bellona arves kanepe / Bellona Oturma Grubu | Ev dekorasyonu

Bellona Arves Kanepe

bellona arves kanepe

Bellona Oturma Grubu

Bellona oturma grubu modelleri, evlere yeni dokunuşlar ve benzersiz tasarımlar kazandırmaya devam ediyor. Özellikle konforu ve etkileyici tasarımları bir araya getiren modelleri ile adından bahsettiren Bellona, koltuk modelleri konusunda da en çok tercih edilenlerden biri olma iddiasını sürdürüyor. Geniş bir kitleye hitap edecek modelleri bünyesinde bulunduran marka birbirinden iddialı seçenekleri yılında da sunmaya devam etmektedir.

Yeni Sezon Oturma Grubu Modelleri

Bugüne kadar yapmış olduğunuz mobilya seçimlerinden daha farklı ve gözde bir seçim yapmak isterseniz, Bellona oturma grubu modelleri konusunu inceleme altına alabilirsiniz. Yeni sezon koltuk modelleri konusunda yaratıcı tasarımlar sunan Bellona, estetik ve kaliteyi buluşturmaya devam ediyor. Dekorasyona konfor kazandırmayı amaç edinmiş marka aynı zamanda mobilyaların fonksiyonel özellikler taşımasına dikkat ediyor.

Mobilyaların çok büyük bir çoğunluğunda kişilerin beklentilerini tam olarak karşılayacak fonksiyonel özellikler yer alıyor. Yatağa dönüştürülebilir koltuk modelleri, fonksiyonel koltuk takımları, küçük odalar için özel olarak tasarlanan köşe takımları gibi onlarca seçenek Bellona’nın yeni sezon oturma grubu modelleri arasında sizleri bekleyen seçenekler arasında bulunuyor.

Bellona Koltuk Modelleri Özellikleri

Günün büyük bir bölümünün geçtiği oturma odalarının biraz daha işlevsel olarak tasarlanmasına özen gösteren marka, bu nedenle yeni sezon koltuk takımlarına farklı özellikler kazandırmış durumdadır. Bu bakımdan mobilyaların kullanımının biraz daha kolay bir şekilde olmasını sağlayacak kumaş kaplamaları tercih edilirken, bu kumaşların kolay temizlenebilir türden olması sağlanmıştır. Ayrıca Bellona koltuk modellerinde kullanılan kumaşlar leke tutmayan ve anti-bakteriyel özelliklere sahip kumaşlardır.

Bunun yanında gerçekleşmesi mümkün olan ve mobilyaların zarar görmesine neden olacak ateş gibi sorunlarında önüne geçilmiştir. Ateşe dayanıklı olan kumaş kaplamaları bu nedenle ansızın oluşan mobilyanın değerinin düşmesine neden olan insanlardan kaynaklı hatalarında önüne geçmiştir.

Her açıdan son derece kullanışlı ve güvenilir seçenekleri bünyesinde bulunduran Bellona, renk renk tasarımlarıyla yılın iddialı isimlerinden biri olacak gibi gözüküyor. Aileniz için uygun olacak ve uzun ömürlü olarak sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek bir mobilyada karar kılmak istiyorsanız Bellona koltuk takımları modellerini inceleme altına almanızı öneriyoruz.

Arves Lüx Takım

Arves Lüx Takım B-B takım yapısı ile serimize alınmıştır.

Üçlü kanepe sırt kısmında yer alan yarmanın altında çapraz desenli kapitone uygulaması yapılarak spor bir görünüm elde edilmiştir. Ayrıca kol ve bazada renkli fitil uygulaması yapılmış olup, kol yanlarında fitil ile uyumlu düğme çektirmesi de yapılmıştır.

Arves lüx takım başarılı tasarım çizgisinin yanı sıra fonksiyonel olarak ta tüketici beklentilerini karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir. Üçlü kanepe ünitesinde yatak ve sandık özellikleri bulunmakta olup, ayrıca ürünün öne çekilmeden açılmasını sağlayan Zero Wall mekanizması kullanılmıştır.

Yeni modelimiz oldukça rahat ve ergonomik bir berjer ile takımlaştırılmış olup, berjer font kısmında 32 DNS soft sünger kullanılmıştır. Berjer ünitesinde takımın genel tasarım çizgilerine uyumlu olarak sırt kısmında kapitone dikiş uygulaması, kollarda renkli fitil ve düğme uygulamalarına da yer verilmiştir.

Arves lüx takımda ürün tarzına uyumlu ahşap desenli plastik ayaklar kullanılmıştır.

Arves üçlü kanepelerde bulunan kol kırlentlerinde ekose desen, düz kombin kumaş ile birlikte kullanılmış olup, düğme espirisi ile ürün tarzını tamamlamıştır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası