renkliler için en iyi deterjan hangisi / Beyazlar ve renkliler için en iyi deterjan? - Nefis Yemek Tarifleri

Renkliler Için En Iyi Deterjan Hangisi

renkliler için en iyi deterjan hangisi

Ariel Toz Çamaşır Deterjanı Ekstra Ferah

İyi göründüğünüz ve iyi koktuğunuz zaman kendinizi iyi hissedersiniz. Her şey giysilerinizin en iyi şekilde yıkanmasıyla başlar. İşte Ariel Renk ve Stil toz çamaşır deterjanı burada devreye girer. Lifleri derinlemesine temizleyerek inatçı kirleri giderir ve onların derine yerleşmesini önler. Ter ve vücut kokusu gibi kötü kokulara neden olan lekeleri bile çıkararak renkli giysilerinizin tertemiz görünmesini ve kokmasını sağlar. 30 °C'de etkilidir, bu nedenle renklilerinizin parlak kalmasını istiyorsanız Ariel Renk ve Stil çamaşır deterjanı kullanın. Giysilerinizi güvenle tekrar tekrar yıkayın. Ekstra ferahlık ve yumuşaklık etkisi için Lenor çamaşır yumuşatıcıları ve Unstoppables ile birlikte kullanın. Ariel Renk ve Stil, sıvı deterjan ve kapsül halinde de mevcuttur.                     
İlk yıkamada olağanüstü leke çıkarma                    
Ariel toz deterjan giysiler üzerinde kalıntı bırakmadan kısa sürede çözünür                    
Renkli giysilerinizi canlılığını korur                
Beyazlar üzerinde 30 C’den itibaren parlak temizlik                    
Kurumuş lekeleri çıkarmaya yardımcı olur                    
Kir ve lekelerin derine yerleşme gücünü azaltır
Ariel Renk ve Stil, sıvı deterjan ve kapsül halinde de mevcuttur

Ariel Toz Çamaşır Deterjanı Ekstra Ferah

Tertemiz görünen ve mis gibi kokan çamaşırlar birçoğumuz için olmazsa olmazdır. Gün içerisinde; ter, cilt hücreleri, sigara kokusu, çay ve kahve lekesi gibi problemler giysilerimizi kirletir ve kaliteli bir çamaşır deterjanı tam da bu noktada devreye girer. Sadece giysilerimiz değil, geceleri uyuduğumuz nevresimler, yastık kılıfları, havlular hayatımızın en önemli parçalarıdır. Kullandığımız bu tekstil ürünleri ve giysilerin temiz olması sağlığımız üzerinde doğrudan etki yaratır. Cildimiz ile direkt temas eden her türlü kumaşın hijyenik olması açısından doğru çamaşır deterjanını kullanmamız gerekir. Özellikle söz konusu bebek cildi olduğunda Tercih ettiğimiz çamaşır deterjanının ne kadar etkili olduğu ve giysilerimize ne kadar narin davrandığı çok önemlidir. Toz ya da sıvı formda olan çamaşır deterjanlarının ortak noktası çamaşırları temizlemektir. Her iki deterjan türü de benzer aktif maddeler ile formüle edilmiştir.

Çamaşır deterjanının bileşimi temelde şu şekildedir;

Sitede incelenen ürün linklerine tıklanıp satın alındığı zaman, bir miktar da biz kazanıyoruz. Bizim aldığımız komisyon sizin satın alma fiyatınızı etkilemiyor. Daha fazla öğrenmek için tıklayın

En Iyi Deterjan 3

En İyi Deterjan Tavsiyeleri

Sizler için en iyi toz ve sıvı deterjanları sıraladık ve beğeninize sunduk. Sizler için derlemiş olduğumuz, en çok tercih edilen ürünler arasından seçim yapabilirsiniz. Dilerseniz kullanıcı yorumlarını dikkate alarak hazırladığımız ürün incelemelerimizi okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.

#1

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Renkli Giysiler İçin

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Renkli Giysiler İçin ürün resmi
Artıları
  • Renk korumada çok iyi
  • Kaliteli
  • Kokusu hoş ve ferah
  • Jel formunda
  • Giysilerin dokusunu koruyor
Eksileri
  • Leke çıkarma performansı çok iyi değil

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı giysilerin yıpranmasını önleyen ve renklerini koruyan formülü ile öne çıkar. Pro-Fibre teknolojisi ile donatılmış olan bu sıvı deterjan giysilerin dokusunu koruma ve onarma noktasında etkilidir. giysileri özenle temizleyen Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı renk yenileme teknolojisine sahiptir ve solmaları engeller. giysilerin ilk günkü canlılığını koruyan bu sıvı deterjan şeffaf jel formundadır ve eşsiz bir kokuya sahiptir. giysilerde tüylenmeyi ve yıpranmayı önleyen Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı ile yumuşacık çamaşırlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz.

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı tercih edenlerin yorumlarını incelediğimizde kullananların çok memnun kaldığını gördük. Benim de severek kullandığım bu sıvı deterjanın kokusu gerçekten harika. Ayrıca çamaşırları yumuşatması ve temizleme başarısı da yüksek. Kullanan kişiler renk koruma konusunda çok yüksek bir performansa sahip olduğunu söylüyor. Fiyatı da kalitesine göre çok normal ve Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı benim de sizler için tavsiye ettiğim bir ürün.

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Renkli Giysiler İçin Fiyat Listesi

  • 74 TL - funduszeue.info(Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Renkli Giysiler, ml)
  • 74 TL - funduszeue.info(Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Siyah ve Koyu Renkli Giysiler için, ml)
  • 76 TL - funduszeue.info(Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Renkli Giysiler ml)
  • TL - N11(Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Siyah Ve Koyu Renkli Giysiler Için Ml 2 Adet)
  • TL - N11(Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Renkli Giysiler İçin 3 x ML)
  • TL - Çicek Sepeti(Yumoş Çamaşır Deterjanı Sıvı Bakım Siyah ve Koyu Renkli Giysiler İçin MLx3)
  • TL - Çicek Sepeti(Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Renkli Giysiler İçin Renk Korumada Daha İyisi Yok MLx3)
Tüm fiyatları göster

#2

Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Active Beyazlar ve Renkliler İçin

Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Active Beyazlar ve Renkliler İçin ürün resmi
Artıları
  • Leke çıkarmada çok etkili
  • Kokusu güzel
  • Beyaz ve renklilerde kullanıma uygun Kaliteli

Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Active Beyazlar ve Renkliler kusursuz bir leke çıkarma gücü ile donatılmıştır. Benzersiz bir beyazlık ve ferahlık için tercih edebileceğiniz bu sıvı deterjan kısa programda bile etkili bir kullanım sunar. Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Active Beyazlar ve Renkliler doğrudan lekelerin üzerinde uygulanarak da kullanılabilir. Özel geliştirilmiş güçlü deterjan formülü en zorle lekelerle bile baş edebilir. Kıyafetlerin renklerini ve dokularını koruyan Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Active Beyazlar ve Renkliler ile tertemiz ve mis gibi kokan çamaşırlarınızın keyfini sürebilirsiniz.

Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Active Beyazlar ve Renkliler tercih edenler tarafından çok beğenilen bir ürün. Kullanan kişilerin çok kaliteli olarak gördüğü bu deterjan leke çıkarmada çok başarılı. Mis gibi kokusu ile çamaşırlara ferahlık veren Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Active Beyazlar ve Renkliler yumuşatıcı gereksinimini bile ortadan kaldırıyor.

Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Active Beyazlar ve Renkliler İçin Fiyat Listesi

  • TL - N11(Omo Active Beyazlar ve Renkliler ML + Omo Siyahlar İçin Sıvı Çamaşır Deterjanı ML)
  • TL - N11(Omo Active Renkliler İçin Toz Çamaşır Deterjanı KG + Yumoş Extra Lilyum Yumuşatıcı ML + Domestos Dağ Esintisi ML + Omo Active Beyazlar ve Renkliler İçin Sıvı Çamaşır Deterjanı ML)
Tüm fiyatları göster

#3

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Beyazlar İçin

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Beyazlar İçin ürün resmi
Artıları
  • Leke çıkarmada çok etkili
  • Kokusu güzel
  • Kaliteli
  • Beyazları daha da beyazlatıyor

Omo Active Fresh Beyazlar Toz Deterjan doğada çözünebilen içerikler ile formüle edilmiştir. giysileri leke ve kirlerden arındırma konusunda mükemmel etkiye sahip olan bu çamaşır deterjanı % geri dönüştürülebilir ambalajı sayesinde de doğa dostu bir kullanım sunar. Tek dozlama için gr kullanmanız yeterlidir. Beyaz çamaşırlarınızı kar gibi yapan ve derinlemesine temizlik sağlayan Omo Active Fresh Beyazlar Toz Deterjan uzun süre mis gibi kokmalarını sağlar. Kısa programda bile en zorlu lekeler ile mücadele eden bu çamaşır deterjanı sadece beyazlar değil çok açık renkli çamaşırlar için de uygundur.

Omo Active Fresh Beyazlar Toz Deterjan tercih edenlerin yorumlarına baktığımızda mükemmel kaliteye sahip olduğunu gördük. Beyazların daha da beyaz görünmesini sağlayan bu çamaşır deterjanı ile derinlemesine temizliğin keyfini sürebilirsiniz. Kokusu da muhteşem. Benim de çok beğenerek ve memnun kalarak kullandığım Omo Active Fresh Beyazlar Toz Deterjan lekelerle savaşma konusunda kusursuz bir başarıya sahip ve parasının hakkını sonuna kadar veren bir ürün.

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Beyazlar İçin Fiyat Listesi

  • TL - funduszeue.info(Omo Active Fresh Beyazlar 20 yıkama Toz Çamaşır Deterjanı 3 kg)
  • TL - N11(Omo Active Fresh Beyazlar Toz Çamaşır Deterjanı 3 KG 20 yıkama)
  • TL - Çicek Sepeti(Omo Active Fresh Beyazlar İçin Toz Çamaşır Deterjanı kg 36 Yıkama)
  • TL - Çicek Sepeti(Omo Active Fresh Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar İçin En Zorlu Lekeleri İlk Yıkamada Çıkarır 4 KG 26 Yıkama 1 Adet)
  • TL - Çicek Sepeti(Omo Active Fresh Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar İçin En Zorlu Lekeleri İlk Yıkamada Çıkarır KG 10 Yıkamax5)
  • TL - N11(Omo Active Fresh Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar İçin 5 x KG)
  • TL - N11(Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Beyazlar İçin 3 x KG)
  • TL - Çicek Sepeti(Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Beyazlar İçin En Zorlu Lekeleri İlk Yıkamada Çıkarır 5,5 KG 36 Yıkamax3)
  • TL - Çicek Sepeti(Omo Active Fresh Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar Için En Zorlu Lekeleri Çıkarır Kg 36yıkama 3adet)
  • TL - N11(Omo Active Fresh Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar Için En Zorlu Lek)
Tüm fiyatları göster

#4

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Renkliler İçin

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Renkliler İçin ürün resmi
Artıları
  • Leke çıkarmada başarılı
  • Kaliteli
  • Kısa programlarda bile etkili
  • Kokusu kalıcı
Eksileri
  • Piyasada çok fazla sahte ürün olması

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Renkliler doğada çözünebilen içeriklerle formüle edilmiştir. giysileri özenle kir ve lekeden arındıran bu çamaşır deterjanı kısa programda bile mükemmel temizlik sağlar. Leke çıkarma konusunda kusursuz bir performansa sahip olması en önemli özelliklerindendir. % geri dönüştürülebilir ambalajı sayesinde doğaya zarar vermez. Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Renkliler her yıkamada gr olarak kullanılabilir.

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Renkliler ürününü tercih edenler ise son derece memnun ve sürekli kullanıyor. Kısa programlarda bile harika sonuç ortaya çıkaran Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Renkliler hem elektrikten hem de sudan tasarruf etmede de etkili oluyor. Çamaşırların mis gibi kokmasını sağlayan bu çamaşır deterjanını kullananlar yumuşatıcıya bile gerek kalmadığını söylüyor. Benim de vazgeçilmezim olan bu çamaşır deterjanı diğer markalara göre çok daha ileri bir başarıya sahip. Özellikle küçük çocuğu olanlar için tam bir kurtarıcı. En inatçı lekeleri bile çamaşırlardan söküp atan Omo Active Fresh Beyazlar Toz Deterjan parasının hakkını veren bir ürün.

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Fresh Renkliler İçin Fiyat Listesi

Siyahlar Için Hangi Deterjan Iyi?

Çamaşır deterjanlarından beklenti çoktur. Lekeleri çıkarması, beyazlara beyazlık katması, siyahların ve renklilerin renklerini soldurmadan temizlemesi bu beklentilerden birkaçıdır. Gün içerisinde kıyafetlerimiz kirlenir veya lekelenir. Zor çıkan lekeler çamaşır yıkayanların kâbusu olmuştur. Bu lekelerden bazıları çikolata, vişne, kandır. Eskiden bu lekelerin çıkması imkânsız olarak görülürdü fakat deterjanların formüllerinde yapılan değişiklikle etkileri arttırılmıştır ve bu lekelerin çıkması günümüzde imkânsız değildir.

Sıvı Deterjan mı Toz Deterjan mı?

Günümüzde hem sıvı hem de toz deterjanlar bulunmaktadır. İkisinin de görevi aslında aynıdır fakat bazı ayrıcı özellikleri avantajları ve dezavantajları vardır. Sıvı deterjanlar toz deterjanlara göre makine tarafından daha kolay çekilir ve geride tortu bırakmaz. Suda daha hızlı çözündüğü için kirli çamaşırlara daha kolay nüfuz eder. Toz deterjanlar daha eski oldukları için insanlar tarafından daha çok kullanılır.

 

Yumuşatıcılar

Çamaşırların hem yumuşak olması hem de mis gibi kokması için deterjana ek olarak makineye bir de yumuşatıcı eklenir. Birçok koku seçeneği olan yumuşatıcılar yalnızca sıvı olarak üretilir. Yumuşatıcı markası olarak Vernel, Bingo ve Yumoş tavsiye edilebilir.

 

Beyazlar İçin Renkliler İçin Siyahlar İçin Ayrı Deterjan

Eskiden her çamaşıra tek deterjan kullanılırken şimdi beyazlara, renklilere ve siyahlara ayrı deterjan kullanılıyor. Siyahlar için kullanılan deterjanların en popüleri Perwol siyahtır. Siyah renkli kıyafetlerin renklerinin solmadan ilk gün ki gibi kalmasına yardım eder. Beyazlar için kullanılan deterjanların başında omo gelir. Renkliler için de yine omo tercih edilebilir. Hepsi için kullanılabilecek deterjanlarda vardır.

 

Leke Çıkarıcılar

Çıkarılması zor lekelerle mücadelede deterjan yetersiz kalırsa başvurulacak şey leke çıkarıcılardır. Leke çıkarıcıların başında Kosla gelir. Vişne, kan, nar gibi çıkarılması zor lekelerin çıkarılmasına yardımcı olan bu deterjanlar lekeye direkt olarak uygulanır ve ardından makineye atarak yıkanır. Tercih edilirse makineye de leke çıkarıcı eklenebilir. Kosla toz halinde ise üzerine sıcak su dökülür, köpürtülür ve lekenin üzerine sürülür. Jel halinde ise direkt olarak lekeye uygulanır. Eğer leke tam olarak çıkmadıysa çamaşır makinesine de leke çıkarıcı eklenir. Bu şekilde deterjanın etkisi artmış olur.

 

Deterjan Markaları

 

Persil

Persil,  perbonat ve silikat kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur. Renkli çamaşırlarda başarılı olan Persil çamaşır deterjanları arasında popülerdir. Fiyat olarak rakiplerinden çok farkı yoktur.

 

Ariel

Zorlu lekeleri çıkarması ve derinlemesine temizlemesi bu markanın çok satılmasını sağlayan faktörlerdir. Renkli çamaşırlarda kullanılan Ariel, beyaz çamaşırlarda çok etkilidir. Hatta bu sektörde en başarılı olan markadır. Fiyatı diğer çamaşır deterjanlarından ucuz sayılabilir.

 

Omo

En popüler çamaşır deterjanlarından olan Omo’nun sloganı ‘kirlenmek güzeldir’dir. Çamaşırların hem lekelerini çıkartır hem de derinlemesine temizlik sağlar. Omo diğer çamaşır deterjanları arasında en pahalı olandır. Reklamında sağlamış olduğu başarının da bunda etkisi vardır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası