bop projesi eş başkanları / İYİ Parti'den yeni seçim kampanyası videosu: BOP Eş Başkanı sunar: The Emperyalist

Bop Projesi Eş Başkanları

bop projesi eş başkanları

Karamollaoğlu: Unutma! BOP Eş Başkanı kimdi?

Saadet Partisi, “Gerçekten yerli ve milli mi? Türkiye için karar ver” notuyla yeni bir kampanya videosu yayınladı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, söz konusu videoyu Twitter hesabından; “Unutma! BOP Eş Başkanı kimdi? Türkiye için karar ver” notuyla paylaştı.

Yayınlanma:

Saadet Partisi, bugün partinin Twitter hesabından Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için “Gerçekten yerli ve milli mi? Türkiye için karar ver” notuyla yeni bir kampanya videosu yayınladı. Söz konusu videoda; AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük Orta Doğu Projesi'ne (BOP) ilişkin şu ifadelerine yer verildi:

“BİZ GENİŞ ORTA DOĞU VE KUZEY AFRİKA PROJESİNİN EŞ BAŞKANLARINDAN BİR TANESİYİZ VE BU GÖREVİ YAPIYORUZ”

“Türkiye'nin Orta Doğu'da bir görevi var. Nedir o görev? Biz geniş Orta Doğu ve Kuzey Afrika projesinin eş başkanlarından bir tanesiyiz ve bu görevi yapıyoruz.

…Diyarbakır'ı istiyorum ki şu anda ABD'nin de düşündüğü Büyük Orta Doğu Projesi (BOP) var ya, ‘Genişletilmiş Orta Doğu' yani bu proje içerisinde Diyarbakır bir yıldız, merkez olabilir.

“BOP'UN AMAÇLARI BELLİDİR VE O AMAÇLARIN İÇERİSİNDE TÜRKİYE'NİN ÜSTLENDİĞİ GÖREV DE BELLİDİR”

…Türkiye'de bir şeyler söyleniyor. ‘Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı BOP'un Eş Başkanıdır, oradan çekilsin.' Bunu anlatmak istiyorum. BOP'un amaçları bellidir ve o amaçların içerisinde Türkiye'nin üstlendiği görev de bellidir.

…Ellerine bir kağıt almış dolaşıyorlar, ABD'nin bir projesidir diye. Bunu ispat ederlerse biz her şeye varız. Ama ispat edemezlerse alçaktırlar, namussuzdurlar.”

Videonun sonunda Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde kullanılacak oy pusulasının görüntüleri yer alıyor ve video Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na evet mührü basılmasıyla sona eriyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da partisinin kampanya videosunu; “Unutma! BOP Eş Başkanı kimdi? Türkiye için karar ver” notuyla paylaştı.

Kılıçdaroğlu&#;ndan Erdoğan&#;a: Karşıma çıkacaksın karşımaİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu&#;ndan Erdoğan&#;a: Karşıma çıkacaksın karşımaErdoğan sahip çıktığı sahte videoyu savundu: Kıvrak zekanın ürünüİlginizi ÇekebilirErdoğan sahip çıktığı sahte videoyu savundu: Kıvrak zekanın ürünü

ABDAfrikaAKPCHPCumhurbaşkanıDiyarbakırKemal KılıçdaroğluKuzey AfrikaOrta DoğuRecep Tayyip ErdoğanSaadet PartisiTürkiyeTwitter

Büyük Orta Doğu

&#;&#;Bilinen Orta Doğu

&#;&#;Büyük Orta Doğu'nun tanımı

&#;&#;Orta Doğu ile ilişkili (sosyo-politik bağlantılar nedeniyle) alanlar

Büyük Orta Doğu (İngilizce: Greater Middle East), 21'inci yüzyılın ilk on yılında, özellikle müslüman dünyasından İran, Türkiye, Afganistan ve Pakistan ile çeşitli ülkeleri kapsayan,[1]Amerika Birleşik Devletleri'nde George W. Bush yönetimi tarafından ortaya atılan siyasi terimdir.[2]

Bu politikanın hedefleri arasına zaman zaman Güney Kafkasya ve Orta Asya'daki çeşitli ülkeler de dahil edilmektedir. Bazı konuşmalarda konuşmacılar, önemli oranda müslüman çoğunluğa sahip alanları işaret etmek amacıyla bu terimi kullanırlar fakat bu tür bir kullanım evrensel değildir.[3] Proje ortaya atıldıktan sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde başkanlık seçimi gündeme gelmiş ve bu süreçte BOP bir miktar gündemde arka plana itilmiştir.

Ancak George W. Bush’un bu seçimlerde ikinci defa ABD Başkanı seçilmesinin ardından, proje yeniden gündeme gelmiştir. Bazı kaynaklarda projenin hazırlanmasının nedeni olarak, ABD'de yapılan 11 Eylül saldırıları gösterilmektedir.[4] Projenin hazırlanmasından önce dikkat çeken bir önemli nokta ise ABD ve CIA'ye stratejik arge hizmeti veren "RAND Corperation" adlı düşünce örgütünün yılında "“Sivil Demokratik İslam: Ortaklar, Kaynaklar ve Stratejiler" başlıklı bir raporun [5] hazırlanarak Bush yönetimine sunulmuş olmasıdır. Raporda İslam dünyası kategorilere ayrılmış ve ABD'nin islamı kontrol altına alabilmesi için yapması gerekenler başlıklar halinde sıralanmıştır.

Ayrıca yine bu raporda Türkiye'nin İslam Dünyasındaki "demokratik islam" örneğine en yakın ülke olduğu, bu durumu laiklik anlayışına borçlu olması ile birlikte ülke halkının ABD'ye karşı Kemalizm ve milliyetçilik gibi akımlar nedeniyle olumlu bakmadıklarına yer verilmiştir. Geçmişte CIA için yakın ve Güney Asya bölgesi millî istihbarat şefliği yapmış olan Graham Fuller'de, raporu (kitabı) oluşturan RAND Corporation'da araştırmacı yazar konumundadır. Fuller yine bu dönemde Fethullah Gülen hareketinin desteklenmesi konusundaki görüşlerini açık bir şekilde paylaşmaktadır.[4]

Arka plan[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.