan çok çok zevk alacağınız efsane kalemler buldum. Öğrencilik yıllarımda bende Faber Castell’in uçlu kalemini kullanırdım. Oldukça sağlam ve kaliteli bir kalemdi ve çokta popülerdi.

En İyi Uçlu Kalem Markası

1. Caran D’Ache Uçlu Kalem

caran dache uclu kalem

Caran d’Ache firması 1924 yılında İsviçre’nin tarihsel saat ve mücevherat imalatçısı Arnold Schweitzer tarafından kurulmuştur. Günümüzde üstün kalite ve kanıtlanmış deneyim efsanesidir. Şirket İsviçre’nin tek kurşun kalem, sanatsal malzeme ve lüks yazı gereçleri üreticisidir. İsviçre bütün dünyada “teknik üstünlük, hassasiyet, güvenirlik ve buluş sembolü” olarak kabul edilmektedir.

Tüm ürünler el ile, Cenevre fabrikalarında üretilir ve bu üretim üstün geleneksel el sanatçılığını, bilgisayar destekli makinelerle birleştirilmektedir. Bu sebeple en iyi uçlu kalem markaları arasında yer alıyor.

2. Rotring Uçlu Kalem

rotring uclu kalem

Rotring, düşünce gücünün ve geniş vizyonun öneminin farkında olan ve kendini en iyi şekilde ifade etmek isteyen kişilerin kullandığı bir markadır. Sizlere her türlü kullanım için en iyi çözümü sunan ürünler geliştirmek Rotring’in misyonudur. Üzerinde kırmızı halkayı taşıyan her ürün ergonomi ve dizaynın mükemmel bir birleşimi olup, fikirlerinizi hayata geçirmenizde size ilham verecek şekilde tasarlanmıştır.

3. Faber Castell Uçlu Kalem

en iyi uclu kalem markalari faber castell

Kalem denilince akla gelen ilk markalardan biri Faber – Castell. Her bütçeye uygun kalem çeşitleri ve birinci sınıf malzeme kullanımı ile çok seviliyor. Vario Lüx Versatil de çizim ve yazım için ideal kullanım imkanı sunmaktadır. Uç sertliğini gösteren pencere ile kaleminizi kısa sürede bulabilirsiniz. Kapak kısmındaki silginin son derece kaliteli ve sağlam olduğunu söyleyebiliriz. Bu kalem sayesinde daha rahat yazı yazabilir veya çizim yapabilirsiniz.

4. Pensan Uçlu Kalem

pensan uclu kalem

Sert plastikten imal edilen gövde tasarımı uzun yıllar sağlam kullanım fırsatı sunmaktadır. Ergonomik tutma yeri ve fonksiyonel gövde tasarımı sizi memnun edecektir. Uç yeri kapanıyor bu sayede kaleminizi güvenli bir şekilde taşıyabilirsiniz. Renkli şık dizaynları ve mekanik yapısı ile en iyi uçlu kalemler arasında bulunuyor.

5. Scrikss Versatil

scrikss uclu kalem

Sade ve zarif tasarımı ile öne çıkan Scrikss, son derece dengeli ve hafif kalemlerden biri. Türk firması tarafından üretilen kalemlerin en büyük özelliği rahat yazımı sağlaması. Özel tasarımı ve ergonomik tasarımı sayesinde kolay bir şekilde kavrayabilir ve yazınızı düzgün harflerle yazabilirsiniz.

#Mutlaka İnceleyin:En İyi Tablet Markaları ve Fiyatları

Diğer kalemlerin aksine tepe kısımda bulunan silgi oldukça kaliteli ve kağıdı yıpratmıyor. Kalemi kullanmadığınız zamanlarda uç kısmını kapatmak mümkün. Geometrik şekiller, kara kalem çizimleri vb. her şeyi kolay ve rahat bir şekilde çizebilirsiniz.

6. Lamy Versatil Safari

lamy safari uclu kalem

Lamy Versatil Safari, Alman işçiliği özel el yapım kalem. Eğer fabrikasyon kalemler kullanmaktan sıkıldıyanız bu mükemmel kalemi deneyimleyebilirsiniz. Sert plastikten üretilen kalem zarif tasarımı ile beğenileri topluyor. Ayrıca temizlik iğnesi ve içe basmalı ucu ile güvenliğin yanı sıra hijyen de sağlamaktadır.

7. Pentel Versatil

pentel versatil uclu kalem

Şık ve sade görünümü Pentel kalemlerin en fazla dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor. Ayrıca Pentel tarafından üretilen kalemler kalite, sessiz çalışma ve dayanıklı malzemelerle beğeni toplamaktadır. Bu ürün de yazı ve çizim olarak özel üretilmiştir. Hiçbir şekilde elinizi rahatsız etmez ve size rahatça hareket etme kabiliyeti sağlar. Yaylanabilir klips ile düşme ve hasarı büyük oranda engelleyebilirsiniz.

8. Kaweco

kaweco versatil uclu kalem

Dünyanın en eski kalem üreticilerinden biri olan Kaweco, sekizgen tasarımı ile dikkat çekiyor. Mat siyah tasarımı ve özel klipsli kullanımı ile sizi hayran bırakacaktır. Adeta kağıt üzerinde kayarak esnek kullanım sağlıyor. Yumuşak basmalı mekanizma, 140 mm uzunluk ile yazı ve çizim için uygun olduğunu söyleyebiliriz. Alman üretimi kalem özel kutusu ve sağlamlığı ile ömür boyu kullanım imkanı sunmaktadır. Bu sebeplerden en iyi uçlu kalem markaları listesinde yer alıyor.

Sonuç

En iyi uçlu kalem markalarını listeledim. Kullandığınız ve memnun kaldığınız farklı markalar varsa aşağıda bulunan yorum alanından bunları paylaşabilirsiniz. Tavsiye niteliğinde yorumlarınızı bekliyorum.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2022

2019 Yılının En Kaliteli Kalem Markaları


Küçüğünden büyüğüne herkesin hayran olduğu kalemler birbirinden farklı tasarımları ve renkleri ile hala hepimizi büyüleyebiliyor. Özellikle de hangi yaşta olursanız olun, şöyle kırtasiye malzemeleri satan bir yere girdiğiniz de sizin de ilk gözünüz o rengarenk kalem standına kaymıyor mu?

Hatta çoğu kişi bu kalemlerin önünde saatler geçiriyor. Hiç ihtiyacı olmasa bile en azından gözüne güzel göründüğü için satın alan onlarca kişi tanıyoruz. Çocuklarına bile kendi beğendiği renkli kalemleri alan kişilerin sayısı hiç de azımsanmayacak kadar fazla.

Hem tasarımları hem de renkleri ile bu kadar beğeni toplayanen kaliteli kalem markalarıhakkında bir listeleme yaparsak; hatta onların her yaşa uygun ürettiği farklı kalem tasarımlarını da gözler önüne sersek, güzel olmaz mı?

Kurşun Kalemler

Sadece ilk okul çağlarında tercih edilen kalemler arasında bulunan kurşun kalemler size de hala hiç değişmemiş gibi gelmiyor mu? Özellikle de bu konuda adını tüm markaları sollayıp geçen Faber Castell markasını gösterebiliriz. 12’lik setler halinde sunulan bu kalemler çoğu kişinin aylık ya da yıllık ihtiyacını bile karşılar. Bunun yanında ekstradan kırmızı kurşun kalemler bulunurdu, pek çok kişi hatırlayacaktır. İşte o konuda da Fatih markası yardımınıza koşacaktır.

Mekanik Kurşun Kalemler, Çocuk Diliyle Çıt Çıtlı Ya Da Uçlu Kalemler

Pek çok çoğunun hayran olduğu arkadaşlarından uç alma yarışına girdiği mekanik kurşun kalemler genellikle çıt çıtlı kalem olarak anılır. Bu konuda da pek çok marka bulunur. Hatta birçoğu süslü tasarımları ile dikkat çekerken bazıları da sade görünümleri ile uzun yıllar dayanıklılık sağlar. Çok tercih edilen ve en kaliteli kalem markalarıarasında yer alanları sıralayacak olursak; Pentel, Faber Castell, Vertasil kalem gibi markalar ilk sıralarda yer alır.

Bu tarz kalemler genellikle kullanıcının isteklerine göre şekillenir. Yapılacak işlemlere göre farklı tutuş özellikleri, renkleri ve tasarımları ile dikkat çekerler.

Tükenmez Kalemler

Farklı renk seçenekleri ile hem okul hem de ofis hayatında sıklıkla kullanılan tükenmez kalemler kendi içinde ince uçlular, kalın uçlular ya da renklerine göre ayrılabilir. Bu konuda birbirinden renkli tükenmez kalemleri sunabilen markalara bakarsak yine ilk sıraya şaşmaz Faber Castell markası alıyor. Daha sonrasında Pensan, Moleskine gelirken; fiyatları ile dudak uçuklatan kalem markaları da yok değil hani.

Özellikle çok yüksek fiyatlarla satışa sunulan ve kişileri şaşırtan tükenmez kalem markalarında bazıları da Tibaldi, Waterman Elegans, Montblanc ve Parker Urban gibi markalar oluyor.

Dolma Kalemler

Dolma kalemler oldukça şık görünümleri ve kullanımdaki zorluğu ile genellikle yaşı büyük olan kişilerin tercih ettiği grupta yer alır. Hediye amaçlı da tercih edilebilen bu ürünler yeni iş hediyesi amacıyla alınabilecek ürünlerdir.

Bu alanda dudak uçuklatan fiyatlar; Faber Castell, Twsbi, Montblans, Cross, Parker, Kaweco, Lamy Safari gibi markalardan geliyor. Her keseye uyabilecek en kaliteli kalem markaları arasından ise BIC, PILOT ya da WİNG SUNG markaları tercih edilebilir. Ancak bu ürünler kendi günlük kullanımınıza uygun Dolma Kalemler Arasında Yer Alır. O Nedenle Hediye Amacıyla Almanız Mümkün Değildir.

Pilot Kalemler

Okul çağlarında dönem ödevleri ya da bitirme ödevleri için olmazsa olmazlar arasında yer alan pilot kalemler genellikle kırmızı, siyah ve mavi renklerde satışa sunulur. İnce uçlu ve orta uç seviyeleri ile dikkat çeken bu kalemler genellikle ofislerde de sık kullanılan ürünler arasında gösterilebilir. Uygun fiyatlı pilot kalem markaları UNI ve AİHAO olarak karşınıza çıkacaktır.

Tüm Bloglar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası